Telefoon reparateur gezocht?

De enige site in Nederland waar je online je telefoon reparateur bestelt

bijv. 'gootsteen ontstoppen' of 'cv onderhoud'
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 14 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Over de telefoonreparatie aan huis

De meest voorkomende problemen met de smartphone zijn: schermen die gebarsten zijn en vervangen moeten worden, Samsung of iPhone batterijen die snel leeg zijn. Ook is waterschade een van de meest voorkomende problemen met een smartphone. Andere onderdelen die gerepareerd kunnen worden zijn: speakers, het oplaadpunt, de behuizing, de cameralens vervangen zowel voor als achterkant, homebutton vervangen, volumeknoppen vervangen, vergrendelknop vervangen en het vervangen van de trilmotor . Onze reparatie service zorgt voor jouw iPhone reparatie of reparatie aan een Samsung of ander merk. Voor onze erkende monteurs is een scherm of batterij vervangen ook geen enkel probleem.

Telefoonreparatie aan huis via Zoofy

Wil je jouw mobiele telefoon door ons laten repareren? Een afspraak met een monteur maak je via onze website. Wil je dat je GSM vandaag nog gerepareerd wordt? Maak dan een afspraak met spoed. Je krijgt dan snel een bevestiging van de afspraak. Er komt dan vandaag nog een monteur bij jou thuis langs om je smartphone te maken. Heb je iets meer geduld? Dan maak je heel eenvoudig een afspraak op een later moment dat jou goed uitkomt. Goed om te weten: onze monteurs rekenen geen voorrijkosten. Laat bij ons je gegevens achter en wij regelen een monteur voor je die je smartphone komt repareren.

De monteur is zeer ervaren met het repareren van smartphones en heeft daarvoor het juiste gereedschap bij zich. Zij kunnen je helpen bij alle verschillende merken smartphones. Je telefoon wordt vakkundig gerepareerd. Al je data (foto's, berichten enz.) wordt daarbij behouden. We raden wel aan om zo mogelijk een reservekopie van je gegevens te maken, je bent er dan van verzekerd dat al je bestanden bewaard blijven. Nadat onze monteur bij je langs is geweest ben jij weer bereikbaar voor je contacten.

Telefoonreparatie aan huis

Je smartphone uit je handen laten glippen dan denk je dat was het scherm van mijn iPhone of Samsung. Of als je in de ochtend je smartphone van de lader haalt en binnen het uur is de helft van je batterij leeg of heb je de telefoon in het toilet laten vallen en heeft deze waterschade? Dat wil jij heel snel weer gerepareerd hebben, want lang zonder je telefoon zitten is geen optie. Via onze website regel je snel een van onze monteurs die jou op locatie (thuis) komen helpen. Binnen het uur is je smartphone weer gefixt.

Alle klussen

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af