Zoek hier je klusje

Google reviews

4.1

Trustpilot reviews

4 Trustpilot zoofy

Werken o.a. samen met

Gamma Bol.com Karwei

Regel eenvoudig een gevelspecialist

Kan jouw gevel wel een onderhoudsbeurt gebruiken? Of is het tijd voor een compleet nieuwe gevel? Regel dan eenvoudig een gevelspecialist en zorg voor een professioneel en strak resultaat. Ben je benieuwd naar wat een gevelspecialist zoal voor jou kan betekenen? Bekijk dan de onderstaande tekst en lees wat een gevelspecialist zoal doet, wat de verschillende klussen zijn van een gevelspecialist, wat een gevelspecialist gemiddeld kost en hoe je een professionele gevelspecialist kunt inhuren bij Zoofy.

Een gevelspecialist heeft diverse taken en zorgt ervoor dat de gevel volledig gereinigd wordt. Indien de gevel dusdanig beschadigd is, kan een gevelspecialist het beschadigde materiaal repareren of vervangen. Ook kan een gevelspecialist je gevel een nieuwe look geven en het materiaal afwerken in een stijl en kleur naar keuze. 

Vaak heeft de gevel een belangrijke invloed op de gehele sfeer van je woning. Indien je gevel er niet meer goed uitziet, is het daarom altijd aan te raden om je gevel weer een frisse en goede opknapbeurt te geven.

Naast dat een frisse en schone gevel je woning een mooiere uitstraling biedt, zorgt een goed onderhoud gevel er ook voor dat vocht- en vorstschade zo goed mogelijk voorkomen kan worden. Je krijgt hierdoor minder snel last van vochtproblemen binnenshuis en zorgt ervoor dat de kwaliteit van het materiaal van de gevel beter gewaarborgd blijft. Een regelmatige onderhoudsbeurt, of een volledige vernieuwing van de gevel is dus zeker van belang voor de gehele waarde van je woning.

Voordat je een gespecialiseerde vakman inschakelt is het van belang dat je bekijkt of jouw gevel voldoet aan de eisen om vervangen te worden. In sommige gevallen dien je een vergunning aan te vragen om wijzigingen aan te brengen aan de gevel, en in sommige gevallen is het aanbrengen van verandering niet toegestaan, bijvoorbeeld wanneer je in een monumentaal pand woont. Controleer daarom altijd of jouw woning aan bepaalde voorwaarde dient te voldoen indien je gevelwerkzaamheden wilt laten verrichten. Uiteraard zijn reinigingswerkzaamheden hiervan uitgesloten en kun je dit voor bij alle type woningen laten uitvoeren.

Bekijk meer

Makkelijk boeken, snel opgelost en veilig achteraf betalen!

1. Vind snel je klus

1. Vind snel je klus

Kies een geschikt tijdstip en boek direct een vakman voor een vaste prijs

2. Een vakman accepteert je klus

2. Een vakman accepteert je klus

De vakman in de buurt neemt contact op en komt langs op het gewenste tijdstip

3. Betaal veilig achteraf aan Zoofy

3. Betaal veilig achteraf aan Zoofy

Beoordeel de vakman en betaal achteraf via een QR code of factuur per mail

Bekijk de top [X] beste gevelspecialisten

Binaa Construction Mohamed Ibrahim

5/5 - 2 reviews

Great work, very professional (showed up on time, discussed the problem with me, set about fixing it), for a good rate. Very pleased!

Purmerend
2 klussen uitgevoerd

5/5 - 1 reviews

Fijne communicatie, netjes gewerkt en eindresultaat is top!

Sassenheim
1 klussen uitgevoerd

Ben jij een vakman? Download nu de app en pak klusjes op bij jou in de buurt!

Download de app!

Zoofy App Play Store Zoofy app IOS