Dakdekker gezocht?

Maak direct een afspraak. Of het nu gaat om een lekkende dakgoot of het terugleggen van een dakpan. Bestel een van onze dakdekkers voor al jouw dak klussen.

bijv. 'Daklekkage oplossen'
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd tot 2.5 miljoen euro
  • Ruim 200.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 12 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer

Voor alle klusjes bij jou thuis, wij vinden de hulp die nodig is

Zoek je klus en maak direct een afspraak met een vakman

Zoek je klus en verstuur jouw klusaanvraag Professionals in de buurt zien jouw aanvraag Een vakman komt langs wanneer het jou uitkomt Betaal je factuur gemakkelijk achteraf via iDeal of Tikkie

Dakdekker (met spoed) nodig?

Alle klussen

Bitumen dakbedekking
12 keer aangevraagd
Vanaf €65 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 956 dakdekkers bij jou in de buurt
Boeidelen vervangen
12 keer aangevraagd
Vanaf €65 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 951 dakdekkers bij jou in de buurt
Dak vervangen
Vanaf €65 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 955 dakdekkers bij jou in de buurt
Dakbedekking aanleggen / vervangen
96 keer aangevraagd
Vanaf €65 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 671 dakdekkers bij jou in de buurt
Dakgoot repareren
924 keer aangevraagd
Vanaf €75 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 723 dakdekkers bij jou in de buurt
Dakgoot schoonmaken
2.268 keer aangevraagd
Vanaf €75 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 2606 dakdekkers bij jou in de buurt
Alle klussen
Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Dakdekker

Dakdekker

Heb je problemen met je dak? Onze dakdekkers helpen je graag. Ze kunnen je helpen wanneer je dakgoot schoongemaakt moet worden. Dit is echt typisch zo'n klusje wat bij jou (waarschijnlijk) geen prioriteit heeft. Toch kan dakgoot die niet regelmatig schoongemaakt wordt, gevolgen hebben voor de gezondheid van je woning. Achterstallig onderhoud van je dakgoot kan leiden tot problemen zoals lekkages en waterschade, doordat je dakgoot bijvoorbeeld verstopt raakt met bladeren. Onze dakdekkers kunnen je tevens helpen met een daklekkage, maar liever laat je het niet zover komen. Tóch? Onze dakdekkers helpen je verder graag met dakbedekking aanleggen, lekkages aan je dakkapel, pannendak of schoorsteen, maar vervangen ook dakpannen voor je. Ook voor een regenpijp installeren, draaien onze dakenklimmers ook hun handen niet voor om. Let wel op: bij harde wind of regen gaan dakdekkers niet het dak op. Ook moeten ze vaak met twee man werken. Anders zijn ze bij een ongeluk niet goed verzekerd.

Kosten dakdekker

De kosten van een dakdekker zijn bij ons transparant. Dakdekkers werken bij ons niet per m2 meter, maar in de vorm van een uurtarief. Wat kost een dakdekker per uur? Het uurtarief begint bij ons vanaf 65 euro per uur. Dit bedrag is inclusief btw en exclusief de bijkomende materiaalkosten. De exacte kosten van een dakdekker kun je terug vinden bij de klussen. Staat je klus er niet tussen? Boek dan een dakdekker per uur en vul vervolgens de klusomschrijving zo nauwkeurig mogelijk in. Dan kunnen wij zo snel mogelijk voor je aan de slag. Onze dakdekkers kunnen jou een indicatie geven over hoeveel jouw klus ongeveer gaat kosten. De dakdekker prijzen blijven een indicatie, gezien er bij klussen altijd onverwachte problemen kunnen optreden. 

Kostenoverzicht dakdekker

in het onderstaande kostenoverzicht vind je de kosten voor het inhuren van een dakdekker via Zoofy.

Soort dakdekker/klus Prijs
vanaf per uur incl. btw €65
met spoed €86
servicekosten €19,95
servicekosten met spoed €24,95

dakdekkers

Dakdekkers

Één van onze dakdekkers boeken is verstandig om verschillende redenen. Een nieuw of gerenoveerd dak kan de waarde van je woning verhogen.  Een andere reden om te investeren in een goed dakbeslag, is dat je er flink wat centen mee kunt besparen. Verouderde daken zijn vaak slecht geïsoleerd, waardoor er veel warmte uit kan ontsnappen. De investering van een nieuw dak verdient zichzelf al snel terug wanneer je op je energiekosten bespaard.

