CV monteur gezocht?
720 recensies

De enige site in Nederland waar je online je cv monteur bestelt

bijv. 'CV ketel onderhoud'
CV monteur gezocht?
Meer dan 3.000 vakmannen

Meer dan 3.000 vakmannen

Geen voorrijkosten, er komen alleen lokale vakmannen bij je langs

Meer dan 15.000 reviews

Meer dan 15.000 reviews

Huiseigenaren zoals jij beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

CV monteur gezocht (met spoed)

Niemand vindt een koude douche of een centrale verwarming die niet werkt prettig. Vaak wil je voor die problemen zo snel mogelijk een cv monteur ter plaatse hebben. Dankzij onze landelijk netwerk van monteurs kan Zoofy die snelle service ook bieden. Via onze website kun je 24 uur per dag, 7 dagen in de week hulp inschakelen. 

Populaire CV Monteur klussen Toon alle klussen

Recensies van klanten over de CV Monteurs van Zoofy

De CV Monteurs van Zoofy werden beoordeeld als 4,7 van 5 sterren met meer dan 720 recensies

Dave uit Utrecht
zondag 19 mei 2019, CV ketel storing

De schade was zodanig dat De monteur een nieuwe ketel voorstelde. Dat heeft hij de volgende ochtend meteen geplaatst. Zeer tevreden!

Frank uit 's-Gravenhage
donderdag 16 mei 2019, CV ketel storing

De storing was niet erg lastig en was direct opgelost. Monteur kwam op tijd en ging niet weg tot hij zeker wist dat het probleem verholpen was.

Joost uit Amsterdam
maandag 13 mei 2019, CV ketel storing

goed, vriendelijk en snel.

Jelle uit Utrecht
zondag 12 mei 2019, Onderhoud Remeha CV ketel

Prima kerel. Heel helder in de communicatie. Volgens mij heeft ie prima onderhoud verricht.

Rene uit Amsterdam
donderdag 2 mei 2019, Lekkende CV ketel repareren

Wat een super aardige man. Iemand met verstand van zijn vak. Alles snel opgelost. Top

Nino uit Hoogvliet Rotterdam
dinsdag 30 april 2019, CV ketel storing

Klus is geklaard, vriendelijk en legt alles duidelijk uit. Belt tussendoor op om het een en ander af te stemmen. Hij denkt met je mee. Vakman!

Wijmar uit Hooge Zwaluwe
dinsdag 30 april 2019, CV ketel storing

Klus geklaard zoals verwacht, snelle service en probleem goed opgelost . Roland is erg behulpzaam en denkt goed mee, een aanrader!

Alfred uit Ede
dinsdag 30 april 2019, Onderhoud CV ketel

Onderhoud is netjes en vakkundig uitgevoerd. Zeer tevreden !

De CV Monteurs van Zoofy zijn hier aan het werk

Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Alle CV Monteur klussen op een rijtje

Wat doet een CV monteur?

De laatste tientallen jaren is het beroep van loodgieter en cv monteur uit elkaar gevallen. Vroeger was het een beperkte set van kennis en vergelijkbare technieken die je nodig had om beide vakken uit te oefenen. Tegenwoordig vraagt elk vakgebied om zijn eigen specifieke kennis. 

Een verwarmingsspecialist is nu uitsluitend bezig met CV ketels, de installatie daarvan en het onderhoud en oplossen van storingen. De meeste ketels die bij consumenten thuis hangen hebben een vermogen van 40 kW. Maar in principe werkt elke CV ketel, ook de industriële en ketels voor grote gebouwen en bij VVE's, op dezelfde manier.

Onze vakmannen zijn gespecialiseerd in het goed onderhouden van cv ketels en het oplossen van een cv ketel storing. Vroeger deden loodgieters dit werk ook. Tegenwoordig schakel je een erkende installateur in voor het onderhoud aan je CV ketel. Ook helpen wij je graag wanneer je een vakman zoekt voor een CV installatie.

Wat doet een monteur bij een CV onderhoud?

  • Schoonmaken van de verbrandingsonderdelen
  • Pakkingen vervangen
  • Systeem op druk zetten
  • Gas / lucht mengsel afstellen
  • Controleren van (slijtage)onderdelen
  • Preventief onderdelen vervangen

Vooral het schoonmaken van de verbrandingsonderdelen en het juiste gas- en luchtmengsel, zijn werkzaamheden die de ketel een stuk zuiniger maken. Een CV service beurt is daarmee al snel terugverdient. Een gemiddeld gezin betaald zo’n 800 tot 1200 Euro per jaar aan zijn gasrekening. Een verwarmingsexpert kan daar een positieve draai aan geven als hij onderhoud pleegt aan je CV ketel. Bovendien verlengt regelmatig onderhoud de levensduur van de ketel en loop je minder risico op storingen.

Werk de centrale verwarming dan alsnog een keer niet door een storing van de cv ketel. Geen zorgen. Een van onze verwarmingsmonteurs komt je graag helpen. Ook met spoed. Plaats je aanvraag, dan gaan wij op zoek naar de juiste vakman. Vaak weet je al binnen 20 minuten welke monteur uit jouw regio zo snel mogelijk naar u toe komt. Storingen treden het vaakst op net na de zomer als het kouder begint te worden. De hele zomer heeft de CV-ketel uitgestaan en hebben de installateurs het rustig gehad. Tot het moment dat de temperatuur buiten begint te dalen en 's avonds onder de 10 graden begint uit te komen. De meeste gezinnen, zeker met de wat oudere woningen, moeten dan beginnen met stoken. 

De ketels starten weer op. De driewegklep, de pomp en andere mechanische onderdelen die al maanden stil staan komen weer in beweging. Dat is het moment dat storingen ontstaan. Het CV circuit is een apart circuit dat los staat van het warm water. Er staat standaard al druk op het water voor de kranen. Daar hoeft de monteur niks aan te doen. Maar het verwarmingscircuit is een ander verhaal. Daar is een pomp voor nodig. 

Wat is het uurtarief?
Als je naar heel Nederland kijkt, dan liggen de uurtarieven tussen de 60 Euro en 75 Euro. Een monteur in Amsterdam vraagt doorgaans wat meer dan zijn collega's buiten de Randstad. In Rotterdam betaal je iets minder. Daar liggen de tarieven eerder rond de 65 Euro. Net als in Utrecht en Den Haag.

Aanvragen kun je dag en nacht via onze website plaatsen. Voor alle problemen met de cv ketel kunt u een beroep op ons doen. Vragen of opmerkingen? Je kunt ons 7 dagen per week bereiken. Na afronding van elke klus maakt de monteur een factuur voor je aan. Deze ontvang je per e-mail. Betalen kan eenvoudig via Tikkie of iDeal.  

Voor problemen met water of gas kun je ook altijd een beroep doen op een van onze loodgieters.