Loodgieter gezocht?
4104 recensies

Maak direct een afspraak. Bestel een van onze loodgieters voor al jouw water, sanitair en gas klussen in en om het huis.

bijv. ‘Gootsteen ontstoppen’
Loodgieter gezocht?
Waarom Zoofy?
  • De laatste aanvraag was 8 minuten geleden.
  • Er zijn vandaag 90 klusaanvragen.
  • Ruim 100.000 mensen gingen je voor.
  • Geen voorrijkosten.
  • Wij regelen de beste prijs voor je.
Meer dan 3.000 vakmannen

Meer dan 3.000 vakmannen

Geen voorrijkosten, er komen alleen lokale vakmannen bij je langs

Meer dan 15.000 reviews

Meer dan 15.000 reviews

Huiseigenaren zoals jij beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Loodgieter (met spoed) beschikbaar

Heb je direct een loodgieter nodig bij jou in de buurt? Dan ben je bij ons aan het goede adres. In heel Nederland hebben wij een netwerk van erkende loodgieters en loodgietersbedrijven. Daardoor lukt het ons om vrijwel altijd om zo snel mogelijk een goede vakman ter plaatse te hebben. 24 uur per dag en 7 dagen per week is onze website bereikbaar voor alle soorten loodgieters klussen. Wij helpen u graag wanneer u last van een lekkage heeft, wanneer het riool verstopt is en bij alle andere water en gas gerelateerde klussen.

Populaire Loodgieter klussen Toon alle klussen
Populaire Loodgieter klussen

Recensies van klanten over de Loodgieters van Zoofy

De Loodgieters van Zoofy werden beoordeeld als 4,7 van 5 sterren met meer dan 4104 recensies

Sabine uit Zwolle
dinsdag 16 juli 2019, Gootsteen / afvoer verstopping

Zeer tevreden. Tuncay is een heel vriendelijke man die het probleem snel heeft verholpen. Een aanrader.

Frans uit Apeldoorn
dinsdag 16 juli 2019, Kraan plaatsen / vervangen

Prima

Marco uit Capelle aan den IJssel
dinsdag 16 juli 2019, Stortbak vervangen

Super tevreden over Mohamed. Al heel snel na plaatsen opdracht contact per telefoon en foto’s doorgestuurd per app. Twee dagen later kwam hij al langs voor vervanging Stortbak en leiding/kraantje. Mohamed is een vakman die alles perfect wilt achterlaten. Alles prima vervangen en werkt nu vele malen beter dan vorige stortbak. Hij had de klus in 30-45 minuten afgerond. Ik raad iedereen aan om Mohamed in te huren.

Nico uit Apeldoorn
dinsdag 16 juli 2019, Kraan plaatsen / vervangen

Top

Matty uit Amsterdam
dinsdag 16 juli 2019, Loodgieter per uur

Het waren geen moeilijk klussen, dat wat gerepareerd moest worden is prima gedaan. Edwin zou ik aanraden want hij was uitermate vriendelijk en servicegericht.

Michel uit Nieuwegein
dinsdag 16 juli 2019, Radiator verwijderen

Prima ervaring. Samen met zijn collega heeft hij hard en goed gewerkt.

Marco uit Amstelveen
dinsdag 16 juli 2019, Kraan plaatsen / vervangen

Ja klacht prima en snel verholpen

Wilfred uit Utrecht
dinsdag 16 juli 2019, Gootsteen / afvoer verstopping

Zoals het er nu naar uitziet heeft het resultaat gehad. Verstopping lijkt opgelost.

Onze Loodgieters zijn hier aan het werk

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Alle Loodgieter klussen op een rijtje

Loodgieter gezocht

Last van verstopping of lekkage in huis? No worries. Wij begrijpen dat je met dit probleem zo snel mogelijk geholpen wilt worden. Zoofy heeft vele redders in nood 24/7 voor je klaar staan. Dankzij onze landelijke dekking, kunnen wij je overal in het land snel helpen. Op deze pagina lees je verder meer over de werkzaamheden van een loodgieter, de kosten van een loodgieter en algemene tips waar je op moet letten bij het vinden van een goede en goedkope loodgieter.

Wat doet een loodgieter?

Altijd al benieuwd geweest wat een loodgieter nou precies doet? Deze duizendpoot kan je helpen met van alles. Heeft jouw toilet zich verstopt? Loodgieters weten daar wel raad mee. Zij weten elke verstopplek in huis te vinden. Ook leidingwerk is een fluitje van een cent. Een loodgieter doet klussen zoals: Verstoppingen en lekkages opsporen en verhelpen, storingen fiksen, het oplossen van riool verstopping, sanibroyeurs ontstoppen, dakgoten repareren, kranen en ander sanitair plaatsen. Ook kan deze (vak)man je helpen met cv ketel onderhoud, storingen of andere problemen met de centrale verwarming. Wat een bloedtopper, hé?

