Dakdekker gezocht?
186 recensies

Maak direct een afspraak. Bestel een van onze dakdekkers voor al jouw dak klussen.

bijv. 'Daklekkage oplossen'
Dakdekker gezocht?
Waarom Zoofy?
  • De laatste aanvraag was 3 minuten geleden.
  • Er zijn vandaag 117 klusaanvragen.
  • Ruim 100.000 mensen gingen je voor.
  • Geen voorrijkosten.
  • Wij regelen de beste prijs voor je.
Meer dan 3.000 vakmannen

Meer dan 3.000 vakmannen

Geen voorrijkosten, er komen alleen lokale vakmannen bij je langs

Meer dan 15.000 reviews

Meer dan 15.000 reviews

Huiseigenaren zoals jij beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Dakdekker (met spoed) nodig?

Wij zijn landelijk actief. Dus ook in Amsterdam, Rotterdam en de rest van de Randstad helpen wij je snel aan een dakdekker die jou klus komt klaren. Maar ook in steden zoals Enschede, Den Bosch, Arnhem en Nijmegen staan wij 24 uur per dag 7 dagen per week voor je klaar.

Populaire Dakdekker klussen Toon alle klussen

Recensies van klanten over de Dakdekkers van Zoofy

De Dakdekkers van Zoofy werden beoordeeld als 4,7 van 5 sterren met meer dan 186 recensies

Jaap uit Voorburg
vrijdag 19 juli 2019, Dakgoot schoonmaken

Het werk is naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Joost uit Amersfoort
donderdag 18 juli 2019, Dakdekker per uur

Erg goede vakman. Hij gaf adviezen en heeft reparaties verricht. Nog onzeker of lekkage is verholpen. Bij verdere problemen moet er een nieuw dak op.

Rita uit Helvoirt
woensdag 10 juli 2019, Dakgoot schoonmaken

Enige punt waar ik moeite mee had is dat het werk op een andere dag werd uitgevoerd dan was afgesproken en de werkmensen via het dak op eigen terrein kwamen terwijl ikzelf niet thuis was. Ik ben op dat moment wel gebeld en er zijn live beelden getoond van het gemis van roosters op het dak waardoor lekkages kunnen ontstaan en nestelplekken van vogels. De klus bleek per ongeluk op een andere datum ingepland te zijn dan was afgesproken. Hiervoor heeft de dakdekker meermaals excuses aangeboden. Hij nam voldoende de tijd om zaken door te spreken en aan te tonen en heeft beelden ook nog nagezonden. De communicatie was prettig en de klus is ook keurig uitgevoerd.

Peter uit Helmond
dinsdag 9 juli 2019, Dakgoot schoonmaken

Marco komt afspraken na of belt op voor aanpassingen. Bij mij of afspraak verzet kon worden. In goed overleg nieuwe dag en tijd gekozen. Levert verder goed werk af, wat ik zo zie, hij legt het in elk geval goed uit zodat ik het in ook begrijp. Bij volgende klus aan mijn dak zal ik zeker dit bedrijf bellen!

Hooijen uit Rotterdam
maandag 8 juli 2019, Dakgoot schoonmaken

Klus vlot geklaard. Extra reparatie eigenhandig ook opgelost. Beschaafd. Prima vakman.

Marjo uit Waalwijk
maandag 8 juli 2019, Dakpan vervangen

Fijn om een bericht te ontvangen op de dag zelf voordat de vakman kwam. De klus is vakkundig geklaard. Het contact verliep prettig.

Hanneke uit Drempt
zondag 7 juli 2019, Dakgoot schoonmaken

Ja, top geregeld. Zeer nette jongen.

Michael uit Tiel
vrijdag 5 juli 2019, Dakdekker per uur

Ziet er prima uit. Zeer tevreden

Onze Dakdekkers zijn hier aan het werk

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Alle Dakdekker klussen op een rijtje

Onze dakdekkers

Tegenwoordig wordt er vaak gebruik gemaakt van bitumen dakbedekking maar het begon ooit vooral met rieten daken. Sinds de middeleeuwen worden deze niet meer gebruikt in steden in verband met de risico's op brandgevaar. Een goede bescherming van je dak is essentieel om lekkages te voorkomen. Simpelgezegd beschermt het je woning tegen slecht weer. Het soort dakbedekking dat je kiest bepaalt natuurlijk ook in grote mate de uitstraling van de woning. Naast veelgebruikte materialen als dakpannen en bitumen wordt steeds vaker ook metaal, zink, EPDM en andere soort kunststof in toenemende mate gebruikt. Riet en leien pannen zie je steeds minder als huidige dakbedekking.

Zoofy heeft de afgelopen jaren een groot landelijk netwerk opgebouwd van betrouwbare vakmensen die jou kunnen helpen bij uiteenlopende klussen. Is het huidige dak aan vervanging toe dan ben bij ons aan het juiste adres. Dat kan voor compleet nieuwe dakbedekking voor hellende daken maar ook wanneer je slecht een deel van het dak wil vernieuwen.

Binnen de opleiding tot dakwerker zijn er verschillende richtingen die je op kan gaan. Op deze manier kan een vakman zich specialiseren in het dekken van een dak. Of tijden de opleiding specialiseer je je verder in riet, kunststof en bitumen, dakpannen en metalen daken. De opleiding heeft een niveau twee en drie opleiding. De opleiding duurt ongeveer drie jaar.

Dakbedekking is er vooral om te zorgen dat neerslag (regen, sneeuw enz.) het huis niet binnen komt. Simpel gezegd: een lekkage aan het dak moet voorkomen worden. Een vakkundige dakdekker zorgt er ook voor dat het niet tocht in huis. Naast deze taken bestaan de werkzaamheden uit reparaties aan het dak, voor het vervangen of plaatsen van dakpannen, dakgoot of de regenpijp en wordt hij ook betrokken bij de nieuwbouw van huizen. Een dakdekkersbedrijf bekijkt dan wat er moet gebeuren voor ze dakbedekking leggen. De echte vakman kan op alle soorten daken uit de voeten, of het een schuin of plat dak is maakt niet uit. Eigenlijk alles aan het dak zodat jij prettig in je huis kan wonen. Ook kunnen zij werk aan de schoorsteen verrichten. Bijvoorbeeld wanneer je vogelwering wilt laten plaatsen.

Een beginnend zelfstandig dakwerker vraagt doorgaans 40 euro per uur (excl. Btw). Een meer ervaren collega kan iets hoger gaan zitten. Zijn tarief gaat dan al snel richting de 60 euro. Voor grote projecten maak je vaak van tevoren een afspraak over een totaalprijs. Bij het aanleggen van nieuwe dakbekleding hanteren veel dakdekkersbedrijf een prijs per vierkante meter (per m2).

Het zou kunnen zijn dat de verzekering bij een lekkage de schade vergoed. Stormschade wordt vergoed als er minimaal windkracht 7 gemeten is. Bij een lekkage heb je te maken met twee verschillende soorten verzekeringen. De inboedelverzekering en de opstalverzekering. Per verzekeraar is het verschillend of ze de schade wel of niet vergoeden.

Voor ons is het belangrijk dat onze vakmannen hun vak goed verstaan en uitvoeren. Recensies zijn belangrijk voor een vakman. Op onze website kun je iemand bestellen voor alle soorten dakklussen. Ook wanneer je met spoed iemand nodig hebt. Wanneer je haast hebt kan dat namelijk vaak al voor dezelfde dag. Let wel op: bij harde wind of regen gaan dakdekkers niet het dak op. Ook moeten ze vaak met twee man werken. Anders zijn ze bij een ongeluk niet goed verzekerd.