Bereik meer door samen te werken met Zoofy 

Steeds minder Nederlanders hebben tijd, zin, de kennis of het gereedschap om zelf te klussen. Klussen is dan ook booming en Zoofy biedt dé oplossing: Een Uber-achtig klusplatform waar je binnen een paar klikken één van onze 6.000+ vooraf gescreende vakmannen direct online kan boeken.

Zoofy is opgericht in 2015 en werkt succesvol samen met diverse affiliates  (lead partijen) en integratie partners o.a. GAMMA, Karwei en Slimster. Misschien heb je onze tv commercial al voor bij zien komen. 

Zoofy biedt 2 type samenwerkingen:


1. Affiliate Marketing

Meld je gratis aan als affiliate, verwijs je bezoekers door naar Zoofy.nl en verdien gemiddeld zo'n 15 euro ex BTW voor élke klus die een bezoeker laat uitvoeren. Lees onderaan deze pagina hoe ons affiliate programma werkt.

Nu aanmelden »
Direct inloggen

Vakman? Meld je dan hier aan.

2. Partner Integraties
Bij een partner werken we samen aan integraties, waarbij we elkaar versterken. Dit is met name interessant voor partners die producten of services aanbieden en een verlengstuk zoeken om de consument beter te bedienen. Bijvoorbeeld in het proces van het kopen van een apparaat, waarbij dan een installatieservice of montage service kan worden geboden. Dat laatste is dan een integratie met Zoofy.nl.

Wil jij meer service brengen naar jouw consument door samen te werken met Zoofy? Plan dan nu een demo in.

Jij promoot, Zoofy beloont
met het Affiliate programma


» Hoe werkt het Affiliate programma van Zoofy?

Geld verdienen met het affiliate programma van Zoofy is zo gefikst! Plaats een banner of link op je website, blog, in je app of e-mail. Breng Zoofy.nl onder de aandacht van je bezoekers. Als bezoekers via jou worden doorverwezen naar Zoofy.nl en overgaan tot het boeken van een vakman, ontvang je hiervoor een vergoeding.

» Alle voordelen op een rijtje
✓ Snelle keuring en uitbetaling van commissie
Nadat je aanmelding is goedgekeurd door ons team, kun je direct aan de slag. De verdiende commissie wordt diezelfde maand nog uitbetaald. 

✓  Snel en duidelijk inzicht in resultaten via het affiliate platform
Op jouw persoonlijke affiliate-pagina vind je een real-time overzicht van het aantal kliks, transacties, omzet en verdiende commissie. 

✓ Ruime keuze uit verschillende banners en tekstlinks.

✓ Persoonlijke en professionele ondersteuning
Ons team helpt je op weg met het plaatsen van links en banners op jouw website en het boosten van je conversie. 

✓ Vergroot jouw klanttevredenheid met de snelle en betrouwbare installatiedienst van Zoofy.

Aanmelden »
Direct inloggen 

Meer informatie of vragen? Ik sta voor je klaar! 
Mail naar danielle@zoofy.nl, bel naar 0622259438 of plan direct een demo in