Regel nu jouw vakman

Afvoer aanleggen

Vanaf €65 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 381 loodgieters bij jou in de buurt

Soms moet de wasmachine op een andere plek komen te staan. Of wellicht ben je bezig met het verplaatsen van de keuken. Waar water wegloopt moet een afvoer worden aangelegd. Omschrijf wat er moet gebeuren en maak direct een afspraak met een loodgieter bij jou in de buurt.

Regel nu jouw vakman
19 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd tot 2.5 miljoen euro
  • Ruim 200.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 2 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Aanvoer en afvoer aanleggen

Als je een nieuwe keuken hebt of een nieuwe badkamer hebt, dan wil je vaak ook je aanvoer en afvoer laten aanleggen. Soms op een bestaande plek of soms op een andere plek doordat de indeling verandert van je keuken of badkamer. Regel in dat geval een vakman via Zoofy die je snel helpt.

Afhankelijk van hoe ver de aansluitpunten zitten is het maken van een aanvoer en afvoer relatief eenvoudig. Als het minder dan een meter verplaatst moet worden of enkel moet worden aangesloten op bestaande punten ben je snel klaar. Reken op 1 maximaal 2 uur. Per strekkende meter ben je 15 tot 30 minuten extra kwijt. Zeker als je het netjes achter kasten weggewerkt wil hebben of zelfs (gedeeltelijk) in de muur gefreesd wilt hebben.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af