Insurance with Zoofy gives peace of mind

Jouw keukenspecialist vind je via Zoofy!

Een goede keuken specialist voorziet jou ook van betrouwbaar en professioneel advies. Als het financieel aantrekkelijker is om een reparatie of onderhoud uit te voeren in plaats van gelijk een nieuw onderdeel te bestellen, zal een goede keukenspecialist jou op die mogelijkheid wijzen. Via Zoofy vind je die goede en betrouwbare keukenspecialist. Lees verder voor welke klusjes in jouw keuken jij via Zoofy een keukenspecialist kan bestellen.

Keukenkast deurtjes verstellen of vervangen?

Wanneer een keuken alweer een paar jaartjes ouder is, kan het voorkomen dat de frontdeurtjes van de keukenkastjes gaan hangen. Veel mensen storen er zich aan wanneer het strakke aanzicht van die ooit symmetrische keuken is verdwenen.

Gelukkig is het niet altijd nodig om de frontdeurtjes te vervangen. De meeste keukenkasten zijn voorzien van complexe scharnieren die de mogelijkheid bieden om de frontdeurtjes weer handmatig te verstellen. De meeste scharnieren zijn zo gemaakt dat voor het laten zakken of stijgen van de frontdeur ook de diepte van het deurtje moet worden ingesteld. Een keukenspecialist kent de werking van deze scharnieren en kan handmatig alle frontdeuren weer verstellen zodat jouw keuken weer die strakke lijn terug krijgt.

Wanneer de scharnieren defect zijn of simpelweg niet zijn voorzien van een degelijke verstelmethode, kan je er voor kiezen om de frontdeurtjes te vervangen. Je kunt er ook voor kiezen om de keukenfrontjes te schilderen

Monteren inbouwapparatuur


De kans is heel groot dat jouw huidige keuken is voorzien van inbouwapparatuur. Helaas heeft ook inbouwapparatuur niet het eeuwige leven. Wanneer één van de inbouwapparaten de geest heeft gegeven, weet een keukenspecialist gelukkig hoe hij die adequaat kan vervangen.
De specialist zal indien nodig eerst de achterwand demonteren om stroomkabels, gasaansluitingen en wateraansluitingen los te koppelen.
Vervolgens zal de specialist de frontpanelen demonteren zodat het inbouwapparaat verwijderd kan worden.
Nadat de nieuwe inbouwapparatuur is geplaatst, zal de keukenspecialist alles weer netjes aansluiten.
Via Zoofy vind je de vakman voor het professioneel verwijderen en plaatsen van jouw:

 • Inbouwoven
 • Inbouwmagnetron
 • Inbouw koelkast/vriezer
 • Gasfornuis/elektrische kookplaat
 • Inbouw vaatwasser

Monteren aanrechtblad

Een keukenspecialist helpt jou bij het installeren van elk type aanrechtblad.
Via Zoofy vind je de keuken specialist voor het monteren van:

 • Kunststof aanrechtbladen
  Kunststof aanrechtbladen hebben een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Een kunststof aanrechtblad is leverbaar in alle denkbare kleuren in een breed scala van ontwerpen waarbij de kwaliteit van een hoog niveau is.
 • RVS aanrechtbladen
  Een roestvrij stalen werkblad geeft een keuken een strakke aanblik en is zeer onderhoudsvriendelijk. Een RVS aanrechtblad laat zich makkelijk schoonmaken en is bestand tegen zowel water als hoge temperaturen.
 • Houten aanrechtbladen
  Een houten aanrechtblad wordt vaak gebruikt bij keukens waarbij de frontdeuren eveneens van hout zijn gemaakt. Een houten aanrechtblad wordt onder hoge druk gemaakt, behandeld met natuurolie en vervolgens geïmpregneerd. Een houten aanrechtblad vereist wel veel meer onderhoud dan welk ander type aanrechtblad dan ook.
 • Aanrechtblad van gehard glas
  Glazen keukenbladen zijn allesbehalve breekbaar. Glazen keukenbladen worden door het industriële proces waarin ze vervaardigd worden zo gehard dat ze stoot- en krasvast zijn.
  Glazen aanrechtbladen zijn verkrijgbaar in matte en glanzende uitvoeringen.
 • Betonnen aanrechtbladen
  Een betonnen aanrechtblad wordt op een ambachtelijke manier geproduceerd en heeft naast het robuuste uiterlijk ook een hele stijlvolle uitstraling. Zoals je van een betonnen aanrechtblad kan verwachten is het ook zeer stoot- en krasvast.
 • Natuurstenen aanrechtbladen.
  Elke keuken krijgt een grote boost in uitstraling met een natuurstenen aanrechtblad.
  Natuurstenen aanrechtbladen zijn verkrijgbaar in onder andere composiet, graniet, Belgisch hardsteen (ook wel Arduin genoemd) en keramische aanrechtbladen.


