Timmerman gezocht?
1493 recensies

De enige site in Nederland waar je online je timmerman bestelt

bijv. 'Dakraam plaatsen'
Timmerman gezocht?
Geen voorrijkosten

Geen voorrijkosten

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs.

Alleen de beste vakmensen

Alleen de beste vakmensen

Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Recensies van klanten over de Timmermannen van Zoofy

De Timmermannen van Zoofy werden beoordeeld als 4,6 van 5 sterren met meer dan 1493 recensies

Een klant
dinsdag 22 januari 2019

Snel en goed geholpen, ook advies gekregen waar we iets mee kunnen.

Een klant
dinsdag 22 januari 2019

Klus geklaard, voorkomende en professionele vakman.

Een klant
dinsdag 22 januari 2019

Fred is very professional, he has done an excellent job at the electrics and is also a very punctual and tidy worker. I highly recommend.

Een klant
dinsdag 22 januari 2019

Super goede ervaring! Eric is vriendelijk, professioneel en stipt. Klus perfect uitgevoerd. Kan hem iedereen aanraden!

Een klant
maandag 21 januari 2019

Ik heb niets anders dan lof voor deze vakman, hij was op tijd en heeft zijn klus goed uitgevoerd, ik vond het een vakman.

Een klant
maandag 21 januari 2019

Mario heeft klus geklaard, werkt heel nauwkeurigen en ik ben erg blij met de eindresultaat. Mario en team van zoofy Dank jullie wel voor jullie hulp.

De Timmermannen van Zoofy zijn hier aan het werk

Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Alle Timmerman klussen op een rijtje

Onze timmermannen

Timmerman is een eeuwenoud beroep. Eigenlijk bestaat het al zolang als dat er met hout gewerkt wordt. Vooral na de middeleeuwen is het een bekender vak geworden. In die tijd hadden de meeste Nederlandse steden een stadstimmerman of schrijnwerker in dienst die hielp bij alles wat gebouwd, ontworpen en gerestaureerd moest worden. Ook op de scheepswerven waren het timmermannen graag geziene vakmensen.

Tegenwoordig is een timmerman betrokken bij vele klussen in en om het huis. Denk daarbij aan het plaatsen van wanden, het inkorten of afhangen van deuren. Maar natuurlijk ook het maken van een boekenkast op maat.

Zoofy werkt alleen met timmermannen samen die tenminste een jaar ervaring hebben. Ook moeten ze goede referenties kunnen laten zien. Wij willen natuurlijk graag dat onze klanten met volle tevredenheid terugkijken op een afgeronde klus.

De meeste aangesloten timmermannen hebben een vakopleiding gevolgd waarbij ze vooral leren in de praktijk. De opleiding is vier dagen werken en een naar school voor de theorie (BBL). De opleiding duur twee jaar. Daarna is het mogelijk om door te leren naar voortgezet timmerman. Met zo'n afgeronde opleiding kunnen de vakmannen werken voor een aannemer, woonstichting of een interieurbedrijf. Belangrijke competenties zijn: precies, fysiek sterk en samenwerken. Samenwerken geldt vooral als je op een bouwplaats werkt. Binnen het vak zijn er ook specialisten, zij hebben zich gespecialiseerd in bijvoorbeeld het maken van: meubels.

Het werk van een timmerman bestaat voor het grootste gedeelte uit werken met hout. Het zagen, schaven, en het timmerwerk. Daar hoort natuurlijk ook het maken van nieuwe kozijnen of het onderhoud daarvan bij. Bij het bouwen van nieuwe huizen ben je als timmerman ook betrokken. Het is daarom belangrijk om een duizendpoot te zijn als het om werken met hout gaat. Een timmerman is er voor de kleine en grote houtklussen en moet er dus altijd voor zorgen dat hij een goed gevulde gereedschapskist bij zich heeft.

Een groter timmerbedrijf inhuren is vaak iets duurder dan het inschakelen van een ZZP-timmerman. Een professionele timmerman zal al snel 35 euro per uur vragen (excl. Btw). In de grote steden liggen deze tarieven wel vaak iets hoger.

Als je iemand wilt huren, wil je het liefste de beste hebben. Hoe vind je een goede timmerman. Recensies en ervaringen van anderen kunnen helpen om voor jou de juiste timmerman te vinden. Op onze website vind je alleen de timmermannen die het beste aangeschreven staan. Voor ons geldt dat de recensie voor een timmerman niet onder de drie sterren moet gaan.

In het hele land verspreid zitten onze vakmannen. We kunnen daardoor helpen aan een timmerman in Amsterdam, Rotterdam en de rest van de randstad. Maar ook ver daarbuiten. Zo hoef je nooit lang te wachten om je klus te klaren. Kijk voor een vakman bij jou in de buurt bovenaan de pagina.