Regel nu jouw cv monteur

Intergas CV ketel storing

Vanaf €89 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 484 cv monteurs in jouw regio

Zelfs de betrouwbaarste ketels kunnen wel eens last hebben van een storing. Zeker wanneer je na een langere warme periode ineens de verwarming opendraait. Werkt de intergas ketel niet meer goed, schakel dan direct een cv monteur in die komt helpen wanneer jij dat wilt.

Regel nu jouw cv monteur
25 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 3 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Storing Intergas CV ketel oplossen

Soms helpt het simpel herstarten van de cv ketel ook al. Dit doe je door de stekker er uit te trekken en vijf minuten te wachten voordat je deze er weer in stopt. Op deze manier geef je de ketel de kans om zich te resetten. Heeft dit niet geholpen? Controleer dan of de waterdruk nog op pijl is, de gaskraan nog open staat of dat er geen groep per ongeluk is uitgeschakeld.  

Heeft dit alles geen zin of geeft de CV ketel een storing aan? Maak dan via zoofy.nl een afspraak met één van de aangesloten cv monteurs. De meest voorkomende storingscodes bij een Intergas CV ketel zijn storingscode: 1, 2, 4, 5 & 11. Met behulp van deze storingscodes kun je er gelijk achter komen wat het probleem is. De storingscode zijn duidelijk uitgelegd en op die manier weet je gelijk waar het probleem zit. Als voorbeeld:  

Bij een Intergas 1 storing is de druk in de ketel te hoog. Dit heeft waarschijnlijk te maken met een te hoge temperatuur in de CV ketel zelf. Het vervangen van de waterpomp of stromingschakelaar kan het probleem oplossen. Ook kan er zich valse lucht in de installatie bevinden, ontluchten is dan waarschijnlijk voldoende.  

Naast de storingscodes kan je cv ketel ook nog andere problemen geven.

  • De CV-ketel maakt een raar geluid geluid;
  • De ketel moet steeds worden bijgevuld;
  • Geen warm water in de douche of andere kraan;
  • Radiatoren of vloerverwarming doen het niet

Regel direct een vakman via Zoofy

De bovenstaande problemen hoeven zich niet direct in de ketel af te spelen, maar kunnen daar wel vandaan komen zonder dat de ketel een storingscode geeft.  

Ook al geeft de ketel niet direct een storing aan, maar merk je wel dat er iets mis is met de cv ketel, een afspraak via zoofy.nl is zo geregeld. Voer simpel je postcode in en kies het moment wanneer het jou uitkomt. Vervolgens vul je de gegevens en en de aanvraag wordt verstuurd! Een tip: vergeet niet bij klusomschrijving je cv merk en type te vermeld. Op deze manier kunnen de monteurs je nog beter van dienst zijn!

  Via Zoofy weet je gelijk waar je aan toe bent. Alle prijzen op de website zijn vaste prijzen inclusief btw en we rekenen geen voorrij kosten! Op deze manier sta je achteraf niet voor verrassingen en kun je op korte termijn geholpen worden. Even geen cash bij de hand? Geen probleem! Achteraf betalen via iDeal of overschrijving is geen probleem.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af