Regel nu jouw loodgieter

Badkraan montage

Vanaf €85 incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 1530 loodgieters in jouw regio

Warm/koud badkraan op de muur monteren bij bestaande aansluiting. Boek via Zoofy direct een loodgieter zonder voorrijkosten.

Regel nu jouw loodgieter
25 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 9 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Badkraan laten plaatsen via Zoofy

Badkraan laten plaatsen door een professionele loodgieter. Boek direct een via Zoofy een betrouwbare vakman. Jij wilt een badkraan laten plaatsen via Zoofy. Dit is een online platform waar je een vakman kunt vinden die je badkraan kan monteren. De vakman komt bij jou thuis en zal de badkraan monteren.

Voordelen van inhuren van loodgieter bij badkraan montage

De voordelen van het laten plaatsen van een badkraan via Zoofy zijn dat je een betrouwbare vakman kunt vinden die de klus voor je kan klaren. Je kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen, waardoor je precies weet wat de kosten zijn.

Wat kost een badkraan plaatsen 

De kosten voor het laten plaatsen van een badkraan via Zoofy zijn €79,-. Deze kosten zijn exclusief de materialen en kraan. Het is vaak beter om een vakpersoon in te schakelen voor het monteren van een badkraan. Een vakman heeft de juiste kennis en ervaring om de klus goed te klaren. Ook heb je meer zekerheid dat de montage goed wordt uitgevoerd. De vakmannen van Zoofy scoren namelijk een 9,2 uit 10. En worden uitvoerig gescreend door ons team. Mochten de vakmannen niet naar onze kwaliteitseisen presteren dan worden ze van het platform verwijderd. Hiermee behouden wij kwaliteit.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af