Elektricien Utrecht
93 recensies

Onze elektriciens in Utrecht staan voor je klaar

bijv. 'Stopcontact plaatsen'
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd tot 2.5 miljoen euro
  • Ruim 200.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 8 minuten geleden.
  • Er zijn vandaag 110 klusaanvragen.
  • Geen voorrijkosten.

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer.

Elektricien Utrecht gezocht (met spoed)?

Gevestigd in noord, oost, zuid of west Utrecht? Geen probleem. Een elektricien uit Utrecht heb je via ons zo geregeld. Hierbij rekenen wij nooit voorrijkosten! Bij zoofy.nl heb je verschillende mogelijkheden om een afspraak te plannen. Bent u op zoek naar een van onze erkende elektriciens die een extra groep moet installeren? Kies dan voor een spoedklus. Dan maak je gebruik van onze extra snelle service. Vaak is binnen 20 minuten geregeld dat er voor dezelfde dag nog een vakman uit utrecht en omgeving naar je toekomt.

Populaire Elektricien klussen Toon alle klussen
Populaire Elektricien klussen

Voor alle klusjes bij jou thuis, wij vinden de hulp die nodig is

Zoek je klus en maak direct een afspraak met een vakman

Selecteer een klus of dienst

Maak een afspraak voor wanneer het jou uitkomt.

Vakmensen krijgen een melding

Een vakman in de buurt pakt jouw klus op. Je ontvangt direct een bevestiging.

De vakman komt bij je langs

Klus klaar? De factuur ontvang je per mail. Betalen kan via Tikkie of iDeal.

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Alle Elektricien klussen op een rijtje

In welke wijken hebben we elektriciens in Utrecht

Onze elektriciens huur je in voor alle elektra problemen en werken in alle wijken in Utrecht. Van de binnenstad tot Overvecht en Leidsche Rijn. In Vleuten of de Meern. Als je een elektricien nodig hebt in Utrecht, waar dan ook kun je 24 uur per dag een beroep op ons doen. Onze elektriciens kunnen je snel helpen. Ook in alle buurten in Utrecht zijn onze elektriciens beschikbaar. Vleuterweide, kanaleneiland, Wittevrouwen, Terwijde. Overal in Utrecht. Ook als je geen fan bent van FC Utrecht komen we bij je langs.

Bij elektra werkzaamheden die minder urgentie hebben kies je zelf een datum waarop je graag geholpen wilt worden. Wij kijken dan welke vakman voor je beschikbaar is in Utrecht. Via onze website kun je dag en nacht een aanvraag insturen.

Zoofy is namelijk 24/7 beschikbaar. De elektriciens die wij naar je sturen zijn geselecteerde en vakkundige vakmannen. Aan de hand van postcodes kunnen we de uurtarieven tonen die wij in Utrecht hanteren. Zo krijg je direct een indruk wat een klus gaat kosten.  Voor grotere opdrachten als de elektrische installatie van een boiler of wellicht wil je graag jouw meterkast uitbreiden, dan kun je vrijblijvend een offerte aanvragen. Vermeld bij de klasomschrijving dat je graag een prijsindicatie ontvangt. De elektricien die komt helpen zal dan direct contact met je opnemen om de klus te bespreken. Ook kan hij je informeren over vergelijkbare technieken in het geval je zelf niet een juiste keuze kan maken.  Is een klus naar volle tevredenheid afgerond dat ontvang je een gespecificeerde factuur per mail. Deze kun je vervolgens veilig online afrekenen via Tikkie of iDeal. Gewoon overmaken mag natuurlijk ook. Daarna ontvang je van ons een mail waarin wij jou vragen om de elektricien die de klus heeft geklaard te beoordelen. Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid. Op basis van jou beoordeling bepalen wij of een vakman goed genoeg is om mee samen te werken. Alleen dan kunnen wij de beste elektriciens uit de provincie Utrecht blijven aanbieden.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af