Insurance with Zoofy gives peace of mind

Slotenmaker

slotenmaker

Sleutel kwijt? Jezelf buiten gesloten? Slot stuk? Sleutel afgebroken? Inbraak? Het zijn allemaal redenen om een slotenmaker in te schakelen. En het zijn stuk voor stuk situaties waarmee je snel geholpen wilt worden. Een iets minder dringende situatie is het, wanneer je op zoek bent naar het slot van de toekomst. Met een smart home slot heb je geen sleutel meer nodig om binnen te komen. Wel zo handig als je altijd je spullen kwijt raakt 😉 Voor een smart home slot zit je goed bij één van onze smart home installateurs. Maar de meest populaire klussen van onze slotenmakers zijn toch wel een slot vervangen of anti inbraakstrip plaatsen. En dat is niet zo gek, want inbraken komen vaker voor dan je denkt. Elke tien minuten wordt er in Nederland ingebroken. Een slot met het SKG keurmerk kan je helpen om inbrekers buiten de deur te houden. Waar zo'n veilig slot aan moet voldoen? Dat lees je hier. Nog niet gerustgesteld? We hebben 11 Anti-inbraaktips beschreven zodat kan jij je weer veilig kan voelen in je eigen huis.

Slotenmaker prijzen

Ben jij zo'n iemand die regelmatig blij is dat je hoofd vast zit? Als je je sleutels kwijt bent of jezelf hebt buitengesloten, wil je niets liever dan zo snel mogelijk weer je huis binnen kunnen. Helaas zijn er heel wat slotenmakers in de omloop, die van zulke situaties misbruik maken. Ze hanteren torenhoge prijzen, omdat ze weten dat je niet anders kunt dan een slotenmaker zoeken. Check daarom altijd vooraf met wat voor partij je te maken hebt. Controleer altijd of het bedrijf een btw nummer heeft en ingeschreven staat bij de Kvk. Onbetrouwbaar? Bij Zoofy hoef je je daar geen zorgen om te maken. Wij werken met duidelijke, vooraf ingestelde prijzen. Onze slotenmaker kosten beginnen bij ons vanaf 50 euro inclusief btw. We werken enkel met betrouwbare slotenmakers met goede recensies. Gaat er onverhoopt toch iets niet goed? No worries. Wij hebben veel vertrouwen in onze service en bieden daarom een 'komt goed' garantie op de uitvoering van jouw klus. Je klus is daardoor altijd verzekerd. Meestal lukt het wel om de klus in een uur tijd te fiksen. Maar dat hangt natuurlijk wel af van jouw deur. Hoe zwaarder de deur beveiligd is, hoe langer de slotenmaker bezig is en hoe hoger de kosten.

Sleutelbox

Slotenmakers

Onze slotenmakers zijn professionals. Bijna alle deuren die zijn dichtgevallen, zijn zonder enige vorm van schade te openen. Óók als er een anti inbraakstrip op zit. Dat maakt het vervangen van een cilinder vaak helemaal niet nodig. Wel zo fijn, toch? Voorkomen is beter dan genezen. Laat daarom altijd een reservesleutel achter bij vrienden, familie of een goede buur. Dan heb je onze slotenmakers op het moment dat jij een tikkeltje chaotisch bent, helemaal niet nodig. Toch een van onze slotenmakers nodig gehad? In sommige gevallen wordt een slotenmaker vergoed door de verzekeraar. Dit verschilt per verzekeraar. Als het werk wel vergoed wordt valt het onder de opstal of inboedelverzekering. Als je vermoed dat je sleutels gestolen zijn kan de verzekering als voorwaarde voor een vergoeding vragen om een bewijs van aangifte. 

gebroken sleutel

Slotenmaker met spoed

De komst van een slotenmaker kan niet altijd op zich wachten. Heb je een slotenmaker met spoed nodig? Geen probleem. Binnen een tijdvak van 2 uur komt onze slotenmaker bij je langs, zodat jij niet onnodig lang hoeft te wachten. Wat kost een slotenmaker met spoed? Het tarief van een slotenmaker met spoed of in het weekend ligt hoger dan wanneer de klus geen haast heeft. Dit is logisch, omdat de vakman vaak moet schuiven in zijn agenda om voor jouw klus tijd te maken.

Een slotenmaker bij jou in de buurt

Bij Zoofy werken we alleen met lokale vakmannen bij jou in de buurt. Dat is wel zo handig, want het scheelt de vakman een hoop reistijd en jij bespaard op de voorrijkosten. Dus of je nou een slotenmaker Amsterdam, Den Haag, Amersfoort of Rotterdam zoekt; we hebben altijd een mannetje in de buurt die jou kan helpen. Door onze landelijke dekking aan vakmannen, is dat ook buiten de randstand. Zoek je bijvoorbeeld een slotenmaker in Almere? Of sta je voor een dichte deur in bijvoorbeeld in steden als; Eindhoven, Breda, Arnhem, Groningen, Zoetermeer, Bergen op Zoom, Delft, Leiden, Nijmegen of Hilversum? Boek vandaag nog je slotenmaker en wordt nooit meer buiten gesloten 😉

Volg ons op de Zoofy Instagram pagina en de Facebook van Zoofy. Benieuwd naar hoe ons platform verschilt ten opzichte van concurrenten? Dat lees je hier. En als je nog steeds niet overtuigd bent, check dan hoe Zoofy scoort qua reviews op Google reviews of Trustpilot.

Bekijk de top 40 beste slotenmakers

5/5 - 2 reviews

Trouw Slotenservice Menno Trouw slotenmaker

5/5 - 2 reviews

Zandvoort
2 klussen uitgevoerd
Vakman Menno heeft mij goed en snel geholpen. Hij heeft een goede methode aangeboden voor het openen van mijn deurslot.

Boek een slotenmaker

4,5/5 - 2 reviews

Timmerbedrijf Lauwaert Reinoud Lauwaert slotenmaker

4,5/5 - 2 reviews

's-Gravenhage
2 klussen uitgevoerd
Vakkundig, vriendelijk, werkt netjes. Heel goed geholpen!

Boek een slotenmaker

4,67/5 - 3 reviews

Move Management Gertjan Steneker slotenmaker

4,67/5 - 3 reviews

Loosdrecht
3 klussen uitgevoerd
Snel, denkt mee, praktisch ingesteld.

Boek een slotenmaker

5/5 - 1 reviews

AFK Services André Klaassen slotenmaker

5/5 - 1 reviews

Zandvoort
1 klussen uitgevoerd
Prima geholpen,een zeer vakkundige man en ik ben heel tevreden met de oplossing.

Boek een slotenmaker

5/5 - 1 reviews

E. Blok Interieurbouw Erik Blok slotenmaker

5/5 - 1 reviews

Nieuwegein
1 klussen uitgevoerd
slot vervangen , anti inbraakstrip , slot openmaken
ik had een geweldige betrouwbare hulp aan erik, super!

Boek een slotenmaker
Alle slotenmakers

Altijd een slotenmaker beschikbaar

In heel Nederland hebben wij van Zoofy slotenmakers zitten. Dit betekent voor jou dat er altijd een slotenmaker bij jou in de buurt is. De slotenmakers zitten onder andere in Amsterdam, Den Haag, Amersfoort, Utrecht, Maastricht en Rotterdam.

Alle klussen

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af

Gamma
Bol.com
Kar-wei
Praxis
Hornbach