Insurance with Zoofy gives peace of mind

Top dakdekkers bij jou in de regio

Dakdekker

Heb je problemen met je dak? Onze regionale dakdekkers helpen je graag. Ze kunnen je helpen wanneer je dakgoot schoongemaakt moet worden. Dit is echt typisch zo'n klusje wat bij jou (waarschijnlijk) geen prioriteit heeft. Toch kan dakgoot die niet regelmatig schoongemaakt wordt, gevolgen hebben voor de gezondheid van je woning. Achterstallig onderhoud van je dakgoot kan leiden tot problemen zoals lekkages en waterschade, doordat je dakgoot bijvoorbeeld verstopt raakt met bladeren. Onze dakdekkers kunnen je tevens helpen met een daklekkage, maar liever laat je het niet zover komen. Tóch? Onze dakdekkers helpen je verder graag met dakbedekking aanleggen, lekkages aan je dakkapel, schoorsteen, maar vervangen ook dakpannen voor je. Ook voor een regenpijp installeren, draaien onze dakenklimmers ook hun handen niet voor om. Let wel op: bij harde wind of regen gaan dakdekkers niet het dak op. Ook moeten ze vaak met twee man werken. Anders zijn ze bij een ongeluk niet goed verzekerd.

Kosten dakdekker

De kosten van een dakdekker zijn bij ons transparant. Dakdekkers werken bij ons niet per m2 meter, maar in de vorm van een uurtarief. Wat kost een dakdekker per uur? Het uurtarief begint bij ons vanaf 65 euro per uur. Dit bedrag is inclusief btw en exclusief de bijkomende materiaalkosten. De exacte kosten van een dakdekker kun je terug vinden bij de klussen. Staat je klus er niet tussen? Boek dan een dakdekker per uur en vul vervolgens de klusomschrijving zo nauwkeurig mogelijk in. Dan kunnen wij zo snel mogelijk voor je aan de slag. Onze dakdekkers kunnen jou een indicatie geven over hoeveel jouw klus ongeveer gaat kosten. De dakdekker prijzen blijven een indicatie, gezien er bij klussen altijd onverwachte problemen kunnen optreden. 

Kostenoverzicht dakdekker

in het onderstaande kostenoverzicht vind je de kosten voor het inhuren van een dakdekker via Zoofy.

Soort dakdekker/klus Prijs
vanaf per uur incl. btw €65
met spoed €86
servicekosten €24,95
servicekosten met spoed €24,95

dakdekkers

Dakdekkers

Één van onze dakdekkers boeken is verstandig om verschillende redenen. Een nieuw of gerenoveerd dak kan de waarde van je woning verhogen.  Een andere reden om te investeren in een goed dakbeslag, is dat je er flink wat centen mee kunt besparen. Verouderde daken zijn vaak slecht geïsoleerd, waardoor er veel warmte uit kan ontsnappen. De investering van een nieuw dak verdient zichzelf al snel terug wanneer je op je energiekosten bespaard.

Soorten dakbedekking

Je dak biedt jou bescherming en krijgt het gedurende zijn leven behoorlijk te verduren. Voordat je je dak laat vernieuwen, is het verstandig jezelf in te lezen over de verschillende soorten dakbedekking. De meest voorkomende gebruikte materialen zijn voor platte daken zijn Bitumen, PVC en EPDM. Voor schuin lopende daken zijn dat dakpannen en een leien dakbedekking. Als laatste heb je nog het groendak, wat geschikt is voor zowel platte als schuin lopende daken.

Dakpannen

Dit materiaalsoort heeft weinig uitleg nodig. Iedereen kent ze en ze vormen de klassieke dakbedekking. In de categorie dakpannen heb je dan nog twee verschillende soorten, namelijk de keramische en betonnen dakpannen. Keramische dakpannen gaan gemiddeld tot wel 50 jaar mee, terwijl het goedkopere betonnen dakpannen zusje ongeveer 30 jaar mee gaat. 

dakpannen

Leien dakbedekking

Met deze dakbedekking gaat alles van een leien dakje. En dat is niet voor niets. Vooral natuurleien hebben een zeer grote duurzaamheid, zijn slijtvast en gaan een leven lang mee. Kies je voor kunstleien dan beperkt de levensduur zich tot zo'n 20 jaar.

leien dak

Bitumen

Bitumen is een duurzaam en waterdicht materiaal. De levensduur van Bitumen is zo'n 25 jaar. De kosten van bitumen zijn zeer betaalbaar en is daarom bij uitstek erg populair bij huiseigenaren.

bitumen dak

EPDM dakbedekking

EPDM aanleggen is een populaire vorm van platte dakbedekking. het is een duurzaam soort materiaal wat qua uiterlijk veel weg heeft van bitumen. Het voordeel van EPDM het elastisch blijft bij zeer lage en hoge temperaturen. Het is daardoor ongevoelig voor UV en onzon en heeft en zeer lange levensduur. 

