Radiator plaatsen / verplaatsen

Vanaf 99

38 recensies

Bij het verplaatsen van een radiator komt leidingwerk kijken. Dat is een klusje voor een expert. Het vervangen van een bestaande radiator is eenvoudiger. Het CV systeem wordt vaak afgetapt, de radiator wordt op de juiste plaats gehangen, aangesloten, en daarna wordt het verwarmingssysteem gevuld en ontlucht. Een loodgieter kan je daarbij helpen.

bijv. 'Utrecht' of 'Amsterdam Oost'
Geen voorrijkosten

Geen voorrijkosten

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs.

Alleen de beste vakmensen

Alleen de beste vakmensen

Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Tarieven voor Radiator plaatsen / verplaatsen

Voer hierboven je postcode in om de prijzen bij jou in de buurt op te halen

Je betaalt altijd pas achteraf als de klus geklaard is. Gemakkelijk en snel via Tikkie of iDeal.

Spoed

We reageren binnen 20 minuten

Morgen

Later

Prijzen zijn altijd zonder materiaalkosten en inclusief BTW. Klus met uurprijs?
De vakman rekent altijd het eerste uur. Wij rekenen € 14,95 service kosten per klus.

Recensies van klanten over onze Loodgieters die gewerkt hebben aan Radiator plaatsen / verplaatsen

Radiator plaatsen / verplaatsen wordt gemiddeld beoordeeld als 4,5 van 5 sterren met meer dan 38 recensies

Een klant
maandag 31 december 2018

Vakman was keurig op tijd. Heeft zijn werk goed uitgevoerd en is zeer service gericht en vriendelijk.

Een klant
woensdag 19 december 2018

Snelle oplevering, vlotte communicatie en uitstekende opgeleverde kwaliteit.

Een klant
vrijdag 16 november 2018

Leuke man, net werk.

Een klant
maandag 12 november 2018

De vakman heeft de klus keurig afgehandeld. Hij belde "smorgens of het goed was dat hij eerder kwam dan de afgesproken tijd, omdat hij in de buurt was, prima natuurlijk. . In het algemeen: wat een uitkomst deze klusdienst, makkelijk en snel te regelen zonder zelf op zoek te hoeven naar bedrijven.

Een klant
vrijdag 9 november 2018

Netjes en goed werk afgeleverd

Een klant
vrijdag 2 november 2018

Snel, efficiënt, prettig.

De Loodgieters van Zoofy zijn hier aan het werk

Hoe werkt Zoofy?

Selecteer een klus of dienst

Per uur kan ook. Spoed? Geen probleem!

Vakmannen in de buurt krijgen een melding

Als een vakman jouw klus pakt krijg je een bevestiging

Eenvoudig achteraf betalen

Je betaalt Zoofy achteraf via Tikkie of iDeal

Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Radiator plaatsen en verplaatsen

Werkt je oude radiator niet meer op het vermogen wat je gewend was? Of wil je de radiator op een andere locatie in huis hebben? Geen probleem, regel een loodgieter op onze website die voor jou de radiator plaatsen of verplaatsen. Diezelfde dag nog hebben wij van Zoofy.nl een vakman voor jou gevonden. Ps, een andere dag kan natuurlijk ook altijd! 

Voor het plaatsen of verplaatsen van een radiator worden de volgende stappen doorlopen. Een loodgieter weet wat hij moet doen en in welke volgorde. Het makkelijkste is een zelfde model radiator. Als je een ander model radiator wilt kan dat. De leidingen moeten dan ook aangepast worden naar de nieuwe radiator.

De CV-installatie moet uitgeschakeld worden. Alle radiatoren op dezelfde en hogere verdiepingen moeten worden opengedraaid.

Het water moet uit de radiator, om dat water eruit te laten lopen is er een aftappunt op het laagste punt. De radiator waar het omgaat moet leeg zijn. Als deze leeg is is er genoeg water afgetapt. Een laag oud water is goed tegen roestvorming, waar vers water voor zorgt.

De wartels van het radiatorkraanhuis worden losgedraaid. Als de bevestiging aan de muur ook los is kan de radiator van de muur.

De plek waar de ophangbeugels van de nieuwe radiator komen, zullen zorgvuldig uitgemeten worden. Zodat de radiator waterpas komt te hangen.

Hang de radiator waterpas op. Dat zal voor loodgieter geen probleem zijn. Is het niet geheel waterpas dan is dat nog bij te stellen aan de ophangbeugels.

Er zal voldoende ruimte overgelaten aan de kant van de ontluchtingsnippel. Dit moet 2mm zijn.

Er zal teflontape om de schroefdraad gewikkeld worden, dit moeten een paar lagen zijn en gebeurd met de klok mee. Dit maakt het makkelijker om de draad in de radiator te draaien.

De (nieuwe) leidingen worden vastgedraaid. Een radiator heeft een aanvoer en een afvoer. De loodgieter zorgt ervoor dat deze op de juiste plek wordt aangesloten.

Als alles goed hangt en de loodgieter is tevreden, kan de CV- ketel weer ingeschakeld worden. Vul deze weer bij met water. Wat dan nog moet is de radiator open draaien om te ontluchten. De radiator is goed ontlucht wanneer je geen borrelgeluid meer hoort.

Is je radiator toen aan vervanging? Het makkelijkst is om dan hetzelfde en geen groter model te kopen. Schaf bijvoorbeeld dezelfde radiator aan maar dan wel met een extra paneel. De aansluitingen kunnen dan op dezelfde plek blijven zitten. Wil je toch een ander model of moet de radiator verplaatst worden? Dan komt er altijd een stukje leidingwerk bij kijken. Voor passend advies kun je natuurlijk ook een loodgieter inschakelen. Onze loodgieters helpen je graag. Zij hebben veel ervaring met het plaatsen en verplaatsen van radiatoren. Een loodgieter houdt er rekening mee wat de afstanden zijn die over moeten blijven. Met een loodgieter weet je zeker dat het ophangen van de radiator goed verloopt. Zeker als er aanpassingen gedaan moeten worden aan de leidingen naar de radiator. Wil je vandaag nog geholpen worden door een erkende loodgieter? Dan kan dat. Met 20 minuten heb je een afspraakbevestiging in de e-mail zitten. Op een andere dag kan natuurlijk ook, je kiest dan een datum en tijd die jou het beste uitkomen en vult je gegevens in. Het regelen van de vakman doen wij. Er gaat een sms uit naar alle loodgieters bij jou in de buurt. Er is vrijwel altijd een vakman bij jou in de buurt beschikbaar om je radiator te plaatsen of te verplaatsen. Ze helpen je volgens een vast tarief dat je kan zien als je een afspraak maakt en rekenen geen voorrijkosten.