Dakdekker gezocht?
128 recensies

De enige site in Nederland waar je online je dakdekker bestelt

bijv. 'Daklekkage oplossen'
Dakdekker gezocht?
Meer dan 3.000 vakmannen

Meer dan 3.000 vakmannen

Geen voorrijkosten, er komen alleen lokale vakmannen bij je langs

Meer dan 15.000 reviews

Meer dan 15.000 reviews

Huiseigenaren zoals jij beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Dakdekker (met spoed) nodig?

Wij zijn landelijk actief. Dus ook in Amsterdam, Rotterdam en de rest van de Randstad helpen wij je snel aan een dakdekker die jou klus komt klaren. Maar ook in steden zoals Enschede, Den Bosch, Arnhem en Nijmegen staan wij 24 uur per dag 7 dagen per week voor je klaar.

Populaire Dakdekker klussen Toon alle klussen

Recensies van klanten over de Dakdekkers van Zoofy

De Dakdekkers van Zoofy werden beoordeeld als 4,6 van 5 sterren met meer dan 128 recensies

J.w. uit Westzaan
dinsdag 21 mei 2019, Dakgoot schoonmaken

De klus is op de afgesproken tijd snel en vakkundig geklaard; prima werk.

Arjen uit Almere
dinsdag 7 mei 2019, Dakgoot repareren

Klus is geklaard. Naast dakgootreparatie ook nog even de dakgoot schoongemaakt. Prettige vakbekwame loodgieter

Gabriela uit 's-Gravenhage
donderdag 2 mei 2019, Daklekkage

Klus vakkundig geklaard, zeer tevreden!

Marcek uit Beekbergen
donderdag 2 mei 2019, Dakdekker per uur

Vakwerk, prima vakman

Adriaan uit Maasbommel
zondag 21 april 2019, Dakgoot schoonmaken

Alles prima uitgevoerd. Vooraf doorgesproken en prijsafspraak gemaakt. Prima werk. Vriendelijk en klantgericht.

Marja uit Almere
zondag 14 april 2019, Dakdekker per uur

Prima vakman, kundig, praktisch en meedenkend. Heel fijn ook dat hij zo goed om kon gaan met onze waakhond.

Irene uit Twello
vrijdag 12 april 2019, Regenpijp monteren

Ziet er prima uit.

W.g. uit Leiden
woensdag 10 april 2019, Dakgoot schoonmaken

Lesley was snel klaar en heeft netjes gewerkt. De goten zijn weer goed schoon.

De Dakdekkers van Zoofy zijn hier aan het werk

Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Alle Dakdekker klussen op een rijtje

Onze dakdekkers

Tegenwoordig wordt er vaak gebruik gemaakt van bitumen dakbedekking maar het begon ooit vooral met rieten daken. Sinds de middeleeuwen worden deze niet meer gebruikt in steden in verband met de risico's op brandgevaar. Een goede bescherming van je dak is essentieel om lekkages te voorkomen. Simpelgezegd beschermt het je woning tegen slecht weer. Het soort dakbedekking dat je kiest bepaalt natuurlijk ook in grote mate de uitstraling van de woning. Naast veelgebruikte materialen als dakpannen en bitumen wordt steeds vaker ook metaal, zink, EPDM en andere soort kunststof in toenemende mate gebruikt. Riet en leien pannen zie je steeds minder als huidige dakbedekking.

Zoofy heeft de afgelopen jaren een groot landelijk netwerk opgebouwd van betrouwbare vakmensen die jou kunnen helpen bij uiteenlopende klussen. Is het huidige dak aan vervanging toe dan ben bij ons aan het juiste adres. Dat kan voor compleet nieuwe dakbedekking voor hellende daken maar ook wanneer je slecht een deel van het dak wil vernieuwen.

Binnen de opleiding tot dakwerker zijn er verschillende richtingen die je op kan gaan. Op deze manier kan een vakman zich specialiseren in het dekken van een dak. Of tijden de opleiding specialiseer je je verder in riet, kunststof en bitumen, dakpannen en metalen daken. De opleiding heeft een niveau twee en drie opleiding. De opleiding duurt ongeveer drie jaar.

Dakbedekking is er vooral om te zorgen dat neerslag (regen, sneeuw enz.) het huis niet binnen komt. Simpel gezegd: een lekkage aan het dak moet voorkomen worden. Een vakkundige dakdekker zorgt er ook voor dat het niet tocht in huis. Naast deze taken bestaan de werkzaamheden uit reparaties aan het dak, voor het vervangen of plaatsen van dakpannen, dakgoot of de regenpijp en wordt hij ook betrokken bij de nieuwbouw van huizen. Een dakdekkersbedrijf bekijkt dan wat er moet gebeuren voor ze dakbedekking leggen. De echte vakman kan op alle soorten daken uit de voeten, of het een schuin of plat dak is maakt niet uit. Eigenlijk alles aan het dak zodat jij prettig in je huis kan wonen. Ook kunnen zij werk aan de schoorsteen verrichten. Bijvoorbeeld wanneer je vogelwering wilt laten plaatsen.

Een beginnend zelfstandig dakwerker vraagt doorgaans 40 euro per uur (excl. Btw). Een meer ervaren collega kan iets hoger gaan zitten. Zijn tarief gaat dan al snel richting de 60 euro. Voor grote projecten maak je vaak van tevoren een afspraak over een totaalprijs. Bij het aanleggen van nieuwe dakbekleding hanteren veel dakdekkersbedrijf een prijs per vierkante meter (per m2).

Het zou kunnen zijn dat de verzekering bij een lekkage de schade vergoed. Stormschade wordt vergoed als er minimaal windkracht 7 gemeten is. Bij een lekkage heb je te maken met twee verschillende soorten verzekeringen. De inboedelverzekering en de opstalverzekering. Per verzekeraar is het verschillend of ze de schade wel of niet vergoeden.

Voor ons is het belangrijk dat onze vakmannen hun vak goed verstaan en uitvoeren. Recensies zijn belangrijk voor een vakman. Op onze website kun je iemand bestellen voor alle soorten dakklussen. Ook wanneer je met spoed iemand nodig hebt. Wanneer je haast hebt kan dat namelijk vaak al voor dezelfde dag. Let wel op: bij harde wind of regen gaan dakdekkers niet het dak op. Ook moeten ze vaak met twee man werken. Anders zijn ze bij een ongeluk niet goed verzekerd.