Smart Home Installateur gezocht?

Maak direct een afspraak. Of het nu gaat om de installatie van een slimme thermostaat of intelligente deurbel. Bestel een installateur voor de installatie van al jouw slimme apparaten in en om het huis.

bijv. 'Nest Learning Thermostat installeren'
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 12 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Smart Home

Smart home - domotica specialist

Onder smart home verstaan we alle apparaten die je huis letterlijk slimmer maken. Dit staat ook wel bekend als domotica. Vaak zijn de apparaten op afstand te bedienen via je mobiele telefoon met als doel: gemak, besparing en inzicht krijgen in bijvoorbeeld je verbruik.

Veel van de slimme apparaten zijn tegenwoordig zelflerend. Ze weten wanneer je thuis bent, wanneer iets aan of uit moet worden geschakeld en houden voor jou het elektriciteitsverbruik of de luchtkwaliteit in de gaten.

Smart home producten

De keuze in smart home producten is groot. Zo heb je slimme verlichting, slimme stekkers, Smart Home gadgets, slimme thermostaten, slimme keukenapparatuur, Smart Home hubs, slimme speakers, Google Home speakers, Smart robotstofzuigers, slimme wasmachines en zelfs digitale schilderijen. Maar ook voor de beveiliging van je huis heb je smart home producten zoals slimme alarmsystemen, slimme beveiligingscamera's, slimme deursloten, slimme rookmelders of deurbellen zoals de Ring Video. Zie je door de bomen je smart home niet meer? Wil je weten wat het beste smart home systeem is? Dan raden we je aan om onze blog te lezen 'Are you getting smart?'. Daar kun je alles lezen over de bekendste soorten smart home producten. Één daarvan is de slimme thermostaat. Verschillende producenten hebben zich hierin gespecialiseerd. Denk bijvoorbeeld aan de Nest, de Toon of een merk als Honeywell. Met een slimme thermostaat heb je meer controle over je energiegebruik. De meeste apparaten zijn namelijk zelflerend. Dat betekent dat ze naarmate de tijd vordert beter weten wanneer je bijvoorbeeld niet thuis bent. Afhankelijk van de situatie passen ze zelf de temperatuur in huis aan. Zelf hoe je daar dan niet aan te denken. Het is een slimme manier om energie en dus geld te besparen. Bovendien is het goed voor het milieu.

Ook op andere gebieden worden in volle vaart nieuwe producten gelanceerd. Denk aan deurbellen waarmee je altijd op je telefoon kan zien wie er voor de deur staat. Of slimme rookmelders die precies weten wanneer ze echt alarm moeten slaan. Bovendien beschikken deze nieuwe generatie melders over sensoren die de algehele luchtkwaliteit in de woning in kaart kunnen brengen.In het huis van de toekomst gaat ook de verlichting automatisch of zijn de lampen op zijn minst met je mobiele telefoon te besturen. Het grootste voordeel van deze internet of things: slimme apparaten met elkaar verbinden.

Smart home app

Smart Home systeem

Wanneer je slimme apparaten met elkaar verbind spreek je van een domotica systeem ofwel een Smart Home systeem. Tegenwoordig zijn ze vrijwel altijd aan te sluiten of spraakgestuurde assistenten zoals de Google Home, Apple HomeKit, Amazon Echo of Samsung SmartThings. Zo kun je alles in een slim huis met je stem bedienen. Welk Smart Home systeem het beste bij jou past? Dat hangt af van je voorkeur. Bij Google Assistant en Siri kun je Nederlands spreken, maar in het geval van Amazon Alexa is dit niet het geval. Sta je op het punt om een Nest deurbel te kopen? Besef dan dat deze het best geïnstalleerd kunnen worden op een Google Smart Home Systeem. Er komen steeds meer producten op de markt die vrijwel met alle Smart Home systemen werken.

Klushulp voor een slim huis

Hoe makkelijk de slimme apparaten zijn in de bediening, zo lastig kan de installatie soms zijn. Of wellicht heb je gewoon geen zin om er zelf mee aan de slag te gaan. Via Zoofy schakel je eenvoudig een klushulp in voor de installatie van jouw smart home en slimme apparaten. Plan simpelweg een afspraak in wanneer het jou het beste uitkomt. Onze installateur komt langs en krijg je nieuwste gadget zo aan de praat. Benieuwd naar de gemiddelde prijzen van de Smart Home installatie per uur? Daar doen we bij Zoofy niet geheimzinnig over. Check de tabel hieronder voor een overzicht. De meeste van deze klussen zijn binnen het uur al gefikst. Uiteraard is het situatie afhankelijk, dus laat in geval van twijfel altijd eerst de vakman een inschatting maken. 

Soort Smart Home installatie/klus Reguliere vanaf prijs Prijs spoed
Nest Learning Thermostat 95 € 136
Nest Thermostat E 95 € 136
Nest Protect installeren € 109 € 156
Nest Cam Outdoor € 89 € 127
Nest Hello Videodeurbel € 89 € 127
Ring Video Doorbell € 89 € 127
Philips Hue Starterkit 125 € 179
servicekosten €24,95 N.v.t.
servicekosten met spoed N.v.t. €24,95

 

Op zoek naar andere klushulp in huis? Zoofy heeft een bestand van ruim 5.000 vakmannen. Zo kun je een elektricien inschakelen om je perilex stekker aan te sluiten, laat je kortsluiting verhelpen door één van onze elektriciens en laat je je cv checken op storingen door een cv monteur. Maar ook gemakkelijke klussen zoals een lamp ophangen kan een klusjesman voor je fiksen. Of laat professioneel je muren stucen door onze stukadoors om vervolgens je muren te laten sauzen door een schilder.

Bekijk de top 138 beste smart home installateurs

5/5 - 1 reviews

Elektro Technisch Bureau Roos Dennie Roos smart home

5/5 - 1 reviews

Amsterdam
1 klussen uitgevoerd
Dennie kwam op tijd en ging meteen aan de slag. Binnen het kwartier was de klus geklaard en hing mijn Ring 2 deurbel aan de muur. Hij gaf zelfs het eerlijke advies om geen sterkere trafo te monteren omdat de huidige voldoet. Conclusie: Goede service, duidelijke communicatie en een vriendelijke man. Tot de volgende klus Dennie!

Boek een smart home

5/5 - 1 reviews

Elektra Direct Gerrit Reuvekamp smart home

5/5 - 1 reviews

Lieren
1 klussen uitgevoerd
Prima vakman! Werkt snel en efficient en is communicatief vaardig. Zeer tevreden over Gerrit!

Boek een smart home

5/5 - 5 reviews

Elektra Ray Raymond Grant smart home

5/5 - 5 reviews

's-Gravenhage
5 klussen uitgevoerd
Zeer vakbekwaam. Hij heeft de installatie uitgevoerd en uitgelegd hoe de app werkt op mijn telefoon, dit laatste is meer dan wat in zijn werkpakket valt. Zeer beleefde monteur. 5 sterren!

Boek een smart home

5/5 - 1 reviews

Rufra CV Installatiebedrijf Rudi te Poele smart home

5/5 - 1 reviews

Lievelde
1 klussen uitgevoerd
Dacht mee en heeft het perfect opgelost

Boek een smart home

5/5 - 2 reviews

Technische Duizendpoot Hans Hans van de Zande smart home

5/5 - 2 reviews

Tilburg
2 klussen uitgevoerd
Hans is een topper!

Boek een smart home
Alle smart home installateurs