Insurance with Zoofy gives peace of mind

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer

Voor alle klusjes bij jou thuis, wij vinden de hulp die nodig is

Zoek je klus en maak direct een afspraak met een vakman

Zoek je klus en verstuur jouw klusaanvraag Professionals in de buurt zien jouw aanvraag Een vakman komt langs in een van jouw voorgestelde tijdvakken Betaal je factuur gemakkelijk achteraf via iDeal of Tikkie

Klushulp gezocht?

Klushulp gezocht voor klussen in huis waar je zelf niet aan toe komt? Of misschien helemaal geen trek in hebt? Of wil je met een bepaalde klus graag wat hulp krijgen? Sommige klussen gaan de gemiddelde doe-het-zelver de pet te boven. In elk huis liggen klusjes, maar op ten duur worden de meeste van ons daar Oost-Indisch blind van. We zien de klus wel, maar we reageren er niet op. Een spaghetti aan kabels, dat ene beschadigde plekje op de muur dat nog moet bijgewerkt worden of die plinten die een jaar na de verhuizing nog steeds op je to-do-lijstje staan...

De klushulp Zoofy

Wij begrijpen jouw klusdilemma's. De klushulp helpt je daarom graag met het vinden van klushulp. Je klus is zo gefikst. 

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Hoe de klushulp werkt?

Zoek online de klus die je wilt laten uitvoeren en voer je postcode in. Daarna kies je gemakkelijk en snel een datum en tijdstip wanneer jij de klushulp op de stoep wilt. De klushulp biedt ruim 5.000 vakmannen aan, waardoor we een landelijke dekking kunnen garanderen. De klushulp service bestaat uit cv installateurs, loodgieters, elektriciens, dakdekkers, witgoed reparatie, klusjesmannen, timmermannen, schilders, stukadoors, hoveniers, slotenmakers en smart home intallateurs. Doordat de klushulp alleen met vakmannen uit je eigen regio werkt, hoeven we nooit voorrijkosten aan je door te rekenen.

De klushulp - met spoed

Klushulp gezocht voor klussen die niet kunnen wachten? Bij ons zit je aan het juiste adres. Door ons landelijke netwerk kun je bij ons 24/7 je kusaanvraag plaatsen. Jouw klusaanvraag wordt dan automatisch naar klushulp bij jou in de buurt gestuurd. Onze klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar. Maar ook als zij niet werken, komt jouw klusaanvraag automatisch in de pool van vakmannen terecht. Zo kunnen we je 24 uur per dag helpen en wordt jouw spoedkus snel gerepareerd!

Onze klushulp service

De klushulp-platformen van Gamma, Karwei, Hornbach en de vtwonen klushulp worden mede mogelijk gemaakt door Zoofy.

Veelgestelde vragen de klushulp Zoofy

Hoe werkt de klushulp precies?

Stap 1. Kies het soort klus waarbij je hulp nodig hebt.
Daarna vul je je postcode en huisnummer in en geef je aan wanneer jou het het beste uitkomt. Wanneer je na je klusaanvraag je e-mail adres aan ons bevestigd, gaan wij als een malle voor je aan de slag om een klushulp bij jou in de buurt op te trommelen. Gemiddeld krijg je binnen een uur dan een e-mail met de afpraakbevestiging. In geval van spoed is dat sneller, en komt de klushulp dezelfde dag nog naar je toe Zoofen.
Stap 2. De klushulp komt bij je langs om de klus te fiksen.
De gegevens van de klushulp staat in de afspraakbevestiging. Indien nodig, heb je daarvoor nog de gelegenheid om de klussituatie met de vakman te bespreken. De klushulp komt langs op het door jou aangegeven tijdtip.
Stap 3. Betaal de klus gemakkelijk via Tikkie of IDeal.
Je ontvangt na de klus de digitale rekening via jouw e-mail. Je kunt zelf bepalen hoe je betaalt. Tikkie, IDeal, of gewoon een ouderwetse overschrijving is mogelijk.

Wat kost een klus bij de klushulp?

Wij houden niet van onduidelijk gedoe. Wij werken daarom met voorafbepaalde, transparante prijzen. We mikken er op om jou een zo compleet mogelijk beeld te geven over wat de klus gaat kosten. Als het kan vermelden we de gemiddelde duur van de klus. Als je je klus op de website selecteert zie je veelal een prijs per uur en in sommige gevallen een vaste prijs per klus. De prijs per uur van onze klushulp wordt bepaalt door de markt nauwlettend in de gaten te houden. Je betaalt het lokale tarief voor jouw regio. Uiteraard is de uiteindelijke prijs afhankelijk van een aantal factoren. Zo kosten klussen met spoed, s' avonds en in het weekend duurder dan klussen die doordeweeks tussen kantooruren uitgevoerd worden. Alle prijzen zijn inclusief btw. Eventuele materiaalkosten zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Betaal ik voorrijkosten?

