Insurance with Zoofy gives peace of mind

Glazenwasser bij jou uit de buurt voor verschillende klussen

Een glazenwasser voor de particulier is handig wanneer je zelf tijd te kort komt. Iedereen vindt het fijn om door schone ramen heen te kijken, maar niet iedereen heeft altijd even veel tijd. Ramen schoonmaken doe je niet zomaar in 1,2,3, als je het goed wilt doen ben je lang bezig. Je kan het jezelf dan makkelijker maken door de hulp in te schakelen van een professional. Op die manier ben je er ook zeker van dat je geen last meer zal hebben van vervelende strepen!

Je veiligheid voorop

Vaak wordt er ook een glazenwasser gezocht om moeilijke ramen grondig te kunnen schoonmaken. Het raam van je woonkamer schoonmaken is een klus die je makkelijk zelf kan doen, maar soms is ramen schoonmaken erg gevaarlijk. Als je bijvoorbeeld in een appartementsgebouw woont en je één of meerdere vaste ramen hebt moet je jezelf in rare en gevaarlijke bochten wringen om ze te kunnen schoonmaken. In dat geval is het verstandiger de hulp van een ervaren glazenwasser in te schakelen.

Voor bedrijven

Heb je een eigen bedrijf? Dan is het bijna onmogelijk om zelf al je ruiten te wassen. Zeker als je bedrijf veel verdiepingen heeft. Als je al de ramen zelf moet schoonmaken zal je heel wat tijd verliezen en nauwelijks tijd voor jezelf over hebben. Dat is niet de bedoeling, want je hebt voldoende andere dingen aan je hoofd!

De kosten van een glazenwasser voor het schoonmaken van al de ramen van je bedrijf zullen uiteraard veel hoger liggen dan de kosten van een glazenwasser voor de particulier, maar het is de prijs zeker waard want je spaart zo het geld uit van de tijd die je verliest als je het zelf doet!

Voor appartementsgebouwen

Heb je een eigen appartementsgebouw dat je onderverhuurt? Dan zal je een glazenwasser moeten betalen. Volgens de wet is het wel zo dat de huurders hier zelf voor verantwoordelijk zijn, maar als de ramen moeilijk bereikbaar zijn moet jij als verhuurder hiervoor betalen. Zelf de ramen schoonmaken als ze moeilijk bereikbaar zijn is ook geen optie, er zal met een hoogwerker gewerkt moeten worden.

Wordt er een glazenwasser gezocht voor een appartementsgebouw hoger dan 10 meter? Dan zal er met een stellage gewerkt worden. Gelukkig hoef je niet ver te zoeken naar een goede glazenwasser. Hoe hoog je gebouw ook is, bij Zoofy vind je altijd de glazenwasser die geknipt is voor de klus!

glazenwasser

Wat kost een glazenwasser?

Een glazenwasser gezocht voor het schoonmaken van al je glaswerk van je woning? Doe dan op voorhand goed onderzoek naar de glazenwasser prijzen. Het is handig om te weten wat je voor een glazenwasser zal moeten betalen voordat je beroep doet op een professional.

Wat zijn de gemiddelde kosten van een glazenwasser? Voor een glazenwasser zal je ongeveer 49 euro per uur betalen. De prijzen kunnen echter sterk verschillen afhankelijk van de klus en de regio. Reken dus op een prijs tussen de 40 en 55 euro per uur. Wordt er een glazenwasser gezocht voor het schoonmaken van de ramen in een vrijstaand huis? Dan zal je meer betalen dan voor het schoonmaken van de ramen van een rijtjeswoning. Hieronder een overzicht van de kosten per type woning!

Type woning Kosten
Rijtjeswoning  15 - 35 euro
Vrijstaand huis  35 - 50 euro
Hoekwoning  25 - 40 euro
Appartement  15 - 25 euro


De glazenwasser kan echter meer doen dan alleen ramen schoonmaken, je kan hem bijvoorbeeld vragen om je dakgoot te reinigen en/of je kozijnen te wassen, daarnaast kan hij ook jouw zonnepanelen reinigen. In dat geval zal je uiteraard meer betalen. Ook kan je ervoor kiezen om een ramenwasser periodiek te laten komen, zodat je nooit meer omkijken hebt naar je ramen. 

