Regel nu jouw dakdekker

Groen dak aanleggen

Wil jij jouw huis groener maken? Denk dan eens aan een groen dak aanleggen. Hier boek je jouw dakdekker die dit kan realiseren. Geen gedoe met offertes.

Regel nu jouw dakdekker
10 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 2 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Laat jouw groen dak aanleggen

Wil jij groen laten aanleggen door een professionele dakdekker van Zoofy? Boek dan eenvoudig en zonder gedoe een vakman bij jou in de buurt. Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9,2 uit 10. Bekijk hier de kosten van een groen dak.

Waarom heeft Zoofy gekozen voor de aanleg van een groendak?

Een groendak heeft veel voordelen, maar vergt ook een flinke investering. U wilt alleen de grootste specialist inhuren voor dit werk. Zoofy maakt dit snel en eenvoudig te realiseren. Het Zoofy platform werkt enkel samen met de beste vaklui. We zijn blij te kunnen melden dat onze professionals gemiddeld een 9,2 krijgen. Hoe kan ik gemakkelijk in contact komen met deze expert? Geef gewoon drie momenten aan waarop de professional contact met u mag opnemen. Er zijn geen voorrijkosten en u kunt betalen met iDeal of een Tikkie als de werkzaamheden zijn afgerond.

Voordelen van het aanleggen van een groen dak

Een groen dak:

  1. Is gunstig voor de biodiversiteit omdat het een groter scala aan planten- en diersoorten kan ondersteunen. Het dak geeft bijvoorbeeld (zeldzame) insecten voedsel en een plek om te leven.
  2. Vermindert de kans op lekkages (mits goed aangelegd): Regenwater wordt opgenomen door de vegetatie, die het vervolgens op natuurlijke wijze afvoert. Zo worden lekken vermeden. Het groendak moet wel goed worden aangelegd om lekkage te voorkomen.
  3. Verlengt de levensduur van het dak: Doordat er vegetatie op het dak ligt, wordt het dak niet direct blootgesteld aan zon en regen. Dit kan de levensduur van het dak tot drie keer verlengen.
  4. Heeft een isolerend effect op zowel geluid als temperatuur: in de zomer kan vegetatie het dakoppervlak tot 40 graden koeler houden! De winter heeft een minder grote maar toch merkbare impact op de isolerende werking. Een groendak vermindert ook contactgeluid, zoals dat van regen of vogels.

 

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af