Klusjesman gezocht?
1071 recensies

De enige site in Nederland waar je online je klusjesman bestelt

bijv. 'Lamp ophangen'
Klusjesman gezocht?
Meer dan 3.000 vakmannen

Meer dan 3.000 vakmannen

Geen voorrijkosten, er komen alleen lokale vakmannen bij je langs

Meer dan 15.000 reviews

Meer dan 15.000 reviews

Huiseigenaren zoals jij beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Recensies van klanten over de Klusjesmannen van Zoofy

De Klusjesmannen van Zoofy werden beoordeeld als 4,6 van 5 sterren met meer dan 1071 recensies

Nicholas uit Utrecht
dinsdag 21 mei 2019, IKEA / meubel montage

Very professional, fast and friendly

Mieke uit Hoef en Haag
dinsdag 21 mei 2019, Klusjesman per uur

Erg blij met resultaat! Aardige man, dacht mee, dacht in oplossingen!

Marion uit Woerden
zaterdag 18 mei 2019, Lamp ophangen

Mathijs was er op de afgesproken tijd en heeft vakkundig de lamp opgehangen en aangesloten. Hij heeft regelmatig gecheckt of ik het eens was met de afmetingen en heeft met meten alles dubbel nagemeten om zeker te weten dat het goed was. Hij was rustig, zorgvuldig en voorzichtig aan het werk (ondertussen heeft hij bijvoorbeeld de vloer met een speciale bouwstofzuiger schoongehouden om krassen te voorkomen). Ik ben erg blij met het resultaat!

Patrick uit Amsterdam
vrijdag 17 mei 2019, Klusjesman per uur

Uitstekend!! Niels is vakkundig en vriendelijk👍🏾👍🏾

Natalie uit Spijkenisse
vrijdag 17 mei 2019, Klusjesman per uur

Meneer Bosch heeft keurig, met vakmanschap en met heel veel respect voor onze spullen de klussen die wij hadden geklaard. Ook heeft hij heel eerlijk gezegd dat we voor een andere klus beter een ander vakman met een ander vakgebied konden inhuren.

Hans uit Bodegraven
vrijdag 17 mei 2019, Lamp ophangen

Werk goed gedaan. Was benieuwd hoe het zou gaan en was positief verrast.

Mevrouw uit Utrecht
woensdag 15 mei 2019, Klusjesman per uur

De klus is geklaard. John is een echte vakman,hij heeft zorg voor zijn materiaal en onze spullen.

Petra uit Amsterdam
woensdag 15 mei 2019, TV ophangen

Tv beugel opgehangen. Gelukkig had Gert-Jan wat extra bouten mee want de bouten die bij de beugel zaten pasten niet op mijn tv. Alles hangt naar tevredenheid.

De Klusjesmannen van Zoofy zijn hier aan het werk

Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Alle Klusjesman klussen op een rijtje

Onze klusjesmannen

Zolang als dat er klussen zijn, bestaan er klusjesmannen. Het woord klusjesman komt vanuit het Latijnse woord: Fac totum wat betekent: ‘maakt alles’. Met deze betekenis is het wel duidelijk waar een klusser voor staat. Een klusjesman of klusbedrijf kun je inhuren voor veel verschillende soorten klussen. Voor klusjesman zijn er veel benamingen, om er een paar te noemen: handige harry, duizendpoot, manusje van alles, rechterhandjes enz. Bij Zoofy vind je een groot aantal 'handige harry’s' die je bij al jouw klussen kunnen helpen. 

Om klusjesman te worden heb je geen specifieke opleiding nodig. Dat de opleiding klusjesman niet bestaat, wil niet zeggen dat het verstandig is om zonder opleiding aan het werk te gaan. Er zijn verschillende technische opleidingen waarmee je een basis hebt om klusser te worden. Klusjesmannen zijn meestal mensen die voor een bouwbedrijf werken. Zij doen het kluswerk ernaast. Voor klussers zijn er wel verschillende cursussen te volgen. Een handige harry heeft wel een aantal competenties nodig die belangrijk zijn om zijn klus goed uit te voeren. De competenties zijn: resultaatgericht, onafhankelijk(zelfstandig) en veelzijdig. 

Een klusjesman is een allrounder op het gebied van alle klussen. Hij zorgt ervoor dat de klussen die om wat voor reden dan ook blijven liggen af komen. Denk daarbij aan tal van klussen als een kast in elkaar zetten, een totale wc renovatie. Of wil je simpelweg een aantal lampen ophangen. Met twee linkerhanden is het ook dan wijs of een vakman met meerdere jaren ervaring in te huren. De meeste klussen die een klusjesman doet duren een of twee dagen. Wat voor klussen neemt een klusjesman aan? Dit kan van alles zijn, denk daarbij aan: behangen, vloeren leggen, de tuin, het installeren en monteren van een tv. Kortom het kluswerk kan heel divers zijn. Een goede klusser beschikt over een bus vol met gereedschap. Zo heeft een handige harry gereedschap bij zich voor de verschillende klussen. 

De ervaring die een klusjesman heeft speelt een belangrijke rol. Een ZZP-klusjesman kan per uur minimaal 40 euro (excl. Btw) vragen. Voor grotere klussen spreek je echter vaak een totaalprijs af. Maak hier wel altijd van tevoren goede afspraken over! Op basis van jouw postcode tonen wij de tarieven bij jou in de buurt. Wij rekenen nooit voorrijkosten. Alleen gewerkte uren (en materiaal) worden in rekening gebracht. Zo weet je zeker dat je onze klusjesman echt alleen betaald waar hij recht op heeft.

Omdat klusjesman een breed begrip is, kan het lastig zijn om een goede klusser te vinden. Reviews kunnen hier goed bij helpen. Een goede recensie hoef je niet per se op het internet te zoeken. De ervaringen van mensen in jouw omgeving kan ook een richtlijn zijn. De meeste recensie vind je dan wel op het web, denk aan de sociale media of google. Bij ons op de website vind je alleen maar klusjesmannen die goede reviews krijgen. Onder goede reviews verstaan wij niet minder dan drie sterren.

Op zoek naar een klusjesman met de nodige kennis en ervaring bij jou in de buurt kijk dan boven op de pagina. De klusjesmannen in ons netwerk zijn landelijk verspreid. Zowel in de Randstad als daarbuiten kunnen wij je via onze website aan een geschikte klusjesman helpen. Natuurlijk regel je via ons ook snel een klusjesman in Amsterdam, Rotterdam of Den Haag. Zo is er altijd wel een van onze vakmannen bij jou in de buurt die snel kan komen helpen.