Behangrollen Behangen

Hoe behangen?

woensdag 05 mei 2021

Hoe moet je behangen? Op deze pagina vind je een stappenplan om zelf te behangen. Ook voor de beginnende doe-het-zelver wordt behangen kinderspel. Tenminste, als je je goed voorbereid. Goed voorbereid je behangklus in ga je gegarandeerd als je onze behangtips leest. Binnen no time heb jij zo'n mooi printje op je wand. Dat heb je zo gefikst.

Loden leidingen herkennen

Hoe weet je of je loden leidingen hebt

woensdag 05 mei 2021

Zelfs met zoveel kennis over de gevaren van loodvergiftiging vandaag, kan er nog steeds lood in drinkwater zitten. Wil je weten of er misschien lood in de leidingen en kranen van je huis zit en waarom loden leidingen vervangen? Er is geen veilig niveau van blootstelling aan lood. Dit metaal is gewoon niet goed voor je, vooral niet voor het ontwikkelen van kinderen en zwangere moeders. Zelfs op lage niveaus is aangetoond dat lood invloed heeft op het IQ, het vermogen om op te letten en de academische prestaties.

Verduurzamen isoleren

5 tips voor het verduurzamen van het huis!

maandag 03 mei 2021

In dit artikel vertellen wij jou alles over al deze manieren om de duurzaamheid van jouw huis te optimaliseren. Bekijk ons blog met daarin 5 tips.

Zoofy betrouwbaarheid Zoofy reviews Klachten over Zoofy

Zoofy: reviews, klachten en betrouwbaarheid

donderdag 29 april 2021

Ben je op zoek naar de reviews, klachten of betrouwbaarheid van Zoofy? Lees hier meer over de reviews en ervaringen van anderen over Zoofy.

Riolering schoonmaken doucheputje schoonmaken

Hoe maak je de riolering schoon

maandag 26 april 2021

Niets zo vervelend als een verstopte waterleiding of afvoer. Gelukkig kun je een verstopping gemakkelijk voorkomen of oplossen. Lees hieronder onze tips.

Ongediertebestrijding

Veel voorkomende ongedierte en hoe ze te bestrijden

maandag 19 april 2021

Een kever, wesp of muis kan in een natuurdocumentaire nog wel interessant zijn, maar toch wil je ze liever niet in je huis. Hoe schattig een muisje ook kan zijn, zo gauw hij z'n intrek in je woning heeft genomen, heb je stomweg last van ongedierte.

zonnescherm zonweringen

Verschillende soorten zonwering: wat zijn de mogelijkheden?

donderdag 08 april 2021

Wanneer de zomer weer voor de deur staat, is het belangrijk om te zorgen dat je woning klaargemaakt wordt voor het nieuwe seizoen. Een van de belangrijkste onderdelen van een woning die goed bestand is tegen tropische temperaturen, is natuurlijk een goede en effectieve zonwering. Gezien de klimaatverandering, de zomers in Nederland worden steeds heter, is een goed zonnescherm vandaag de dag onmisbaar. Maar welke soorten zonneschermen zijn er tegenwoordig allemaal verkrijgbaar? In dit artikel bieden we je een overzicht van de beste en meest stijlvolle zonneschermen die je kunt kopen. En hoe je jouw favoriete zonnescherm voordelig door een professional van klussenwebsite Zoofy.nl kunt laten plaatsen. Maar eerst gaan we in op de diverse voordelen die kwalitatief goede zonneschermen te bieden hebben.

vaatwasser reinigen schoonmaken

Hoe houd je de vaatwasser in topconditie

maandag 05 april 2021

In theorie zou je vaatwasser zichzelf constant moeten schoonmaken, maar dat is het helaas niet. Na verloop van tijd hopen zich etensresten, vet, onopgelost wasmiddel en watermineralen op op het filter en de binnenwanden van de vaatwasser.

Centraal Beheer Klushulp Zoofy zo gefikst.

Klushulp van Centraal Beheer vs. Zoofy, zo gefikst

maandag 29 maart 2021

Ben jij op zoek naar een vakman maar zie je door de bomen het bos niet meer? Wij helpen je graag uit de brand! In deze blog leggen wij je uit wat de grootste verschillen zijn tussen het klusplatform Zoofy en het huren van een klushulp via Centraal Beheer, zodat je voortaan meteen op de juiste plek terechtkomt en binnen de kortste keren een betrouwbare vakman voor je deur hebt staan.

rolluiken Voordelen rolluiken

Waarom je nu rolluiken moet aanschaffen: de voordelen van een rolluik!

dinsdag 23 maart 2021

Als de zomer weer in aantocht is en de zon komt geregeld door het wolkendek heen, is het tijd om je raamdecoratie kritisch onder de loep te nemen. Als er namelijk iets vervelend is op hete zomerdagen, is het wel de hitte die je woning binnenkomt.

Lente tuin zomerklaar

Jouw tuin zomerklaar laten maken

maandag 22 maart 2021

De lente is begonnen, al is dat nog voorzichtig, en natuurlijk kijk jij alvast vooruit. Je ziet jezelf alweer zitten in je tuinstoel, liggen op je ligbed of chillen in je hangmat. Maar je beseft ook dat er wel nog e.e.a. moet gebeuren in je tuin.

schilders verven buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk, waarom en hoe vaak?

donderdag 18 maart 2021

Veel huishoudens kijken vroeger of later uit naar assistentie in hun woning. De gootsteen zit verstopt of je wil per direct de gordijnen ophangen. Wij van het online klusplatform Zoofy helpen jou graag aan de beste vakmensen. De aanpakkers draaien hun handen niet om voor het buitenschilderwerk aan je huis. Bij ons ontwijken huiseigenaren drukke wachttijden of het opstellen van een offerte. Het buitenschilderwerk valt als eerste op wanneer iemand op visite komt of voorbij loopt. Keurig schilderwerk blijft in allerlei soorten woningen nog lange tijd van grote waarde.