Regel nu jouw elektricien

Intercom repareren / plaatsen

Vanaf €125 incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 2241 elektriciens in jouw regio

Een storing in het intercom systeem kan verschillende oorzaken hebben. Vaak is er sprake van een defecte voeding of is er simpelweg een onderdeeltje kapot. Een reparatie vraagt om kennis en ervaring. Maak hiervoor een afspraak met een elektricien in de buurt.

Regel nu jouw elektricien
75 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 4 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Intercom reparatie

Problemen met de deur intercom en laten vervangen 

Of je hoort niks meer door de speaker, of degene die beneden staat hoort jullie weer niet. De deur kan niet meer op afstand worden opengemaakt... Allemaal veelvoorkomende problemen aan een intercom, die onze elektriciens snel komen oplossen. Het probleem aan de intercom wordt opgespoord en wordt zo snel mogelijk gerepareerd. Er wordt eerst een diagnose gesteld van het probleem aan je intercom. Zit het in de unit beneden bij de bel? Of is het alleen lokaal in jouw woning?  

Reparatie en onderdelen van de intercom

Vervolgens wordt er gekeken wat er precies aan de hand is. Is er kortsluiting? Is er iets mechanisch stuk, waardoor de deur niet meer open getrokken of gemaakt kan worden?
Er zijn heel veel verschillende soorten intercoms, dus houd er wel rekening mee dat de meeste elektriciens de juiste onderdelen voor jouw intercom niet op voorraad hebben.  
In 95% van de gevallen is het euvel binnen een week opgelost. Als het duurder is om de intercom te repareren dan te vervangen, dan zal de elektricien dat aangeven en je een advies geven voor een alternatief.

We repareren vaak intercoms die onderdeel uitmaken van een VVE. De VVE kan dan uiteindelijk ook de rekening van de reparatie voldoen. Zeker als het aan de intercom unit ligt die bij de voordeur hangt, hoef je zelf niet de rekening te voldoen. Overleg dit wel altijd even binnen de VVE.

Intercom repareren via Zoofy

Regel eenvoudig en zonder gedoe een klusjesman die de intercom komt repareren. Plaats binnen 30 seconden een klus om de intercom te laten repareren en kom snel in contact met een van onze elektriciens. Wij hebben een landelijk dekkende netwerk van elektriciens die overal in Nederland reparaties verrichten aan de videodeurbel. Hierdoor reageren er altijd lokale vakmannen en hoef jij géén voorrijkosten te betalen. 

Andere elektricien klussen op Zoofy

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af