Insurance with Zoofy gives peace of mind

Elektricien Breda nodig?

Ben je op zoek naar een elektricien in Breda, dan ben je bij klusplatform Zoofy aan het juiste adres! Er zijn maar liefst 105+ elektriciens beschikbaar die voor je klaar staan om je te helpen bij al je elektra klussen. Of je nu een extra stopcontact nodig hebt, een storing moet oplossen of je hele elektrische systeem moet vervangen, er is altijd een elektricien in Breda beschikbaar om al je elektricienklussen professioneel en efficiënt uit te voeren.

105+ elektriciens in Breda beschikbaar voor jou

De elektriciens in Breda met wie Zoofy samenwerkt zijn zorgvuldig geselecteerde, betrouwbare en professionele elektriciens. Alle elektriciens hebben ruime ervaring op het gebied van elektra. Maak je geen zorgen over apparatuur of materiaal voor de elektra klus, de elektriciens beschikken over de juiste elementen zodat ze jou op professionele wijze kunnen helpen bij elke elektrische installatie.

Is de klus afgerond dan maakt de elektricien via de Zoofy app een factuur voor jou aan en kun je die eenvoudig en snel via de QR code of online via iDeal betalen. Maak je gebruik van de Zoofy app? Dan zijn al jouw klussen makkelijk en overzichtelijk in de Zoofy app te zien.

Elektricien klussen in Breda: Uw Veiligheid en Comfort staan voorop

Als je in Breda woont of een van de omliggende dorpen, begrijp je het belang van een goed werkend elektriciteitsnetwerk in je huis of bedrijf. Of je nu een historisch pand in het stadscentrum hebt, in een moderne buitenwijk woont of in een van de pittoreske dorpjes in de buurt verblijft, elektricienwerk kan van essentieel belang zijn voor de veiligheid en het comfort van je huis. In dit uitgebreide artikel gaan we dieper in op de diverse wijken en omliggende dorpen van Breda en bespreken we de verschillende soorten elektricienklussen die onze experts kunnen uitvoeren.

Elektricienwerk is een gespecialiseerde taak die een grondige kennis en ervaring vereist. Bij Zoofy.nl begrijpen we dat veiligheid en kwaliteit van het grootste belang zijn. Daarom werken we alleen met gecertificeerde en ervaren elektriciens die bekend zijn met de specifieke behoeften van Breda en omgeving.

Of je nu in het historische stadscentrum van Breda woont, in een moderne woonwijk zoals de Haagse Beemden of een van de omliggende dorpen zoals Prinsenbeek, Teteringen, of Ulvenhout, onze elektriciens staan paraat om al je elektricienklussen met professionaliteit en efficiëntie uit te voeren.

Top 5 klussen elektriciens in Breda

Als het gaat om elektrische klussen in Breda, zijn er tal van situaties waarin je de hulp van een professionele elektricien nodig hebt. Hieronder hebben we de top vijf elektrische klussen in Breda voor je op een rijtje gezet, waarbij het altijd verstandig is om een elektricien in te schakelen:

 1. Elektricien per uur: Heb je behoefte aan flexibele elektrische ondersteuning? Onze ervaren elektriciens staan klaar om jouw elektrische problemen aan te pakken, of het nu gaat om installatie, reparatie of advies. Klik hier voor meer informatie: 

 2. Elektrisch apparaat aansluiten of vervangen: Van nieuwe gadgets tot huishoudelijke apparaten, onze elektriciens zorgen voor een veilige en efficiënte aansluiting of vervanging. Geniet snel weer van jouw technologische gemakken! Lees meer: 

 3. Kookplaat aansluiten: Ga voor gastronomisch gemak met een professionele kookplaat aansluiting. Onze experts zorgen voor een nauwkeurige installatie, zodat jij zorgeloos kunt koken. Ontdek meer: 

 4. Perilex stekker aansluiten: Voor de veeleisende elektrische apparaten zoals inductiekookplaten is een Perilex aansluiting essentieel. Laat onze vakmensen je helpen met een veilige en correcte installatie. Lees hier verder: 

