Elektricien Utrecht

Voor het plaatsen van een stopcontact, trekschakelaar aansluiten en al jouw andere elektra klussen. In een paar klikken heb je het geregeld. Bestel eenvoudig één van onze elektriciens uit Utrecht

bijv. 'Stopcontact plaatsen'
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 11 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Elektricien Utrecht gezocht (met spoed)?

Gevestigd in Noord, Oost, Zuid of West Utrecht? Geen probleem. Een elektricien uit Utrecht heb je via ons zo gefikst. Hierbij rekenen wij nooit voorrijkosten. Bij zoofy.nl heb je verschillende mogelijkheden om een afspraak te plannen. Ben je op zoek naar één van onze erkende elektriciens voor een klus die niet langer kan wachten? Kies dan voor een spoedklus. Dan maak je gebruik van onze extra snelle service. Vaak is het binnen 20 minuten geregeld, dat er dezelfde dag nog een elektricien uit Utrecht of omgeving naar je toekomt.

Alle klussen
Aardpen slaan
432 keer aangevraagd
Vanaf €65 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 3782 elektriciens in jouw regio
Aardlekschakelaar aansluiten
288 keer aangevraagd
Vanaf €65 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 3427 elektriciens in jouw regio
Aardlekschakelaar repareren
624 keer aangevraagd
Vanaf €65 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 3425 elektriciens in jouw regio
Bewegingssensor installeren
96 keer aangevraagd
Vanaf €69 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 3498 elektriciens in jouw regio
Dimmer plaatsen / repareren
1.356 keer aangevraagd
Vanaf €59 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 3861 elektriciens in jouw regio
Elektra keuring
312 keer aangevraagd
Vanaf €225 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 3724 elektriciens in jouw regio
Alle klussen
Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Elektricien Utrecht

Utrecht elektricien

Zoek je een elektricien in Utrecht? Dan zit je op het juiste adres! Zoofy helpt dagelijks mensen in Utrecht met elektrotechnische werkzaamheden. Onze elektriciens kunnen je helpen met alle elektra problemen, in alle wijken van Utrecht. Van de binnenstad tot Overvecht en Leidsche Rijn. In Vleuten of de Meern. In de buurten van Utrecht zoals Vleuterweide, Kanaleneiland, Wittevrouwen en Terwijde zijn onze elektriciens beschikbaar. Ook als je geen fan bent van FC Utrecht komen we bij je langs. Onze professionele elektriciens voeren zowel kleinere klussen zoals een een rookmelder aansluiten of een dimmer plaatsen, maar ook bij grotere klussen, zoals een perilex stekker aanleggen tot aan een compleet lichtplan bij grotere verbouwingen. Bij grotere, complexere klussen wordt er altijd vooraf een bezoek gepland om de situatie te bekijken. Wat je elektra klus ook is, bij Zoofy is het in de regio Utrecht zo gefikst.

Elektricien Utrecht spoed

Zoek je een elektricien in Utrecht met spoed? We snappen dat sommige elektra klussen hebben. Bijvoorbeeld in het geval van een storing of kortsluiting. Daarom kun je in het geval van spoed, 24 uur per dag bij ons terecht. Onze elektriciens in Utrecht kunnen je snel helpen en weten precies hoe ze er voor kunnen zorgen dat de stoppen in je woning niet meer doorslaan. Wanneer je een klus met spoed aanvraagt, word je vaak al binnen 20 minuten geholpen. Je wordt in contact gebracht met een storingsmonteur waarmee je de situatie kunt bespreken. Binnen een Zoof staat de elektricien bij je aan de deur. Bij Zoofy is je spoedklus zo gefikst.

Voor elektra werkzaamheden die minder urgent zijn, kies je zelf een datum waarop je graag geholpen wilt worden. Wij kijken dan welke elektricien voor je beschikbaar is in Utrecht. Via onze website kun je dag en nacht een aanvraag insturen.

