Elektricien Utrecht gezocht?

Woon je in Utrecht en ben je op zoek naar een betrouwbare elektricien? Maak het jezelf gemakkelijk! Bestel direct een van onze elektriciens in Utrecht tegen vooraf gecommuniceerde tarieven voor wanneer het jou uitkomt.

bijv. 'Stopcontact plaatsen'
Waarom Zoofy?
 • Je klus verzekerd met het garantiepakket
 • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
 • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
 • De laatste aanvraag was 12 minuten geleden.
 • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
 • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Elektricien in Utrecht nodig?

Zoek je een elektricien in Utrecht? Dan zit je op het juiste adres! Zoofy helpt dagelijks mensen in Utrecht met elektrotechnische werkzaamheden Er zijn maar liefst 200+ elektriciens beschikbaar die voor je klaar staan om je te helpen bij al je elektra klussen in Utrecht. Of je nu een perilex stekker wil laten aanleggen, rookmelder laten aansluiten een storing moet oplossen of je hele elektrische systeem moet vervangen, er is altijd een elektricien beschikbaar die aan jouw behoeften voldoet. 

200+ elektriciens in Utrecht beschikbaar voor jou

De elektriciens in Utrecht met wie Zoofy samenwerkt zijn zorgvuldig geselecteerde, betrouwbare en professionele elektriciens. Alle elektriciens hebben ruime ervaring op het gebied van elektra. Maak je geen zorgen over apparatuur of materiaal voor de elektra klus, deze hebben ze uiteraard bij zich zodat ze jou op professionele wijze kunnen helpen bij elke elektrische installatie, zoals een een dimmer plaatsen. Is de klus afgerond dan maakt de elektricien via de Zoofy app ter plaatse een factuur voor jou aan en kun je die eenvoudig en snel via de QR code of online via iDeal betalen. Al jouw klussen zijn makkelijk en overzichtelijk in de Zoofy app te zien. (Alleen mogelijk in de app).

Ga direct naar:
Elektriciens Utrecht West »
Elektriciens Utrecht Oost »
Elektriciens Utrecht Centrum »
Elektriciens Utrecht Noord »
Elektriciens Utrecht Zuid »
Elektriciens Spoed Utrecht »
Elektriciens top 5 klussen in Utrecht »

Elektricien Utrecht West

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en professionele elektricien in Utrecht West, dan ben je bij Zoofy aan het juiste adres. De elektriciens aangesloten bij Zoofy zijn gespecialiseerd in het verhelpen van elektrische storingen en het uitvoeren van elektrische installaties in de wijken van Utrecht West, waaronder Lombok, Nieuw Engeland, Oog in Al en Leidsche Rijn. Of het nu gaat om het vervangen van een stopcontact, het installeren van verlichting of het aanleggen van een nieuwe groepenkast, de elektriciens zijn uitgerust met de juiste kennis en gereedschappen om deze klussen snel en efficiënt voor je uit te voeren.

Bij Zoofy begrijpen we dat een elektrische storing snel verholpen moet worden, daarom bieden wij een snelle service aan. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om voor dezelfde dag een elektricien in Utrecht West te boeken. Uiteraard zijn de elektriciens gecertificeerd en hebben goede ervaring in het vak. Op zoek naar een elektricien in Utrecht West? Boek dan snel, makkelijk en betrouwbaar een elektricien via de Zoofy website of app.

Elektricien Utrecht Oost

Woon je in Utrecht Oost en ben je op zoek naar een betrouwbare en professionele elektricien in Utrecht Oost? Dan kun je rekenen op de service van de lokale elektriciens via Zoofy. Utrecht Oost met stadsdelen zoals Buiten Wittevrouwen, Oudwijk, Wilhelminapark en Rijnsweerd zijn bekend terrein voor de elektriciens in deze regio. Of je nu een probleem hebt met de elektra in je huis of bedrijf, of je wilt een nieuw elektrisch systeem laten installeren, er zijn genoeg ervaren en deskundige elektriciens beschikbaar die je kunnen helpen.

