Vacature: Support Hero

dinsdag 21 mei 2019

Hee, jij daar! Ben jij de vak(antie)man of -vrouw die wij zoeken? Gewapend met een rode cape vlieg jij als een matchmaker bij Zoofy rond. Bij onze klantenservice koppel jij de juiste vakman aan de juiste klus. Lekker bijverdienen, zodat je later deze zomer lekker tussen de palmbomen kunt liggen dankzij je zuurverdiende centen. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en vakmannen. Jij bent een onmisbare schakel en met je steeds groeiende kennis over Zoofy help je ze verder. En gaat het een keer mis? Dan weet jij als geen ander how to make ‘em happy. Het zit in je karakter om anderen te helpen en je bent onverslaanbaar als het gaat om overzicht houden. Ben jij onze redder in nood?

Klussen in huis Klussen DIY Gereedschap

Tips bij het gaten boren in de muur: zo doe je dat!

maandag 20 mei 2019

Bij bijna elke klus moet er geboord worden. Gaten boren in de muur is op zich geen hogere wiskunde, maar een mooi gat boren is zeker geen koud kunstje. Je muur verandert al snel in een maanlandschap met kraters als je geen rekening houdt met een aantal zaken. Zoofy heeft een stappenplan voor je gemaakt met de nodige tips. Hierna kan jij gewapend met de boormachine, elke klusuitdaging aan. Easy peasy.

Klussen in huis Klussen Verven Schilderen DIY

Hoe schilder ik een muur? Een doe-het-zelf plan

maandag 13 mei 2019

Schilderen, verven, sauzen... Het klinkt misschien gemakkelijk, maar het blijft een vak apart. Als je zelf aan de slag wilt gaan met het verven van je muren doe je er goed aan om dit blog te lezen. We zetten een DIY stappenplan uiteen met de nodige tips langs de route. Zo kan jij met een gerust hart beginnen aan je eigen verfklus en voorkom je onnodige obstakels op je schilderspad!

 

Zoofy Klussen

5 redenen waarom het beter is om je klusjesman via Zoofy te boeken

maandag 06 mei 2019

Een klus boeken kan stressvol zijn. Want waar vind je de juiste klusjesman of -vrouw? Hoe weet je zeker of zij betrouwbaar zijn en het werk uitvoeren zoals jij wilt? Zoofy biedt je de oplossing voor klus kopzorgen. Geen speurtochten meer naar de juiste offerte of eindeloos reviews vergelijken van bedrijven. Wij laten je aan de hand van 5 voorbeelden zien, welke voordelen er voor jou aan zitten om een klusjesman of -vrouw te boeken via Zoofy. Appeltje-eitje toch? 

Go Judaline, go! Waar blijven de andere vrouwen!?

maandag 08 april 2019

Judaline Cassidy is de eerste vrouw die is toegetreden tot de loodgietersvakbond van Staten Island, New York. En ze is op een missie, zegt ze zelf. Het mannenbolwerk binnen de installatiebranche doorbreken en andere vrouwen aanzetten tot het loodgieterswerk. Cassidy heeft de primeur in Staten Island. Maar hoe zit het eigenlijk de vrouwelijke loodgieters in Nederland?

Tips & Tricks

Houd je hoofd koel deze zomer met een buitendouche

woensdag 03 april 2019

Met de snikhete droge zomer van 2018 in gedachte, kun je beter nu al de mouwtjes opstropen en de nodige voorbereidingen treffen. Zorg straks voor de nodige verkoeling en bouw je eigen subtropische buitendouche. Klinkt ingewikkeld. Is het niet.  Een paar tips waarmee je het hoofd koel houdt aankomende zomer.

Tips & Tricks Witgoedmonteur

Help, de wasmachine pompt niet meer!

vrijdag 29 maart 2019

Hoog op de lijst van grootste ergernissen onder onze klanten: een kapotte wasmachine. Logisch, de vieze kleding stapelt snel op en naar een stomerij gaan is een kostbare grap. Het meest voorkomende probleem is dat de machine het water niet langer wegpompt. Wij sommen de oorzaken voor je op.