Elektricien Utrecht

Goede elektricien Utrecht

Onze elektriciens zijn zorgvuldig geselecteerde, en vakkundige vakmannen. Als je een goede elektricien in Utrecht zoekt, weet je zeker dat je bij Zoofy goed zit. Je wil immers geen gepruts bij je elektra. Bij Zoofy heeft kwaliteit en vakkundigheid de hoogste prioriteit. Dat betekent dat Zoofy alleen werkt met de beste elektriciens uit Utrecht. Waar je op moet letten bij het kiezen van een goede elektricien in Utrecht? Bijvoorbeeld dat de vakman in kwestie is aangesloten bij de branchevereniging UNETO-VNU. Dan weet je zeker dat je te maken hebt met een erkende elektra installateur. Echter is deze branchevereniging geen vereiste voor erkende elektriciens. Al onze vakmannen worden voor dat ze beginnen bij Zoofy gescreend op hun eerdere werkervaringen. Wij vinden het belangrijk dat al onze vakmannen op de hoogte zijn van de laatste elektrotechnische ontwikkelingen en dat zij je uiterst snel kunnen helpen. Maar het beoordelingsproces van onze vakmannen stopt niet bij ons. Wij geven jou als klant, de mogelijkheid om de vakman te beoordelen op zijn werkzaamheden na de klus. Krijgen wij signalen dat de vakman zijn werk niet goed doet, dan leidt dit tot een verwijdering uit ons vakmannen bestand. Met honderden klussen per dag, kunnen wij onze vakmannen goed monitoren. Zo ben je altijd verzekerd van een goede elektricien in Utrecht. En gaat er toch iets mis? Dan is je klus verzekerd tot een bedrag van 2.5 miljoen euro. Meer over onze garantievoorwaarden lees je hier

Goedkope elektricien Utrecht

Als je op zoek bent naar een goedkope elektricien in Utrecht, ben je misschien bij Zoofy niet aan het juiste adres. Bij Zoofy krijg je namelijk een stukje kwaliteit en een daarbij behorende garantie op je klus. Een ervaren, goede vakman verdiend een eerlijk uurloon. Een kwalitatieve en vakkundige elektricien vind je nou eenmaal niet voor 15 euro per uur. Ben je benieuwd naar de  gemiddelde tarieven van onze elektriciens in Utrecht? Check dan het overzicht hieronder. Sommige elektra klussen kosten meer dan andere, dat ligt aan de complexiteit van de klus. Andere klussen hebben een vast tarief per klus. Wil je de kosten weten van een specifieke klus? Als je je postcode bij de specifieke klus invult, zie je direct het uurtarief of de vaste prijs van de klus. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. 

Soort elektricien Utrecht/klus Prijs

vanaf per uur incl. btw

€65
met spoed €75
servicekosten €24,95
servicekosten met spoed €24,95

Voor grotere opdrachten zoals de elektrische installatie van een boiler of de uitbreiding van je meterkast, kun je vrijblijvend een offerte aanvragen. De elektricien in Utrecht die komt helpen, zal dan contact met je opnemen om de klus te bespreken. Ook kan hij je informeren over vergelijkbare technieken in het geval je zelf niet een juiste keuze kan maken. Is een klus naar volle tevredenheid afgerond, dan ontvang je een gespecificeerde factuur per mail. Deze kun je vervolgens veilig online afrekenen via Tikkie of iDeal. Maar gewoon ouderwets overmaken mag natuurlijk ook. 

Zoofy klushulp nodig?

Loop je na het boeken van een goede elektricien in Utrecht tegen nog meer klusjes in huis aan? Zoofy biedt allerlei soorten klushulp aan. Zo vind je bij ons loodgieters in Utrecht, maar ook timmermannen, cv monteurs, stukadoors, en klusjesmannen. Voor elke klus in en rondom je huis zit je bij Zoofy aan het juiste adres.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af