Tips om een goede glazenwasser te vinden

Je hebt dagen, weken en maanden naar een glazenwasser gezocht, maar je lijkt geen betrouwbare professional te vinden. Dat kan frustrerend zijn! Een goede glazenwasser vinden is ook niet zo eenvoudig, maar onderstaande tips zullen je zeker helpen!

Tip 1: heeft de glazenwasser een vergunning?

Een van de belangrijkste dingen waar je op moet letten tijdens je zoektocht is of de glazenwasser een vergunning heeft. De laatste tijd waren er een aantal voorvallen waarbij er maffia praktijken aan het licht kwamen. De glazenwassers bedreigden elkaar en dit zorgde voor heel wat problemen. Ook namen ze vaak illegaal personeel onder hun hoede. Dit kan je het best vermijden en dat doe je door er zeker van te zijn dat de glazenwasser een vergunning heeft in je woongebied en door te kijken dat hij aangesloten is bij het register glazenwassers.

Tip 2: kijk naar klantenervaringen

Een goede glazenwasser herkennen doe je makkelijk als je de mogelijkheid hebt om gebruikerservaringen te lezen. Op sommige sites kan je kijken wat andere mensen vonden van de professional of het bedrijf dat ze hebben ingehuurd. Geef deze sites de voorkeur, want het verhoogt de kans op het inhuren van een betrouwbare vakman aanzienlijk!

Tip 3: zoek het niet te ver

Soms is het verleidelijk om voor een vakman te kiezen die niet meteen in je buurt actief is, omdat hij goede reviews heeft. Toch is dit geen goed idee, want het zal je onnodig meer geld kosten. Hoewel je op sommige momenten de hoop verliest en het onmogelijk lijkt om een ervaren professional in je buurt te vinden, zijn ze er zeker. Je moet alleen weten hoe je ze moet vinden! Bij Zoofy betaal je een eerlijk en vast uurtarief.

Glazenwasser gezocht in je buurt? Vertrouw op Zoofy!

Of je nu zoekt naar een glazenwasser als particulier of je een professional nodig hebt voor je bedrijf, een glazenwasser van Zoofy is altijd een goed idee! Als je kiest voor een vakman van onze site zal je veel tijd uitsparen met het zoeken naar de geschikte professional. Doordat je doorgestuurd wordt naar een vakman uit je buurt betaal je ook geen voorrijkosten.

Bekijk de top 7 beste glazenwasser

5/5 - 1 reviews

Ro Klussendienst Robert Liauw glazenwasser

5/5 - 1 reviews

Ell
1 klussen uitgevoerd
Robert is een topper!!! Ik had me geen betere klussenier kunnen wensen en heb ook nog nooit een betere gehad. Dankjewel Robert.

Boek een glazenwasser

5/5 - 1 reviews

Delta T Techniek Martino Selder glazenwasser

5/5 - 1 reviews

Wijlre
1 klussen uitgevoerd
Dik tevreden

Boek een glazenwasser

5/5 - 1 reviews

Dienstverlening de Vente Martijn de Vente glazenwasser

5/5 - 1 reviews

Hilversum
1 klussen uitgevoerd
gevelreiniging , gevelreiniging , voegwerk reinigen
stipt op tijd, uitstekende job, zeer prettige man. Aanrader!

Boek een glazenwasser

5/5 - 1 reviews

Klussenbedrijf plan B Hasan Antonov glazenwasser

5/5 - 1 reviews

Amsterdam
1 klussen uitgevoerd
Dhr Antonov heeft de klus goed geklaard. Is betrouwbaar en komt zijn afspraken na. Wij zijn dus tevreden.

Boek een glazenwasser

5/5 - 1 reviews

DA Facility Service Danny la Lau glazenwasser

5/5 - 1 reviews

Zwijndrecht
1 klussen uitgevoerd
Danny heeft erg secuur gewerkt, was blij met het resultaat!

Boek een glazenwasser
Alle glazenwasser

Glazenwasser bij jou in de buurt

Glazenwasser gezocht? Dan ben je op de juiste site terecht gekomen! Bij Zoofy vind je eenvoudig de beste glazenwasser uit je buurt, waar in Nederland je ook woont. Voordat je op zoek gaat naar de geschikte professional, geven we je eerst meer informatie over de kosten van een glazenwasser, waar je op moet letten tijdens je zoektocht, enzovoort!

Alle klussen

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af

Gamma
Bol.com
Kar-wei
Praxis
Hornbach