Elektricien gezocht?

Elektricien nodig? 7.000+ betrouwbare elektriciens zijn eenvoudig & snel te boeken via Zoofy. het nu gaat om een kortsluiting, aanleggen van een stopcontact, een perilex stekker of kookplaat aansluiten. Bestel een van onze elektriciens voor al jouw elektra klussen in en om het huis.

bijv. 'Stopcontact plaatsen'
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 14 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Elektricien gezocht?

Bij Zoofy begrijpen we hoe vervelend het kan zijn wanneer de elektriciteit plotseling uitvalt. De 7.000+ erkende elektriciens staan daarom altijd voor je klaar voor jouw elektra klus. Geen gedoe meer met rondbellen en verschillende tarieven, bij Zoofy zie je vooraf al de tarieven en heb je geen voorrijkosten. Alle elektriciens zijn zeer vakkundig en helpen je met allerlei elektra klussen, van het oplossen van kortsluitingen, plaatsen van een laadpaal tot het installeren van hele smarthome oplossingen.

Via de website of de app boek je eenvoudig en snel een elektricien voor wanneer het jou uitkomt. Je kan namelijk zelf de dagen en tijdsloten kiezen, hier zie je dan ook gelijk de tarieven. Steeds meer elektraklussen worden ook tegen en vaste prijs aangeboden. Kortom, voor al je elektra klussen kun je rekenen op Zoofy!

Hoe vind je snel en betrouwbaar een elektricien?

Elektra is een belangrijk aspect van ons dagelijks leven en een storing kan voor veel overlast zorgen. Als je een elektra probleem hebt, wil je dit zo snel mogelijk opgelost hebben. Maar ook als je geen kennis of tijd hebt voor elektra klussen dan is het wel zo fijn om zonder gedoe een elektricien te regelen, want het vinden van een betrouwbare en snelle elektricien voor diverse klussen kan een soms best een uitdaging zijn. Je wilt niet alleen snel geholpen worden, maar ook de garantie hebben dat het werk vakkundig wordt uitgevoerd. Daarom is het belangrijk om een betrouwbare elektricien te vinden die aan jouw wensen voldoet.

Gelukkig is er Zoofy, een online platform (website en app) waar je eenvoudig een elektricien kunt boeken zonder voorrijkosten en met duidelijke tarieven vooraf. Zoofy werkt alleen met erkende elektriciens en biedt zelfs de mogelijkheid tot garantie op de uitgevoerde werkzaamheden. Van het aansluiten van een kookplaat, plaatsen van een laadpaal tot het oplossen van kortsluitingen, Zoofy heeft door heel Nederland elektriciens beschikbaar die jouw klus snel en vakkundig uitvoeren. Met Zoofy hoef je niet meer te zoeken naar een betrouwbare elektricien, maar kun je met een gerust hart je elektra klus uitbesteden.

Veilig een vakman boeken

Hoe regel je een betrouwbare elektricien?

Betrouwbaarheid is erg belangrijk als het gaat om het regelen van een elektricien voor diverse elektra klussen. Bij Zoofy werken we alleen met erkende elektriciens die de nodige expertise en ervaring hebben om het werk goed uit te voeren. Zo ben je verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid. Iedere vakman wordt gekeurd en mag in het begin slechts 3 klussen doen om de kwaliteit te tonen. Daarna kan men meerdere klussen doen en wordt de kwaliteit actief gemonitoort via de ontvangen reviews van echte klussen. En is jouw aanvraag opgepakt door een elektricien, dan zie je op jouw statuspagina op de website of in de app ook de score en meest recente reviews van die elektricien. Wel zo'n vertrouwd gevoel.

Een ander voordeel van het boeken van een elektricien via Zoofy is de mogelijkheid tot garantie op het werk van de elektricien. Mocht er onverhoopt iets misgaan, dan zorgt Zoofy binnen no-time voor een passende oplossing. Maar ook de mogelijkheid om veilig achteraf te betalen is een groot voordeel. Zo hoef je geen geld vooruit te betalen en betaal je pas zodra de klus naar tevredenheid is uitgevoerd. Kortom, betrouwbaarheid staat bij Zoofy hoog in het vaandel en wordt er alles aan gedaan om jou de beste ervaring te bieden. Van erkende elektriciens tot reviews en mogelijkheid tot garantie op het werk, Zoofy biedt een veilige en betrouwbare oplossing voor het regelen van een elektricien voor diverse elektra klussen.

