Tips, trucs, en meer zodat jij het meeste uit Zoofy haalt.

Alle ontwikkelingen die voor jou belangrijk zijn op een rij.

bijv. ‘Kraan vervangen’
Klussen in huis Klussen Klussers Onderzoek PR Bericht

Wie heeft de klusbroek aan

zondag 23 augustus 2020

Klusplatform Zoofy heeft onderzoek gedaan naar welk geslacht de meeste klussen plaats per regio met verrassende uitkomsten.

Toppers Hall of Fame Klussers

Hall of Fame

dinsdag 16 juni 2020

Bekijk hier de toppers van Zoofy in de Hall of Fame. Deze toppers hebben de meeste klussen voor Zoofy uitgevoerd en de beste reviews gescoord.

muizen ongediertebestrijding Ongediertebestrijding bestrijden muizen in huis Tips & Tricks

Muizen in huis? Zo krijg je ze weg!

woensdag 10 juni 2020

Krasgeluiden in je muren of op zolder, of de tippelende geluiden van piepkleine ninjavoetjes 's nachts. Muizen in huis? Dat wil je niet. Deze indringers zijn simpelweg op zoek naar een veilig huis dat hun (en de hele familie) kan voorzien van eten.

Tips & Tricks badkamer lekkage lekkage lekkage opsoren lekkage voorkomen lekkage dak dakgoot lekkage repareren cv-onderhoud witgoed reparatie

9 tips om lekkages in huis te voorkomen

dinsdag 26 mei 2020

Voel je de bui al hangen? Vrijwel iedereen heeft wel eens last gehad van een lekkage. En dat is (meestal) helemaal niet nodig: bijna alle lekkages in huis ontstaan door achterstallig onderhoud. It's all on you 😉. In de meeste gevallen dan. Lekkages wil je voorkomen, want; wanneer je een lekkage opspoort, ben je vaak al te laat. In 9 van de 10 gevallen zie je de lekkage pas, wanneer het al pittige heeft schade aangericht, met hoge kosten tot gevolg. Je ziet dan bijvoorbeeld vocht- en schimmelplekken op je vloer, muren of plafond. Soms is de oorzaak van de lekkage lang nog niet altijd duidelijk wanneer je zo’n plek in huis aantreft. Het is verstandig om een loodgieter in te schakelen voor het opsporen van lekkages. Maar, onder het mom van; een lekkage voorkomen is beter dan er eentje moeten laten repareren: Bespaar jezelf flink wat euro’s. Daar kun jij immers wel wat beters mee doen. Zoofy geeft je 9 tips om lekkage in huis te voorkomen. Zo gefikst.

 

 

Stappenplan Doe-het-zelf Tips & Tricks Klussen in huis

Zelf een tuinbank maken - in 5 gemakkelijke stappen

maandag 30 maart 2020

Wil je zelf een tuinbank maken? Je bent niet de enige. De Coronacrisis slaat de gemiddelde doe-het-zelver niet uit het veld. Sterker nog, de afgelopen weken verschenen er diverse nieuwsberichten dat Nederlanders massaal aan het klussen zijn geslagen. Klussen is blijkbaar het nieuwe thuiswerken. In dit stappenplan laten we je zien hoe je zelf een houten tuinbank maakt. Inclusief een tekening. Kind kan de was doen. Of de tuinbank maken.

#Klussen #Corona Tips & Tricks

Corona update - voor klanten en vakmannen

woensdag 25 maart 2020

Het zijn gekke tijden. Corona of niet, the show must go on. Ook bij Zoofy gaat het klussen door. Daar doen we met al onze collega’s ontzettend ons best voor, maar het zal de komende weken misschien niet helemaal gaan zoals je van ons gewend bent. Daarvoor graag je begrip. Graag zien we van jou als klant wederzijds begrip voor de maatregelen die wij treffen om onze vakmannen veilig klussen te laten klaren.

