Elektricien gezocht?
1780 recensies

De enige site in Nederland waar je online je elektricien bestelt

bijv. 'Stopcontact plaatsen'
Elektricien gezocht?
Meer dan 3.000 vakmannen

Meer dan 3.000 vakmannen

Geen voorrijkosten, er komen alleen lokale vakmannen bij je langs

Meer dan 15.000 reviews

Meer dan 15.000 reviews

Huiseigenaren zoals jij beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Elektricien gezocht (met spoed)

Bij een elektricien denk je misschien aan iemand die komt kijken naar een zekering in de meterkast? Maar een elektro monteur doet veel meer op het gebied van elektra. Denk bijvoorbeeld aan het oplossen van kortsluitingen, het maken van een lichtplan, het vakkundig aansluiten van een lamp en installeren van elektra en domotica apparaten. Voor alle elektra klussen helpen wij je snel aan een vakman bij jou in de buurt. 

Populaire Elektricien klussen Toon alle klussen
Populaire Elektricien klussen

Recensies van klanten over de Elektriciens van Zoofy

De Elektriciens van Zoofy werden beoordeeld als 4,7 van 5 sterren met meer dan 1780 recensies

Marinus uit Amsterdam
zaterdag 25 mei 2019, Elektricien per uur

PRofessional and knowlegable. Completed task neat and gave additional advice on induction oven question

Klaas uit Bergen (NH)
vrijdag 24 mei 2019, Elektrisch apparaat aansluiten

Prima werk, aardige vakman

René uit Zoetermeer
vrijdag 24 mei 2019, Stroom uitgevallen / kortsluiting

Top elektricien en heel snel geholpen. Ik zal deze man aanraden in mijn kennissen kring.

Mirjam uit 's-Gravenhage
vrijdag 24 mei 2019, Elektricien per uur

Klus was snel geklaard dus heeft hij gelijk ook maar even onze deurbel gerepareerd.

Steven uit Eindhoven
vrijdag 24 mei 2019, Stroom uitgevallen / kortsluiting

Patris did a great job.I am very happy with his work. Very nice and professional.

Liset uit Purmerend
vrijdag 24 mei 2019, Lichtschakelaar installeren / repareren

Hele goede vakman. Weet waar hij over praat. Echt een topper!

Ilona uit Meerkerk
donderdag 23 mei 2019, Lichtschakelaar installeren / repareren

Zeer professioneel, vriendelijk en klantgericht.

Remy uit Enschede
donderdag 23 mei 2019, Stroom uitgevallen / kortsluiting

Gewoon goed werk, goed opgelost

De Elektriciens van Zoofy zijn hier aan het werk

Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Alle Elektricien klussen op een rijtje

Onze elektriciens

Het beroep elektricien is nog jong. Pas in de 19e eeuw begon het opwekken van elektriciteit met een elektromotor. Het ontstaan van elektriciteit op een grote schaal kwam door het uitvinden van de dynamo. Op de dag van vandaag denken we niet meer na over elektriciteit, behalve als het niet werkt. Als dat het geval is kunt u ons inschakelen. Wij helpen u graag om met spoed een erkend monteur te vinden voor alle klussen op het gebied van elektrotechniek. 

Schakel het liefst altijd een erkende vakman in. Er kleven nu eenmaal risico s aan het werken met stroom. Zeker wanneer er een hoge spanning op staat kunnen er dodelijke ongelukken gebeuren. Wie geen verstand heeft van elektra of elektrische installaties kan het daarom beter overlaten aan een goed opgeleide elektromonteur. 

Een soort van keurmerk is er niet, maar de grootste werkgeversorganisatie in de installatietechniek, UNETO-VNI is wel een groot voorstander van een erkenningsregeling waar aan de consument kan zien of een bedrijf goed werk levert. Nadeel van de erkenningsregeling is dat er een aardig bedrag aan vast zit dat het aangesloten installatie of reparatiebedrijf eenmalig, maar ook jaarlijks moet betalen. Het kan dus best zijn dat het door jou uitgekozen bedrijf niet is aangesloten, maar wel voldoet aan alle eisen en richtlijnen. Een bedrijf is niet verplicht om zich aan te sluiten.

Soms kun je de kosten die je kwijt bent aan een elektricien verhalen op een inboedelverzekering. Bijvoorbeeld bij een kortsluiting of  andere storing buiten jouw schuld. Dit hangt af van de dekking en de poliswaarden.

Wanneer je elektra laat vervangen omdat deze verouderd is, dan moet je de kosten zelf betalen, tenminste er van uitgaande dat je in een koopwoning woont. Bij een huurwoning kun je de verhuurder erop aanspreken. Deze zal bij gevaarlijke situaties meestal gelijk zelf actie ondernemen. Wanneer je de installatie vernieuwt of aanpast zodat deze duurzamer en energiezuiniger wordt, dan kom je wellicht in aanmerking voor subsidie. In dat geval worden de kosten niet direct door de verzekering vergoed, maar kun je deze bekostigen uit de subsidie.

Verplichte keuring van installaties
Inboedel of brandverzekeringen van bedrijfspanden of grote woonhuizen zullen een keuring van de elektrische installatie verplicht stellen. De kosten van de keuring moet je uiteraard zelf betalen. Voor al dit soort klussen bedienen wij zowel bedrijven als particulieren. 

Wie een elektricien inhuurt, moet rekenen op het normale tarief dat je betaalt bij een vakman. Reken op tenminste €55 per uur exclusief BTW. Daarbij komen dan nog eventuele materialen. In het Noorden van het land zijn de prijzen een stuk lager dan in de randstad. Waar je in Groningen eerder rond de 45 per uur betaald, betaal je in de randstad eerder 60 - 65 Euro.  In Amsterdam vragen de meeste rond de € 65. In Rotterdam is dat weer wat lager, rond de € 60. In Groningen is het weer een stukje goedkoper en zit je rond de € 55 als je iemand inhuurt. Utrecht lijkt dan weer meer op Rotterdam en Amsterdam. Net als Den Haag trouwens.

Dankzij ons landelijke netwerk kunnen wij je in heel Nederland helpen. Onze website is natuurlijk 24/7 bereikbaar. Daardoor hebben wij vrijwel altijd snel iemand ter plaatse. Ook kun je alle dagen per week contact opnemen met onze klantenservice.