 5. Kortsluiting oplossen: Kortsluiting kan een serieuze bron van zorgen zijn, maar geen zorgen, onze elektriciens staan paraat om snel de oorzaak te vinden en deze veilig te verhelpen. Jouw gemoedsrust is onze prioriteit! Meer informatie: 

Of het nu gaat om een grote of kleine klus, het inschakelen van een professionele elektricien in Breda is altijd verstandig en snel geregeld via Zoofy. Laat jouw elektrische klussen met vertrouwen over aan onze bekwame elektriciens in Breda. Bij Zoofy begrijpen we het belang van veiligheid en efficiëntie bij elektrisch werk, en we zijn er om jou te helpen. Kies jouw gewenste service en geniet van probleemloze elektrische oplossingen in Breda! 💡🔌

Naast deze top 5 elektricienklussen is een elektricien in Breda ook beschikbaar voor: 

Stroomstoringen verhelpen: Stroomstoringen kunnen op elk moment optreden en kunnen erg vervelend zijn. Onze elektriciens zijn getraind om snel de oorzaak van een storing te achterhalen en deze professioneel op te lossen. Of het nu gaat om een defect stopcontact, een zekering die doorslaat of een groter probleem met de bedrading, we zorgen ervoor dat je snel weer van een betrouwbare stroomvoorziening kunt genieten.

Nieuwe stopcontacten en schakelaars installeren: Of je nu extra stopcontacten in je keuken nodig hebt, moderne schakelaars wilt laten plaatsen of oude stopcontacten wilt upgraden, onze elektriciens hebben de expertise om aan je wensen te voldoen. We zorgen ervoor dat alle nieuwe elektrische componenten veilig en efficiënt worden geïnstalleerd.

Elektrische installaties repareren en onderhouden: Elektrische installaties kunnen na verloop van tijd verslechteren. Verouderde bedrading, beschadigde zekeringkasten en andere problemen kunnen leiden tot gevaarlijke situaties. Onze experts kunnen je helpen deze problemen op te lossen en je elektrische installatie weer in topconditie te brengen. Regelmatig onderhoud is ook essentieel om ervoor te zorgen dat alles soepel blijft werken en om mogelijke problemen te voorkomen.

Verlichting installeren en repareren: Verlichting speelt een cruciale rol in de sfeer en functionaliteit van je huis. Of je nu sfeerverlichting in je woonkamer wilt, energiezuinige LED-verlichting wilt installeren, of je buitenruimte wilt voorzien van prachtige tuinverlichting, onze elektriciens staan voor je klaar. We kunnen je adviseren over de nieuwste trends in verlichting en ervoor zorgen dat je huis perfect verlicht is.

Advies en inspectie: Veel mensen maken zich zorgen over de elektrische veiligheid in hun huis. Onze experts kunnen grondige inspecties uitvoeren om eventuele verborgen problemen op te sporen. We geven je dan deskundig advies over de beste manier om deze problemen op te lossen en de veiligheid van je huis te verbeteren. Je gemoedsrust is onze prioriteit.

Wat kost een Elektricien in Breda?

Benieuwd naar kosten voor elektricien Breda. Onze tarieven zijn gebaseerd op de gemiddelden die in de regio Breda door elektriciens worden gevraagd. Het normale tarief voor een elektricien in Breda komt daarmee op 69 euro incl. btw. Voor een spoedklus (dezelfde dag of morgen) of een afspraak in het weekend of de avond is er sprake van een toeslag. In het uurtarief zijn een aantal vaste kosten van de vakman opgenomen. Bij Zoofy betaal je géén voorrijkosten. Steeds meer elektricien klussen hebben ook een vaste prijs. Zo weet je direct waar je aan toe bent. Bekijk ook onze prijsgidsen.

Via onze website helpen wij zowel bedrijven als particulieren. Aan de hand van je postcode tonen we de tarieven die een professionele elektricien in de omgeving van Breda rekent. Vaak zijn dit uurtarieven. Maar voor allerlei soorten klussen wordt soms ook een vaste prijs gerekend. Door onze jarenlange ervaring weten wij dat onze klanten transparantie erg op prijs stellen.

