Insurance with Zoofy gives peace of mind

Loodgieter gezocht?

Heb je wel eens urenlang moeten wachten op een loodgieter die maar niet komt opdagen? Of heb je wel eens een hoge rekening ontvangen voor een klus waar je eigenlijk niet op had gerekend? Dat is verleden tijd met het boeken van een loodgieter via Zoofy. 

Via Zoofy is het mogelijk om op een snelle, makkelijke en betrouwbare manier een professionele loodgieter te boeken op een datum en tijdstip naar keuze, zonder voorrijkosten en met vooraf gecommuniceerde tarieven. Met slechts enkele klikken op je computer of smartphone boek je zo een loodgieter voor wanneer het jou uitkomt. Geen gedoe meer met telefonisch contact of het achterlaten van een voicemail, maar direct en efficiënt een loodgieter geregeld. 

Betrouwbare loodgieters binnen handbereik met Zoofy

Zoofy is een platform waarop je snel en gemakkelijk een betrouwbare loodgieter kunt boeken voor diverse klussen in en om het huis. Of het nu gaat om het oplossen van een lekkage, het repareren van een kraan of het aanleggen van nieuwe leidingen, bij Zoofy vind je altijd een geschikte vakman in de buurt. 

De loodgieters zijn geselecteerd op basis van hun vakmanschap en betrouwbaarheid, zodat je verzekerd bent van een professionele en vakkundige oplossing van jouw klus. Daarnaast biedt Zoofy vooraf gecommuniceerde tarieven aan en zijn er steeds meer services met een vaste prijs, zodat je weet waar je aan toe bent en niet voor verrassingen komt te staan.

Door het boeken van een loodgieter via Zoofy bespaar je niet alleen tijd en moeite, maar ben je ook verzekerd van een kwalitatieve en betaalbare oplossing voor jouw klus.

Zoofy: de snelste en makkelijkste manier om een betrouwbare loodgieter te boeken

Wanneer je een loodgieter nodig hebt, wil je dit snel en makkelijk regelen. Gelukkig biedt Zoofy uitkomst: het is de snelste en makkelijkste manier om een betrouwbare loodgieter te boeken. Via Zoofy kun je eenvoudig en snel een loodgieter boeken voor vandaag, morgen of een later moment. 

Met het handige boekingssysteem kun je de gewenste datum en tijd selecteren en direct de tarieven zien. Wat goed is om te weten is dat gemiddeld 70% van de loodgieter klussen binnen 20 minuten worden opgepakt door een loodgieter (op de door jouw gewenste datum), wat betekent dat je nooit lang hoeft te wachten op een oplossing voor jouw probleem. Zoofy werkt uitsluitend met betrouwbare loodgieters die geselecteerd zijn op basis van hun vakmanschap en betrouwbaarheid, zodat je altijd verzekerd bent van een professionele en vakkundige oplossing voor jouw probleem.

Veilig en betrouwbaar een loodgieter boeken via Zoofy

Veiligheid en betrouwbaarheid zijn belangrijke aspecten als het gaat om het boeken van een loodgieter. Elke klant kan de vakman of -vrouw na de klus beoordelen. Wanneer een vakman of -vrouw niet aan onze normen voldoet, worden zij verwijderd uit ons systeem. Zo garanderen we jou alleen het beste van het beste.

Daarnaast hanteert Zoofy een veilige manier van betalen, namelijk achteraf. Dit betekent dat je geen aanbetaling hoeft te doen en je pas betaalt wanneer de klus naar tevredenheid is afgerond. 

Maar Zoofy gaat nog verder en biedt als eerste klusplatform een optionele garantie, waarbij je verzekerd bent van een oplossing binnen een zeer korte termijn, mocht er onverhoopt iets misgaan. Het platform werkt uitsluitend met betrouwbare en gecertificeerde loodgieters die zijn geselecteerd op hun vakmanschap en betrouwbaarheid.

Zo kun je erop vertrouwen dat de loodgieter die bij jou thuis komt professioneel en vakkundig te werk gaat. Met Zoofy boek je dus niet alleen snel en gemakkelijk een loodgieter, maar ook veilig en betrouwbaar.

Wat kost een loodgieter

We zoeken allemaal het meeste waar voor onze centen. Ben je benieuwd wat je nou eigenlijk betaalt voor een loodgieter? Wij hebben loodgieters door heel het land. Zo hebben wij bijvoorbeeld loodgieters in AmsterdamRotterdam en Den Haag. Ook bij jou in de buurt hebben we een loodgieter paraat.

Door een loodgieter bij jou in de buurt te kiezen, bespaar je op voorrijkosten, die doorgaans zo’n 20 euro óf meer bedragen. Je boekt bij ons een loodgieter vanaf 75 euro per uur. Natuurlijk is het uurloon van een loodgieter afhankelijk van het soort klus wat verricht moet worden. Zo betaal je logischerwijs bijvoorbeeld minder voor cv-ketel onderhoud dan voor een riool ontstopping.

Steeds meer services hebben tegenwoordig ook een vaste prijs, zodat jij nooit voor verassingen komt te staan. Vind je de door jouw gewenste service niet? Boek dan een loodgieter per uur en vul de klusomschrijving zo gedetailleerd mogelijk in het opmerkingenveld. Bekijk ook onze loodgieter prijsgidsen.

