Cv monteur gezocht?

Maak direct een afspraak. Of het nu gaat om het oplossen van een cv storing of regulier onderhoud van de ketel. Bestel een van onze cv monteurs voor al jouw cv- en verwarmingsklussen.

bijv. 'CV ketel onderhoud'
Waarom Zoofy?
 • Je klus verzekerd tot 2.5 miljoen euro
 • Ruim 200.000 mensen gingen je voor.
 • De laatste aanvraag was 7 minuten geleden.
 • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
 • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer

Voor alle klusjes bij jou thuis, wij vinden de hulp die nodig is

Zoek je klus en maak direct een afspraak met een vakman

Zoek je klus en verstuur jouw klusaanvraag Professionals in de buurt zien jouw aanvraag Een vakman komt langs wanneer het jou uitkomt Betaal je factuur gemakkelijk achteraf via iDeal of Tikkie

Cv monteur gezocht (met spoed)

Niemand vindt een koude douche of een centrale verwarming die niet werkt prettig. Vaak wil je voor die problemen zo snel mogelijk een cv monteur ter plaatse hebben. Dankzij onze landelijk netwerk van monteurs kan Zoofy die snelle service ook bieden. Via onze website kun je 24 uur per dag, 7 dagen in de week hulp inschakelen. 

Alle klussen

Airco in huis
48 keer aangevraagd
Vanaf €80 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 873 cv monteurs bij jou in de buurt
Airco onderhoud
168 keer aangevraagd
Vanaf €159 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 459 cv monteurs bij jou in de buurt
CV ketel bijvullen
468 keer aangevraagd
Vanaf €65 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 844 cv monteurs bij jou in de buurt
CV ketel plaatsen, vervangen of repareren
180 keer aangevraagd
Vanaf €75 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 817 cv monteurs bij jou in de buurt
Cv-ketel storing
7.932 keer aangevraagd
Vanaf €75 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 779 cv monteurs bij jou in de buurt
CV Tuning
Vanaf €140 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 777 cv monteurs bij jou in de buurt
Alle klussen
Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Cv monteur

cv monteurCV-monteur

De laatste tientallen jaren is het beroep van loodgieter en cv monteur uit elkaar gevallen. Vroeger was het een beperkte set van kennis en vergelijkbare technieken die je nodig had om beide vakken uit te oefenen. Tegenwoordig vraagt elk vakgebied om zijn eigen specifieke kennis. 

Een verwarmingsspecialist is nu uitsluitend bezig met cv-ketels en de installatie daarvan, het onderhoud oplossen van storingen en cv-tuning. De meeste ketels die bij consumenten thuis hangen hebben een vermogen van 40 kW. Maar in principe werkt elke cv-ketel, ook de industriële en ketels voor grote gebouwen en bij VVE's, op dezelfde manier.

Onze vakmannen zijn gespecialiseerd in het goed onderhouden van cv-ketels en het oplossen van een cv-ketel storing. Vroeger deden loodgieters dit werk ook. Tegenwoordig schakel je een erkende installateur in voor het onderhoud aan je cv-ketel. Ook helpen wij je graag wanneer je een vakman zoekt voor een cv installatie. Als je liever zelf eerst aan de slag gaat, lees dan het blog cv-ketel service en onderhoud. Daar lees je terug wat je zelf kunt doen om je cv-ketel te onderhouden.

CV onderhoud

Cv-ketel onderhoud door een monteur

Wat doet een monteur bij een cv-ketel onderhoud?

 • Schoonmaken van de verbrandingsonderdelen
 • Ontluchten van radiatoren
 • Pakkingen vervangen
 • Systeem op druk zetten
 • Gas / luchtmengsel afstellen
 • Controleren van (slijtage)onderdelen
 • Preventief onderdelen vervangen
 • Controleren op lekkages

Vooral het schoonmaken van de verbrandingsonderdelen en het juiste gas- en luchtmengsel, zijn werkzaamheden die de ketel een stuk zuiniger maken. Een cv-ketel onderhoudsbeurt is daarmee al snel terugverdient. Een gemiddeld gezin betaald zo’n 800 tot 1200 Euro per jaar aan zijn gasrekening. Een verwarmingsexpert kan daar een positieve draai aan geven als hij onderhoud pleegt aan je cv-ketel. Bovendien verlengt regelmatig onderhoud de levensduur van de ketel en loop je minder risico op storingen.

