Dakdekker Amersfoort
7 recensies

Onze dakdekkers in Amersfoort staan voor je klaar

bijv. 'Daklekkage oplossen'
Elektriciens, Loodgieters, CV Monteurs, Schilders, Slotenmakers, Dakdekkers, Klusjesmannen, Timmermannen en Witgoedmonteurs staan voor je klaar!
Geen voorrijkosten

Geen voorrijkosten

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs.

Alleen de beste vakmensen

Alleen de beste vakmensen

Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Dakdekker Amersfoort

In het midden van Nederland, in Amersfoort kan het ook wel is zwaar stormen. Omdat er in Amersfoort huizen met platte en schuine daken zijn gemaakt. Heb je ook te maken met verschillende behandelingen aan lekkages. Omdat je met een lekkage niet te lang wilt blijven zitten, wil je snel een dakdekker in Amersfoort hebben die dat oplost. Via onze website vind je er snel een.

Populaire Dakdekker klussen Toon alle klussen

Recensies van klanten over de Dakdekkers van Zoofy in Amersfoort

De Dakdekkers van Zoofy in Amersfoort werden beoordeeld als 5 van 5 sterren met meer dan 7 recensies

Een klant
vrijdag 15 december 2017

Adriaan komt wat chaotisch over maar was zeer gemotiveerd om de klus te klaren. Hij ging niet eerder weg voordat de nieuwe CV ketel was geplaatst en we het huis weer warm kinderen stoken. Super gedaan.

Een klant
zaterdag 9 december 2017

Vriendelijk, duidelijk en zeker bereid een stapje bij te doen als het nodig is. Heeft ons erg vlot van een lekkage afgeholpen. Zeker een aanrader!

Een klant
zondag 26 november 2017

Adriaan is een lieve man, uitstekend in de uitoefening van zijn vak, die mij heel goed heeft geholpen.

Een klant
vrijdag 24 november 2017

Vriendelijke vakman, klus naar tevredenheid uitgevoerd.

Een klant
donderdag 25 mei 2017

Vlug holpen door een aardige en goede vakman ben zeer te vreden ook de service was top ik zou zo weer een beroep

Een klant
vrijdag 17 februari 2017

Moody werkt efficiënt en legt tegelijkertijd alles helder uit. Wij hadden een lekkage en dat is keurig hersteld. Vriendelijk in de omgang.

De Dakdekkers van Zoofy zijn hier aan het werk

Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Alle Dakdekker klussen op een rijtje

De wijken van Amersfoort waar dakdekkers komen

De dakdekkers die bij Zoofy zijn aangesloten komen in de wijken: Schothorst, Kattenbroek, Nieuwland, Vathorst, Soesterkwartier, Zielhorst, Hoogland, Randenbroek, Liendert, Kruiskamp, Vermeerkwartier, De Berg Zuid, Leusderkwartier, Hooglanderveen, De Koppel, Zonnehof, Bosgebied, Buitengebied West, Isselt, Stoutenburg Noord, Valleipoort, Calveen, Schuilenburg, De Berg Noord en Rustenburg.

Om te zorgen dat jij snel een dakdekker op je stoep hebt staan, kunnen wij van Zoofy je goed helpen. Wij zorgen dat jij niet allemaal bedrijven hoeft te bellen of ze nog snel mensen hebben. Je maakt op Zoofy.nl een afspraak in een paar klikken. Allereerst geef je aan wat voor klus er moet gebeuren (bijvoorbeeld een lekkage aan een schuin dak). Vervolgens geef je aan of het om een spoedklus gaat of niet. Je kan ook kiezen voor de optie morgen of een later moment. De vakman komt op de tijd dat jij kan. Als laatste vul je je gegevens in, dan weet de dakdekker waar hij moet zijn. 

Het is een dakdekker uit Amersfoort daarom betaal je geen voorrijkosten. Het uurtarief kan je zien bij het maken van de afspraak. Bij die prijs zit de BTW erbij maar de materiaalkosten niet.