Wintercheck warme voeten bij kachel Wintercheck voor de woning

Wintercheck voor de woning

maandag 21 november 2022

Het winterseizoen komt langzaam weer inzicht. Dit betekent ook dat je wat klussen moet doen om het in de woning aangenaam warm te houden.

BHVer op de werkvloer Dag van de BHV

Dag van de BHV

maandag 07 november 2022

Op 7 november is het de dag van de BHV. Op deze dag worden bedrijfshulpverleners in het zonnetje gezet en wordt er aandacht gevraagd voor de fantastische inzet van alle bedrijfshulpverleners in Nederland.

Nourdin Bajja

Vakman van de maand oktober 2022: Nourdin Bajja

dinsdag 01 november 2022

Nourdin Bajja is onze vakman van de maand oktober, en wát voor één! Hij is een echte Zoofy-fan en heeft zelfs zijn vrienden verslaafd gemaakt aan de Zoofy-app. “Mijn vrienden zijn nu bijna mijn concurrenten geworden, ze pakken zoveel klussen op!” Lekker bezig, Nourdin. Wij zijn ook fan van vakmannen zoals jij!

Zoofy hond Werkspot alternatief Werkspot ervaringen

Werkspot vs. Zoofy

donderdag 27 oktober 2022

Zoek je een alternatief voor werkspot? In het huidige online aanbod zie je waarschijnlijk door de bomen de vakman niet meer. In eerste instantie lijkt Werkspot en Zoofy misschien voor jou als consument of vakman een zelfde soort platform.Toch zijn we wel degelijk sterk verschillende platformen. In dit blog beschrijven we de 5 grootste verschillen ten opzichte van Werkspot. 

CV monteur met leiding

Extra subsidie voor zonneboilers isolatie in koopwoningen

donderdag 20 oktober 2022

Afgelopen maandag kwam het nieuws naar buiten dat Rob Jetten, minister voor Klimaat en Energie, 62 miljoen euro extra vrijmaakt voor wie zijn of haar koophuis wil verduurzamen. De zogeheten ISDE-regeling wordt uitgebreid, waarbij geld beschikbaar is als je bijvoorbeeld een warmtepomp of zonneboiler wilt aanschaffen. In deze regeling valt ook bijvoorbeeld het isoleren van je huis, of een aansluiting op het warmtenet.

Elektricien in Alkmaar Elektricien Alkmaar

Elektricien Alkmaar

donderdag 20 oktober 2022

Elektricien in Alkmaar gezocht? Via Zoofy boek je direct een elektriciensbedrijf zonder gedoe en ook zonder voorrijkosten. Geen gedoe met offertes.

elektricien purmerend Elektricien Purmerend

Elektricien in Purmerend

donderdag 20 oktober 2022

Elektricien in Purmerend gezocht? Via Zoofy boek je direct een elektriciensbedrijf zonder gedoe en ook zonder voorrijkosten. Geen gedoe met offertes.

Loodgieter nodig in reclame spot Loodgieter Amstelveen

Loodgieter Amstelveen gezocht?

maandag 17 oktober 2022

Op zoek naar een loodgieter in Amstelveen? Bekijk hier waar je een loodgieter allemaal voor kunt inhuren. Géén gedoe met offertes. Heldere prijzen.

Loodgieter wijst naar lek loodgieter alkmaar loodgieter

Loodgieter in Alkmaar nodig?

donderdag 13 oktober 2022

Ben jij op zoek naar een professionele loodgieter in Alkmaar, die voor een scherpe prijs bij jou een klus komt doen? Dan ben je bij Zoofy aan het juiste adres. Geef aan wat voor klus er bij jou moet worden uitgevoerd en jij krijgt razendsnel offertes van specialisten die dit bij jou kunnen komen uitvoeren.

Kraan vast zetten Loodgieter Loodgieters klussen

Loodgieter in Hoofddorp gezocht

maandag 10 oktober 2022

Op zoek naar een loodgieter in de regio Hoofddorp. Boek bij ons eenvoudig en zonder gedoe de geschikte vakman. Géén gedoe met offertes of voorrijkosten.

stadsverwarmingspijpen Stadsverwarming

Stadsverwarming kosten

maandag 10 oktober 2022

Stadsverwarming, weet jij wat het inhoudt en wat de stadsverwarming kosten bedragen? Ben jij al een van de 500.000 huishoudens die al gebruikt maakt van.