De kosten van een loodgieter

We zoeken allemaal het meeste waar voor onze centen. Ben je benieuwd wat je nou eigenlijk betaalt voor een loodgieter? Als je een goedkope loodgieter zoekt, zit je bij Zoofy aan het juiste adres. Wij hebben loodgieters door heel het land. Zo hebben wij bijvoorbeeld loodgieters in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag, Groningen, Tilburg en Eindhoven. Staat jouw stad er niet tussen? Ook bij jou in de buurt hebben we een loodgieter paraat. Door een loodgieter bij jou in de buurt te kiezen, bespaar je op voorrijkosten, die doorgaans zo’n 20 euro óf meer bedragen. Je boekt bij ons een loodgieter vanaf 65 euro per uur. Natuurlijk is het uurloon van een loodgieter afhankelijk van het soort klus wat verricht moet worden. Zo betaal je logischerwijs bijvoorbeeld minder voor cv-ketel onderhoud dan voor een riool ontstopping. Wij hanteren altijd vaste tarieven, zodat jij nooit voor verassingen komt te staan. Je vind de klussen inclusief bijbehorende prijzen terug in het overzicht. Staat jouw klusprobleem er niet tussen? Boek dan een loodgieter per uur en vul de klusomschrijving zo gedetailleerd mogelijk in het opmerkingenveld. Na je klasaanvraag sta je in direct contact met de loodgieter. Vraag gerust om een indicatie over de kosten van jouw klus. Bij grote klussen, zoals een badkamer verbouwen werken wij op offerte basis.

Loodgieter met spoed

Zoek je een loodgieter met spoed? Je cv-installatie geeft het altijd op, op een moment dat het slecht uitkomt. Geen probleem. Onze loodgieter spoedservice is 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar bereikbaar voor alle mogelijke spoedklussen.

Bij welk loodgietersbedrijf vind je een goede loodgieter?

Het aanbod in loodgieters: de keuze is reuze. Hoe kies je dan de juiste? Je kunt er voor kiezen om reviews te lezen, maar bij Zoofy besparen we je graag die moeite. We hanteren we een streng deurbeleid. Ons bestand vakmannen en -vrouwen houden we op hoge kwaliteit, door ze te monitoren. Voordat ze in ons team terecht komen gaan ze door een rigoureuze screening. We gaan altijd na ‘wat voor vlees we in de kuip hebben’. Maar het beoordelingsproces stopt niet bij ons. Elke klant kan de vakman of -vrouw a de klus beoordelen. Wanneer een vakman of -vrouw niet aan onze normen voldoet, worden zij verwijderd uit ons systeem. Zo garanderen we jou alleen het beste van het beste. Zonder enige moeite plaatsen onze loodgieters jouw sanitair. Ook loszittende kraan vastzetten voor je, is geen probleem. Ook werken we met een ‘komt goed’ garantie. Deze garantie houdt in, dat wanneer je onverhoopt niet tevreden bent met de uitvoering van de klus, samen op zoek gaan naar een oplossing waarin je dat wel bent. Verder doe je er verstandig aan om te letten op keurmerken. Keurmerken garanderen een bepaald niveau van kwaliteit, kunde en service. Zoofy bespaard je graag de speurtocht naar keurmerken. Wij werken alleen met loodgieters die ruime ervaring in de branche hebben. Kwaliteit garanderen we met onze ‘komt goed garantie’. We verlangen van onze loodgieters dat ze flexibel, kundig en vriendelijk zijn. Ook vragen we ze om de klant goed op de hoogte te houden om miscommunicatie te voorkomen.

druppelende kraan

Tips voor het vinden van een goedkope loodgieter

Voor wie op zijn centen zit, of gewoon op zoek is naar een goedkope loodgieter hebben we een aantal tips:

  • Zoals al eerder gezegd: ga voor een loodgieter bij jou in de buurt. Zo bespaar je op de voorrijkosten.
  • Een loodgieter zonder spoed is altijd goedkoper dan een spoedklus.
  • Het vergelijken van offertes. Dit is dankzij Zoofy verleden tijd. Wij zitten met onze neus bovenop de prijzen in de markt en hebben daardoor scherpe, duidelijke, voorafbepaalde tarieven. Dit scheelt je een hoop zoekwerk én je betaalt zo nooit teveel.
  • Check altijd wie er precies verantwoordelijk is voor de kosten. Als je huurt heb je een dikke kans dat je huisbaas of woningcoöperatie hiervoor verantwoordelijk is.