De elektriciens in Utrecht Oost bieden verschillende diensten aan, zoals het installeren van verlichting, het vervangen van stopcontacten en schakelaars, het repareren van stroomstoringen en het aanleggen van nieuwe groepenkasten. Daarnaast zijn er elektriciens gespecialiseerd in het installeren van beveiligingssystemen en domotica. Kies voor gemak en expertise, boek eenvoudig en veilig een elektricien in Utrecht Oost via de website of app van Zoofy.

Elektricien Utrecht Centrum

Ben je op zoek naar een betrouwbare en professionele elektricien in Utrecht Centrum, dan ben je bij Zoofy aan het juiste adres. Het maakt niet uit of je een kleinere klus hebt, zoals het vervangen van een stopcontact, of een grotere klus, zoals het installeren van een nieuwe groepenkast. De bij Zoofy aangesloten elektriciens in Utrecht Centrum hebben de juiste kennis en expertise om al deze klussen snel en efficiënt uit te voeren in Utrecht Centrum.

De elektriciens zijn bekend in alle wijken van het stadsdeel Utrecht Centrum, zoals Lombok, Oudwijk, Wittevrouwen, en Tuinwijk en zijn makkelijk te boeken voor een datum en tijdslot naar eigen keuze om je te helpen bij elke elektra klus. Het maakt daarbij niet uit of je nu in een oud pand in Wittevrouwen woont en een nieuwe meterkast nodig hebt, of in een nieuwbouwwoning in Lombok woont en verlichting wilt laten installeren, de elektriciens in Utrecht Centrum staan voor je klaar. Boek snel, makkelijk en betrouwbaar een elektricien in Utrecht Centrum.

Elektricien Utrecht Noord

Ben je op zoek naar een betrouwbare elektricien in Utrecht Noord voor het oplossen van elektra problemen of het uitvoeren van elektra installaties? Dan ben je bij Zoofy aan het juiste adres. Onze professionele elektriciens in Utrecht Noord staan klaar om jouw elektrische problemen snel en vakkundig op te lossen.

Utrecht Noord omvat verschillende wijken, waaronder  In de wijken van Utrecht Noord zoals Zuilen, Ondiep en Overvecht kunnen de elektriciens je helpen met het aanleggen van nieuwe elektrische systemen, het repareren van bestaande elektrische installaties en het installeren van elektrische apparaten. Ook voor het verhelpen van storingen in je elektriciteitsnetwerk in Utrecht Noord of het uitbreiden van je groepenkast ben je bij ons aan het juiste adres. Maar natuurlijk ook voor het plaatsen van een laadpaal thuis of het verduurzamen van je woning boek je gemakkelijk een elektricien in Utrecht Noord.

De elektriciens bij Zoofy hebben jarenlange ervaring en zijn goed opgeleid, waardoor zij elke klus snel en veilig kunnen uitvoeren. Bovendien werken wij met de nieuwste technieken en materialen om ervoor te zorgen dat je elektrische installaties altijd up-to-date zijn en voldoen aan de laatste veiligheidsnormen. Boek vandaag nog een elektricien in Utrecht Noord.

Elektricien Utrecht Zuid

Woon je in Utrecht Zuid en ben je op zoek naar een betrouwbare elektricien in Utrecht Zuid? Dan ben je bij Zoofy op het juiste adres Zoofy heeft 200+ professionele elektriciens in de regio voor alle soorten elektrische klussen in Utrecht Zuid, waaronder de wijken Lunetten, Hoograven, Tolsteeg en Oudwijk. Of je nu een storing in je elektriciteitsnetwerk hebt, een stopcontact wilt verplaatsen of een nieuwe groepenkast nodig hebt, onze elektriciens in Utrecht Zuid staan voor je klaar.

Onze elektriciens zijn ervaren en opgeleid om alle soorten elektrische klussen uit te voeren, van kleine reparaties tot grote installaties. Ze werken snel en efficiënt en zorgen ervoor dat jouw elektrische systeem veilig en betrouwbaar blijft. Boek vandaag nog een van onze professionele elektriciens in Utrecht Zuid.