Steeds meer elektricien Breda klussen met vaste prijzen

Naast transparantie staat klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel. Ook steeds meer elektricien klussen hebben een vaste prijs. Voor de exacte elektricien prijzen schiet je jouw klus in en selecteer je een of meerdere datums. Zodra je een datum hebt gekozen zie je de prijzen. Staat jouw klus er niet tussen? Selecteer dan elektricien per uur.

Elektricien Tarieven Breda Tarieven incl. BTW
Elektricien per uur v.a.€69/u
Elektricien met spoed (dezelfde dag/weekend) v.a.€90/u
Servicekosten v.a.€24,95
Optionele garantie v.a.€4,95

Waarom kiezen voor Zoofy in Breda?

Bij Zoofy begrijpen we dat het vinden van betrouwbare elektriciens voor jouw elektricien klussen een essentieel onderdeel is van een stressvrije, efficiënte & veilige ervaring. Met trots introduceren we onze uitgebreide service in Arnhem, waar kwaliteit en gemak hand in hand gaan.

Met een netwerk van ervaren elektriciens in Breda en een gebruiksvriendelijk online platform & app streven we ernaar om het vinden en boeken van vakmensen net zo eenvoudig te maken als een paar klikken. Lees verder en ontdek waarom steeds meer mensen kiezen voor Zoofy.nl in Arnhem. Jouw klus, ons vakmanschap! 

 1. Snel en gemakkelijk boeken: Met Zoofy is het boeken van een elektricien een fluitje van een cent. Gewoon online of via onze handige app. Je hoeft geen kostbare tijd te verspillen aan het zoeken naar een lokale elektricien; wij regelen het voor je.
 2. Betrouwbare vakmensen: Onze elektriciens zijn zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan hoge kwaliteitsnormen. Ze zijn niet alleen experts in hun vakgebied, maar ook vriendelijk en professioneel.
 3. Transparante prijzen: Bij Zoofy.nl geloven we in eerlijke prijzen. Je weet altijd van tevoren wat de kosten zullen zijn, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Geen verborgen kosten, geen gedoe.
 4. Lokale experts: Onze elektriciens zijn niet alleen experts in elektricienwerk, maar ze zijn ook bekend met Breda en omgeving. Hierdoor kunnen ze snel ter plaatse zijn en de beste service bieden, of je nu in de binnenstad van Breda woont of in een van de schilderachtige dorpen in de buurt.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare elektricien in Breda of een van de omliggende wijken en dorpen, zoek dan niet verder. Zoofy.nl is jouw partner voor al je elektricienklussen. Boek vandaag nog en geniet van de gemoedsrust die komt met professioneel elektricienwerk. Wij staan voor je klaar om Breda en omgeving veilig en comfortabel te houden! Boek nu op Zoofy.nl en laat ons je helpen bij al je elektricienbehoeften.

Elektricien Breda voor diverse wijken en omliggende dorpen van Breda

Laten we nu eens dieper ingaan op enkele van de wijken en omliggende dorpen van Breda en kijken naar de specifieke elektricienbehoeften die in deze gebieden kunnen voorkomen.

 • Binnenstad van Breda: De historische binnenstad van Breda is bezaaid met prachtige oude panden en monumenten. Hier kunnen elektricienklussen variëren van het upgraden van verouderde bedrading in oude herenhuizen tot het installeren van moderne verlichting in historische gebouwen.
 • Haagse Beemden: Deze moderne woonwijk heeft een diverse mix van woningen, van eengezinswoningen tot appartementen. Elektricienwerk in de Haagse Beemden kan het onderhouden van elektrische systemen in grote appartementencomplexen omvatten, evenals het installeren van nieuwe elektrische voorzieningen in gezinswoningen.
 • Prinsenbeek: Prinsenbeek is een gezellig dorp net buiten Breda. Onze elektriciens kunnen helpen bij het repareren en onderhouden van elektrische systemen in zowel oude boerderijen als moderne nieuwbouwwoningen.
 • Teteringen: Dit dorp biedt een rustige levensstijl dicht bij Breda. Onze elektriciens kunnen helpen bij het installeren van elektrische voorzieningen in nieuwe woningen en het onderhouden van de elektrische systemen in oudere huizen.
 • Ulvenhout: Ulvenhout staat bekend om zijn groene omgeving en karakteristieke huizen. Hier kunnen elektricienklussen variëren van het installeren van buitenverlichting voor prachtige tuinen tot het moderniseren van elektrische systemen in historische panden.