Cv-ketel storing

Werkt de centrale verwarming ondanks onderhoud, dan alsnog een keer niet door een storing van de cv-ketel? Geen zorgen. Een van onze verwarmingsmonteurs komt je graag helpen. Ook met spoed. Plaats je aanvraag, dan gaan wij op zoek naar de juiste cv-ketel monteur. Vaak weet je al binnen 20 minuten welke cv-ketel monteur uit jouw regio zo snel mogelijk naar je toe komt. Storingen treden het vaakst op net na de zomer als het kouder begint te worden. De hele zomer heeft de cv-ketel uitgestaan en hebben de installateurs het rustig gehad. Tot het moment dat de temperatuur buiten begint te dalen en 's avonds onder de 10 graden begint uit te komen. Wanneer er begonnen wordt met stoken, zien wij een piek in cv-ketel storing klusaanvragen. 

Wanneer je na een lange tijd de ketels weer opstart gebeurt het volgende: De driewegklep, de pomp en andere mechanische onderdelen die al maanden stil staan komen weer in beweging. Dat is het moment dat storingen ontstaan. Het cv circuit is een apart circuit dat los staat van het warm water. Er staat standaard al druk op het water voor de kranen. Daar hoeft de monteur niks aan te doen. Maar het verwarmingscircuit is een ander verhaal. Daar is een pomp voor nodig. Onze cv monteurs kunnen jou helpen met storingen aan diverse apparaten. Zoals bij een remeha avanta storing 35c, e5, e4, maar ook bijvoorbeeld bij awb ketel storingen. Een overzicht van alle ketelstoringen vind je terug onder 'alle klussen op een rijtje' op deze pagina. 

CV ketel onderhouden

Wat kost een cv-ketel monteur?

Ben je benieuwd wat een cv monteur per uur kost? Bij Zoofy hanteren we duidelijke en vooraf bepaalde tarieven. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Het tarief voor een cv monteur begint bij ons vanaf 65 euro per uur. Wat een cv monteur uiteindelijk kost is afhankelijk van de klus die je gedaan wilt hebben. Je vindt de prijzen van een cv monteur overzichtelijk op deze pagina onder het kopje 'alle klussen op een rijtje'. Dit zijn vanaf prijzen, uiteraard is het afhankelijk van de omvang van de klus wat de uiteindelijke je gaat kosten. Zoek je een goedkope cv monteur? Bij Zoofy bespaar je op de voorrijkosten, gezien wij alleen met lokale cv installateurs werken.

Cv monteur gezocht

Zoek je een cv-ketel monteur? Dan ben je aan het juiste adres. Door onze landelijke dekking, hebben wij cv-installateurs door het gehele land. Zo hebben we cv monteurs in Amsterdam, RotterdamUtrecht en Den Haag

Aanvragen kun je dag en nacht via onze website plaatsen. Voor alle problemen met de cv-ketel kunt u een beroep op ons doen. Vragen of opmerkingen? Je kunt ons 7 dagen per week bereiken. Na afronding van elke klus maakt de monteur een factuur voor je aan. Deze ontvang je per e-mail. Betalen kan eenvoudig via Tikkie of iDeal.  

Voor problemen met water of gas kun je ook altijd een beroep doen op een van onze loodgieters. Voor alle andere klussen in en rondom het huis kun je terecht bij de klushulp.

Volg je onze social media kanalen trouwens al? Ze Zoofy Instagram pagina en de Facebook van Zoofy vind je hier. Benieuwd naar hoe ons platform verschilt ten opzichte van concurrenten? Dat lees je hier. Nog niet overtuigd? Check hoe Zoofy scoort qua reviews op Google reviews of Trustpilot.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af