Het installeren van een aanrechtblad begint al bij het opmeten van de muren. Het komt nauwelijks voor dat muren volledig haaks zijn. Daarom zal een keukenvakman niet alleen de lengte van het aanrechtblad opmeten, maar ook de graden van de muren. Zo wordt een lelijke spleet bij de muur voorkomen en zal het aanrechtblad netjes aansluiten.

Onderhoud natuurstenen aanrechtblad

Een keukenspecialist schakel je ook in voor het onderhoud van je natuurstenen aanrechtblad.
Een natuurstenen aanrechtblad is voor elke keuken een grote aanwinst door de grandioze uitstraling die een keuken ervan krijgt.
Natuurstenen aanrechtbladen zijn echter wel onderhoudsgevoelig.
Natuursteen bestaat voor een groot gedeelte uit kalk. Wanneer kalk in aanraking komt met zuren ontstaan er al gauw doffe plekken. Veel voorkomende zuren in de keuken zoals azijn, sinaasappelsap en het sap van fruit tasten vroeg of laat een natuurstenen werkblad aan.
Behalve doffe plekken kunnen er ook krassen en andere beschadigingen zoals putjes in een natuurstenen aanrechtblad ontstaan.

Zowel doffe plekken als beschadigingen worden door een keukenspecialist verholpen door het slijpen en/of polijsten van het natuurstenen aanrechtblad.
Voor het doen verdwijnen van doffe plekken en lichte beschadigingen is polijsten doorgaans voldoende. Bij zwaardere beschadigingen zoals diepe krassen zal eerst het natuurstenen aanrechtblad geslepen moeten worden met een diamantslijpborstel.
Een keukenspecialist is in staat om jouw natuurstenen aanrechtblad weer zo goed als nieuw te maken waarbij jij zelf kan aangeven in welke mate jij jouw natuurstenen aanrechtblad weer wilt laten glanzen. Hoe intensiever een natuurstenen aanrechtblad wordt gepolijst, hoe meer die zal gaan glanzen.

Gootsteen en kookplaat vervangen

Wanneer je behoefte hebt aan een grotere spoelbak of kookplaat, aarzel dan niet om contact op te nemen met een keuken specialist. Een specialist kan je vertellen welke mogelijkheden er bestaan om jouw spoelbak of kookplaat te vervangen met behoud van je huidige aanrechtblad.
Een voorwaarde is dat de nieuwe spoelbak of kookplaat niet kleiner mag zijn dan de huidige. Het bestaande uitgefreesde gat in jouw aanrechtblad kan een specialisten wel vergroten, maar niet verkleinen.
Een andere voorwaarde voor het kunnen plaatsen van een nieuwe spoelbak of kookplaat is dat de bijbehorende keukenkast breed genoeg is om het nieuwe model in te laten wegzakken.

Kookeiland of werkeiland laten installeren

Wanneer de ruimte in jouw keuken dat toelaat, kan je ervoor kiezen om een kookeiland of werkeiland te laten plaatsen.
De minimale ruimte die een eiland vereist is 90 bij 150 cm. Dan heb je nog voldoende bewegingsvrijheid nodig rondom het eiland om comfortabel te kunnen bewegen.

Voor het installeren van een kookeiland is de enige toegevoegde voorwaarde dat er een stroomaansluiting en eventueel een gasaansluiting op de locatie van het kookeiland wordt geïnstalleerd.
Een keukenvakman zal vervolgens jouw keuken voorzien van nieuw elan met jouw nieuwe keukeneiland.

Monteren afzuigkap

Een keuken kan niet zonder goede ventilatie. Wanneer alle kookdampen niet efficiënt worden afgevoerd, zal het vocht zich uiteindelijk gaan ophopen in de muren. Waarbij in het ergste geval zachte muren of zelfs schimmel ontstaat.
Nu is het monteren van een afzuigkap niet zomaar gedaan. Eerst zal er een goede ventilatie moeten worden aangelegd naar de buitenmuur.
Als de ventilatie al aanwezig is, moet de afzuigkap op een dusdanige professionele manier worden gemonteerd dat er geen schade ontstaat tijdens de montage. Of achteraf wanneer de montage niet goed uitgevoerd is en de afzuigkap het gevecht met de zwaartekracht verliest.
Een keuken specialist helpt jou met het aanleggen van de ventilatieafvoer naar buiten tor, met het installeren van de afzuigkap en eventueel met de plaatsing van een schouw over de afzuigkap.

Wat kost een keukenspecialist nu eigenlijk?

Zoals je kan lezen is een keuken specialist voor ontzettend veel werkzaamheden in de keuken in te zetten.
Waarbij geen één klus hetzelfde is. De ene afzuigkap is de andere niet en dat geldt evenzeer voor aanrechtbladen, inbouwapparatuur en elk materiaal en onderdeel die je maar in jouw keuken kan vinden.
Elke keuken is nu eenmaal uniek, dus is het lastig om op voorhand een prijs te noemen.
Wanneer je via Zoofy jouw keukenspecialist inschakelt, ben je er tenminste wel van verzekerd dat je geen voorrijkosten hoeft te betalen. Vanaf €49 komt de keuken specialist die jij via Zoofy bestelt al bij jou langs om de gewenste werkzaamheden aan jouw keuken uit te voeren.

