Smart Home Installateur gezocht?
11 recensies

Maak direct een afspraak. Bestel een installateur voor de installatie van al jouw slimme apparaten in en om het huis.

bijv. 'Nest Learning Thermostat installeren'
Waarom Zoofy?
  • De laatste aanvraag was 4 minuten geleden.
  • Er zijn vandaag 126 klusaanvragen.
  • Ruim 100.000 mensen gingen je voor.
  • Geen voorrijkosten.
  • Wij regelen de beste prijs voor je.
Smart Home Installateur gezocht?
Meer dan 3.000 vakmannen

Meer dan 3.000 vakmannen

Geen voorrijkosten, er komen alleen lokale vakmannen bij je langs

Meer dan 15.000 reviews

Meer dan 15.000 reviews

Huiseigenaren zoals jij beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Slimme apparaten aansluiten

Van een slimme thermostaat tot intelligente deurbel. Met smart home apparaten maak je het leven een stukje makkelijker. Al kan de installatie helaas soms niet zo vlotjes verlopen. Schakel een expert in voor de installatie van jouw smart apparatuur. 

Populaire Smart Home klussen Toon alle klussen

Recensies van klanten over de Smart Home Installateurs van Zoofy

De Smart Home Installateurs van Zoofy werden beoordeeld als 4,5 van 5 sterren met meer dan 11 recensies

Louise uit Tilburg
zaterdag 6 juli 2019, Nest Learning Thermostat installeren

Alles prima in orde. Was op tijd, moest nog extra materialen ophalen wegens een onvoorziene situatie. Alles pico bello in orde gemaakt. Zou bel-aziz zo weer inschakelen.

Bart uit Eindhoven
donderdag 30 mei 2019, Nest Learning Thermostat installeren

Goede service! Flexibel en perfecte nazorg. Ontzettend bedankt.

Rick uit Strijen
zaterdag 11 mei 2019, Nest Learning Thermostat installeren

Binnen een half uur was mijn probleem met de thermostaat opgelost, tevens een hele aardige man! Zeker een aanrader.

Swenny uit Pijnacker
vrijdag 10 mei 2019, Ring Video Doorbell installatie

Helemaal perfect!

Onze Smart Home Installateurs zijn hier aan het werk

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Alle Smart Home klussen op een rijtje

Smart Home & Slimme apparaten

Onder smart home verstaan we alle apparaten die je huis letterlijk slimmer maken. Dit staat ook wel bekend als domotica. Vaak zijn de apparaten op afstand te bedienen via je mobiele telefoon met als doel: gemak, besparing en inzicht krijgen in bijvoorbeeld je verbruik.

Veel van de slimme apparaten zijn tegenwoordig zelflerend. Ze weten wanneer je thuis bent, wanneer iets aan of uit moet worden geschakeld en houden voor jou het elektriciteitsverbruik of de luchtkwaliteit in de gaten.

In van de bekendste smart home apparaten is een slimme thermostaat. Verschillende producenten hebben zich hierin gespecialiseerd. Denk bijvoorbeeld aan de Nest, de Toon of een merk als Honeywell. Met een slimme thermostaat heb je meer controle over je energiegebruik. De meeste apparaten zijn namelijk zelflerend. Dat betekent dat ze naarmate de tijd vordert beter weten wanneer je bijvoorbeeld niet thuis bent. Afhankelijk van de situatie passen ze zelf de temperatuur in huis aan. Zelf hoe je daar dan niet aan te denken. Het is een slimme manier om energie en dus geld te besparen. Bovendien is het goed voor het milieu.

Ook op andere gebieden worden in volle vaart nieuwe producten gelanceerd. Denk aan deurbellen waarmee je altijd op je telefoon kan zien wie er voor de deur staat. Of slimme rookmelders die precies weten wanneer ze echt alarm moeten slaan. Bovendien beschikken deze nieuwe generatie melders over sensoren die de algehele luchtkwaliteit in de woning in kaart kunnen brengen.

In het huis van de toekomst gaat ook de verlichting automatisch of zijn de lampen op zijn minst met je mobiele telefoon te besturen. Het grootste voordeel van deze internet of things: slimme apparaten met elkaar verbinden. Tegenwoordig zijn ze vrijwel altijd aan te sluiten of spraakgestuurde assistenten zoals de Google Home of Amazon Echo. Zo kun je alles in een slim huis met je stem bedienen.

Hoe makkelijk de slimme apparaten vaak zijn in de bediening zo lastig kan de installatie soms zijn. Of wellicht heb je gewoon geen zin om er zelf mee aan de slag te gaan. Via Zoofy schakel je eenvoudig een monteur in voor de installatie van jouw smart home en slimme apparaten. Plan simpelweg een afspraak in wanneer het jou het beste uitkomt. Onze installateur komt langs en krijg je nieuwste gadget zo aan de praat.