Insurance with Zoofy gives peace of mind

Regel de beste stucer in jouw omgeving via Zoofy

Stukadoor gezocht? Een stukadoor zorgt voor de afwerking van wanden en plafonds. Er zijn verschillende soorten afwerkingen mogelijk. Stucen is echt een vakmanschap, het is een vak wat niet iedereen kan. Daarom is het verstandig om een Zoofy professional jouw huis te laten stucen, dan weet je zeker dat jouw wanden en plafond strak en netjes afgewerkt zijn. Omdat het stucwerk vaak in ruimtes gebeurt waar je veel bent, is het belangrijk dat het stucen vakkundig gedaan wordt. Daarnaast adviseren onze Zoofy vakmensen ook in welk materiaal het beste bij jouw wand en afwerking keuze passen. Zo ben je dus verzekerd van de beste wand en plafondafwerking voor in jouw huis.

Stukadoor of stucer gezocht

Welke soorten stucwerk zijn er

Elk stukadoorsbedrijf van Zoofy is kundig in een aantal soorten wandafwerkingen. Welke wandafwerking het beste bij jouw past, is geheel afhankelijk van je persoonlijke keuze. Wanneer je de wand wilt verven of behangen, kies je een andere afwerking dan wanneer je een structuur aangebracht wilt hebben. Misschien geef je de voorkeur aan een meer trendgevoelige wand met een betonlook. Of ga je voor praktisch met pleisterwerk. Er is dus voor iedereen een optie in het stucwerk. Ter verduidelijking staan hieronder de opties die jouw Zoofy vakman kan aanbrengen op je muur of plafond.

Beton Ciré

De meeste stukadoorsbedrijven zijn inmiddels goed bekend met Beton Ciré. De betonstuc sluit perfect aan bij de huidige beton trent. Wanneer je geïnteresseerd bent in een betonlook wand, kan de Zoofy stukadoor je hierin voorzien. Beton Ciré bestaat uit een mix van hars, cementpoeder, toeslagstoffen en pigment poeder. Daarover wordt een laklaag aangebracht die de wand beschermt en zijn glans geeft. Beton Ciré is door zijn water en krasbestendigheid heel populair voor wanden in de keuken en badkamer, maar ook als materiaal voor vloeren en wandmeubels. Een uitstekende optie dus, als je helemaal fan bent van de betonlook.

Spackspuitwerk

Spackspuitwerk is een van de goedkoopste muur afwerkingen van een stucer. De kosten van de Zoofy vakman blijven laag doordat de muur in twee lagen gespoten wordt. Het meeste werk zit hem in het afplakken van de ruimte. Het spuitwerk geeft namelijk nogal wat gespetter en eenmaal opgedroogd, is het moeilijk te verwijderen. Na het afplakken wordt de muur eerst gladgestreken zodat alle gaten, oneffenheden en bobbels verwijdert zijn. Hierna wordt de toplaag aangebracht. Deze laag bestaat uit een grove of een fijne korrelstructuur, er is dus niet veel keus. Deze variant van stucen is zeker de goedkoopste optie en sneller klaar dan de overige soorten.

Behangklaar maken

Wil je na een verbouwing uw muur behangen? Of ben je verhuisd en wil je een gestucte muur behangen? Dan is het slim om je wand eerst behangklaar te laten maken door een Zoofy stukadoor. Behang dekt de muur af, maar laat nog steeds elk soort oneffenheid van de muur eronder zien. Daarnaast kan een oneffen muur er ook voor zorgen dat het behang snel weer loslaat. Heb je zelf het oude stucwerk verwijdert of wil je over oud stucwerk heen behangen? Kies er dan zeker voor om eerst de muur behangklaar te laten maken. Zo zijn alle oneffenheden en vettigheden verwijdert, waardoor jij je muur zonder problemen kan behangen. Voor het beste behang resultaat, kun je dus beter eerst een stukadoorsbedrijf in dienst nemen om de wanden aan te pakken. Zij zorgen voor een gladde muur, zodat jij je behang er met een gerust hart op kan plakken.

