Elektricien Utrecht
45 recensies

Onze elektriciens in Utrecht staan voor je klaar

bijv. 'Stopcontact plaatsen'
Elektriciens, Loodgieters, CV Monteurs, Schilders, Slotenmakers, Dakdekkers, Klusjesmannen, Timmermannen en Witgoedmonteurs staan voor je klaar!
Geen voorrijkosten

Geen voorrijkosten

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs.

Alleen de beste vakmensen

Alleen de beste vakmensen

Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Elektricien Utrecht gezocht (met spoed)?

Gevestigd in noord, oost, zuid of west Utrecht? Geen probleem. Een elektricien uit Utrecht heb je via ons zo geregeld. Hierbij rekenen wij nooit voorrijkosten! Bij zoofy.nl heb je verschillende mogelijkheden om een afspraak te plannen. Bent u op zoek naar een van onze erkende elektriciens die een extra groep moet installeren? Kies dan voor een spoedklus. Dan maak je gebruik van onze extra snelle service. Vaak is binnen 20 minuten geregeld dat er voor dezelfde dag nog een vakman uit utrecht en omgeving naar je toekomt.

Populaire Elektriciën klussen Toon alle klussen
Populaire Elektriciën klussen

Recensies van klanten over de Elektriciëns van Zoofy in Utrecht

De Elektriciëns van Zoofy in Utrecht werden beoordeeld als 4,7 van 5 sterren met meer dan 45 recensies

Kimsang
woensdag 13 maart 2019, Stroom uitgevallen / kortsluiting

Prima

Ravi
dinsdag 12 maart 2019, Elektricien per uur

Klus netjes, snel en op tijd afgerond.

Kathy
vrijdag 8 maart 2019, Extra groep aanleggen

Robert, een goede vakman die weet wat hij doet, legt gemakkelijk uit wat er gebeurd moet worden en geeft adviezen die waardevol zijn voor de opdrachtgever. Hij levert, wat hij heeft beloofd. En in mij geval nog beter. Ik ben zeer tevreden en raad hem sowieso aan

Prinsen
zondag 3 maart 2019, Stroom uitgevallen / kortsluiting

De klus is geklaard maar de oorzaak is nog niet opgelost omdat daarvoor een loodgieter nodig is en geen elektricien.

Shalinie
dinsdag 26 februari 2019, Elektricien per uur

De klus geklaard na goed overlegd te hebben wat mijn wensen zijn. Zeer prettige jongeman in de omgang!

Pieter
woensdag 20 februari 2019, Elektricien per uur

Prima vakman! Heel vriendelijk en vaktechnisch zeer bekwaam

Marcel
woensdag 20 februari 2019, Stroom uitgevallen / kortsluiting

Snel en vakkundig.

Erik
zaterdag 16 februari 2019, Verlichting aanleggen

Werkt heel netjes en secuur. Prima uitleg. Top!

De Elektriciëns van Zoofy zijn hier aan het werk

Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Alle Elektriciën klussen op een rijtje

In welke wijken hebben we elektriciens in Utrecht

Onze elektriciens huur je in voor alle elektra problemen en werken in alle wijken in Utrecht. Van de binnenstad tot Overvecht en Leidsche Rijn. In Vleuten of de Meern. Als je een elektricien nodig hebt in Utrecht, waar dan ook kun je 24 uur per dag een beroep op ons doen. Onze elektriciens kunnen je snel helpen. Ook in alle buurten in Utrecht zijn onze elektriciens beschikbaar. Vleuterweide, kanaleneiland, Wittevrouwen, Terwijde. Overal in Utrecht. Ook als je geen fan bent van FC Utrecht komen we bij je langs.

Bij elektra werkzaamheden die minder urgentie hebben kies je zelf een datum waarop je graag geholpen wilt worden. Wij kijken dan welke vakman voor je beschikbaar is in Utrecht. Via onze website kun je dag en nacht een aanvraag insturen.

Zoofy is namelijk 24/7 beschikbaar. De elektriciens die wij naar je sturen zijn geselecteerde en vakkundige vakmannen. Aan de hand van postcodes kunnen we de uurtarieven tonen die wij in Utrecht hanteren. Zo krijg je direct een indruk wat een klus gaat kosten.  Voor grotere opdrachten als de elektrische installatie van een boiler of wellicht wil je graag jouw meterkast uitbreiden, dan kun je vrijblijvend een offerte aanvragen. Vermeld bij de klasomschrijving dat je graag een prijsindicatie ontvangt. De elektricien die komt helpen zal dan direct contact met je opnemen om de klus te bespreken. Ook kan hij je informeren over vergelijkbare technieken in het geval je zelf niet een juiste keuze kan maken.  Is een klus naar volle tevredenheid afgerond dat ontvang je een gespecificeerde factuur per mail. Deze kun je vervolgens veilig online afrekenen via Tikkie of iDeal. Gewoon overmaken mag natuurlijk ook. Daarna ontvang je van ons een mail waarin wij jou vragen om de elektricien die de klus heeft geklaard te beoordelen. Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid. Op basis van jou beoordeling bepalen wij of een vakman goed genoeg is om mee samen te werken. Alleen dan kunnen wij de beste elektriciens uit de provincie Utrecht blijven aanbieden.