Meer voordelen met het Zoofy garantiepakket

Mocht er onverhoopt iets misgaan tussen jou en de onafhankelijke vakman, dan zorgt het Zoofy GarantiePakket ervoor dat de klus die je hebt geboekt wordt uitgevoerd tegen de prijs die je afgesproken hebt.

Vertrouwd klussen met Zoofy

Over het garantiepakket

Het Zoofy Garantiepakket is een optionele garantie die als doel heeft om klussen die via Zoofy.nl geboekt worden te beschermen. Als er dus onverhoopt iets misgaat met jouw klus en heb je het garantiepakket, dan zorgen wij ervoor dat deze klus zonder extra kosten succesvol wordt afgerond. Je betaalt voor dit garantiepakket €4,95 per klus.

Beschermd tegen

Zo krijg jij de volledige garantie voor je klus

  1. 1Beschrijf jouw klus
  2. 2Selecteer een datum
  3. 3Boek jouw vakman met garantie

De betrouwbare vakman die je wil

Het boeken van een vakman is gratis en annuleren kan tot 48 uur van te voren. Om je te matchen aan de beste vakman voor jouw klus, hoef je alleen maar de vragen van het klus formulier in te vullen. Zo simpel werkt het.

"We hadden een vakman geboekt om een regendouche te plaatsen in de badkamer. Tijdens het plaatsen ging een tegel stuk, toen was ik blij dat ik voor de garantie had gekozen. Nog geen week later had Zoofy het kosteloos laten repareren." Alex H, Amsterdam

Garantiepakket informatie document

PDF download