Sausklaar maken

Sausklaar maken is bijna hetzelfde als behangklaar maken. De stukadoor zorgt er nu alleen voor dat de muur extra glad zijn. Het is niet belangrijk dat er kleine kleurverschillen zijn in de ondergrond van de behangwand. Bij het sausklaar maken van de te verven wanden en plafond is dit juist zeer belangrijk. Niks is vervelender wanneer jouw baby roze muur aan de linkerzijde donkerder uitvalt dan aan de rechterzijde. Of dat er donkere plekken doorschemeren in je mintgroene wand. Het sausklaar maken zorgt voor de juiste effen ondergrond, waardoor jij je wand super strak kan schilderen. Deze behandeling kost daarom de stukadoor meer tijd dan de behangklaar variant, en is om die reden dus ook duurder.

Sierpleister

Sierpleister is een verzamelnaam waar Granol, Spachtelputz en Rustiekputz onder vallen. Sierpleister is een variant van stucwerk en is hard en daardoor krasbestendig. De meeste sierpleister zijn in de kleur van keuze, zo is een schilder onnodig. Sierpleister wordt vaak gekozen in huizen met gezinnen, of in ruimtes waar er minder voorzichtig met de muren wordt omgegaan. Doordat het pleister hard en krasbestendig is, kan het tegen een stootje.

Spachtelputz

De meeste aangebrachte sierpleister is de Spachtelputz. Dit sierpleister heeft een grove, korrelige structuur. Spachtelputz is handig schoon te houden en is ook makkelijk overschilderbaar. Dat maakt deze variant ideaal voor een kinderkamer. Ongevraagde creaties met stift op de muur, zijn op spachtelputz vaak eenvoudig te verwijderen.

Granol

Granol is een harde grove sierpleister die eind jaren zeventig zeer populair werd. Een vakkundige stucer kan de Granol in een waaiervorm aanbrengen of in een staande richting. Een staande vorm geeft de wand dan een structuur van een boomschors. Granol kan zowel binnen als buiten gebruikt worden en voor zowel wanden als plafonds.

Rustiekputz

Rustiekputz lijkt op Granol, maar is minder grof in zijn structuur. Men kiest vaak Rustiekputz als de middenmoot in grofheid van structuur. Wederom is dit pleister ideaal voor een gezinswoning of een wand die tegen een stootje moet kunnen.

Wat kost een stukadoor

Fijn al die opties in het stucwerk, maar wat zijn de kosten van stukadoor werk? Dat is helaas niet zo makkelijk gezegd. Zoals hierboven te lezen is, zit er verschil in de prijs per soort stucwerk. Daarnaast bepalen de aantal vierkante meters de hoogte van de kosten die stukadoors in rekening brengen. Ook de huidige ondergrond speelt een rol in de prijs. Wanneer deze in een erg slechte staat is, kost dit meer voorbereidingswerk en dus meer arbeidstijd. Om die reden is het altijd verstandig een zo volledig mogelijke beschrijving te geven wanneer je een Zoofy klus aanvraagt. Natuurlijk kunnen we je wel een richtprijs geven. Een stukadoorsbedrijf van Zoofy komt bij jou je muren en plafond stucen met een startprijs van €25,-. Dit is inclusief btw en de prijs voor 1 vierkante meter aan stucwerk. Naarmate jij speciale verzoeken hebt, kan de prijs natuurlijk omhoog gaan. Bespreek met jouw Zoofy expert je droomwoning en hij of zij zal je een passend advies geven. In overleg kan er dan besloten worden wat er gaat gebeuren en hoeveel dit ongeveer zal gaan kosten. Bekijk hierboven alle actuele kosten per m² of per uur.

Inhuren van een Zoofy stukadoorsbedrijf

Wanneer jij je stucwerk uit handen geeft aan een Zoofy expert ben je slim bezig. Een klus geboekt via Zoofy heeft vele voordelen. Allereerst heb je door het stucwerk aanvragen via onze site keuze uit de beste vakmannen van jouw omgeving. Daarnaast hebben wij jouw klus verzekerd voor wel 2.5 miljoen euro aan schade. Nu zijn onze Zoofy vakmannen experts die zelf ook ruim verzekerd zijn, maar voor dat extra veilige gevoel gaan wij net even verder. Onze ‘komt goed garantie’ heeft al ruim 200.000 mensen voor jou een gevoel van vertrouwen gegeven. We zorgen namelijk dat de klus naar afspraak afgerond wordt. Daar doen onze Zoofy vakmannen hun uiterste best voor. Komen jullie er onderling om wat voor een reden niet meer uit? Dan helpen wij je verder om toch nog een perfect gestucte wand te krijgen, maar zoals gezegd er gingen je al 200.000 tevreden mensen voor. Niet voor niets scoren onze vakmensen een 9.2. Mocht je nog twijfelen? Zoofy doet ook niet aan voorrijkosten, dus je weet altijd dat je geld direct naar het vervaardigen van jouw mooie muren en plafond gaat. Wacht dus niet langer en maak van jouw huis een heus paleis met in elk vertrek strakke wanden en plafonds. Boek vandaag nog jouw Zoofy stucer, en start met die stuc klus!