Kostenoverzicht loodgieter per uur

In het onderstaande kostenoverzicht vind je de kosten voor het inhuren van een loodgieter via Zoofy.

Loodgieterskosten Prijs
Kosten loodgieter per uur incl. btw v.a. €75
Kosten loodgieter met spoed v.a. €98
servicekosten loodgieter v.a. €24,95
Gootsteen ontstoppen (Geen spoed) €109,-
WC ontstoppen (Geen spoed) €125,-

Meest voorkomende loodgieter klussen

 

 

Een goede loodgieter is onmisbaar in huis. Er zijn altijd wel klusjes die gedaan moeten worden, van het vervangen van een kraan tot het ontstoppen van het doucheputje. Dit zijn vaak kleine loodgieter klussen, maar als ze niet goed worden uitgevoerd kunnen ze voor veel overlast zorgen. Een goede loodgieter is daarom van groot belang.

Een veelvoorkomende loodgieter klus is het plaatsen van een nieuwe kraan. Dit lijkt misschien een eenvoudige loodgieter klus, maar het is belangrijk om dit goed te doen. Een lekkende kraan kan namelijk veel water verspillen en zorgen voor een hoge waterrekening. Ook het opsporen van een lekkage is een klus die regelmatig voorkomt. Het is belangrijk om dit snel op te lossen om waterschade te voorkomen.

Een andere klus die vaak voorkomt is het monteren van een badkraan. Dit vergt wat meer kennis en ervaring, maar een goede loodgieter kan dit snel en vakkundig voor je oplossen. Ook het plaatsen van een douchecabine is een klus die veel voorkomt. Het is belangrijk om dit op een professionele manier te laten doen om lekkages en waterschade te voorkomen. En tot slot kan een doucheputje verstopt raken, wat voor nare geurtjes kan zorgen. Een loodgieter kan dit snel en effectief oplossen.

loodgieter

Last van verstopping of lekkage in huis? No worries. Wij begrijpen dat je met dit probleem zo snel mogelijk geholpen wilt worden. Zoofy heeft vele redders in nood 24/7 voor je klaar staan. Dankzij onze landelijke dekking, kunnen wij je overal in het land snel helpen. Op deze pagina lees je verder meer over de werkzaamheden van een loodgieter, de kosten van een loodgieter en algemene tips waar je op moet letten bij het vinden van een goede en goedkope loodgieter.

Voordelen van een Loodgieter via Zoofy boeken

Heb je ooit gedoe gehad met het vergelijken van offertes van loodgieters? Maak je geen zorgen meer! Bij Zoofy kun je een loodgieter boeken op een moment dat het jou uitkomt en waarbij de tarieven vooraf al zichtbaar zijn. Geen verrassingen meer achteraf! Onze loodgieters zijn experts en kunnen je helpen bij verschillende klussen. Zo kunnen zij verstoppingen en lekkages opsporen en verhelpen, storingen oplossen en riool problemen oplossen.

Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in het onderhouden van de cv-ketel en het oplossen van problemen met de centrale verwarming. Onze loodgieters zijn ook beschikbaar voor het aansluiten van je gasfornuis en zorgen ervoor dat alles veilig en betrouwbaar verloopt. Zoek niet verder dan Zoofy voor betrouwbare, ervaren en professionele loodgieters die beschikbaar zijn op het moment dat het jou uitkomt.

Andere loodgietersklussen op Zoofy

Bekijk de top 670 beste loodgieters

4,87/5 - 23 reviews

Amstelservice Mathe Reijnierse loodgieter

4,87/5 - 23 reviews

Amsterdam
23 klussen uitgevoerd
bidet plaatsen , doucheputje plaatsen , kitwerk
Supersnel schade hersteld en ook getest of het lek ook écht dicht was.

Boek een loodgieter

5/5 - 1 reviews

Loodgieter Alert Sia Ghonbani loodgieter

5/5 - 1 reviews

Utrecht
1 klussen uitgevoerd
lekkage douche , kitwerk , vlotter vervangen
Erg fijn en snel geholpen. Vakkundig en prettig in de omgang!

Boek een loodgieter

5/5 - 4 reviews

Jim de Groot Installatietechniek Jim de Groot loodgieter

5/5 - 4 reviews

Woerden
4 klussen uitgevoerd
Jim werkte snel en netjes!

Boek een loodgieter

4,75/5 - 12 reviews

Ozha Totaal Installaties en Onderhoudsbedrijf Hayrettin Ozdemir loodgieter

4,75/5 - 12 reviews

's-Gravenhage
13 klussen uitgevoerd
Klussen zijn geklaard naar volle tevredenheid. Ik heb vertrouwen in Hayrettin.

Boek een loodgieter

4,86/5 - 7 reviews

Aquadrain Rioolbeheer Michel van Buul loodgieter

4,86/5 - 7 reviews

Zeewolde
7 klussen uitgevoerd
fonteinkraan montage , buitendouche maken , per uur
Hij was zeer professioneel, kwam op tijd aan en slaagde erin ons probleem op te lossen. Het was geen eenvoudig probleem om op te lossen met de blokkering op 8 meter, maar hij loste het op. Sterk aanbevolen.

Boek een loodgieter
Alle loodgieters