Timmerman gezocht?
221 recensies

Maak direct een afspraak. Of het nu gaat om het afhangen van een deur of het op maat zagen van een werkblad. Bestel een van onze vakmannen voor al jouw timmerklussen in en om het huis.

bijv. 'Deur afhangen'
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd tot 2.5 miljoen euro
  • Ruim 200.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 7 minuten geleden.
  • Er zijn vandaag 143 klusaanvragen.
  • Geen voorrijkosten.

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer.

Onze timmermannen

We mikken op op een hoge klanttevredenheid tijdens het gehele proces. We willen dat jij met een glimlach terugkijkt op de afgeronde klus. Om deze kwaliteit te waarborgen nemen we een aantal maatregelen. Zo werkt Zoofy alleen met ervaren timmermannen samen. Voordat we de samenwerking met aangaan, raadplegen we referenties van eerdere werkzaamheden. Om dit te blijven monitoren, geven we jou de mogelijkheid om de vakman na de klus te beoordelen. Maak hier direct een afspraak met een timmerman bij jou in de buurt.

Populaire Timmerman klussen Toon alle klussen
Populaire Timmerman klussen

Voor alle klusjes bij jou thuis, wij vinden de hulp die nodig is

Zoek je klus en maak direct een afspraak met een vakman

Selecteer een klus of dienst

Maak een afspraak voor wanneer het jou uitkomt.

Vakmensen krijgen een melding

Een vakman in de buurt pakt jouw klus op. Je ontvangt direct een bevestiging.

De vakman komt bij je langs

Klus klaar? De factuur ontvang je per mail. Betalen kan via Tikkie of iDeal.

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Alle Timmerman klussen op een rijtje

Timmerman gezocht

Gereedschap timmermantimmermantimmerman gereedschap

Zoek je een timmerman? Kom je zelf niet toe aan klusjes in huis? Of ben je niet gezegend met twee rechterhanden? You have to pick your battles. Wij hebben heel wat mannetjes voor je klaar staan om voor je aan de weg te timmeren. Bovendien is timmerman-werk vakmanschap. Als je zelf aan de slag gaat, kan je al snel de plank misslaan. Met onze timmermannen sla je de spijker op de kop. Een timmerman is een allround vakman, met veel overeenkomsten van een klusjesman. Toch is er wel degelijk een verschil. Een timmerman voert liever timmerwerk uit en zal niet zo snel de woonkamer voor je behangen. Een timmerman is verder een specialist voor vele uiteenlopende klussen. Bij een timmerman -ook wel eens een schrijnwerker genoemd- speelt ervaring en kennis een belangrijke rol, juist omdat de werkzaamheden zo uiteenlopen. Op deze pagina vind je informatie over wat een timmerman doet, meer informatie over wat een allround timmerman is, de kosten van een timmerman -oftewel het uurloon van een timmerman-, wat een timmerman kan doen voor jouw interieur en een timmerman bij jou in de buurt.

Allround timmerman

Zoals eerder gezegd doet een timmerman allerlei soorten kussen. Sommige timmermannen specialiseren zich in bepaalde klussen. De allround timmerman schuwt geen enkele klus. Staat de klus die jij wil laten klaren niet bij in het overzicht? Geen probleem. Klik dan op de timmerman per uur en omschrijf je klus zo nauwkeurig mogelijk. Zoofy heeft landelijke dekking, waardoor er altijd een vakman in de buurt is die jouw klus snel kan fiksen.

Wat doet een timmerman?

Je kunt het zo gek niet bedenken, of onze timmermannen kunnen het. Of je nou een inloopkast wil, meubels op maat, een traprenovatie, laminaat leggen of een koof wil maken voor een keukenapparaat; een timmerman kan het allemaal. In de onderstaande alinea’s lichten we de meest voorkomende klussen van een timmerman uit:

Een deur afhangen

Op het eerste gezicht misschien niet de moeilijkste klus, maar wel een zeer secuur klusje. Het afhangen en bepalen van de draai- en hangnaden is een zeer precieze klus. Soms moet je zelfs rekening houden met de luchtvochtigheid, bijvoorbeeld wanneer je kiest om een massieve deur af te hangen. Als je geen geboren doe-het-zelver bent, is een deur afhangen echt een klus om aan een expert over te laten. Een timmerman van Zoofy kan je hier gemakkelijk mee helpen.