Keukenspecialist gezocht? Regel het via Zoofy!

Wanneer jij jouw keuken specialist boekt via Zoofy, hebben wij jou nog veel meer te bieden dan het lage starttarief van €49 zonder dat er voorrijkosten aan te pas komen.
Via Zoofy heb je namelijk de keuze uit een groot aanbod van vakmensen uit jouw directe omgeving.
Elke klus die jij via ons boekt, verzekeren wij kosteloos voor jou tot een bedrag van maximaal €2.500.000,-
Ook al zijn alle vakmensen die jij via ons kan inschakelen zelfstandig verzekerd, deze service geven wij jou als garantie er graag bovenop. Zo kun jij met een gerust gevoel elke klus via ons aannemen zonder dat je achteraf voor vervelende verrassingen komt te staan.
Deze extra verzekering is slechts onderdeel van onze komt goed garantie.
Wij staan er namelijk ook garant voor dat elke klus naar afspraak wordt afgerond.
Alles om jou te laten weten dat een klus die via Zoofy wordt uitbesteed ook daadwerkelijk in goede handen terecht komt.
Alleen in Nederland al gingen 200.000 tevreden mensen jou voor om hun vakman via ons te bestellen. Die 200.000 mensen gaven ons een gemiddelde beoordeling van een 9,2!
Wacht dus niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om jou in contact te laten komen met een keuken specialist.

Bekijk de top 29 beste keukenspecialisten

5/5 - 1 reviews

AFK Services André Klaassen keukenspecialist

5/5 - 1 reviews

Zandvoort
1 klussen uitgevoerd
André is een aardige rustige man die gestaag doorwerkt. Gaat heel goed met de spullen om en laat alles netjes achter. Door omstandigheden mijnerzijds heeft deze klus een vervolg. Kan niet wachten tot alles op zijn plek staat. Voor nu...Top!!!

Boek een keukenspecialist

5/5 - 2 reviews

Montagebedrijf John Overmeer John Overmeer keukenspecialist

5/5 - 2 reviews

Maastricht
2 klussen uitgevoerd
In zeer korte tijd de klus geklaart! Een all-round vakman die de werkzaamheden perfect afstemt op elkaar. Kwaliteit van werkzaamheden is goed. Daarbij flexibel zodat ook onverwachte zaken vakkundig en snel opgepakt worden.

Boek een keukenspecialist

4/5 - 1 reviews

Fiksterieur Marinus van Iterson keukenspecialist

4/5 - 1 reviews

Enschede
1 klussen uitgevoerd
Moeilijke klus ( wat betreft onze keuken) Keurig gewerkt en we zijn zeer tevreden.

Boek een keukenspecialist

5/5 - 1 reviews

Absoluut Goed Ferry Bakker keukenspecialist

5/5 - 1 reviews

Eindhoven
1 klussen uitgevoerd
Ferry is really professional and responsible. Really glad to meet him!

Boek een keukenspecialist

5/5 - 1 reviews

Paradijs Peter Bol keukenspecialist

5/5 - 1 reviews

Honselersdijk
1 klussen uitgevoerd
Zeer fraai mens met absoluut verstand van zaken en neem z’n tijd Moeite dik waard

Boek een keukenspecialist
Alle keukenspecialisten

Vind direct de beste keukenspecialist in jouw buurt

Keukenspecialist gezocht? Via Zoofy vind jij snel en eenvoudig de vakman die jou helpt met al de reparaties en onderhoud wat er maar in jouw keuken onder handen moet worden genomen.
Een keuken specialist onderscheidt zich van andere vaklui door zijn allrounderschap. Een keukenvakman monteert net zo professioneel een afzuigkap als dat hij jouw keuken voorziet van een nieuw aanrechtblad

Alle klussen

Afzuigkap installeren
1.836 keer aangevraagd
Vanaf €149 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 13026 keukenspecialisten in jouw regio
Inbouw afzuigkap installeren
72 keer aangevraagd
Vanaf €149 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 10430 keukenspecialisten in jouw regio
Keuken gereedmaken voor plaatsen
24 keer aangevraagd
Vanaf €59 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 8111 keukenspecialisten in jouw regio
Keuken wrappen
120 keer aangevraagd
Vanaf €69 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 6100 keukenspecialisten in jouw regio
Keukenblad op maat
96 keer aangevraagd
Vanaf €59 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 4324 keukenspecialisten in jouw regio
Keukenfrontjes vervangen
84 keer aangevraagd
Vanaf €59 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 10393 keukenspecialisten in jouw regio
Alle klussen

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af

Gamma
Bol.com
Kar-wei
Praxis
Hornbach