Winactie Zoofy - Win klustegoed t.w.v. €500 !

maandag 24 februari 2020

Wees gerust. Je bent echt niet de enige die een godsgruwelijke hekel heeft aan klussen. Des te irritanter wordt het, als je vrienden je ook nog gaan vragen om te helpen klussen. En waarom zouden ze ook? Want bij Zoofy kun je €500 klustegoed winnen. En jij trouwens ook. Vergeet excuusjes verzinnen om eronderuit te komen. Jij hebt alle klussen in huis zo gefikst. Hoe je meedoet? Dat lees je hier.

 

#storm #Klussen #Woning

Stormschade? 6 tips om het te voorkomen

maandag 17 februari 2020

Twee weken terug sjeeste Ciara voorbij. Ciara was de allereerste storm in Nederland met een heuse, officiële naam. En dat was niet voor niets. Ciara was een echte powervrouw die met windkracht 10 voorbij sjeesde. Afgelopen weekend deed storm Dennis zijn intrede. Vergeleken bij Ciara, was het meer een Dennisje. En alsof we ons portie nog niet gehad hadden, ligt komend weekend storm Ellen alweer op de loer. Door de opwarming van de aarde zullen we door extreem en stormachtig weer, steeds vaker de wind van voren krijgen. In dit blog lees je 6 tips om stormschade te voorkomen. Let maar op: tegen de tijd dat storm Gerda ons kort en pittig gaat teisteren, ben jij zó goed voorbereid, dat jij haar omver blaast. Boem.

Werkspot vs. Zoofy

donderdag 30 januari 2020

Zoek je een alternatief voor werkspot? In het huidige online aanbod zie je waarschijnlijk door de bomen de vakman niet meer. In eerste instantie lijkt Werkspot en Zoofy misschien voor jou als consument of vakman een zelfde soort platform.Toch zijn we wel degelijk sterk verschillende platformen. In dit blog beschrijven we de 5 grootste verschillen ten opzichte van Werkspot. 

Zoofy Klussen

Vakman gezocht? 5 redenen waarom Zoofy voordelig is

woensdag 15 januari 2020

Een klus boeken kan stressvol zijn. Want waar vind je de juiste vakman? Hoe weet je zeker of zij betrouwbaar zijn en het werk uitvoeren zoals jij wilt? Zoofy biedt je de oplossing voor klus kopzorgen. Geen speurtochten meer naar de juiste offerte of eindeloos reviews vergelijken van bedrijven. Wij laten je aan de hand van 5 voorbeelden zien, welke voordelen er voor jou aan zitten om een vakman te boeken via Zoofy. Appeltje-eitje toch? 

#Interieur #interieuradvies woning

Interieuradvies nodig?

woensdag 18 december 2019

Ga je binnenkort verhuizen, (ver)bouwen of je interieur veranderen, maar weet je niet waar je moet beginnen met de wooninrichting? Of wil je miskopen voorkomen? Grote kans dat jij baat hebt bij wat interieuradvies. Met al onze 4.000 vakmensen helpen wij jou graag om van je huis een droomhuis te maken. In deze blog laten we je zien hoe interieuradvies precies in zijn werk gaat, geven we je tips over hoe je je een weg kunt banen in het reusachtige aanbod van interieuradvies, kijken we welke stylist bij jouw wensen past en wat zo'n interieuradvies nou kost. 

#Interieur Trends #Woning

Woontrends 2020

maandag 18 november 2019

Zoofy neemt alvast de woontrends voor 2020 voor jou onder de loep. Met ons neusje voor interieur hebben wij speciaal voor jullie interieur junkies alle woontrends van 2020 op een rijtje gezet. Ben je toe aan verandering of ben je van plan je huis een make-over te geven? Wij geven jou 5x de leukste woontrends voor 2020 die je vandaag nog wilt toepassen in jouw interieur. Met behulp van de mannetjes van Zoofy, of je kunt lekker zelf aan de slag!