Hang- en sluitwerk plaatsen

Heb je een reparatieklus of wil je het hang en sluitwerk vervangen? Ook daar draaien onze timmermannen hun hamers niet voor om. Of misschien heb je net een nieuwe deur in huis geplaatst. Bij het plaatsen van een nieuwe deur, betekent ook dat je de constructie van je muur gaat aanpassen. Een klus die je graag aan een timmerman van ons overlaat. Denk ook aan het SKG politiekeurmerk bij het plaatsen van nieuw hang- en sluitwerk. Wij hebben een checklist gemaakt voor een veilig slot. En als je het helemaal op safe wil spelen hebben we ter beveiliging van je hang- en sluitwerk ook 11 anti-inbraaktips - Hoe boeven denken, voor je opgesteld.

De behandeling van houtrot

Wilde je zelf aan de slag maar loop je tegen problemen in kozijnen of andere onderdelen in de woning? Houtrot is een veelvoorkomend probleem en steekt vaak ongemerkt de kop op. Je kunt houtrot herkennen aan:

  • Een bruine of zwarte verkleuring op onbehandeld hout
  • Barsten in de verflaag
  • Blaasjes in de verflaag
  • Deuken in het hout
  • Delen van het hout die loslaten

Als je houtrot spot, ben je vaak al te laat om de schade te beperken. Slecht onderhoud of belabberd schilderwerk is vaak de oorzaak van houtrot. Behalve goed schilderwerk laten verrichten door een schilder, is ook goed afkitten door een loodgieter belangrijk om houtrot te voorkomen. Het voorkomen en behandelen van houtrot is een klusje waar onze timmermannen wel raad mee weten.

schuren

Een dakraam plaatsen

Heb je een donkere zolder die wel wat licht kan gebruiken? Een dakraam plaatsen is een secuur werkje. Deze klus kan je overlaten aan onze timmermannen. Zij monteren vakkundig jouw dakraam. Onze vakmannen regelen het inmeten van de deur/het kozijn, zaagt een gat voor jouw dakraam, bevestigt het kozijn, plaatst het raam, brengt gootstukken aan en legt de dakpannen terug op zijn plek.

Een dorpel plaatsen

Een dorpel is de boven en onderkant van een deur-of raamkozijn. De meeste kennen dorpels onder de naam drempels. Bij het plaatsen van een deur of raam blijft er altijd ruimte tussen het raam of de deur en de ruimte waarin deze geplaatst wordt. Als je geen dorpel zou plaatsen, zou je een lelijke kier onder je deur krijgen. Buiten in een deur- of raamkozijn zorgen ze er voor dat er geen water naar binnen kan lopen. Een dorpel zorgt er ook voor dat tocht niet van buiten naar binnen waait. Dat maakt een dorpel toch wel een essentieel onderdeel bij het plaatsen van een deur of kozijn. Onze timmermannen helpen je graag bij een dorpel plaatsen.

Een overkapping maken

overkapping

Wil je een overkapping maken in de tuin? Je kunt de overkapping aan je huis plaatsen, waardoor het een verlengstuk wordt van je huis. Maar een overkapping ook aan je schuur of tuinhuis is ook mogelijk. Een overkapping heeft niet alleen een functionele, maar ook een decoratieve waarde. Je terras krijgt hierdoor een prachtige uitstraling. Daarnaast kun je door een overkapping veel meer uit je tuin halen. Als het weer het niet helemaal toelaat om buiten te zitten (lees; meer regel dan uitzondering is in Nederland), biedt een overkapping de perfecte oplossing.