Elektricien spoed Utrecht

Zoek je een elektricien in Utrecht met spoed? We snappen dat sommige elektra klussen spoed hebben. Bijvoorbeeld in het geval van een storing of kortsluiting. Daarom kun je bij Zoofy heel eenvoudig een elektricien met spoed in Utrecht voor dezelfde dag boeken. En geen gedoe met offertes, je ziet tijdens het boeken direct al de tarieven.

Onze elektriciens in Utrecht kunnen je snel helpen en weten precies hoe ze er voor kunnen zorgen dat de stoppen in je woning niet meer doorslaan. Wanneer je een elektricien in Utrecht voor dezelfde dag boekt, heb je  vaak al binnen 20 minuten tot max 4 uur reactie. Je wordt in contact gebracht met een storingsmonteur waarmee je de situatie kunt bespreken. 

Top 5 klussen elektriciens in Utrecht

 

 

Als het gaat om elektrische klussen in Utrecht, zijn er tal van situaties waarin je de hulp van een professionele elektricien nodig hebt. Hieronder hebben we de top vijf elektrische klussen in Utrecht voor je op een rijtje gezet, waarbij het altijd verstandig is om een elektricien in te schakelen:

 1. Kookplaat aansluiten: Het aansluiten van een kookplaat kan een lastige klus zijn, vooral als je niet bekend bent met elektrische bedrading. Een elektricien kan deze klus snel en veilig voor je uitvoeren, zodat je weer kunt genieten van een heerlijke maaltijd.

 2. Elektricien divers: Er zijn tal van andere elektrische klussen waarbij een elektricien van pas kan komen, zoals het installeren van verlichting, het vervangen van een stopcontact of het aanleggen van een nieuwe groepenkast. Een professionele elektricien kan al deze klussen snel en efficiënt voor je uitvoeren.

 3. Kortsluiting oplossen: Als je last hebt van een kortsluiting, is het belangrijk om snel actie te ondernemen om mogelijke brand te voorkomen. Een elektricien kan de oorzaak van de kortsluiting snel vinden en deze veilig oplossen.

 4. Inbouw stopcontact plaatsen: Als je een nieuw stopcontact wilt plaatsen in je huis, kan een elektricien je helpen met het vinden van de juiste locatie en het installeren van het stopcontact op een veilige en efficiënte manier.

 5. Perilex stekker aansluiten: Als je een nieuwe elektrische kookplaat hebt gekocht, kan het zijn dat je een Perilex stekker nodig hebt om deze aan te sluiten. Een elektricien kan je helpen bij het vinden van de juiste stekker en het veilig aansluiten van de kookplaat.

Of het nu gaat om een grote of kleine klus, het inschakelen van een professionele elektricien in Utrecht is altijd verstandig en snel geregeld via Zoofy. Alle elektriciens bij Zoofy beschiken over de nodige expertise en ervaring om elektrische klussen veilig en efficiënt uit te voeren, zodat je zeker weet dat het werk goed wordt gedaan.

Betrouwbare elektricien in Utrecht

Onze elektriciens zijn zorgvuldig geselecteerde, en vakkundige vakmannen. Als je een goede elektricien in Utrecht zoekt, weet je zeker dat je bij Zoofy goed zit. Je wil immers geen gepruts bij je elektra. Bij Zoofy heeft kwaliteit en vakkundigheid de hoogste prioriteit. Dat betekent dat Zoofy alleen werkt met de beste elektriciens uit Utrecht. 

Al onze vakmannen worden voor dat ze beginnen bij Zoofy gescreend op hun eerdere werkervaringen. Wij vinden het belangrijk dat al onze vakmannen op de hoogte zijn van de laatste elektrotechnische ontwikkelingen en dat zij je uiterst snel kunnen helpen. Maar het beoordelingsproces van onze vakmannen stopt niet bij ons.

Wij geven jou als klant, de mogelijkheid om de vakman te beoordelen op zijn werkzaamheden na de klus. Krijgen wij signalen dat de vakman zijn werk niet goed doet, dan leidt dit tot een verwijdering uit ons vakmannen bestand. Met honderden klussen per dag, kunnen wij onze vakmannen goed monitoren. Zo ben je altijd verzekerd van een goede elektricien in Utrecht. En gaat er toch iets mis? Dan is je klus verzekerd tot een bedrag van 2.5 miljoen euro. Meer over onze garantievoorwaarden lees je hier

Wat kost een elektricien in Utrecht?

