Regel nu jouw klusjesman

Meubelmontage

Vanaf €90 incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 3857 klusjesmannen in jouw regio

Nieuwe boekenkast gekocht of lukt het niet om dat nieuwe bed in elkaar te zetten of wil je een pallet bank maken in de tuin en kun je wel wat hulp gebruiken. Geen probleem. Laat het over aan een vakman. Maak een afspraak met een klusjesman voor het monteren van jouw meubels. Zo gefikst.

Regel nu jouw klusjesman
848 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 9 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Meubels laten monteren via Zoofy

meubel montage servicemeubel montage service

Meubels monteren

Geen zin of tijd om je meubels zelf te monteren? Zoofy biedt een meubel montage service. Een kledingkast, tv-meubel of een bed in elkaar lijkt op het eerste gezicht een gemakkelijke klus. Toch is het monteren van meubels een service waar wij veel klusaanvragen voor binnenkrijgen. Ben jij iemand met twee linkerhanden, heb je tijd te kort of kies je gewoon voor gemak voor hulp bij kast in elkaar zetten? Dan is de Zoofy meubel montage service zeker iets voor jou. Onze klusjesmannen voeren regelmatig meubel montage uit, waardoor een meubel in elkaar zetten voor hun een fluitje van een cent zijn. Je nieuwe kledingkast, tv-meubel of bed zit vaak snel in elkaar en dat maakt de kosten voor meubel montage meer dan schappelijk.

Meubel montage service van Zoofy

Voorrijkosten? In tegenstelling tot de meeste meubel montage bedrijven, betaal je die bij ons niet. We werken alleen maar met lokale klusjesmannen. Zo heeft de vakman meer tijd voor klussen en bespaar jij op de voorrijkosten. Easy does it.

ikea kast monteren

Pallet bank maken

Je ziet ze overal voorbij komen: loungesets gemaakt van pallets. Als je alle loungesets in de tuincentra te duur vindt of nog een beetje hip voor de dag probeert te komen, is dit jouw stappenplan. Je kunt ze binnen plaatsen, maar ook gebruiken als loungebank in de tuin of op je balkon. De grote voordelen van het maken van een loungeset van pallets: houten pallets zijn stevig, duurzaam, goedkoop en gemakkelijk te maken. Laat het over aan de vakman.

Meer klushulp nodig?

Dat komt goed uit, Zoofy biedt verschillende soorten klushulp aan. We hebben bijna 5.000 vakmannen in onze pool, voor elke reparatie- en onderhoudsklus in of rondom huis. Door heel Nederland zitten ze verspreid. Elektricien nodig in Rotterdam? Een dakdekker in Den Haag? Een klusjesman of cv installateur in Amsterdam? Een loodgieter in Utrecht? Hebben we voor je. Hou jij weer meer tijd over voor andere dingen. Zo gefikst.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af