Ongediertebestrijder gezocht?
2 recensies

Maak direct een afspraak. Bestel een ongediertebestrijder voor de aanpak van alle soorten ongedierte in en om het huis

bijv. 'Zilvervisjes bestrijden'
Ongediertebestrijder gezocht?
Waarom Zoofy?
  • De laatste aanvraag was 9 minuten geleden.
  • Er zijn vandaag 135 klusaanvragen.
  • Ruim 100.000 mensen gingen je voor.
  • Geen voorrijkosten.
  • Wij regelen de beste prijs voor je.
Meer dan 3.000 vakmannen

Meer dan 3.000 vakmannen

Geen voorrijkosten, er komen alleen lokale vakmannen bij je langs

Meer dan 15.000 reviews

Meer dan 15.000 reviews

Huiseigenaren zoals jij beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Ongediertebestrijding

Last van zilvervisjes die de boeken aanvreten of knaagdieren zoals muizen en ratten in het huis? Het zijn klusjes voor de ongediertebestrijding. Bij Zoofy werken we daarvoor samen met vakmannen die je snel helpen bij ongedierte in huis. Vaak lukt dat al binnen 24 uur.

Populaire Ongediertebestrijder klussen Toon alle klussen

Recensies van klanten over de Ongediertebestrijders van Zoofy

De Ongediertebestrijders van Zoofy werden beoordeeld als 5 van 5 sterren met meer dan 2 recensies

Marleen uit Amsterdam
donderdag 11 juli 2019, Wespennest verwijderen

Ja goed en kordaat gehandeld.

Onze Ongediertebestrijders zijn hier aan het werk

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Alle Ongediertebestrijder klussen op een rijtje

Onze ongediertebestrijders

Wij (Zoofy) hebben een breed netwerk aan ongediertebestrijders waardoor er altijd een bij jou in de buurt is. Dit is handig als je snel van je ongedierteoverlast af wil. Zoofy heeft ongediertebestrijders van Groningen tot Maastricht en van Nijmegen . En uiteraard kun je via onze website ook een afspraak in plannen wanneer je last hebt van ongedierte in Amsterdam. Na jouw aanvraag komen wij in actie en zorgen wij ervoor dat een lokale vakman contact met je opneemt.

Voor het bestrijden van ongedierte is het belangrijk dat een vakman een diploma haalt waaruit blijkt dat je weet hoe je professionele hulp biedt voor het bestrijden van allerlei soorten ongedierte. Dit diploma haal je door een cursus bestrijding technicus te volgen. Deze cursus bestaat uit theorie en een praktijk gedeelte, net als het examen. De cursus zelf duurt een dag en dan nog een dag voor het examen. Het diploma is vijf jaar geldig. Daarna is de ongediertebestrijder geschikt om een wespennest te verwijderen, voor bedwantsen bestrijding, of het verhelpen van problemen met ongedierte zoals de bruine rat. Met name in grote steden wil dat beestje nog wel eens voor overlast zorgen.

Bij een ongediertebestrijding worden onder andere ook: muizen, ratten, kakkerlakken, mieren, houtworm, vogels, zilvervisjes en mollen bestreden. Heeft u last van ongedierte dan kan een van onze lokale ongediertebestrijder vaak met spoed helpen. Dan bent u dezelfde of volgende dag verlost van het ongedierte. Wij werken alleen met vakmannen die binnen een straal 20 kilometer van je vandaan. Daardoor hoeft u nooit voorrijkosten te betalen.

Aan de hand van jouw postcode tonen wij de tarieven die onze experts hanteren. Dat verschilt vaak tussen het soort klus dat gedaan moet worden en is soms ook afhankelijk van de regio. Voor het verwijderen van een wespennest en andere standaardklussen rekent een ongediertebestrijdingsbedrijf vaak een vast tarief. Dit ligt meestal rond de 75 euro.

Die vind je bij Zoofy. Wij hechten waarde aan de ervaringen van mensen die een ongediertebestrijder hebben ingehuurd. Zo weet je zeker dat er iemand met verstand van zaken voor je deur staat.