Een radiatorombouw plaatsen

Er warmpjes bijzitten wil iedereen wanneer het minder goed weer is. Zo'n lelijke radiator is vaak een doorn in het oog bij een mooi ingerichte woning. Die functionele radiator kun je met een radiatorombouw omtoveren tot een mooi onderdeel van jouw interieur. Bijkomend voordeel is dat de radiator dan meteen niet meer te warm aanvoelt. Zo bescherm je je kids en harige huisgenoten tegen ongelukjes. Een radiatorombouw is er in allerlei soorten stijlen en materialen. Een timmerman kan jou helpen aan de perfecte match en kan jouw radiatorombouw snel plaatsen. Heb je nog interieurtips nodig? We hebben al de nodige research gedaan naar de tofste interieurtrends.

Een schutting plaatsen

schutting

Waait jouw schutting om met het eerstvolgende code oranje weeralarm? Dan kan je schutting wel wat versteviging gebruiken, of moet zelfs geheel vervangen worden. Of misschien wil je gewoon meer privacy in de tuin. Ook dan zit je bij onze timmermannen aan het juiste adres. Onze timmermannen staan voor je klaar om voor jou een schutting te plaatsen.

Timmerman klussen

Verder helpen onze timmermannen je graag met de volgende klussen: een brievenbus plaatsen, een binnenwand plaatsen, een plafond plaatsen, een schuifdeur installeren, een deur inkorten of een skygate deur monteren. Staat de klus waarbij jij hulp kunt gebruiken er niet bij? Boek dan een timmerman per uur en omschrijf je klus zo nauwkeurig mogelijk. Wij hebben een vakman beschikbaar voor elke klus!

Kosten timmerman

Handig zo’n timmerman, maar wat kost zo’n ervaren klusser nou precies? Bij Zoofy doen we daar niet geheimzinnig over. De prijzen van onze timmermannen staan duidelijk bij de klussen vermeldt. Het uurtarief van een timmerman start bij ons vanaf 50 euro. Dit is inclusief btw. De kosten van een Timmerman worden bepaald aan de hand van de gemiddelde prijs voor een timmerman gezocht. Wij houden de markt nauwlettend in de gaten, zo betaal je nooit teveel. Als je met spoed iemand nodig hebt, betaal je logischerwijs een hoger uurtarief voor een timmerman. Wij vinden het belangrijk dat wij ervaren en betrouwbare timmermannen in ons vakmannenteam hebben. Daar staat een gezond uurloon voor een timmerman tegenover. Bij Zoofy hanteren we geen voorrijkosten, omdat we alleen met timmermannen bij jou in de buurt werken. Daarmee bespaar je per klus gemiddeld 20 euro mee. Ook ben je er van verzekerd dat je klus goed wordt uitgevoerd. Je klus is bij Zoofy verzekerd tot 2.5 miljoen euro. Dat noemen we Zoofy de ‘komt goed’ garantie. Meer hierover kun je terug lezen in het blog 5 redenen waarom het boeken van een vakman via Zoofy voor jou voordelig is.

Soort timmerman/klus Prijs
vanaf prijs incl. btw €50
vanaf per uur incl. btw €55
met spoed €58
servicekosten €14,95
servicekosten met spoed €24,95

 

Wat kan een timmerman doen voor jouw interieur?

interieur

Ben je op zoek naar een nieuwe inrichting voor je woning of bedrijf? Onze timmermannen zijn niet afhankelijk van vaste afmetingen en maken een kast voor je op maat. Ze kunnen je ook helpen met bijvoorbeeld een trap plaatsen, maar ook televisiemeubels, kleding- en keukenkasten maken.

Een timmerman bij jou in de buurt

Wij werken alleen maar met lokale vakmannen. Zo is er altijd wel een timmerman bij jou in de buurt. Dus of je nou een timmerman in Amsterdam wilt of een timmerman in Den Haag… Met onze landelijke dekking is er altijd een Zoofy-vakman in de buurt!

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af