Klushulp nodig?

Een klushulp bestel je net zo makkelijk online als een pizza. Voor het ophangen van een lamp, IKEA meubel montage en al die andere kleine klussen in huis waar je zelf niet aan toekomt regelen wij een student die het voor jou oplost. Géén voorfietskosten!

bijv. 'gootsteen ontstoppen' of 'cv onderhoud'
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 12 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Hoe de klushulp werkt?

Zoek online de klus die je wilt laten uitvoeren en voer je postcode in. Daarna kies je gemakkelijk en snel een datum en tijdstip wanneer jij de klushulp op de stoep wilt. De klushulp biedt ruim 5.000 vakmannen aan, waardoor we een landelijke dekking kunnen garanderen. Doordat de klushulp alleen met vakmannen uit je eigen regio werkt, hoeven we nooit voorrijkosten aan je door te rekenen.

De klushulp - met spoed

Klushulp gezocht voor klussen die niet kunnen wachten? Bij ons zit je aan het juiste adres. Door ons landelijke netwerk kun je bij ons 24/7 je klusaanvraag plaatsen. Jouw klusaanvraag wordt dan automatisch naar klushulp bij jou in de buurt gestuurd. Onze klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar. Maar ook als zij niet werken, komt jouw klusaanvraag automatisch in de pool van klushulpen terecht. Zo kunnen we je 24 uur per dag helpen en wordt jouw spoedklus snel gerepareerd!

Onze klushulp service

De klushulp-platformen van Gamma, Karwei, Hornbach, klushulp worden mede mogelijk gemaakt door Zoofy.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt de klushulp precies?

Stap 1. Kies het soort klus waarbij je hulp nodig hebt.
Daarna vul je je postcode en huisnummer in en geef je aan wanneer jou het het beste uitkomt. Wanneer je na je klusaanvraag je e-mail adres aan ons bevestigd, gaan wij als een malle voor je aan de slag om een klushulp bij jou in de buurt op te trommelen. Gemiddeld krijg je binnen een uur dan een e-mail met de afpraakbevestiging. In geval van spoed is dat sneller, en komt de klushulp dezelfde dag nog naar je toe Zoofen.
Stap 2. De klushulp komt bij je langs om de klus te fiksen.
De gegevens van de klushulp staat in de afspraakbevestiging. Indien nodig, heb je daarvoor nog de gelegenheid om de klussituatie met de klushulp te bespreken. De klushulp komt langs op het door jou aangegeven tijdtip. De klushulp is een student en beschikt vaak niet over het juiste gereedschap. Zorg ervoor dat zij gebruik kunnen maken van jouw gereedschap.
Stap 3. Betaal de klus gemakkelijk via Tikkie of IDeal.
Je ontvangt na de klus de digitale rekening via jouw e-mail. Je kunt zelf bepalen hoe je betaalt. Tikkie, IDeal, of gewoon een ouderwetse overschrijving is mogelijk.

Wat kost een klus bij de klushulp?

Wij houden niet van onduidelijk gedoe. Wij werken daarom met voorafbepaalde, transparante prijzen. We mikken er op om jou een zo compleet mogelijk beeld te geven over wat de klus gaat kosten. Als het kan vermelden we de gemiddelde duur van de klus. Als je je klus op de website selecteert zie je veelal een prijs per uur en in sommige gevallen een vaste prijs per klus. De prijs per uur van onze klushulp wordt bepaalt door de markt nauwlettend in de gaten te houden. Je betaalt het lokale tarief voor jouw regio. Uiteraard is de uiteindelijke prijs afhankelijk van een aantal factoren. Zo kosten klussen met spoed, s' avonds en in het weekend duurder dan klussen die doordeweeks tussen kantooruren uitgevoerd worden. Alle prijzen zijn inclusief btw. Eventuele materiaalkosten zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Betaal ik voorrijkosten?

Doordat we werken met klushulpen bij jou in de buurt, hoeven wij nooit voorrijkosten te rekenen. Gemiddeld scheelt je dat zo'n 20 euro per klus!

Betaal ik servicekosten?

Voor niets gaat helaas de zon op. Net als de klushulpen, verwachten de dappere strijders achter de schermen van De Klushulp aan het eind van de maand ook een brood op de plank. Zij zoeken dagelijks met man en macht voor jou de juiste klushulp en dat doen ze helaas niet voor noppes. Daarom rekenen we €24,95 servicekosten per klus. Met spoed is dat ook een bedrag van € 24,95.