Doordat we werken met vakmannen bij jou in de buurt, hoeven wij nooit voorrijkosten te rekenen. Gemiddeld scheelt je dat zo'n 20 euro per klus!

Betaal ik servicekosten?

Voor niets gaat helaas de zon op. Net als de vakman, verwachten de dappere strijders achter de schermen van De Klushulp aan het eind van de maand ook een brood op de plank. Zij zoeken dagelijks met man en macht voor jou de juiste vakman en dat doen ze helaas niet voor noppes. Daarom rekenen we €19,95 servicekosten per klus. Met spoed is dat een bedrag van € 24,95.

Waarom wordt er minimaal 1 uur gerekend bij een klus?

Onze klushulp mannen, rijden in tegenstelling tot de meeste vakman bedrijven, ook graag voor kleinere klusjes jouw kant op. Om dit voor hun aantrekkelijk te houden zodat ze er iets aan overhouden, rekenen we minimaal 1 uur. Bovendien ben je zonder voorrijkosten met ons uurtarief ook vaak goedkoper uit. De klushulp is vaak al binnen een uur klaar met de klus. Is de klusjesman maar een kwartier bezig met de klus? Check dan je huis goed, of er misschien niet nog meer vergeten klusjes liggen.

De klus waarbij ik hulp zoek staat er niet bij, wat nu?

We proberen de zoekbalk zo uitgebreid mogelijk te maken en blijven nieuwe klussen toevoegen. Staat jouw klus er toch niet bij? Geen paniek. Kies dan voor de vakman per uur en vul je klus omschrijving zo nauwkeurig mogelijk in. Wij gaan dan op zoek naar de juiste vakman voor jouw klus.

Kan ik de klushulp annuleren?

Wij begrijpen dat er onverhoopt iets op je pad kan komen waardoor je de afspraak voor de klushulp wilt afzeggen. Dit kan tot 24 uur van te voren zonder bijkomende kosten. Zeg je de afspraak binnen 24 uur voor aanvang op, brengen wij 1 uur loon in rekening. Zeg je de afspraak af binnen 1 uur voor aanvang van de klus? Dan rekenen we de totaal prijs voor de klus, exclusief de materiaalkosten. Dit geldt ook als je niet thuis bent op het afgesproken tijdstip.

Wat houdt jullie 'komt goed garantie' in?

We vinden klanttevredenheid erg belangrijk en daar mikken we op gedurende het gehele proces. De kwaliteit van onze vakmannen monitoren we nauwlettend aan de hand van hun review score, welke jij als klant na afloop van de klus kunt schrijven. Onze vakmannen zijn deskundig en doen hun uiterste best, maar het blijft mensenwerk. Als er onverhoopt tóch iets misgaat kun je rekenen op onze 'komt goed garantie'. Samen komen we er wel uit. Meer daarover lees je hier.

Wat zijn de openingstijden van de klushulp service?

De klushulp is bereikbaar maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 18.00 uur. In het weekend is dat tussen 9.00 en 18.00 uur.

Wat gebeurt er als jullie geen klushulp vinden voor mijn klus?

Hoewel we ruim 4.000 aangesloten vakmannen onder onze vleugels hebben verspreid door heel Nederland, zijn er sommige gebieden waar het aantal vakmannen nog relatief klein is. Als dit het geval is nemen we altijd contact met jou op om dit uit te leggen. Daarna halen we alles uit de kast om alsnog de juiste klushulp voor je te vinden.

Wie betaalt de parkeerkosten van de klushulp?

De klushulp mag de parkeerkosten doorberekenen aan jou als je in een straat woont met betaald parkeren. De parkeerkosten kun je terugvinden op de rekening die je ontvangt na afloop van de klus.

Hoe meld ik me aan als vakman bij de Klushulp?

Dat doe je middels deze link.

De Klushulp ZoofyDe klushulp Zoofy

Volg ons op de Zoofy Instagram pagina en de Facebook van Zoofy. Benieuwd naar hoe ons platform verschilt ten opzichte van concurrenten? Dat lees je hier. En als je nog steeds niet overtuigd bent, check dan hoe Zoofy scoort qua reviews op Google reviews of Trustpilot.

 

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af