tuin doe-het-zelf tuin tuininspiratie Inspiratie tuinman

Een onderhoudsvrije tuin is genieten zonder zorgen

vrijdag 15 september 2023

Droom je van een mooie tuin, maar heb je geen groene vingers of simpelweg geen tijd voor onderhoud? Dan is een onderhoudsvrije tuin wellicht iets voor jou. In dit artikel leggen we uit hoe je zo'n tuin kunt aanleggen, en hoe je met de juiste keuzes volop kunt genieten zonder je weekenden met je handen in de aarde door te brengen.

Inspiratie Timmerman Hout houtgroothandel

Koop altijd het juiste hout voor jouw klus

vrijdag 15 september 2023

Droom je van een mooie tuin, maar heb je geen groene vingers of simpelweg geen tijd voor onderhoud? Dan is een onderhoudsvrije tuin wellicht iets voor jou. In dit artikel leggen we uit hoe je zo'n tuin kunt aanleggen, en hoe je met de juiste keuzes volop kunt genieten zonder je weekenden met je handen in de aarde door te brengen.

Trends in behangland

dinsdag 01 augustus 2023

Veel mensen kiezen voor behang met een natuurlijk uiterlijk, zoals bamboe, hout of rotan. Natuurlijk behang is momenteel populair omdat veel mensen op zoek zijn naar een natuurlijke en duurzame levensstijl. Ze willen zich omringen met materialen en producten die milieuvriendelijk zijn en een rustgevende uitstraling hebben. Behangen met een natuurlijk uiterlijk, zoals hout, bamboe of rotan, passen hier goed bij en kunnen een warme en comfortabele sfeer creëren in een kamer. In ons blog lees je alles over trends in behangland.

Wat zijn de huidige keukentrends?

vrijdag 07 juli 2023

Er zijn verschillende keukentrends, afhankelijk van de laatste ontwikkelingen en veranderingen in stijl, technologie en ontwerp. In deze blog lees je wat de huidige keukentrends zijn.

meubelen 2de hands meubelen meubelmontage kantoormeubelen montage kantoormeubelen

Duurzame en Betaalbare Tweedehands Kantoormeubelen

woensdag 05 juli 2023

Als u op zoek bent naar kantoormeubelen voor uw bedrijf, wilt u natuurlijk kwaliteit, functionaliteit en betaalbaarheid combineren. In dit artikel bespreken we de voordelen van het kiezen voor tweedehands kantoormeubelen. Duik met ons in de wereld van duurzaamheid, kostenbesparing en het creëren van een aantrekkelijke werkplek voor uw medewerkers.

storm in de regenjas #storm #Klussen #Woning

Stormschade? 6 tips om het te voorkomen

donderdag 29 juni 2023

Twee weken terug sjeeste Ciara voorbij. Ciara was de allereerste storm in Nederland met een heuse, officiële naam. En dat was niet voor niets. Ciara was een echte powervrouw die met windkracht 10 voorbij sjeesde. Afgelopen weekend deed storm Dennis zijn intrede. Vergeleken bij Ciara, was het meer een Dennisje. En alsof we ons portie nog niet gehad hadden, ligt komend weekend storm Ellen alweer op de loer. Door de opwarming van de aarde zullen we door extreem en stormachtig weer, steeds vaker de wind van voren krijgen. In dit blog lees je 6 tips om stormschade te voorkomen. Let maar op: tegen de tijd dat storm Gerda ons kort en pittig gaat teisteren, ben jij zó goed voorbereid, dat jij haar omver blaast. Boem.

Klussen voor World Environment Day

zondag 04 juni 2023

World Environment Day is een jaarlijks evenement dat wordt georganiseerd door de Verenigde Naties. Het doel van deze dag is om aandacht te vragen voor de problemen van de milieukwaliteit en om mensen te inspireren om actie te ondernemen om de leefomgeving te verbeteren. De dag wordt gevierd op 5 juni en elk jaar heeft het een ander thema.

 

Maak jouw bouwprojecten thuis eenvoudiger met rijplaten

donderdag 01 juni 2023

Het bouwen of renoveren van je eigen huis kan een spannende, maar uitdagende taak zijn. Of je nu een nieuwe patio aanlegt of een schuur bouwt; het gebruik van rijplaten kan het proces aanzienlijk vereenvoudigen.

5 tips om je woonkamer een make-over te geven

woensdag 31 mei 2023

Eén van de gemakkelijkste manieren om je huis op te frissen, is door je woonkamer een make-over te geven. Een paar kleine veranderingen kunnen een grote impact hebben op de uitstraling en sfeer van je huis.

