Vacatures

Meest recente vacatures

bijv. ‘Kraan vervangen’
Kosten trap schilderen Trap schilderen kosten

Wat kost de trap schilderen

vrijdag 16 april 2021

Een trap laten schilderen hoeft geen honderden euro's te kosten. In dit artikel vertellen wij van Zoofy je graag meer over een trap opknappen.

Kosten traprenovatie Trappen renoveren prijs

Wat kost een traprenovatie

donderdag 15 april 2021

De meeste woningen hebben een trap en zijn helaas, net zoals dat ook voor andere onderdelen van de woning geldt, aan slijtage onderhevig. Door intensief gebruik of gewoon in de loop van de tijd zullen traptreden uitslijten, zal verf verdwijnen en zal aangebracht tapijt verslijten.

Prijzen schutting kosten schutting plaatsen

Schutting prijzen

donderdag 15 april 2021

Ben je benieuwd naar de kosten voor een schutting plaatsen? Bekijk hier de schutting prijzen bij Zoofy. Regel ook direct een installateur voor jouw hekwerk.

Wespennest verwijderen kosten Wespen bestrijden

Wespennest verwijderen kosten

maandag 12 april 2021

Bij Zoofy heb je in één oogopslag duidelijkheid over de kosten voor het verwijderen van een wespennest. Boek snel en eenvoudig je vakman via Zoofy

Stukadoor gemiddelde kosten

Wat kost stucen?

maandag 12 april 2021

Wil jij je woning een metamorfose geven? Dan kan je dit op een eenvoudige en goedkope manier door je muren en/of plafond te stucen! Hieronder vind je alvast meer info over de mogelijkheden en wat muren stucen je gaat kosten!

airco aansluiten airco in huis kostenindicatie

Kosten airco plaatsen in huis

vrijdag 02 april 2021

Wil jij een airco plaatsen in huis? En ben je benieuwd naar de kosten? Bekijk hier de kosten en boek direct een geschikte koeltechnicus via Zoofy.