Elke klus zo gefikst

Boek direct een vakman


Wij helpen jou aan een betrouwbare vakspecialist voor al jouw klussen in en om het huis. Via ons krijg je geen offertes met lange doorlooptijden, maar maak je direct een afspraak met één van onze gescreende vakspecialisten. Een datum en tijd selecteer jezelf, wij tonen je vaste prijzen en tarieven. Dat scheelt je een hoop gedoe.

zoofy elektricien1.jpg

Het was voor de oprichter naar zijn idee in 2015 veel te moeilijk om snel een betaalbare loodgieter te vinden in Amsterdam. Dat zou online efficiënter moeten kunnen. Zo begon Zoofy als een spoed-alarm om specialisten te regelen. Mensen in nood konden met een druk op de knop een beschikbare loodgieter, cv-monteur, elektricien en andere vakspecialisten boeken. Eerst alleen nog in Amsterdam. Een jaar later door het hele land heen.

Wat is onze missie?

Zoofy maakt het boeken van een betrouwbare vakspecialist simpel, snel en veilig. Elke consument heeft makkelijk toegang tot een geselecteerde groep van betrouwbare vakspecialisten om een klus snel en goed te laten uitvoeren voor een eerlijke prijs. Elke professionele vakspecialist is in staat om via Zoofy makkelijk aan meer en beter werk te komen om zo zijn onderneming te laten groeien. 

Waarom Zoofy?

Toegang tot 20.000 gescreende vakspecialisten

Met een landelijk netwerk van 20.000 vakmannen worden meer dan 1.000 klussen aangeboden via Zoofy en onze zakelijke partners. Wij hebben landelijke dekking en zijn in staat om in de randstad binnen 20 minuten een vakman te regelen. 

1 miljoen klanten

Wij hebben meer dan 1 miljoen mensen geholpen met hun klus

Een beoordeling van 9.2/10

Op basis van meer dan 95.000 klanten reviews scoren onze vakspecialisten gemiddeld een 9.2 van 10 sterren

20.000 vakspecialisten

Er zijn meer dan 20.000 vakspecialisten aangesloten en 2.000 actief

Wil je gebruik maken van Zoofy?

Zoofy koppelt de consument aan de vakspecialisten bij het boeken van een klus. Dit gaat direct via Zoofy.nl, of via één van onze partners zoals Gamma, Praxis, Hornbach, Vereniging Eigen Huis en andere webshops of platformen. 

Ben jij een consument?

Heb jij een klus en wil je een vakman boeken om dit snel en betrouwbaar op te lossen?
Start hier met het zoeken naar je klus. 

Ben jij een vakspecialist?

Ben jij een professionele vakspecialist en wil je je aanlsuiten bij de Zoofy club voor meer klussen en zakelijke voordelen? Meld je hier aan.

Ben jij een partner?

Zoek jij als bedrijf een partner die de montage en installatie-service kan verzorgen voor jullie klanten of leden? Lees hier meer over onze koppelingen en integraties en boek een demo.
Volg ons via Facebook, Linkedin of Instagram. Je kunt je hier aanmelden voor onze nieuwsbrief.

 

Ben jij een vakman? Download de app en pak direct klussen op!

Download de app!

Zoofy App Play Store Zoofy app IOS