Tips & Tricks smart home

Slimme apparaten om te hebben in 2019

donderdag 28 maart 2019

We zoefen straks zonder handjes aan het stuur over de A2, vragen de slimme speaker een pizza te bestellen, en plannen over een paar jaar een vakantie naar de maan. Het aanbod van technologische snufjes in en rond het huis groeit als kool.

Dit zijn de apparaten die je volgens ons dit jaar eigenlijk echt moet hebben!

Doe het zelf....of toch maar niet

vrijdag 22 maart 2019

Sommige klusjes kun je prima zelf doen.....Andere kun je beter overlaten aan een vakman. We zijn tenslotte niet allemaal geboren met twee rechterhanden....

Media

In de media

donderdag 21 maart 2019

Wat schrijft de media over Zoofy? Een greep uit artikelen en interviews verschenen in de landelijke media en vakbladen.

Tips & Tricks

Joehoe, het is weer lente!

woensdag 20 maart 2019

Joehoe, het is weer lente. Lekker, hoor. Lammetjes in de wei, bloesem aan de bomen, warmer weer in aantocht. Tijd om de handjes te laten wapperen en je huis eens grondig aan te pakken. Daarom gratis en voor niets een paar onderhoudstips waar je je voordeel mee kan doen. 

Nieuws Tips & Tricks

Een miljard kuub gas voor het oprapen

donderdag 14 maart 2019

We worden de laatste weken overspoeld met berichten over het klimaatakkoord. Allerlei ambitieuze doelen waarvan steeds duidelijker wordt dat ze waarschijnlijk niet haalbaar zijn. Jammer, want er zijn genoeg eenvoudige ingrepen voorhanden om het gasverbruik en CO2 uitstoot massaal terug te dringen. Zet bijvoorbeeld CV tuning eens op de klimaat agenda! Daardoor kunnen we met z'n allen per direct jaarlijks 1 miljard kuub gas besparen. Dat is 10% van wat er in Groningen wordt opgepompt. Tips & Tricks

Aan de slag met CV tuning

woensdag 13 maart 2019

Als je de stappen in dit artikel doorloopt, kun je met gemak 20% op je stookkosten besparen. Voor een gemiddeld huishouden is dat een besparing van meer dan 200 Euro per jaar. Het is geen walk in the park. Je zult er best wat voor moeten doen. Maar eigenlijk kan iedereen die tot 100 kan tellen dit voor elkaar krijgen. Voor de zekerheid nog even dit: weet je niet 100% zeker waar je mee bezig bent? Stop er dan mee en vraag een expert om hulp.

 

Tips & Tricks

Nieuw: Bestel je smart home installatie via Zoofy!

maandag 11 maart 2019

Slimme thermostaten, slimme deurbellen, intelligente rookmelders en beveiligingscamera’s. Nederlanders hebben steeds meer smart apparaten in huis. Wie problemen heeft met de installatie kan vanaf nu ook bij ons terecht!

Partners

Joehoe, nieuwe partner erbij!

maandag 11 maart 2019

Joehoe, nieuwe partner erbij! Onder het mom van ‘ieder zijn eigen klusservice’ hebben wij een nieuwe samenwerking opgetuigd. Dit keer samen met Amsterdam Mama’s. Via deze website voor expats in Nederland kunnen hun leden nu ook een vakman bestellen voor alle (kleine) klussen in en om het huis. 

Vacatures

Vacature: (Junior) Copywriter tussen de palmen?

vrijdag 08 maart 2019

Heb je een scherp pennetje, ben je goed gebekt, en weet je als geen ander hoe je goede content produceert voor social media en SEO? Mooi! Dan willen wij graag met je praten. 

Vacatures

Vacature: Werken tussen de palmen in Amsterdam Noord?

woensdag 06 maart 2019

In het bruisende Amsterdam-Noord bouwen wij op een te gekke werkplek tussen de palmen aan Zoofy, de site waar mensen eenvoudig en snel een vakman boeken. Een beetje als Uber maar dan voor loodgieters, elektriciens en klusjesmannen. Op Zoofy regel je overal in Nederland hulp voor in en om het huis wanneer het jou uitkomt.