Waarom wordt er minimaal 1 uur gerekend bij een klus?

Onze klushulpen, rijden in tegenstelling tot de meeste vakmannen, ook graag voor kleinere klusjes jouw kant op. Om dit voor hun aantrekkelijk te houden zodat ze er iets aan overhouden, rekenen we minimaal 1 uur. Bovendien ben je zonder voorrijkosten met ons uurtarief ook vaak goedkoper uit. De klushulp is vaak al binnen een uur klaar met de klus. Is de klusjesman maar een kwartier bezig met de klus? Check dan je huis goed, of er misschien niet nog meer vergeten klusjes liggen.

Kan ik de klushulp annuleren?

Wij begrijpen dat er onverhoopt iets op je pad kan komen waardoor je de afspraak voor de student wilt afzeggen. Dit kan tot 24 uur van te voren zonder bijkomende kosten. Zeg je de afspraak binnen 24 uur voor aanvang op, dan kunnen er annuleringskosten worden gerekend. Dit kan oplopen tot 1 uur arbeidsloon in het geval de Klushulp onverhoopt voor een dichte deur staat. Zeg je de afspraak af binnen 1 uur voor aanvang van de klus? Dan rekenen we de totaal prijs voor de klus, exclusief de materiaalkosten. Dit geldt ook als je niet thuis bent op het afgesproken tijdstip.

Wat houdt jullie 'komt goed garantie' in?

We vinden klanttevredenheid erg belangrijk en daar mikken we op gedurende het gehele proces. De kwaliteit van onze klushulpen monitoren we nauwlettend aan de hand van hun review score, welke jij als klant na afloop van de klus kunt schrijven. Onze klushulpen zijn praktisch ingesteld en doen hun uiterste best, maar het blijft mensenwerk. Als er onverhoopt tóch iets misgaat kun je rekenen op onze 'komt goed garantie'. Samen komen we er wel uit. Meer daarover lees je hier.

 

Wat zijn de openingstijden van de klushulp service?

De klushulp is bereikbaar maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 18.00 uur. In het weekend is dat tussen 9.00 en 18.00 uur.

Wie betaalt de parkeerkosten van de klushulp?

De klushulp mag de parkeerkosten doorberekenen aan jou als je in een straat woont met betaald parkeren. De parkeerkosten kun je terugvinden op de rekening die je ontvangt na afloop van de klus.

Hoe meld ik me aan als student bij de Klushulp?

Dat doe je middels deze link.

de klushulp zoofy

Volg ons op de Zoofy Instagram pagina en de Facebook van Zoofy. Benieuwd naar hoe ons platform verschilt ten opzichte van concurrenten? Dat lees je hier. En als je nog steeds niet overtuigd bent, check dan hoe Zoofy scoort qua reviews op Google reviews of Trustpilot. Bekijk ook wat het verschil is tussen onze klushulp en de klushulp van Centraal Beheer.

 

Bekijk de top 283 beste klushulpen

5/5 - 1 reviews

Elektro Technisch Bureau Roos Dennie Roos klushulp

5/5 - 1 reviews

Amsterdam
1 klussen uitgevoerd
Vriendelijk, snel, netjes en vakkundig!

Boek een klushulp

4/5 - 1 reviews

H. de Groot Electroklussen Henry de Groot klushulp

4/5 - 1 reviews

Gouda
1 klussen uitgevoerd
De klus is goed uitgevoerd, alleen deed de man m.i. lang over de uitvoering.

Boek een klushulp

5/5 - 1 reviews

E. Blok Interieurbouw Erik Blok klushulp

5/5 - 1 reviews

Nieuwegein
1 klussen uitgevoerd
kast monteren , deurbel aansluiten , band plakken
Zijn werk is heel netjes en heel goed.

Boek een klushulp

5/5 - 3 reviews

Vennyland Venelin Hvarkov klushulp

5/5 - 3 reviews

Heerhugowaard
3 klussen uitgevoerd
Klus is goed gedaan. Vriendelijke man, vakkundig.

Boek een klushulp

5/5 - 5 reviews

Tivoli Interieur Projekten Eric Pietersen klushulp

5/5 - 5 reviews

Ridderkerk
5 klussen uitgevoerd
Hij heeft de klus netjes en snel gedaan. Ik ben zeer tevreden

Boek een klushulp
Alle klushulpen