Soorten dakbedekking

Je dak biedt jou bescherming en krijgt het gedurende zijn leven behoorlijk te verduren. Voordat je je dak laat vernieuwen, is het verstandig jezelf in te lezen over de verschillende soorten dakbedekking. De meest voorkomende gebruikte materialen zijn voor platte daken zijn Bitumen, PVC en EPDM. Voor schuin lopende daken zijn dat dakpannen en een leien dakbedekking. Als laatste heb je nog het groendak, wat geschikt is voor zowel platte als schuin lopende daken.

Dakpannen

Dit materiaalsoort heeft weinig uitleg nodig. Iedereen kent ze en ze vormen de klassieke dakbedekking. In de categorie dakpannen heb je dan nog twee verschillende soorten, namelijk de keramische en betonnen dakpannen. Keramische dakpannen gaan gemiddeld tot wel 50 jaar mee, terwijl het goedkopere betonnen dakpannen zusje ongeveer 30 jaar mee gaat. 

dakpannen

Leien dakbedekking

Met deze dakbedekking gaat alles van een leien dakje. En dat is niet voor niets. Vooral natuurleien hebben een zeer grote duurzaamheid, zijn slijtvast en gaan een leven lang mee. Kies je voor kunstleien dan beperkt de levensduur zich tot zo'n 20 jaar.

leien dak

Bitumen

Bitumen is een duurzaam en waterdicht materiaal. De levensduur van Bitumen is zo'n 25 jaar. De kosten van bitumen zijn zeer betaalbaar en is daarom bij uitstek erg populair bij huiseigenaren.

bitumen dak

EPDM dakbedekking

EPDM aanleggen is een populaire vorm van platte dakbedekking. het is een duurzaam soort materiaal wat qua uiterlijk veel weg heeft van bitumen. Het voordeel van EPDM het elastisch blijft bij zeer lage en hoge temperaturen. Het is daardoor ongevoelig voor UV en onzon en heeft en zeer lange levensduur. 

PVC

PVC is zeer geschikt voor platte daken. Bij het aanbrengen van PVC hoeft geen brander aan te pas te komen en bovendien is dit materiaal milieuvriendelijker dan bitumen en is het 100% recyclebaar. De levensduur van PVC is zo'n 25 jaar.

Groendak

Groendak is the way to go als je wilt gaan voor een mooie, natuurlijke uitstraling. Met deze dakbedekking kun je bijvoorbeeld planten, struiken en kruiden op je EPDM of PVC dak laten groeien. Deze vegetatie geeft een extra beschermlaag op je dak en heeft een isolerende werking. Bovendien is deze manier van dakbedekking milieuvriendelijk geeft het een betere geluidsinstallatie. Je kunt met een groendak de levensduur van je dak tot wel 60 jaar verlengen. 

Groendak

Erkende dakdekkers

Zoek je een erkende dakdekker? Zoofy werkt alleen samen met professionele klushulp met jarenlange ervaring. Bij ons staat het waarborgen van kwaliteit en professionaliteit op de eerste plaats. Achter de schermen werken wij er hard aan om jou als klant zo snel mogelijk te helpen en te zorgen dat jouw klus tot in de puntjes goed wordt uitgevoerd. Hetzelfde verwachten we van onze vakmannen en zo ook voor onze dakdekkers. Dit wordt vanuit ons en de klant goed gemonitord. Vakwerk blijft mensenwerk en er kan altijd toch onverhoopt iets mis gaan. Maar ook dan hoef je je geen zorgen te maken. Bij Zoofy is je klus tot 2.5 miljoen euro verzekerd. Meer weten? Onze garantievoorwaarden lees je hier

Dakdekkers gezocht

Zoek je een dakdekker? Overduidelijk zit je bij ons aan het juiste adres! Zoek je een dakdekker in Den Haag, Almere, Groningen, Apeldoorn, Den Bosch, Utrecht Helmond of misschien wel in Eindhoven? We hebben ruim 5.000 vakmannen bij ons aangesloten, waardoor we altijd een geschikte vakman voor jouw klus in de buurt hebben.

Volg ons op de Zoofy Instagram pagina en de Facebook van Zoofy. Benieuwd naar hoe ons platform verschilt ten opzichte van concurrenten? Dat lees je hier. En als je nog steeds niet overtuigd bent, check dan hoe Zoofy scoort qua reviews op Google reviews of Trustpilot.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af