Als je op zoek bent naar een goedkope elektricien in Utrecht, ben je misschien bij Zoofy niet aan het juiste adres. Bij Zoofy krijg je namelijk een stukje kwaliteit en een daarbij behorende garantie op je klus. Een ervaren, goede vakman verdiend een eerlijk uurloon. 

Ben je benieuwd naar de  gemiddelde tarieven van onze elektriciens in Utrecht? Check dan het overzicht hieronder. Sommige elektra klussen kosten meer dan andere, dat ligt aan de complexiteit van de klus. Andere klussen hebben een vast tarief per klus. Wil je de kosten weten van een specifieke klus? Als je je postcode bij de specifieke klus invult, zie je direct het uurtarief of de vaste prijs van de klus. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Bekijk ook onze prijsgidsen.

Soort elektricien Utrecht/klus Prijs

vanaf per uur incl. btw

€69
met spoed €79
servicekosten €24,95
servicekosten met spoed €24,95

Voor grotere opdrachten zoals de elektrische installatie van een boiler of de uitbreiding van je meterkast, kun je vrijblijvend een offerte aanvragen. De elektricien in Utrecht die komt helpen, zal dan contact met je opnemen om de klus te bespreken. Ook kan hij je informeren over vergelijkbare technieken in het geval je zelf niet een juiste keuze kan maken. Is een klus naar volle tevredenheid afgerond, dan ontvang je een gespecificeerde factuur per mail. Deze kun je vervolgens veilig online afrekenen via Tikkie of iDeal. Maar gewoon ouderwets overmaken mag natuurlijk ook. 

Bekijk hier een lijstje van elektriciensklussen die onze elektriciens kunnen oppakken:

Elektricien voor een hele dag nodig
Schakelaar
Snoer verlengen
Bekijk de top 13 beste elektriciens in Utrecht

4,67/5 - 3 reviews

Fiber Optic 4all Mehmet Kilic elektricien

4,67/5 - 3 reviews

Utrecht
3 klussen uitgevoerd
Snel en vakkundig

Boek een elektricien

4,8/5 - 5 reviews

JOVADO interieur afwerking en onderhoud Johan van Doorn elektricien

4,8/5 - 5 reviews

Utrecht
5 klussen uitgevoerd
Zeer coöperatie. Goede service.Aanbevelenswaardig

Boek een elektricien

4/5 - 1 reviews

MoNect Mohamed Koudadi elektricien

4/5 - 1 reviews

Utrecht
1 klussen uitgevoerd
Helaas kon hij het probleem niet oplossen, het was te ingewikkeld. Hij heeft nog wel advies gevraagd aan een collega. Ze hebben wel een oplossing bedacht maar daar denken we nog even over na. Dat gaat best wel in de papieren lopen

Boek een elektricien

4,87/5 - 117 reviews

Amperia Sonny van den Berg elektricien

4,87/5 - 117 reviews

Utrecht
117 klussen uitgevoerd
Was op tijd, had de juiste spullen bij zich en klaarde de klus goed en snel. Kortom een fijne ervaring en aanrader.

Boek een elektricien

5/5 - 3 reviews

Multi Service DS Darren Simon elektricien

5/5 - 3 reviews

Utrecht
3 klussen uitgevoerd
Goed contact via de telefoon. Darren Simon was daarna ook snel bij ons thuis om het probleem op te lossen.

Boek een elektricien
Alle elektriciens in Utrecht

Elektricien gezocht in Utrecht?

Onze elektriciens in Utrecht zijn 7 dagen per week beschikbaar en zijn op ieder moment te boeken. Of je nu een extra stopcontact in de meterkast wilt laten plaatsen of een reparatie van de intercom nodig hebt, de elektriciens op Zoofy staan voor je klaar.

Heb je dringend hulp nodig omdat je zonder stroom zit? Geen zorgen, ook in geval van spoed is een elektricien in Utrecht zo geboekt. Via Zoofy regel je snel, makkelijk en betrouwbaar een professionele elektricien voor al je elektra klussen.

Alle klussen
Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af