Regel nu jouw vakman

IKEA bed in elkaar zetten

Vanaf €29 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 209 klushulpen bij jou in de buurt

Hoppa, dat nieuwe IKEA bed pronkt (bijna) in je slaapkamer. Nu alleen nog even dat IKEA bed in elkaar zetten. Kan je hierbij hulp gebruiken? Maak gebruik van de klushulp.

Regel nu jouw vakman
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd tot 2.5 miljoen euro
  • Ruim 200.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 10 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

IKEA bed in elkaar zetten

IKEA bed in elkaar zetten

Een nieuw bed kopen is geen gemakkelijke klus. Er is een breed aanbod van IKEA bedden met verschillende formaten en comfort. En als je dan eenmaal dat nieuwe IKEA bed in bezit hebt, is als een roosje erin slapen nog een ver-van-je-bed-show. Je zult je bed nog in elkaar moeten zetten.

Misschien ga je zelf aan de slag met je IKEA bed in elkaar zetten. Maar je weet; één schroefje verkeerd gemonteerd op je nieuwe BRIMNES bed, en voor dat je het weet zit je midden in een aflevering van Breaking bed. Of ben je door schade en schande wijzer geworden en ben je tot de realisatie gekomen dat je liever voor gemak wilt gaan? Of heb geen zin of tijd om zelf je IKEA bed in elkaar te zetten? Onze buurthulpen zijn deskundig op het gebied van IKEA montage service en helpen jou snel jouw IKEA bed in elkaar laten zetten. 

De klushulp kan jou helpen om al jouw IKEA aankopen te monteren. Dan heb jij er geen omkijken meer naar. En nog voor een hele scherpe prijs ook. Voor 29 euro per uur komt er al een klushulp bij jou thuis jouw IKEA bed in elkaar zetten. Of welk ander IKEA meubel dan ook. Een afspraak maken met de klushulp is heel eenvoudig. Dus wees geen dwarsligger en vul je gegevens in. Geef het tijdstip waarop jij geholpen wilt worden. Na het bevestigen van je e-mail adres gaan wij direct aan de slag met het vinden van de juiste klushulp die je kan helpen met jouw IKEA bed in elkaar te zetten. Slaap lekker!

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af