Vacatures

Meest recente vacatures

bijv. ‘Kraan vervangen’

Vacatures

Meest recente vacatures

Stappenplan Doe-het-zelf Tips & Tricks Klussen in huis

Zelf een tuinbank maken - in 5 gemakkelijke stappen

maandag 30 maart 2020

Wil je zelf een tuinbank maken? Je bent niet de enige. De Coronacrisis slaat de gemiddelde doe-het-zelver niet uit het veld. Sterker nog, de afgelopen weken verschenen er diverse nieuwsberichten dat Nederlanders massaal aan het klussen zijn geslagen. Klussen is blijkbaar het nieuwe thuiswerken. In dit stappenplan laten we je zien hoe je zelf een houten tuinbank maakt. Inclusief een tekening. Kind kan de was doen. Of de tuinbank maken.

#Klussen #Corona Tips & Tricks

Corona update - voor klanten en vakmannen -

woensdag 25 maart 2020

Het zijn gekke tijden. Corona of niet, the show must go on. Ook bij Zoofy gaat het klussen door. Daar doen we met al onze collega’s ontzettend ons best voor, maar het zal de komende weken misschien niet helemaal gaan zoals je van ons gewend bent. Daarvoor graag je begrip. Graag zien we van jou als klant wederzijds begrip voor de maatregelen die wij treffen om onze vakmannen veilig klussen te laten klaren.

Winactie Zoofy - Win klustegoed t.w.v. €500 !

maandag 24 februari 2020

Wees gerust. Je bent echt niet de enige die een godsgruwelijke hekel heeft aan klussen. Des te irritanter wordt het, als je vrienden je ook nog gaan vragen om te helpen klussen. En waarom zouden ze ook? Want bij Zoofy kun je €500 klustegoed winnen. En jij trouwens ook. Vergeet excuusjes verzinnen om eronderuit te komen. Jij hebt alle klussen in huis zo gefikst. Hoe je meedoet? Dat lees je hier.

 

#storm #Klussen #Woning

Stormschade? 6 tips om het te voorkomen

maandag 17 februari 2020

Twee weken terug sjeeste Ciara voorbij. Ciara was de allereerste storm in Nederland met een heuse, officiële naam. En dat was niet voor niets. Ciara was een echte powervrouw die met windkracht 10 voorbij sjeesde. Afgelopen weekend deed storm Dennis zijn intrede. Vergeleken bij Ciara, was het meer een Dennisje. En alsof we ons portie nog niet gehad hadden, ligt komend weekend storm Ellen alweer op de loer. Door de opwarming van de aarde zullen we door extreem en stormachtig weer, steeds vaker de wind van voren krijgen. In dit blog lees je 6 tips om stormschade te voorkomen. Let maar op: tegen de tijd dat storm Gerda ons kort en pittig gaat teisteren, ben jij zó goed voorbereid, dat jij haar omver blaast. Boem.

Werkspot vs. Zoofy

donderdag 30 januari 2020

Zoek je een alternatief voor werkspot? In het huidige online aanbod zie je waarschijnlijk door de bomen de vakman niet meer. In eerste instantie lijkt Werkspot en Zoofy misschien voor jou als consument of vakman een zelfde soort platform.Toch zijn we wel degelijk sterk verschillende platformen. In dit blog beschrijven we de 5 grootste verschillen ten opzichte van Werkspot. 

Zoofy Klussen

Vakman gezocht? 5 redenen waarom het boeken van een vakman via Zoofy voor jou voordelig is

woensdag 15 januari 2020

Een klus boeken kan stressvol zijn. Want waar vind je de juiste vakman? Hoe weet je zeker of zij betrouwbaar zijn en het werk uitvoeren zoals jij wilt? Zoofy biedt je de oplossing voor klus kopzorgen. Geen speurtochten meer naar de juiste offerte of eindeloos reviews vergelijken van bedrijven. Wij laten je aan de hand van 5 voorbeelden zien, welke voordelen er voor jou aan zitten om een vakman te boeken via Zoofy. Appeltje-eitje toch? 

#Interieur #interieuradvies woning

Interieuradvies nodig?

woensdag 18 december 2019

Ga je binnenkort verhuizen, (ver)bouwen of je interieur veranderen, maar weet je niet waar je moet beginnen met de wooninrichting? Of wil je miskopen voorkomen? Grote kans dat jij baat hebt bij wat interieuradvies. Met al onze 4.000 vakmensen helpen wij jou graag om van je huis een droomhuis te maken. In deze blog laten we je zien hoe interieuradvies precies in zijn werk gaat, geven we je tips over hoe je je een weg kunt banen in het reusachtige aanbod van interieuradvies, kijken we welke stylist bij jouw wensen past en wat zo'n interieuradvies nou kost. 

#Interieur Trends #Woning

Woontrends 2020

maandag 18 november 2019

Zoofy neemt alvast de woontrends voor 2020 voor jou onder de loep. Met ons neusje voor interieur hebben wij speciaal voor jullie interieur junkies alle woontrends van 2020 op een rijtje gezet. Ben je toe aan verandering of ben je van plan je huis een make-over te geven? Wij geven jou 5x de leukste woontrends voor 2020 die je vandaag nog wilt toepassen in jouw interieur. Met behulp van de mannetjes van Zoofy, of je kunt lekker zelf aan de slag!

Hoe behangen?

donderdag 17 oktober 2019

Hoe moet je behangen? Op deze pagina vind je een stappenplan om zelf te behangen. Ook voor de beginnende doe-het-zelver wordt behangen kinderspel. Tenminste, als je je goed voorbereid. Goed voorbereid je behangklus in ga je gegarandeerd als je onze behangtips leest. Binnen no time heb jij zo'n mooi printje op je wand. Dat heb je zo gefikst.

#Domotica Smarthome Tips & Tricks Trends

Deurbel met camera - waar let je op bij de aanschaf?

donderdag 29 augustus 2019

Met een deurbel met camera ontloop jij iedere hardnekkige deur-tot-deur verkoper en weet je altijd wie er voor je deur staat. De slimme deurbellen zijn verfijnt snufje technologie. Waar let je nou op bij de aanschaf van een deurbel met camera? Daarnaast lees je in dit blog alles over de functionaliteiten van slimme deurbellen en laten we je zien wat de beste wifi deurbel met camera op de markt is.

Schutting plaatsen - een doe-het-zelf plan

dinsdag 20 augustus 2019

Altijd al zelf een schutting willen plaatsen? Zoofy helpt je hierbij, door middel van een stappenplan, zodat jij direct aan de slag kunt. Daarnaast lees je hier de kosten van een schutting plaatsen en geven we je de nodige tips. Zo gefikst.

DIY Tips & Tricks Klussen in huis Klussen

Zelf een schuifdeur maken: een DIY (budgetproof) stappenplan

dinsdag 30 juli 2019

Wil je zelf een schuifdeur maken? Ingewikkeld? Te duur? Welnee. Zoofy heeft voor jou een budgetproof doe-het-zelf stappenplan gemaakt, zodat je dit zelf kunt fiksen. Zelfs met twee linkerhanden. Aan de slag dus!