Binnen minuten een vakman via Zoofy

Snel een elektricien geregeld

Wanneer er een elektrische storing optreedt, is het van groot belang om snel een betrouwbare elektricien te regelen. Zoofy maakt het boeken van een elektricien snel en gemakkelijk, zodat je snel geholpen kunt worden bij een storing of andere elektrische problemen.

» Gemiddelde tijd die het kost om een elektricien te boeken via Zoofy

Via Zoofy kun je in slechts enkele minuten een elektricien boeken voor jouw klus. Het enige wat je hoeft te doen, is het invullen van het boekingsformulier op onze website. Op basis van jouw gegevens en de beschikbaarheid van onze erkende elektriciens, kiezen wij de meest geschikte professional voor jouw klus. Vervolgens koppelt het systeem jouw klus aan de meest geschikte vakman bij jou in de buurt. Dit duurt in de meeste gevallen slechts 20 minuten, maar kan zo lang duren als 4 uur. Daarna ontvang je van ons automatisch bericht om aanvullende dagen en tijdens op te geven.

» Hoe Zoofy in staat is om snel de meest geschikte elektricien voor de klus te vinden

Zoofy heeft een netwerk van 7.000+ ervaren en erkende elektriciens. Door onze geavanceerde planningssystemen en de beschikbaarheid van onze professionals, zijn we in staat om snel de meest geschikte elektricien voor jouw klus te vinden. Dit betekent dat jouw elektrische storing of probleem snel en vakkundig wordt opgelost.

» Beschikbaarheid van spoedklussen en de mogelijkheid om een elektricien op dezelfde dag te boeken

Bij Zoofy begrijpen we dat elektrische problemen zich op elk moment kunnen voordoen en dat sommige klussen met spoed moeten worden opgelost. Daarom is het ook mogelijk om zelfs een elektricien op dezelfde dag te boeken. Zo kun je snel geholpen worden en kun je weer veilig gebruik maken van jouw elektrische apparatuur. Kortom, bij Zoofy kun je snel en gemakkelijk een betrouwbare elektricien boeken voor jouw klus. Of het nu gaat om een storing of het installeren van nieuwe elektrische apparatuur, wij zorgen ervoor dat jouw klus snel en vakkundig wordt opgelost.

Mogelijkheid tot garantie: wat houdt het in en waarom is het belangrijk bij het boeken van een elektricien?

Mogelijkheid tot garantie: wat houdt het in en waarom is het belangrijk bij het boeken van een elektricien? Wanneer je een elektricien boekt voor een klus, wil je er natuurlijk zeker van zijn dat het werk goed wordt uitgevoerd en dat je niet voor onverwachte kosten komt te staan. Daarom biedt Zoofy verschillende soorten garantie aan om jouw gemoedsrust te garanderen.

Als eerste biedt Zoofy de optie voor garantie op het werk van de elektricien. Dit betekent dat wanneer er na de klus toch nog problemen optreden die te maken hebben met het werk van de elektricien, Zoofy zonder gedoe zal zorgen voor de nodige reparaties zonder extra kosten voor jou.

Het is belangrijk om te benadrukken dat Zoofy enkel samenwerkt met erkende elektriciens die vakkundig werk afleveren en die al de nodige kennis en ervaring hebben om verschillende elektra klussen uit te voeren. Mocht er toch nog iets misgaan, dan kun je altijd rekenen op de optionele garantie van Zoofy en de ondersteuning van ons team om het probleem op te lossen.

Door te kiezen voor een elektricien via Zoofy met de garantie optie, kies je dus niet alleen voor gemak en kwaliteit, maar ook voor extra zekerheid en bescherming. Neem dus geen risico en kies voor het garantiepakket zodat je een gerust hart de elektra klus kan uitbesteden aan een van onze erkende 7.000+ elektriciens en vertrouwen op de service en garantie van Zoofy.

Makkelijk een vakman boeken in slecht 4 stappen

De voordelen van het boeken van een elektricien via Zoofy

Als je een elektricien nodig hebt, is het boeken via Zoofy een slimme keuze. Zo profiteer je van het gemak en de snelheid van het online boeken. Je kunt eenvoudig aangeven welke elektra klus er gedaan moet worden en wanneer dit het beste voor jou uitkomt. Vervolgens matcht Zoofy je binnen enkele minuten met een betrouwbare elektricien in de buurt. Daarnaast betaal je bij Zoofy geen voorrijkosten en zie je vooraf wat de kosten van de klus zullen zijn. Ook is het mogelijk om als optie garantie op de uitgevoerde werkzaamheden af te sluiten. Dit alles maakt het boeken van een elektricien via Zoofy niet alleen gemakkelijk, maar ook betrouwbaar en voordelig.

