Klusjesman gezocht?
1453 recensies

Maak direct een afspraak. Bestel een van onze klusjesmannen voor al jouw klusjes in en om het huis.

bijv. 'Lamp ophangen'
Klusjesman gezocht?
Waarom Zoofy?
  • De laatste aanvraag was 4 minuten geleden.
  • Er zijn vandaag 126 klusaanvragen.
  • Ruim 100.000 mensen gingen je voor.
  • Geen voorrijkosten.
  • Wij regelen de beste prijs voor je.
Meer dan 3.000 vakmannen

Meer dan 3.000 vakmannen

Geen voorrijkosten, er komen alleen lokale vakmannen bij je langs

Meer dan 15.000 reviews

Meer dan 15.000 reviews

Huiseigenaren zoals jij beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Klusjesman nodig?

Een klusjesman, ook wel een manusje-van-alles genoemd. En dat is niet voor niks. Ze kunnen alles - nou, bijna alles voor je fiksen. Blijft dat klusje bij jou in huis maar liggen? Dan is een klusjesman de oplossing. Voor alle grote en kleine klussen ben je bij ons aan het juiste adres.

Populaire Klusjesman klussen Toon alle klussen
Populaire Klusjesman klussen

Recensies van klanten over de Klusjesmannen van Zoofy

De Klusjesmannen van Zoofy werden beoordeeld als 4,6 van 5 sterren met meer dan 1453 recensies

Hans uit Rotterdam
woensdag 17 juli 2019, Klusjesman per uur

Prima. Verder geen op/aanmerkingen

Cynthia uit Breda
woensdag 17 juli 2019, Klusjesman per uur

Robert heeft in anderhalf uur tijd heel wat klusjes uitgevoerd, dingen waar ik echt blij mee ben. Hij heeft ook proactief suggesties voor verbeteringen gegeven en met me meegedacht over oplossingen voor bv. kapotte producten. Hij was daarnaast heel vriendelijk. Een erg goede ervaring dus!

Cathy uit Spijkenisse
woensdag 17 juli 2019, IKEA / meubel montage

Goede ervaren klusser gaan we zeker vaker gebruik van maken. Voor kleine en grote klussen

Bjorg uit 's-Gravenhage
woensdag 17 juli 2019, Gordijnrails ophangen

Was op tijd, had goed materiaal bij zich. Werkte snel en vakkundig; prettige bejegening. Prima vakman!

Marleen uit Amsterdam
woensdag 17 juli 2019, IKEA / meubel montage

Fokko heeft uitstekend werk geleverd. Hij verscheen keurig op tijd en communiceerde daanaast helder van tevoren. Ik zou hem zeker weer inschakelen voor een volgende klus!

Jaap jan uit 's-Gravenhage
woensdag 17 juli 2019, Lamp ophangen

Prima, vlot en terzake kundig

Betty uit Haarlem
woensdag 17 juli 2019, IKEA / meubel montage

Prima, aardig mens en vakkundig. Had de klus in een uurtje geklaard. Aanrader!

Peter uit Nieuwegein
woensdag 17 juli 2019, Lamp ophangen

Sarkar is een vriendelijke, vakbekwame professional. Kan hem aanbevelen aan iedereen met een technisch vraagstuk.

Onze Klusjesmannen zijn hier aan het werk

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Alle Klusjesman klussen op een rijtje

Klusjesman gezocht

Klusser gezocht? Met Zoofy hangt jouw spiegeltje vandaag nog aan de wand, want onze klusjesmannen zijn de snelste van het land 😉 In elk huis liggen klusjes. Klussen waar je zelf misschien helemaal geen trek in hebt. Een klusjesman is een soort van manusje-van-alles. Je kunt hem dan ook boeken voor de meest uiteenlopende klussen. Bespaar jezelf de moeite en ga lekker met de beentjes omhoog. Of als je gewoon je schoonzoon of -vader zat bent met die twee linkerhanden van hem. Voor wanneer je geen zin in poespas hebt en vandaag nog je kattenluik wil laten plaatsen. Deze handige Harry’s zijn er voor je. De meeste handige Harry’s hebben het echter heel druk. En Zoofy vliegt hier als een soort van matchmaker je hierin tegemoet. Wij regelen dat je niet hoeft te wachten tot een klusbedrijf tijd voor jou heeft. Je hoeft niet zelf een klusjesman te zoeken. Op deze pagina vind je verder meer informatie over de verschillende werkzaamheden van een klusjesman, wat het uurloon van een klusjesman is, hoe je een klusjesman kan inhuren bij ons en of er een klusjesman bij jou in de buurt is.

gereedschap

De werkzaamheden van een klusjesman

Vraag je je af of jouw klus door een klusjesman uitgevoerd kan worden? En staat jouw klus misschien niet in de zoekbalk? Dan kan je altijd een klusser per uur bij ons boeken. Het is dan belangrijk dat je zo nauwkeurig mogelijk aangeeft wat de klus inhoudt. Dit zodat wij daarna de juiste klusser voor je kunnen vinden en je een indicatie van wat de klus bij onze klusjesman gaat kosten. Er worden bij Zoofy veel klussen gezocht voor de volgende werkzaamheden: behangen, laminaat leggen, een gordijnrails ophangen, een lamp ophangen, traprenovatie, de tuin, wc bril vervangen of een tv ophangen. Dit zijn allemaal klussen die een klusjesman gemakkelijk voor je kan fiksen. Zoek je een klusjesman voor de tuin? Een klusjesman kan bijvoorbeeld een schutting voor je plaatsen of een tuinhuisje bouwen. Ook een timmerman voert soortgelijke werkzaamheden uit. Ben je op zoek naar iemand die zich bezighoudt met de aanleg en onderhoud van je tuin? Dan kan je beter een hovenier bij ons boeken.

Klusjesman kattenluik plaatsen

Klusjesman laminaat leggen

Hoe wij het uurloon van een klusjesman samenstellen

Ben je benieuwd naar het uurtarief van een klusjesman? Bij Zoofy doen we daar niet geheimzinnig over. We hanteren duidelijke, vooraf vastgestelde prijzen. De prijs wordt bepaald aan de hand van de gemiddelde prijs voor een klusjesman gezocht. Zo betaal je nooit teveel. Uiteraard betaal je, voor een klusjesman met spoed, een hoger tarief dan normaal. Wat een klusjesman kost, lees je verder in de volgende alinea.

Zoek je een goedkope klusjesman?

We willen allemaal het liefst voor een duppie op de eerste rij zitten. Als je een allround klusser zoekt, kan je al snel verdwalen in een doolhof van offertes. Wij het belangrijk dat wij vakkundige en betrouwbare klusjesmannen in onze pool hebben. Een gezond uurloon voor een klusjesman staat daar tegenover. Als je een klusser zonder spoedtarief bij ons boekt, betaal je een goedkoper tarief vanaf 50 euro, inclusief BTW. Een klusjesman inhuren kost in het weekend en met spoed meer. Wij doen niet aan voorrijkosten. Daar bespaar je gemiddeld zo’n 20 euro mee per klus!

Een klusjesman aangeboden bij jou in de buurt

Wanneer je om een klusjesman hebt gevraagd, wil je er graag één bij jou in de buurt. Tóch? Wij hebben in de randstad klusjesmannen in Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam. Maar ook buiten de randstad zijn we actief. Zo hebben we klusjesmannen in Almere, Nijmegen, Groningen en Amersfoort. Staat jouw stad er niet tussen? Wij hebben landelijke dekking met onze allround klusjesmannen. Ook bij jou in de buurt!