Besparen op gas Besparen op gas Stijgende gasprijzen

Kom van dat gas af

donderdag 06 oktober 2022

Wil je besparen op de rekening van de gasleverancier? Hier vind je praktische tips om ervoor te zorgen dat je goedkoper de winter doorkomt.

Peter Peters vakman v/d maand september

Vakman van de maand september

dinsdag 04 oktober 2022

Peter Peters is onze vakman van de maand september! Hij vindt Zoofy bijna te mooi om waar te zijn. Wij vinden hetzelfde van zijn lofzang over ons platform. Go Peter! Vakmannen zoals jij hebben wij er heel graag bij. 

Led strips op de trap LED strips

Je interieur naar een hoger niveau met LED strips

maandag 03 oktober 2022

Wil jij jouw interieur moderner maken? Dat kan heel eenvoudig met het toevoegen van led strips aan jouw interieur. In deze blog geven wij enkele tips.

Zoofy thermostaat

Steeds meer vraag om energiebesparende klussen

maandag 03 oktober 2022

Met de huidige energieprijzen zijn er veel consumenten die de herfst en de winter enigszins met angst tegemoet zien. Logisch; met dalende temperaturen lonkt de kachel met de dag een beetje meer. Een slimme thermostaat kan helpen om enigszins zelf controle te houden over de energierekening.

lekkage in de kelder Lekkage in kelder

Vocht in de kelder is slecht voor je gezondheid

donderdag 22 september 2022

Heb je een huis met een kelder? Dan kan het zomaar zijn dat je die kelderdeur maar liever dicht houdt vanwege de muffe lucht die uit de kelder komt

schapkaarten bij Praxis

Samenwerking met bouwmarkten breidt steeds verder uit

dinsdag 20 september 2022

Onlangs bij de Praxis Doe-Het-Zelf Center B.V. geweest? Deze kaarten al gespot? Samen met Praxis zijn we onlangs gestart met het plaatsen van QR-codes aan de schappen in de winkels, zodat je bij het fysiek kopen van producten meteen een installatie kan boeken.

 

gordijnen ophangen Gordijnen ophangen Klusjesmannen

Verschillende manieren om gordijnen op te hangen

maandag 19 september 2022

Gordijnen zijn een belangrijk onderdeel van je interieur. Daarom het is belangrijk om niet alleen over kleur en design na te denken, maar ook over de manier hoe je de gordijnen op wil hangen.

pelletkachel aansluiten Pelletkachel

Waarom een pelletkachel nemen?

zondag 18 september 2022

Met stijgende energieprijzen zoeken mensen naar goedkopere manieren om te stoken. De pelletkachel is een goede optie, omdat deze voordelen heeft.

Type verzekeringen

Huiseigenaren: zorg voor de juiste verzekeringen!

donderdag 15 september 2022

Als je een huis bezit, weet je dat het belangrijk is om het goed te verzekeren. Maar welke verzekeringen heb je eigenlijk nodig? Lees hier meer.

wijnkast inbouwen Wijnkast installeren wijnen

Wijnklimaatkast inbouwen

dinsdag 13 september 2022

Altijd al gedroomd van een wijnkast? Laat een wijnkast inbouwen via Zoofy. Lees hier alles wat je moet weten voor je kiest voor een wijnklimaatkast.

Radiator aansluiten verwarming Radiatorknop vervangen

Hoe vervang je een radiatorknop?

woensdag 07 september 2022

Is het te warm of koud in een ruimte en kan je de temperatuur niet aanpassen? Dan is je radiatorknop aan vervanging toe. Bekijk hier het stappenplan.

10000 vakmannen bereikt

Meer dan 10.000 vakmannen!

dinsdag 06 september 2022

We zijn superblij dat er sinds vorige week meer dan 10.000 vakmannen zich hebben aangemeld als professional bij Zoofy. Elke week zijn er honderden vakmannen die staan te trappelen om te beginnen met klussen voor Zoofy.

close up visgraat vloer leggen vakman visgraat laminaat

Het voorbereiden van jouw visgraat laminaat doe je zo

dinsdag 30 augustus 2022

Aan het voorbereiden op het leggen van visgraat laminaat? Lees eerst dit handige stappenplan voor je aan de slag gaat. Zo weet je exact wat je moet doen