De meest voorkomende klussen van een elektricien zijn:

Erkende elektricien

Laten we even iets kortsluiten: werken met elektra brengt risico’s met zich mee. Als je niet teveel van spanning houdt, geen verstand hebt van het aanleggen van elektrapunten of elektrische installaties kan je beter zo’n klus overlaten aan een goed opgeleide elektromonteur. Veiligheid voorop, tóch? Bij Zoofy werken we met de veiligste materialen en hebben alleen gecertificeerde elektromonteurs onder onze vleugels. Een erkende elektricien heeft aantoonbare theoretische kennis en praktijkervaring waarmee hij of zij erkenning heeft gekregen van een brancheorganisatie. Een erkend elektricien is bovendien verzekerd. 

Wat kost een elektricien?

De kosten van een erkend elektricien liggen over het algemeen hoger dan een elektricien zonder erkenningen. Dat heeft logischerwijs te maken met de bijkomende kosten van de jaarlijkse bijscholing en een lidmaatschap van een brancheorganisatie.

Wie een elektricien inhuurt, moet rekenen op het normale tarief dat je betaalt bij een vakman. Reken op tenminste €65 per uur inclusief BTW als kosten van de elektricien. Daarbij komen dan nog eventuele materialen. We hebben een groot netwerk van elektriciens met een landelijke dekking. We helpen je graag in steden als Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en de rest van de randstad. Maar ook ver buiten de randstad, in steden zoals Nijmegen, Enschede en Groningen.

Wanneer je elektra laat vervangen omdat deze verouderd is, dan moet je de kosten zelf betalen, tenminste er van uitgaande dat je in een koopwoning woont. Bij een huurwoning kun je de verhuurder erop aanspreken. Deze zal bij gevaarlijke situaties meestal gelijk zelf actie ondernemen. Wanneer je de installatie vernieuwt of aanpast zodat deze duurzamer en energiezuiniger wordt, dan kom je wellicht in aanmerking voor subsidie. In dat geval worden de kosten niet direct door de verzekering vergoed, maar kun je deze bekostigen uit de subsidie.

Soms kun je de kosten die je kwijt bent aan een elektricien verhalen op een inboedelverzekering. Bijvoorbeeld bij een kortsluiting of andere storing buiten jouw schuld. Dit hangt af van de dekking en de poliswaarden.

Verplichte keuring van installaties

Inboedel of brandverzekeringen van bedrijfspanden of grote woonhuizen zullen een keuring van de elektrische installatie verplicht stellen. De kosten van de keuring moet je uiteraard zelf betalen. Voor al dit soort klussen bedienen wij zowel bedrijven als particulieren. 

peertje

Andere elektricien klussen op Zoofy

Bekijk de top 491 beste elektriciens

4,86/5 - 22 reviews

Elektro Technisch Bureau Roos Dennie Roos elektricien

4,86/5 - 22 reviews

Amsterdam
23 klussen uitgevoerd
Vakman was iets later dan afgesproken. Maar dat vind ik niet zo belangrijk. Veel belangrijker is dat hij de werkzaamheden op basis van zijn deskundigheid goed heeft uitgevoerd. Ik kan deze monteur aanbevelen.

Boek een elektricien

4,5/5 - 2 reviews

Signaal Expert Michael ten Brink elektricien

4,5/5 - 2 reviews

???

Boek een elektricien

5/5 - 1 reviews

Jim de Groot Installatietechniek Jim de Groot elektricien

5/5 - 1 reviews

Woerden
1 klussen uitgevoerd
Prima service

Boek een elektricien

4,89/5 - 76 reviews

Unifix Eric Dekker elektricien

4,89/5 - 76 reviews

Rotterdam
77 klussen uitgevoerd
Goed naar alle te vredenheid Netjes gedaan

Boek een elektricien

5/5 - 4 reviews

Klus en Electrabedrijf Hollander JP Hollander elektricien

5/5 - 4 reviews

Roosendaal
4 klussen uitgevoerd
Het probleem is verholpen. Zeer kundige en klantvriendelijke elektricien en goede service. Zeer tevreden.

Boek een elektricien
Alle elektriciens