PVC

PVC is zeer geschikt voor platte daken. Bij het aanbrengen van PVC hoeft geen brander aan te pas te komen en bovendien is dit materiaal milieuvriendelijker dan bitumen en is het 100% recyclebaar. De levensduur van PVC is zo'n 25 jaar.

Groendak

Groendak is the way to go als je wilt gaan voor een mooie, natuurlijke uitstraling. Met deze dakbedekking kun je bijvoorbeeld planten, struiken en kruiden op je EPDM of PVC dak laten groeien. Deze vegetatie geeft een extra beschermlaag op je dak en heeft een isolerende werking. Bovendien is deze manier van dakbedekking milieuvriendelijk geeft het een betere geluidsinstallatie. Je kunt met een groendak de levensduur van je dak tot wel 60 jaar verlengen. 

Groendak

Erkende dakdekkers vind je bij Zoofy

Zoek je een erkende dakdekker? Zoofy werkt alleen samen met professionele klushulp met jarenlange ervaring. Bij ons staat het waarborgen van kwaliteit en professionaliteit op de eerste plaats. Achter de schermen werken wij er hard aan om jou als klant zo snel mogelijk te helpen en te zorgen dat jouw klus tot in de puntjes goed wordt uitgevoerd. Hetzelfde verwachten we van onze vakmannen en zo ook voor onze dakdekkers. Dit wordt vanuit ons en de klant goed gemonitord. Vakwerk blijft mensenwerk en er kan altijd toch onverhoopt iets mis gaan. Maar ook dan hoef je je geen zorgen te maken. Bij Zoofy is je klus tot 2.5 miljoen euro verzekerd. Meer weten? Onze garantievoorwaarden lees je hier

Dakdekkers gezocht bij jou in de buurt

Zoek je een dakdekker? Overduidelijk zit je bij ons aan het juiste adres! Zoek je een dakdekker in Den Haag, Almere, Groningen, Apeldoorn, Den Bosch, Utrecht Helmond of misschien wel in Eindhoven? We hebben ruim 12.000 vakmannen bij ons aangesloten, waardoor we altijd een geschikte vakman voor jouw klus in de buurt hebben.

Volg ons op de Zoofy Instagram pagina en de Facebook van Zoofy. Benieuwd naar hoe ons platform verschilt ten opzichte van concurrenten? Dat lees je hier. En als je nog steeds niet overtuigd bent, check dan hoe Zoofy scoort qua reviews op Google reviews of Trustpilot.

Bekijk de top 152 beste dakdekkers

5/5 - 1 reviews

Lekkage service Utrecht Rinie De Kruijff dakdekker

5/5 - 1 reviews

Utrecht
1 klussen uitgevoerd
Ik kan nog niet vaststellen of de het lek boven water. Mijn indruk was wel dat hij vakkundig de diagnose stelde en de reparatie uitvoerde.

Boek een dakdekker

5/5 - 1 reviews

Multi-onderhoud Perfect Foued Feddou dakdekker

5/5 - 1 reviews

Rotterdam
1 klussen uitgevoerd
halve week , per uur , bitumen dakbedekking
Snel en goed geholpen en vriendelijk te woord gestaan.

Boek een dakdekker

4,5/5 - 2 reviews

Rema Onderhoud Groep Evan Reitzema dakdekker

4,5/5 - 2 reviews

's-Gravenhage
2 klussen uitgevoerd
Goed eindresultaat, goede ervaring met deze vakman.

Boek een dakdekker

5/5 - 1 reviews

Alex 96 VOF Wladimir Jordanov dakdekker

5/5 - 1 reviews

Amsterdam
1 klussen uitgevoerd
epdm aanleggen , daklekkage , bitumen dakbedekking
Job completed. Tidy worker. Good work. Highly recommend.

Boek een dakdekker

4,83/5 - 18 reviews

A&D Dakspecialisten David Buitendijk dakdekker

4,83/5 - 18 reviews

Pernis Rotterdam
18 klussen uitgevoerd
dakgoot repareren , lood zinkwerk , halve week
Within 5 hours of my first phone call with Mr Buitendijk, the work was complete. Very happy with the result and with how fast everything was done.

Boek een dakdekker
Alle dakdekkers