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare elektricien in Breda of een van de omliggende wijken en dorpen, zoek dan niet verder. Zoofy.nl is jouw partner voor al je elektricienklussen, of je nu in het bruisende centrum van Breda woont of in een van de schilderachtige dorpen in de omgeving. Boek vandaag nog en geniet van de gemoedsrust die komt met professioneel elektricienwerk. Wij staan voor je klaar om Breda en omgeving veilig en comfortabel te houden!

Eenvoudige & veilige facturatie na voltooien van de werkzaamheden

Wanneer de klus naar tevredenheid is afgerond maakt de elektricien ter plekke de factuur voor je op. Deze betaal je dan per QR code of online via iDeal. Heel eenvoudig, snel maar vooral ook veilig.

Stel dat je nu niet helemaal tevreden bent, dan komen wij in actie. Wij gaan dan voor jou op zoek naar oplossing. Meestal vragen we de elektricien of hij alsnog een keer bij je langskomt om het probleem op te lossen zodat je dan alsnog tevreden bent. 

Bekijk een van de vele elektricien klussen:

Stoppenkast plaatsen
Verlichting aanleggen
Kabel doortrekken

 

Bekijk de top 8 beste elektriciens in Breda

4,88/5 - 8 reviews

La Revalution Christian van den Oort elektricien

4,88/5 - 8 reviews

Breda
8 klussen uitgevoerd
Nee, helaas heeft Christian de storing niet op kunnen lossen.

Boek een elektricien

4,9/5 - 42 reviews

SR Tecchnical Roland Jorissen elektricien

4,9/5 - 42 reviews

Breda
43 klussen uitgevoerd
Zeer tevreden, Roland was er op de aangegeven tijd en heeft het probleem vakkundig verholpen. Enthousiaste vakman!

Boek een elektricien

5/5 - 4 reviews

Klusbedrijf Erik van Eggermond Erik van Eggermond elektricien

5/5 - 4 reviews

Breda
4 klussen uitgevoerd
aardlekschakelaar , elektrapunt , groepenkast
Goede service, werkt netjes.erg tevreden

Boek een elektricien

4,5/5 - 10 reviews

V.O.S. Verlichting Ophang Service Marcel Bax elektricien

4,5/5 - 10 reviews

Breda
10 klussen uitgevoerd
Superklus geklaard! Bedankt Marcel

Boek een elektricien

5/5 - 3 reviews

Rujes techniek Rudy Harms elektricien

5/5 - 3 reviews

Breda
3 klussen uitgevoerd
Heel snel en vakkundig! Zeer tevreden.

Boek een elektricien
Alle elektriciens in Breda

Elektricien Breda nodig?

Onze elektriciens in Breda zijn 7 dagen per week beschikbaar en zijn op ieder moment te boeken. Of je nu een extra stopcontact in de meterkast wilt laten plaatsen of een reparatie van de intercom nodig hebt, de elektriciens op Zoofy staan voor je klaar.

Heb je dringend hulp nodig omdat je zonder stroom zit? Geen zorgen, ook in geval van spoed is een elektricien in Breda zo geboekt. Via Zoofy regel je snel, makkelijk en veilig een professionele elektricien voor al je elektra klussen.

Alle klussen
Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!
Loodgieter
Elektricien
Klusjesman
Cv monteur
Witgoed reparatie
Dakdekker
Smart Home
Timmerman
Schilder
Behanger
Stukadoor
Hovenier
Koeltechniek
Slotenmaker
Stratenmaker
Ongediertebestrijder
ICT Specialist
Comfort Installateur
Schoorsteenveger
Telefoonreparatie
Isolatiebedrijf
Klushulp
Glaszetter
Glazenwasser
Vloerspecialist
Keukenspecialist
Verduurzamen woning
Verhuisbedrijf
Schoonmaker
Tegelzetter
Gevelspecialist
Zonweringspecialist
Architect

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af

Gamma
Bol.com
Kar-wei
Praxis
Hornbach