Loodgieter gezocht?
2584 recensies

De enige site in Nederland waar je online je loodgieter bestelt

bijv. ‘Gootsteen ontstoppen’
Loodgieter gezocht?
Geen voorrijkosten

Geen voorrijkosten

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs.

Alleen de beste vakmensen

Alleen de beste vakmensen

Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Loodgieter (met spoed) beschikbaar

Heb je direct een loodgieter nodig bij jou in de buurt? Dan ben je bij ons aan het goede adres. In heel Nederland hebben wij een netwerk van erkende loodgieters. Daardoor lukt het ons om vrijwel altijd om zo snel mogelijk een goede vakman ter plaatse te hebben. 24 uur per dag en 7 dagen per week is onze website bereikbaar voor alle soorten loodgieters klussen. Wij helpen u graag wanneer u last van een lekkage heeft, wanneer het riool verstopt is en bij alle andere water en gas gerelateerde klussen.

Populaire Loodgieter klussen Toon alle klussen
Populaire Loodgieter klussen

Recensies van klanten over de Loodgieters van Zoofy

De Loodgieters van Zoofy werden beoordeeld als 4,6 van 5 sterren met meer dan 2584 recensies

Ronald uit Roermond
dinsdag 19 maart 2019, Lekkende afvoer repareren

Super service. Echte aanrader

Patricia uit Vinkeveen
dinsdag 19 maart 2019, Lekkage opsporen / oplossen

Hij heeft het perfect en snel gedaan, en was vriendelijk!

Danny uit Hoogvliet Rotterdam
dinsdag 19 maart 2019, Kraan plaatsen / vervangen

Super service in alle aspecten!

Miriam uit Tilburg
maandag 18 maart 2019, Kraan plaatsen / vervangen

Snel en vakkundig gewerkt. Blij met de snelle service

Prem uit Zoetermeer
maandag 18 maart 2019, Gasfornuis aansluiten

op tijd en alles netjes afgewerkt

Jasper uit Veldhoven
maandag 18 maart 2019, Lekkage opsporen / oplossen

afvoer binnen een uur weer aangelegd. Uitstekend werk in korte tijd. Prettige vakman, met kennis.

Rolf uit Breda
zondag 17 maart 2019, Lekkage opsporen / oplossen

Klus is geklaard

Margreet uit Monnickendam
zondag 17 maart 2019, Toiletpot plaatsen

Prima

De Loodgieters van Zoofy zijn hier aan het werk

Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Alle Loodgieter klussen op een rijtje

Waar in Nederland werken onze loodgieters?

Wij hebben de afgelopen jaren flink geinvesteerd in landelijke dekking. We helpen je dus graag in steden als Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en de rest van de Randstad. Maar ook ver daarbuiten staat Zoofy 24/7 voor je klaar. Bijvoorbeeld in Tilburg, Eindhoven of Groningen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht. Alle klanten kunnen altijd gebruik maken van onze spoedservice. Voor vragen is onze klantenservice de hele week bereikbaar. Is jouw aanvraag opgepakt dan kun je direct contact opnemen met de loodgieter die jou komt helpen. Ten tijden van de Romeinen is het woord loodgieter ontstaan. Plumbum is Latijns voor Lood. Vroeger goten de loodgieters zelf loden stroken en pijpen. Tot 50 tot 100 jaar geleden werd er nog steeds veel lood gebruikt bij loodgieterswerk. Oude herenhuizen bevatten vaak nog steeds loden leidingen uit die tijd. Het is duurzaam, was makkelijk te vormen en zeer geschikt voor het verplaatsen van water. Het roest namelijk niet. Sinds een jaar of 50 wordt lood niet meer gebruikt in woningen in verband met gezondheidsrisico's.

Tegenwoordig gebruiken onze loodgieters eigenlijk alleen nog maar leidingen van koper en kunststof. Met name het gebruik van kunststof leidingen is in opkomst. Ze zijn flexibel, licht, en daardoor eenvoudig aan te leggen. Leidingwerk is slechts een van de klussen waarvoor onze hulp regelmatig worden ingeschakeld. Wij nemen daarnaast uiteraard ook klussen aan als verstoppingen, rioleringsproblemen, dakwerk, lekkages, het plaatsen van kranen en ander sanitair en nog veel meer. Ook zijn wij dag en nacht bereikbaar voor cv installaties, problemen met de centrale verwarming of het oplossen van cv ketel storingen.

Er zijn best wat loodgieters aangesloten bij brancheorganisaties zoals uneto vni. Dat wil overigens niet altijd zeggen dat ze dan ook echt goed zijn. Wat wel fijn is, is dat er een klachtenregeling is en daarmee weet je wel zeker dat er naar je klacht geluisterd wordt. Dat hebben we gelukkig bij Zoofy ook. Als er ooit iets mis gaat met de vakman waar je niet met hem uitkomt, neem dan contact met ons op. Wij gaan kijken naar een oplossing voor je!

Zoofy werkt alleen samen met loodgieters die tenminste enkele jaren ervaring hebben. Natuurlijk, het allerbelangrijkste vinden wij dat een vakman ook echt zijn vak verstaat. Dat betekent dat leidingwerk een fluitje van een cent is. Ook moet hij zonder problemen een kraan of sanitair kunnen plaatsen. Is hij gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen dan gaan wij er van uit dat hij het probleem snel en permanent oplost. Daarnaast vragen wij van onze loodgieters dat ze flexibel zijn en de klant goed op de hoogte houden om miscommunicatie te voorkomen.

Heb je een loodgieter nodig en wil je eerst weten wat de prijzen zijn? Vul op onze site je postcode in en wij tonen direct de tarieven die worden gehanteerd. Onze website is altijd 24/7 bereikbaar. Een loodgieter in Amsterdam verdient doorgaan meer dan een collega buiten de randstad.

Waar je in Amsterdam ongeveer 65 - 70 Euro per uur betaalt, betaal je in een stad als Nijmegen ergens tussen de 60 en 65 per uur. Tarieven in Rotterdam en Den Haag liggen op ongeveer hetzelfde niveau. Daar betaal je ook al gauw 65 per uur. Dat is een beetje het gemiddelde.