Regel nu jouw timmerman

Slotgat frezen

Vanaf €59 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 3365 timmermannen in jouw regio

Wil jij nieuwe slotgaten in de deur laten frezen? Boek via Zoofy eenvoudig een geschikte timmerman voor deze klus. Geen gedoe met offertes.

Regel nu jouw timmerman
4 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 12 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Laat je slotgat frezen in de deur via Zoofy

Boek via Zoofy eenvoudig een geschikte timmerman voor het slotgat frezen. Geen gedoe met offertes en direct de juiste vakman. Altijd zonder voorrijkosten.

Slotgat laten frezen

Het frezen van een slotgat is een techniek waarbij een gat in een deur of kozijn wordt gemaakt waar een cilinder of slot in past. Dit gat wordt gefreesd met gebruik van een speciale boor of freesmachine, die specifiek voor dit doel is ontworpen.
 
Als je besluit om een slotgat zelf te frezen, is het belangrijk om te letten op de juiste locatie van het gat, de grootte van het gat afhankelijk van het type slot dat je gaat gebruiken en de juiste technieken te gebruiken bij het frezen van het gat. Het is ook belangrijk om te zorgen voor een goede afwerking rondom het gat zodat het slot soepel kan draaien.
 
Het frezen van een slotgat is een techniek die veel ervaring vereist en fouten kunnen leiden tot beschadiging van de deur of kozijn of het slot niet goed functioneert. Het is daarom beter om dit te laten doen door een vakman. Een vakman zal ook in staat zijn om de juiste materialen te kiezen en het slotgat op een professionele manier te frezen. Bovendien, als de deur of kozijn deel uitmaakt van een historisch gebouw of beschermd is, moet je de vergunning aanvragen en volgens de regels uitvoeren.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af