Regel nu jouw loodgieter

Kokend water kraan installeren

Vanaf €159 incl. btw

De bovengenoemde prijs is exclusief (eventueel) meerwerk en materialen.

Wil jij jouw kokend water kraan laten installeren? Boek direct de beste loodgieter uit jouw buurt via Zoofy. Géén gedoe met offertes of voorrijkosten.

Regel nu jouw loodgieter
145 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 10 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Laat de installatie van de kokend water kraan over aan Zoofy

Een kokend water kraan is een kraan die direct kokend water levert. Het is een handige manier om direct kokend water te krijgen zonder dat je het eerst moet koken. Het is een stuk sneller en gemakkelijker dan het koken van water op het fornuis. De voordelen van een kokend water kraan zijn dat je direct kokend water krijgt, je geen energie hoeft te verspillen aan het koken van water en je geen water hoeft te verspillen door het te laten koken.

Wat kost een kokend water kraan installatie

De kosten van een kokend water kraan kunnen variëren, afhankelijk van het type kraan dat je kiest. De kosten voor de installatie kosten via Zoofy slechts: €139,-.

Gebruik Zoofy voor kokend water kraan installatie

Het is altijd beter om de installatie van een kokend water kraan over te laten aan een loodgieter. Zij hebben de kennis en ervaring om de installatie goed en veilig uit te voeren. Zoofy is een goede optie als je op zoek bent naar een loodgietersbedrijf die je kan helpen met de installatie van je kokend water kraan. Via Zoofy weet je zeker dat je een goede loodgieter boekt, onze vakmannen scoren gemiddeld een 9,2 uit 10.

Andere loodgietersklussen op Zoofy

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af