Welke klus moet worden gedaan?

Zonnepanelen reinigen

Zonnepanelen reinigen
Vanaf   €55,-
per uur incl. BTW
4/5 (4)
Boek deze klus
8 keer aangevraagd
5280 gescreende glazenwasser
Spoed- & garantieservice
Onze vakmannen scoren een 9.2
Geen voorrijkosten

Laat je zonnepanelen reinigen door een vakman van Zoofy. Hier regel je eenvoudig en zonder gedoe een glazenwasser die jouw zonnepanelen kan reinigingen en zo het rendement van de panelen kan verhogen.

Bekijk meer

Hoe werkt Zoofy?

Selecteer je klus
1.

Selecteer je klus

Boek de klus voor een vaste prijs of tarief en deel jouw beschikbaarheid

Een vakman reageert
2.

Een vakman reageert

De vakman in de buurt accepteert de klus, neemt contact op en komt langs

Betaal veilig achteraf
3.

Betaal veilig achteraf

Betaal met iDEAL aan Zoofy via QR code of factuur per mail

Bekijk de top [X] beste glazenwasser

Absoluut Goed Ferry Bakker

4,79/5 (105 )

Ferry is een vakman! Klus was goed uitgevoerd en zou hem de volgende keer weer vragen.

Delta T Techniek Martino Selder

5,00/5 (17 )

Alles prima voor elkaar!!!!

Klussenbedrijf plan B Hasan Antonov

3,86/5 (14 )

Ja ik ben tevreden met de uitvoering van de klus. Het is heel goed uitgevoerd.

Waarom Zoofy?

  • ✓Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • ✓De plek voor jouw spoedklus!
  • ✓Onze vakmannen scoren een 9.2
  • ✓Geen voorrijkosten
  • ✓De laatste aanvraag was 11 minuten geleden.

Zonnepanelen reinigen door een specialist van Zoofy

Je ziet ze steeds vaker. Zonnepanelen. Menig dak is er al mee bedekt en niet voor niets. Het plaatsen van zonnepanelen op je dak is een slimme zet. Zo kun je zelf duurzame energie produceren door gebruik te maken van een 100% groene energiebron en draag je ook nog eens bij aan een duurzame wereld. Ook je portemonnee wordt er blij van, je energierekening valt een stuk lager uit. Een investering heb je al na zo’n zeven jaar terugverdiend. Als je nagaat dat, bij jaarlijkse reiniging en een technische inspectie door een van de vakmannen die je via Zoofy vindt, een zonnepaneel ruim 25 jaar meegaat, heb je nog ongeveer 18 jaar gratis stroom.
De werking van zonnepanelen is heel eenvoudig. De zon geeft energie in de vorm van licht en warmte. Het zonlicht wordt door de zonnecellen op je zonnepanelen in elektriciteit omgezet. Deze elektriciteit kun je nog niet gebruiken. Daarvoor is een omvormer nodig, die deze stroom naar je meterkast brengt en in wisselstroom omzet.

Wanneer je zonnepanelen op je woning hebt liggen, ontkom je er op een gegeven moment niet meer aan om je zonnepanelen te reinigen. In principe zijn zonnepanelen onderhoudsarm en er wordt door sommige beweerd dat ze bijna nooit hoeven te worden gereinigd. De meeste zonnepanelen zijn voorzien van een zelfreinigende coating. De schuine plaatsing van de zonnepanelen in combinatie met deze coating, zorgt ervoor dat wanneer het regent stof en vuil in principe vanzelf worden weggespoeld. Toch wordt er geadviseerd om je zonnepanelen niet alleen regelmatig op vuil te controleren maar ook om tenminste een keer per jaar je zonnepanelen te reinigen. Dit klusje hoef je niet zelf te doen. Bespaar enge capriolen op het dak, het wankelen op een hoge ladder, het huren van een hoogwerker en ga zo maar door. Bij ons vind je net zo gemakkelijk een glazenwasser om je zonnepanelen te reinigen net zo makkelijk als dat je een pizza bestelt. Die heeft deze klus op hoogte, je zonnepanelen schoonmaken, zo geklaard. Wist je dat onze vakmannen gemiddeld een 9,2 scoren en dat Zoofy altijd een 100% kwaliteitsgarantie biedt? 

Bekijk meer

Overige klussen

Glasbewassing Gevelreiniging voegwerk reinigen

Ben jij een vakman? Download de app en pak direct klussen op!

Download de app!

Zoofy App Play Store Zoofy app IOS