Klusjesman gezocht?

Maak direct een afspraak. Of het nu gaat om het ophangen van een lamp of het in elkaar zetten van een kast. Bestel een van onze klusjesmannen voor al jouw klusjes in en om het huis.

bijv. 'Lamp ophangen'
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 14 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Klusjesman gezocht

Klusser gezocht? Met Zoofy hangt jouw spiegeltje vandaag nog aan de wand, want onze klusjesmannen zijn de snelste van het land 😉 In elk huis liggen klusjes. Klussen waar je zelf misschien helemaal geen trek in hebt. Een klusjesman is een soort van manusje-van-alles. Je kunt hem dan ook boeken voor de meest uiteenlopende klussen. Bespaar jezelf de moeite en ga lekker met de beentjes omhoog. Of als je gewoon je schoonzoon of -vader zat bent met die twee linkerhanden van hem. Voor wanneer je geen zin in poespas hebt en vandaag nog je kattenluik wil laten plaatsen. Deze handige Harry’s zijn er voor je. De meeste handige Harry’s hebben het echter heel druk. En Zoofy vliegt hier als een soort van matchmaker je hierin tegemoet. Wij regelen dat je niet hoeft te wachten tot een klusbedrijf tijd voor jou heeft. Je hoeft niet zelf een klusjesman te zoeken. Op deze pagina vind je verder meer informatie over de verschillende werkzaamheden van een klusjesman, wat het uurloon van een klusjesman is, hoe je een klusjesman kan inhuren bij ons en of er een klusjesman bij jou in de buurt is.

Gereedschap klusjesman

De werkzaamheden van een klusjesman

Vraag je je af of jouw klus door een klusjesman uitgevoerd kan worden? En staat jouw klus misschien niet in de zoekbalk? Dan kan je altijd een klusser per uur bij ons boeken. Het is dan belangrijk dat je zo nauwkeurig mogelijk aangeeft wat de klus inhoudt. Dit zodat wij daarna de juiste klusser voor je kunnen vinden en je een indicatie van wat de klus bij onze klusjesman gaat kosten. Er worden bij Zoofy veel klussen gezocht voor de volgende werkzaamheden: behangen, laminaat leggen, een gordijnrails ophangen, een lamp ophangen, traprenovatie, de tuin, wc bril vervangen of een tv ophangen. Dit zijn allemaal klussen die een klusjesman gemakkelijk voor je kan fiksen. Zoek je een klusjesman voor de tuin? Een klusjesman kan bijvoorbeeld een schutting voor je plaatsen of een tuinhuisje bouwen. Ook een timmerman voert soortgelijke werkzaamheden uit. Ben je op zoek naar iemand die zich bezighoudt met de aanleg en onderhoud van je tuin? Dan kan je beter een hovenier boeken.

Klusjesman laminaat leggen

Hoe wij het uurloon van een klusjesman samenstellen

Ben je benieuwd naar het uurtarief van een klusjesman? Bij Zoofy doen we daar niet geheimzinnig over. We hanteren duidelijke, vooraf vastgestelde prijzen. De prijs wordt bepaald aan de hand van de gemiddelde prijs voor een klusjesman gezocht. Zo betaal je nooit teveel. Uiteraard betaal je, voor een klusjesman met spoed, een hoger tarief dan normaal. Wat een klusjesman kost, lees je verder in de volgende alinea.

Goedkope klusjesman gezocht?

We willen allemaal het liefst voor een duppie op de eerste rij zitten. Als je een allround klusser zoekt, kan je al snel verdwalen in een doolhof van offertes. Wij het belangrijk dat wij vakkundige en betrouwbare klusjesmannen in onze pool hebben. Een gezond uurloon voor een klusjesman staat daar tegenover. Als je een klusser zonder spoedtarief bij ons boekt, betaal je een goedkoper tarief vanaf 55 euro, inclusief BTW. Een klusjesman inhuren kost in het weekend en met spoed meer. Wij doen niet aan voorrijkosten. Daar bespaar je gemiddeld zo’n 20 euro mee per klus!

Een vakman gezocht in jouw buurt?

Wanneer je om een vakman hebt gevraagd, wil je er graag één bij jou in de buurt. Tóch? Wij hebben in de randstad klusjesmannen in Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam. Maar ook buiten de randstad zijn we actief. Zo hebben we klusjesmannen in Almere, Nijmegen, Groningen en Amersfoort. Staat jouw stad er niet tussen? Wij hebben landelijke dekking met onze allround vakmannen. Ook bij jou in de buurt!

Volg ons op de Zoofy Instagram pagina en de Zoofy Facebook pagina. Benieuwd naar hoe ons platform verschilt ten opzichte van concurrenten? Dat lees je hier. En als je nog steeds niet overtuigd bent, check dan hoe Zoofy scoort qua reviews op Google reviews of Trustpilot.

Klusjesman nodig?

Een klusjesman, ook wel een manusje-van-alles genoemd. En dat is niet voor niks. Ze kunnen alles - nou, bijna alles voor je fiksen. Blijft dat klusje bij jou in huis maar liggen? Dan is een klusjesman de oplossing. Voor alle grote en kleine klussen ben je bij ons aan het juiste adres.

Alle klussen

Aannemer gezocht
168 keer aangevraagd
Vanaf €59 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 7990 klusjesmannen in jouw regio
Airbike installeren
24 keer aangevraagd
Vanaf €65 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 10274 klusjesmannen in jouw regio
Asbestsanering
12 keer aangevraagd
Vanaf €79 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 5801 klusjesmannen in jouw regio
Balkon dicht maken
12 keer aangevraagd
Vanaf €59 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 7690 klusjesmannen in jouw regio
Balkon renoveren
12 keer aangevraagd
Vanaf €59 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 7780 klusjesmannen in jouw regio
Bokszak ophangen
Vanaf €65 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 7856 klusjesmannen in jouw regio
Alle klussen

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af