Regel installatie & montage zonder gedoe

Steeds minder Nederlanders hebben tijd, zin, de kennis of het gereedschap om zelf te klussen. Klussen is dan ook booming en Zoofy biedt dé oplossing: Een Uber-achtig klusplatform waar je binnen een paar klikken één van onze 10.000+ vooraf gescreende vakmannen direct online kan boeken. 

Zoofy is opgericht in 2015 en heeft inmiddels al meer dan 1 miljoen gebruikers succesvol geholpen. Zoofy is dan ook het nr 1 platform om direct een vakman te boeken tegen voorafgecommuniceerde prijzen.

Zoofy biedt voor B2B2C een API integratie en werkt zo succesvol samen met diverse gerenommeerde partners zoals GAMMA, Hornbach, Karwei, Bol.com, FonQ, Praxis, Barnwoodweb, Betersport en nog vele anderen. Misschien heb je ook wel eens onze tv commercial al voor bij zien komen. 

Zoofy Montageservice - API Partner Integraties

Bij een partner werken we samen aan integraties, waarbij we elkaar versterken. Dit is met name interessant voor partners die producten of services aanbieden en een verlengstuk zoeken om de consument beter te bedienen. Bijvoorbeeld in het proces van het kopen van een apparaat, waarbij dan een installatieservice of montage service kan worden geboden. Dat laatste is dan een integratie met Zoofy.nl.

Geinteresseerd? Meld je vrijblijvend aan en we nemen contact met je op.
Nu aanmelden »

Rij met partners


Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al ons nieuws voor partners, nieuwe samenwerkingen en updates die we hebben doorgevoerd? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!

Hoe werkt de montagedienst van Zoofy

» Klant bestelt de service eenvoudig online in jouw shop

Door de optie voor montagediensten aan te bieden in de shop hebben de klanten de mogelijkheid om met het product de montagedienst service van Zoofy te bestellen én af te rekenen. Zo verhoog je de omzet en loyaliteit van jouw klant.

» Klant heeft controle over afspraak moment montageservice

De afspraak kan automatisch al worden ingepland vie de API en klanten behouden de controle over deze afspraak. Duurt de levering van het product wat langer of komt het gekozen moment toch niet uit? Dan kan de consument eenvoudig de afspraak wijzigen via de Zoofy-app of website.

» 10.000+ betrouwbare vakmannen 

Zoofy verdient alleen bij succesvol uitgevoerde klussen, daarom werken we alleen met hoog gewaardeerde vakmannen die door heel Nederland zitten.(Landelijke dekking) Na iedere montageklus is er namelijk de mogelijkheid voor de klant  de om een review achterlaten voor de vakman. Vakmannan die niet aan de standaard voldoen worden van het platform verwijderd.

Geinteresseerd? Meld je vrijblijvend aan en we nemen contact met je op.
Nu aanmelden »

Bol.com

Case Study Bol.com

Met de montagedienst van Zoofy kunnen klanten optimaal genieten van hun nieuwe aankoop op Bol.com. Stel een klant bestelt een kraan op Bol.com, dan wordt de montagedienst van Zoofy in het winkelwagentje als aanvul suggestie weergegeven. Vervolgens rekent de klant de kraan + installatie bij Bol.com af.

Uniek is dat Zoofy’s montagedienst ook als een lostaand product op Bol.com te koop is - voor een vaste prijs én garantie op de installatie. De boeking met vakman komt kan volledig geautomatiseerd of met hulp van onze klantenservice tot stand komen. in het laatste geval neemt de klantenservice van Zoofy binnen 1 werkdag contact op met de klant om het geschikte moment voor de montage of installatie in te plannen.

De klant kan lekker achterover leunen, want Zoofy fikst de rest! Op deze manier speelt Bol.com optimaal is op de do-it-for-me trend door haar klanten een betrouwbare montagedienst te bieden - met landelijke dekking en vooraf gescreende vakmensen.


De Bol.com klanten zijn blij
"Wat een gemak voor mensen met twee linkerhanden. Snelle service!"

"Heel fijn. Ze bellen de volgende dag en maken snel een afspraak met je. Er werd een tijdsbestek van twee uur gegeven hoef je niet heel de dag thuis te zijn.De monteur was een nette man en heeft alles goed gedaan. Hij belde vooraf dat hij eraan kwam. Fijn als je twee linkerhanden heb."

Trulli

-------------------------------------------------

Zoofy promoten zonder integratie? kies dan voor onze Affiliate Marketing oplossing.

Meld je gratis aan als affiliate en verwijs je bezoekers door naar Zoofy.nl en ontvang commissie. Lees onderaan deze pagina hoe ons affiliate programma werkt.

Nu aanmelden »


» Hoe werkt het Affiliate programma van Zoofy?

Voor het affiliate programma heeft Zoofy haar eigen online affiliate programma. Geld verdienen met het affiliate programma van Zoofy is zo gefikst! Binnen de affiliate omgeving vind je al onze creatives zoals banners, tekstlinks etc.

Plaats gemakkelijk een banner of link op je website, blog, in je app of e-mail. Breng Zoofy.nl onder de aandacht van je bezoekers. Als bezoekers via jou worden doorverwezen naar Zoofy.nl en overgaan tot het boeken van een vakman, ontvang je hiervoor een vergoeding.