Pinksteren langweekend klussen

Welke klussen kun je doen tijdens Pinksteren

zondag 28 mei 2023

Maak wat van je pinksterweekend en doe zelf klussen in en rondom het huis met onze handige DIY-tips. Of boek bij grote klussen een vakman bij Zoofy.

Loodgieter

Doe-het-zelf douchekraan vervangen

woensdag 10 mei 2023

Meet voordat je een douchekraan gaat vervangen altijd eerst de hartafstand van je huidige kraan. Weet je niet wat een hartafstand is? Check dan stap 3. Koop daarna pas een nieuwe douchekraan.

Grind: de veelzijdige en duurzame oplossing voor thuis

dinsdag 09 mei 2023

De voordelen van grind in en rondom jouw huis. Wil jij een duurzame en veelzijdige oplossing? Bekijk hier de mogelijkheden.

vaatwasser problemen vaatwasser reinigen schoonmaken

Hoe houd je de vaatwasser in topconditie

dinsdag 28 maart 2023

In theorie zou je vaatwasser zichzelf constant moeten schoonmaken, maar dat is het helaas niet. Na verloop van tijd hopen zich etensresten, vet, onopgelost wasmiddel en watermineralen op op het filter en de binnenwanden van de vaatwasser.

Tuinklussen doe-het-zelf tuin hovenier regelen

Wat te doen met je tuin in 2023

donderdag 23 maart 2023

De tuin is een belangrijk onderdeel van je huis en een plek waar je kunt genieten van de buitenlucht. Het is dan ook zaak om je tuin in vorm te houden

Doe-het-zelf loodgieter

DIY keukenkraan vervangen

maandag 20 maart 2023

Toe aan een nieuwe keukenkraan? Of wil je je wastafel kraan vervangen? Of de oude gewoon zat? Met onderstaand stappenplan wordt de nieuwe keukenkraan vervangen of een nieuwe monteren, een fluitje van een cent. We loodsen je er doorheen!

Een verbouwing financieren: is dat het waard?

dinsdag 28 februari 2023

Een extra investering aan jouw woning kan de waarde aanzienlijk verhogen. Maar waar de meeste mensen in eerste instantie alleen kijken welke winst er binnenshuis te behalen valt, mag wat ons betreft buiten niet overgeslagen worden

Daarom is een terrasoverkapping een goed idee

maandag 27 februari 2023

Een extra investering aan jouw woning kan de waarde aanzienlijk verhogen. Maar waar de meeste mensen in eerste instantie alleen kijken welke winst er binnenshuis te behalen valt, mag wat ons betreft buiten niet overgeslagen worden

PVC flooring

Zelf een PVC vloer leggen? Hier moet je op letten

maandag 06 februari 2023

Wil je graag een nieuwe vloer leggen? Dan is een PVC vloer een uitstekende keuze! Een vloer van PVC is eenvoudig zelf te leggen. Lees hier hoe.

lente klussen Lentecheck welke klussen voor in de lente

Lentecheck - Welke klussen kunnen weer?

dinsdag 24 januari 2023

Het is weer bijna lente. Bekijk hier het overzicht van populaire klussen die je in de lente kunt uitvoeren voor zowel in huis als buitenshuis.

wc verstopping Zelf WC ontstoppen

Hoe ontstop je zelf een toilet

maandag 16 januari 2023

Bekijk hier in ons stappenplan hoe je het beste zelf jouw toilet kunt ontstoppen. Maak gebruik van deze handige tips. Lukt het niet? Boek een loodgieter.

Top vijf klussen in 2022

Top 5 meest opgepakte klussen van 2022

donderdag 12 januari 2023

Zo aan het einde van het jaar mag Zoofy niet achterblijven met een 'jaaroverzicht'. We steken hem iets anders in; een top 5 van de meest geboekte klussen van 2022.

Kosten openslaande deuren

Alleen de beste vakmannen

donderdag 29 december 2022

Wij zijn er elke dag druk mee bezig de kwaliteit van het werk van onze vakmannen te waarborgen. Van blije klanten worden wij ook blij. Hierom nemen wij klachten serieus en worden vakmannen die niet voldoende scoren offline gezet.

Juut de klusvrouw

Vakmannen hier, klusjesmannen daar.. Ontmoet Juut, de Klusvrouw!

dinsdag 20 december 2022

Bij Zoofy spreken we altijd over vakmannen en klusjesmannen, maar we hebben ook gewoon handige vrouwen die klussen voor ons platform. Zo ook Juut, de Klusvrouw. Juut is 54, heeft twee honden en is hartstikke handig.

mango houten eettafels Mango houten eettafels

Mangohouten eettafel dineren in sfeer

maandag 19 december 2022

Wil jij dineren in sfeer? Bekijk dan hier de voordelen van het hebben van een mango houten eettafel. Wij vertellen je er graag meer over.