Elektricien Amstelveen
29 recensies

Onze elektriciens in Amstelveen staan voor je klaar

bijv. 'Stopcontact plaatsen'
Waarom Zoofy?
  • De laatste aanvraag was 5 minuten geleden.
  • Er zijn vandaag 45 klusaanvragen.
  • Ruim 100.000 mensen gingen je voor.
  • Geen voorrijkosten.
  • Wij regelen de beste prijs voor je.
Meer dan 3.000 elektriciens, loodgieters, cv monteurs, schilders, slotenmakers, dakdekkers, klusjesmannen, timmermannen en witgoedmonteurs staan voor je klaar!
Meer dan 3.000 vakmannen

Meer dan 3.000 vakmannen

Geen voorrijkosten, er komen alleen lokale vakmannen bij je langs

Meer dan 15.000 reviews

Meer dan 15.000 reviews

Huiseigenaren zoals jij beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Elektricien Amstelveen (met spoed) gezocht?

Te veel apparaten op een groep zitten? Dat riskeer je een kortsluiting waardoor de stroom uitvalt. Vraag in zo'n situatie direct via onze website een ervaren elektricien in Amstelveen aan. Dankzij onze snelle service hebben wij vaak dezelfde dag iemand ter plaatse die de stroomstoring voor je oplost.

Populaire Elektricien klussen Toon alle klussen
Populaire Elektricien klussen

Recensies van klanten over de Elektriciens van Zoofy in Amstelveen

De Elektriciens van Zoofy in Amstelveen werden beoordeeld als 4,9 van 5 sterren met meer dan 29 recensies

Frank
vrijdag 12 juli 2019, Elektricien per uur

Een zeer bekwame vakman, die erg vriendelijk is.

John
dinsdag 9 juli 2019, Elektricien per uur

Snel en precies. Goede communicatie. De 14 euro servicekosten waren een verrassing, maar dat lag aan de app, niet aan de vakman

Kathy
woensdag 19 juni 2019, Stroom uitgevallen / kortsluiting

He was a nice man who arrived and got right to work. It was difficult to first find the problem, but eventually he did and we now have our electric working again in the evening! Good service.

Joke
zaterdag 9 maart 2019, Stroom uitgevallen / kortsluiting

Echte toppers! #SergioIkVindJeZo 👍🏻

Maike
donderdag 21 februari 2019, LED verlichting aanleggen

De klus is geklaard, keurig op tijd en nette vriendelijke man.

John
dinsdag 19 februari 2019, Stroom uitgevallen / kortsluiting

Prima gedaan

Monique
donderdag 14 februari 2019, Elektricien per uur

Prima

Gail
donderdag 31 januari 2019, Stroom uitgevallen / kortsluiting

He was very professional and helpful. He fixed the problems that we had in the house quickly and was so helpful in helping me get the new parts we needed. I highly recommend him!

Onze Elektriciens zijn hier aan het werk

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Alle Elektricien klussen op een rijtje

In welke wijken hebben we elektriciens in Amstelveen

Overal in Amstelveen komen onze elektriciens jou helpen. Zeker ook in buurten als de bloemenbuurt, de regenboogbuurt, de molenbuurt.

Voor alle elektra werkzaamheden kan een van onze erkende elektriciens je helpen. Wij werken alleen samen met monteurs uit de regio van Amstelveen. Daardoor kunnen zij niet alleen met spoed naar je toekomen. Ook hoeven ze daardoor geen voorrijkosten te rekenen. De elektricien is tenslotte altijd al in de omgeving van Amstelveen aan het werk.

Ook voor minder urgente klussen kun je via Zoofy een klusaanvraag plaatsen. Veel voorkomende elektroklussen in Amstelveen zijn het vervangen van een groepenkast, het aansluiten van perilex stekker in verband met de aansluiting van een kookplaat. Maar ook worden onze elektriciens regelmatig ingehuurd voor het plaatsen of repareren van van stopcontacten.

Je kunt bij zoofy.nl via je postcode een afspraak laten maken of we regelen meteen voor vandaag een elektricien uit Amstelveen. Ook tonen wij dan direct de tarieven die bij jou in de buurt worden gehanteerd. Voor veel elektra klussen gelden uurtarieven. Maar sommige meer standaardklussen worden door onze elektriciens vaak uitgevoerd tegen een standaard vast prijs.

Mocht je met spoed iemand nodig hebben, dan regelen wij binnen 20 minuten een vakman die dezelfde dag nog bij je langs komt! Onze site is uiteraard 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar. Voor grote klussen als het plaatsen van een nieuwe meterkast of aanleggen van een extra groep je eventueel ook een vrijblijvende offerte aanvragen. Geef dit dan duidelijk aan in de aanvraag. De elektricien houdt daar dan rekening mee.

Ons netwerk aan vakmannen in Amstelveen bestaat uit erkende elektriciens met tenminste enkele jaren ervaring. Aan de hand van referentie en klankbeoordelingen na elke uitgevoerde klus houden wij de kwaliteit in de gaten. Wij eisen van de vakmannen dat ze elke klant tot volle tevredenheid helpen.

Steeds vaker worden wij ook benaderd voor domotica klussen. Denk daarbij aan het installeren van SMART thermostaten of apparaten die met vergelijkbare technieken uw stroomverbruik in de gaten houden. Ook voor dergelijke opdrachten staan onze elektriciens voor u klaar.