Bekijk de top 42 beste stukadoors

5/5 - 1 reviews

Top-Klus BV Norbert Verwijmeren stukadoor

5/5 - 1 reviews

Oosterhout
1 klussen uitgevoerd
beton cire , behangklaar stucen , buitenmuur stucen
Snel, netjes en tegen een goede prijs! We zijn Norbert erg dankbaar!

Boek een stukadoor

4/5 - 1 reviews

RLS loodgieters Machmoud Fatmi stukadoor

4/5 - 1 reviews

Rotterdam
1 klussen uitgevoerd
Keurige vakman met verstand van zaken, kritisch op zijn eigen werk. We kregen ook uitleg waarom hij de zaken laatste o p die manier aanpakt. Uitermate tevreden over het resultaat, zeker een aanrader. Bij een volgende klus zou ik hen weer benaderen. Echt een goed resultaat.

Boek een stukadoor

4,67/5 - 3 reviews

Stucadoorsbedrijf C.Huizinga Colin Huizinga stukadoor

4,67/5 - 3 reviews

Haarlem
3 klussen uitgevoerd
Is nog niet af maar tot nu toe perfect

Boek een stukadoor

5/5 - 1 reviews

De Klusbron Jan Bron stukadoor

5/5 - 1 reviews

Nijmegen
1 klussen uitgevoerd
stucwerk , buitenmuur stucen , per uur
Jan mag zich met recht vakman noemen. Ook degene die de keuken kwam plaatsen zei hier is goed werk geleverd.

Boek een stukadoor

5/5 - 1 reviews

DDR Richard Dijkhuizen stukadoor

5/5 - 1 reviews

's-Gravenzande
1 klussen uitgevoerd
spachtelputz , beton cire , buitenmuur stucen
Netjes en goed gewerkt! Aanrader!!!

Boek een stukadoor
Alle stukadoors

Stukadoor inhuren

Is er een verbouwing opkomst? Of is je huis toe aan een nieuwe wandafwerking? Onze Zoofy stukadoorsbedrijven staan je graag bij, in het verfraaien van jouw woning. Een stukadoor zorgt ervoor dat jouw wanden en plafond strak en netjes uit de verbouwing komen. Ook wanneer je geïnteresseerd bent in een hippe betonlook muur, staan onze Zoofy vakmensen voor je klaar. Je muren en je plafond zijn de basis voor je inrichting. Perfect gestucte muren zijn hierin onmisbaar. Laat je daarom informeren welke keuzes je hebt en wat onze Zoofy stukadoors voor jouw kunnen betekenen. In deze tekst vind je alle ins en outs en de kosten die stukadoors geven. Lees snel verder en vind vandaag nog jouw Zoofy stukadoor.

Alle klussen

Badkamer stucen
36 keer aangevraagd
Vanaf €95 per m2 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 2786 stukadoors in jouw regio
Behangklaar stucen
120 keer aangevraagd
Vanaf €19 per m2 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 2782 stukadoors in jouw regio
Beton ciré aanbrengen
24 keer aangevraagd
Vanaf €125 per m2 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 2776 stukadoors in jouw regio
Buitenmuur stucen
12 keer aangevraagd
Vanaf €75 per m2 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 2780 stukadoors in jouw regio
Leemstuc aanbrengen
24 keer aangevraagd
Vanaf €40 per m2 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 2782 stukadoors in jouw regio
Stukadoor per uur
1.764 keer aangevraagd
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 2904 stukadoors in jouw regio
Alle klussen

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af

Gamma
Bol.com
Kar-wei
Praxis
Hornbach