Regel nu jouw keukenspecialist

Keuken wrappen

Vanaf €69 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 2029 keukenspecialisten in jouw regio

Ben je op zoek naar een keukenspecialist die jouw keuken kan wrappen? Boek hier direct een geschikte vakman.

Regel nu jouw keukenspecialist
10 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • De plek voor jouw spoedklus!
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
  • De laatste aanvraag was 13 minuten geleden.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Laat je keuken wrappen via Zoofy

Boek via Zoofy eenvoudig een klussen die jouw keuken kan wrappen. Regel via Zoofy een betrouwbare klusjesman zonder gedoe.

Wat is keuken wrappen

Keuken wrappen is een manier om de kastjes en apparaten in je keuken een nieuwe uitstraling te geven zonder ze te vervangen. Bij het wrappen van een keuken wordt een vinyl- of foliebekleding op de kastjes en apparaten aangebracht, waardoor ze een andere kleur of afwerking krijgen. Dit kan een goedkope en gemakkelijke manier zijn om je keuken een nieuwe look te geven zonder veel tijd of moeite te hoeven steken in het vervangen van de kastjes en apparaten.

Het wrappen van een keuken kan door een professioneel worden gedaan, maar sommige mensen kiezen ervoor om het zelf te doen. Het is belangrijk om de juiste materialen te gebruiken en om voldoende tijd te nemen om het wrappen goed te doen, zodat het eindresultaat er professioneel uitziet.

Kosten keuken wrappen

De kosten van het wrappen van een keuken kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals de grootte van de keuken, het type vinyl of folie dat wordt gebruikt en of je het zelf doet of laat doen door een professioneel. Bekijk hier een uitsplitsing van de kosten keuken wrappen.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af

Gamma
Bol.com
Kar-wei
Praxis
Hornbach