Regel nu jouw keukenspecialist

Keukenrenovatie

Vanaf €59 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 3283 keukenspecialisten in jouw regio

Wil jij jouw keuken laten renoveren? Laat je keukenrenovatie over aan een klusjesman van Zoofy. Boek direct je vakman. Géén voorrijkosten.

Regel nu jouw keukenspecialist
57 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • De plek voor jouw spoedklus!
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
  • De laatste aanvraag was 14 minuten geleden.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Waarom kiezen voor een keukenrenovatie?

Als je je keuken in een nieuw jasje wilt steken, dan zijn er twee opties: een keukenrenovatie of een nieuwe keuken installeren. Door te kiezen voor een keukenrenovatie spaar je heel wat geld uit. In de meeste gevallen is dit dus de beste manier om te kunnen genieten van een nieuwe keuken.

Af en toe je keuken vernieuwen is geen overbodige luxe. Je spendeert er veel tijd en het is dan ook aangenaam als je je prettig voelt in je keuken. Bovendien zal een nieuwe keuken de momenten met je gezin nog gezelliger maken!

Boek nu een keukenspecialist

Hoeveel kost een keukenrenovatie?

De renovatie van je keuken komt met een pittig prijskaartje, maar hoeveel kost een keukenrenovatie precies? De prijs van een keukenrenovatie is moeilijk te bepalen, omdat er ontelbare keuzes zijn. Je kan enkel je muren laten schilderen of je keukendeurtjes laten vervangen, maar je kan je keuken ook helemaal vernieuwen. Een totaalrenovatie kost gemiddeld tussen de 1000 en 2500 euro. Hieronder geven we je een prijsindicatie van enkele klusjes!

Klus Kosten
Werkblad vervangen  150,- tot 400,-
Keukenfrontjes vervangen  450,- tot 900,-
Deurtjes schilderen  30,- tot 60,- (per deur)

Keukendeuren vervangen

Wil je alleen de keukendeuren vervangen? Bekijk dan onze pagina over keukenfrontjes vervangen.

Keukenwerkblad vervangen

Als je kiest voor een keukenrenovatie dan denk jij misschien in de eerste instantie aan keukendeurtjes vervangen. En het klopt dat keukendeurtjes vervangen een groot onderdeel is van een keukenrenovatie, maar er zijn nog heel wat andere dingen die kunnen vernieuwd worden, zoals je werkblad. Door je werkblad te vernieuwen maak je koken aangenaam en zorg je voor meer gezelligheid. Uit welke opties kan je kiezen?

keukenblad renoveren

Composieten werkblad

Een composieten werkblad is ideaal als je een moderne keuken wilt creëren. Composiet heeft een trendy uitstraling. Het is bovendien erg krasbestendig, waterdicht en hygiënisch. Met dit materiaal moet je wel oppassen, want hete potten kunnen blijvende plekken veroorzaken.

Granieten werkblad

Graniet is een van de meest gekozen materialen voor een werkblad. Dat komt omdat het de keuken zowel een luxueuze als rustieke uitstraling geeft. Graniet is tevens duurzaam. Het is hitte- en krasbestendig.

Houten werkblad

Een houten werkblad is ook mogelijk en het is een goede keuze als je warmte in je keuken wilt brengen. Met een speciale toplaag wordt hout water- en hittebestendig gemaakt, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken.

Betonnen werkblad

Als je je keuken een stoere uitstraling wilt geven, dan is beton de beste keuken. Een betonnen werkblad zal vooral mooi staan in een industrieel interieur, maar het kan ook karakter geven aan een modern interieur. Beton is slijtvast en bestand tegen hitte. Bovendien is het onderhoudsvriendelijk, waardoor het je tijd bespaart. Het nadeel is dat beton snel kan breken.

Nieuwe apparatuur voor meer kookplezier

Als je kiest voor een keukenrenovatie, dan kan je naast je keukendeurtjes vervangen, ook je apparatuur vervangen. Dat is interessant, want nieuwe apparatuur zal koken veel aangenamer maken. Bovendien kan je kiezen voor energiezuinig apparatuur, waardoor je geld uitspaart. Je kan zoveel apparatuur laten vervangen als je zelf wil: een nieuwe koelkast, een nieuwe oven, een nieuwe frigo, het kan allemaal!

Boek nu een keukenspecialist

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af

Gamma
Bol.com
Kar-wei
Praxis
Hornbach