Slotenmaker (met spoed) gezocht?
11 recensies

De enige site in Nederland waar je online je slotenmaker bestelt

bijv. 'Slot openmaken'
Slotenmaker (met spoed) gezocht?
Meer dan 3.000 vakmannen

Meer dan 3.000 vakmannen

Geen voorrijkosten, er komen alleen lokale vakmannen bij je langs

Meer dan 15.000 reviews

Meer dan 15.000 reviews

Huiseigenaren zoals jij beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Altijd een slotenmaker beschikbaar

In heel Nederland hebben wij van Zoofy slotenmakers zitten. Dit betekent voor jou dat er altijd een slotenmaker bij jou in de buurt is. De slotenmakers zitten onder andere in Amsterdam, Den Haag, Amersfoort, Utrecht, Maastricht en Rotterdam.

Populaire Slotenmaker klussen Toon alle klussen

Recensies van klanten over de Slotenmakers van Zoofy

De Slotenmakers van Zoofy werden beoordeeld als 4,5 van 5 sterren met meer dan 11 recensies

Sacha uit 's-Gravenhage
woensdag 15 mei 2019, Slot of deur openmaken

Vakkundig, vriendelijk, werkt netjes. Heel goed geholpen!

Renee uit Amsterdam
donderdag 11 april 2019, Slot of deur openmaken

Vakman Menno heeft mij goed en snel geholpen. Hij heeft een goede methode aangeboden voor het openen van mijn deurslot.

De Slotenmakers van Zoofy zijn hier aan het werk

Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Alle Slotenmaker klussen op een rijtje

Onze slotenmakers

Toen de steden groter werden, wilden de mensen hun bezit beveiligen. Zo kwam het slot in het leven. Een slotenmaker maakte deze sloten. Een andere naam voor slotenmaker is slotsmid. Tegenwoordig worden sloten in een fabriek gemaakt, waardoor de slotenmaker zijn belangrijkste taak kwijt is. 

 Er is niet echt een opleiding tot slotenmaker. Er zijn wel een aantal opleidingen die raakvlakken hebben met het vak slotenmaker van tegenwoordig. Die opleidingen zijn: detailhandel, metaalbranche, beveiliging en bouw (timmerman).  

Wat je als slotenmaker vooral moet kunnen is een deur openmaken als de bewoner een sleutel vergeten is. Er zijn ook situaties dat een slotenmaker wordt ingezet om een deur open te maken zonder schade. Dit is bijvoorbeeld bij een uitzetting door een deurwaarder. Een slotenmaker plaatst ook beveiligingstrips, vervangt sloten en is gespecialiseerd in hang -en sluitwerk. 

Een zzp-slotenmaker kan 25 euro per uur exclusief btw vragen. Het salaris van een slotenmaker is vergelijkbaar met dat van iemand die in de detailhandel werkt. De meeste slotenmakers hanteren echter vaste prijzen voor het openmaken van een dichtgevallen deur.

Per verzekeraar verschilt het of een slotenmaker wordt vergoed door de verzekering. Als het werk wel vergoed wordt valt het onder de opstal of inboedelverzekering. Als u denkt dat uw sleutels gestolen zijn kan de verzekering als voorwaarde voor een vergoeding vragen om een bewijs van aangifte. 

Een goede slotenmaker hanteert niet een te hoog tarief. Vergelijk een aantal slotenmakers met elkaar en vraag naar offertes. Zoofy heeft een netwerk van goede slotenmakers. Bij ons vind je alleen slotenmakers die goede recensies krijgen.