Regel nu jouw ongediertebestrijder

Vlooien bestrijden

Vanaf €75 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 118 ongediertebestrijders in jouw regio

Last van vlooien in het huis? Boek dan via Zoofy direct een ongediertebestrijder in jouw regio. Zo gefikst, altijd zonder voorrijkosten.

Regel nu jouw ongediertebestrijder
10 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • De plek voor jouw spoedklus!
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
  • De laatste aanvraag was 3 minuten geleden.

Vlooien bestrijden via Zoofy

Vlooien bestrijden? Boek via Zoofy eenvoudig een ongediertebestrijder bij jou in de buurt. Je boekt een professional wanneer het jou uitkomt. Zoofy levert ongediertebestrijders door heel Nederland. Met wat voor soort ongedierte je ook te maken hebt. Het bestrijden van vlooien kan al vanaf €75,- per uur. Onze ongediertebestrijders gaan zorgvuldig te werk, zodat jij zo spoedig mogelijk af bent van het ongedierte.

Vlooien bestrijden via Zoofy

Jij wilt vlooien bestrijden in je huis. Vlooien bestrijden is een lastige taak, maar met de juiste kennis en middelen kun je het probleem aanpakken. Zoofy biedt een service aan waarmee je vlooien kunt bestrijden.

Het voordeel van vlooien bestrijden via Zoofy is dat je een professionele service krijgt. Je krijgt een vakman die je huis grondig inspecteert en de juiste middelen gebruikt om de vlooien te bestrijden. De kosten voor deze service kunnen variëren, afhankelijk van de omvang van het probleem.

Het nadeel van vlooien bestrijden is dat het een kostbare oplossing kan zijn, gelukkig ben je bij Zoofy al van te voren op de hoogte van de tarieven. Als je het probleem zelf aanpakt, kun je veel geld besparen. Het is echter belangrijk om te weten dat vlooienbestrijding een specialistisch vak is en dat het beter is om het aan een vakpersoon over te laten. Als je het zelf doet, kan het zijn dat je het probleem niet goed aanpakt en dat het terugkomt.

Andere ongedierte bestrijding klussen

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af

Gamma
Bol.com
Kar-wei
Praxis
Hornbach