Start direct met klussen.

Klanten maken via Zoofy direct een afspraak met een vakman voor alle klusjes in en om het huis. Druk op ‘ja’ en de klus is binnen. Aanmelden is gratis en zo geregeld. Meer dan 6.000 vakmensen gingen jou al voor!

Meld je gratis aan >

Wat heb ik aan zoofy?


RELEVANT & EERLIJK

Je ontvangt alleen aanvragen die voor jou relevant zijn. Alleen wanneer jij er aan verdient, doen wij dat ook. Dat is wel zo eerlijk!


SUPER MAKKELIJK!

Geen gedoe met offertes of concurreren met collega vakmannen. Pak een klusje mee, alleen wanneer het jou uitkomt.


LEKKER KLUSSEN!

Druk op ja. De afspraak met de klant is direct bevestigd. Jij doet de klussen. Wij doen de rest.

Hoe werkt zoofy?

Direct een melding op je telefoon

Download de app en start met klussen. Klusaanvraag ontvangen? Kijk of je kan, druk op ja en zie direct of jij de klus gaat doen.Ga klussen!

Bevestiging van de afspraak binnen? Mooi! Alle gegevens staan direct in de app. Ga langs bij de klant en klussen maar!

Factureren is een makkie

Klus klaar. Klant tevreden. Top! In de app maak je binnen een paar seconden een factuur aan. De klant ontvangt direct een mailtje en een Tikkie.

Over ons

Zoofy is in 2015 ontstaan toen de zus van de oprichter lastig met spoed een betrouwbare CV-monteur kon vinden. Daarom zijn we gaan bouwen aan een systeem waarmee je direct bij meerdere vakmannen kan polsen wie er wel tijd heeft. Dat is fijn voor de klant en voor de vakman. Geen gedoe met offertes en opbieden tegen collega-vakmannen. Nee, gewoon kijken of je kan en op 'ja' drukken. Je ziet direct of jij de klus binnen hebt.

  • Jij bepaalt of je tijd hebt voor een klus
  • Wij doen niet aan vaste kosten
  • We hanteren goede tarieven
  • Wij verdienen alleen wanneer jij dat ook doet.
Ons doel:

Klanten eenvoudig, direct een afspraak laten maken met een betrouwbare vakman uit de buurt. Eigenlijk werkt het net als Thuisbezorgd. Klanten bestellen simpelweg hulp voor een klusje in huis.

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Wat kan ik verdienen met Zoofy?

 

Dat bepaal je eigenlijk vooral zelf. Het hangt er simpelweg van af hoeveel klusjes jij oppakt. Gebruik je Zoofy voor af en toe een klusje tussendoor, voor het vullen van gaten in de agenda, of ga je er helemaal voor en pak je dagelijks (of vaker) een klusje mee? Onze focus ligt op het helpen van klanten bij kleine(re) klussen in en om het huis. 

Klussen wanneer het uitkomt

Een paar rekenvoorbeelden

 

Stel, je doet gemiddeld 3 Zoofy klusjes per dag. Dan kom je al snel uit op een maandomzet van €6.120,-

Pak je gemiddeld 1 Zoofy klusje per dag (5 per week). Dan zal je ongeveer uitkomen op een maandomzet van €2.040,-

Of ben je druk met andere werkzaamheden en doe je gemiddeld 2 Zoofy klusjes per week. Dan zal je ongeveer uitkomen op een maandomzet van €816,-

Uiteraard is dit slechts een voorbeeld en geen garantie. Toch zijn deze berekeningen gebaseerd op gemiddelde factuurbedragen en geeft het je dus wel een goed beeld van de mogelijkheden. Onze verdiensten zijn al van van bovenstaande bedragen afgehaald. Over elke uitgevoerde klus houden wij een bescheiden percentage in. Wij verdienen dus alleen iets als de klant tevreden is en de klus jou ook echt iets heeft opgeleverd. Dat is wel zo eerlijk.

Bij een goede samenwerking horen natuurlijk altijd goede afspraken. Deze kun je hier terugvinden.

 

Wil je meer weten? Bekijk dan ook alvast de veelgestelde vragen. Benieuwd hoe ons platform verschilt met soortgelijke alternatieven? De voordelen voor jou als vakman lees je hier.

Mathe

"Fantastisch! Zoofy werkt heel snel voor zowel klant als vakman. Ik kan direct klussen bij mij in de buurt pakken en de klant gaan helpen."

Mathe

Loodgieter

Ook samenwerken met Zoofy?
Meld je nu gratis aan
Maak het jezelf makkelijk. Download onze app!

Snel een klusje meepakken? Dat gaat het makkelijkst via onze app. Deze is beschikbaar voor Android en iOs. Meld je aan, installeer de app op je telefoon en start binnen no-time met klussen.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af