Tips & Tricks

Zo maak je eindelijk werk van een opgeruimde kledingkast

vrijdag 02 november 2018

Je kent het vast wel. Zondagochtend. Opruimdag. Je gaat je hele kledingkast overhoop halen en een heleboel dingen naar de kringloop brengen. Na een uur je kledingkast uitpluizen heb je maar liefst 2 hele kledingstukken op de nominatielijst gezet om weg te gooien. En je kan er niet eens echt afscheid van nemen. Met deze tips ga je de kringloop wèl blij maken!

 

Tips & Tricks

Eenvoudig slim besparen op je energierekening

vrijdag 12 oktober 2018

Onnodig stoken? Da's zonde van het geld. Met een paar eenvoudige tips bespaar je zo een paar tientjes in de maand. Simpel! Van vloerverwarming tot douchekop. Ga aan de slag met folie en verwarmingspomp.

 

Tips & Tricks

7 onderhoudstips voor je huis om je door de herfst te loodsen (als het dan eindelijk afkoelt)

dinsdag 02 oktober 2018

Einde zomer / net voor de herfst is een uitstekende periode om de handjes eens te laten wapperen. Goed onderhoud aan je huis voorkomt problemen. Dus, hup, aan de slag!

vakmannen

Spoedklus monitor 2017: installateurs zijn grootverdieners

maandag 26 maart 2018

Loodgieters en Cv monteurs zijn de grootverdieners van 2017. Zij zagen hun tarieven verreweg het hardst stijgen. Installateurs kunnen met name flink verdienen aan de spoedklussen. Dat blijkt uit onze Zoofy Spoedklus monitor.

Tips & Tricks

Recht op garantie bij zwartwerk?

dinsdag 23 mei 2017

In de klusbranche lijkt het de normaalste zaak van de wereld te zijn om af en toe een klus te doen en "geen BTW te rekenen". (Lees: de klus zwart te doen). Dat is op zich geen ramp. En het is zeker niet een probleem van de klant. Maar wat blijkt uit een onderzoek dat wij recent hebben laten uitvoeren. 74% van de respondenten (kwalitatieve steekproef onder 500 Nederlanders) denkt geen recht op garantie te hebben als er een klus zwart wordt uitgevoerd bij ze. Niets is minder waar.

vakmannen

Bouwvak: “ouderwets en uit de tijd!”

dinsdag 09 mei 2017

Ooit bedacht in een ver verleden om mannen van noeste arbeid hun welverdiende rust te gunnen. Maar in de huidige 24-uurs economie met klanten die direct actie verwachten is de Bouwvak een hopeloos achterhaald concept. Onze vakmannen houden daar rekening mee!

vakmannen

Hoe halen we de bezem door de loodgietersbranche?

zondag 29 januari 2017

De branche waarin we werken is ziekjes. Er is veel wantrouwen tussen klant en vakman. De uitzending van Rambam van 19 januari 2017 legde nogmaals pijnlijk bloot wat voor absurde bedragen sommige vakmannen durven vragen voor een simpele klus. Meer dan 500 Euro voor een simpele WC-verstopping!? 

Krankzinning.....Een Zoofy loodgieter rekent daar doorgaans 99 Euro incl. btw voor....

 

vakmannen

Peer review bij klant in de klusmarkt

maandag 01 augustus 2016

Als er één ding lastig is in de klusmarkt, dan is het wel jezelf als ZZP'er verbeteren. Qua werkzaamheden gaat het meestal nog wel goed. Je wordt gevraagd voor het doen van een klus, voert die klus naar beste inzicht en kunde uit en gaat weer weg... Maar hoe vond de klant het gaan?

Tips & Tricks

10 Tips om simpel water te besparen

vrijdag 11 maart 2016

Water.....Kraan open en douchen, wassen, of drinken maar. Alles bij elkaar jagen we er vele liters per dag doorheen. Soms net ff wat te veel en totaal onnodig. Dat is zonde van het geld en bovendien slecht voor het milieu. Daarom 10 handige tips van onze loodgieters voor het besparen van water!