Insurance with Zoofy gives peace of mind

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer

 

Veel geboekte klussen  
Onderhoud CV-ketel Tuin onderhoud
Boomstronken verwijderen Grond egaliseren
Plafond schilderen Kraan plaatsen
Lekkage opsporen Stukadoor Amsterdam
Schilder Amsterdam Leidingwerk plaatsen

 

 

Ongediertebestrijders uit Venlo

Vogels kunnen voor overlast zorgen, ook in Venlo. Voordat die vogels jou ook vroeg in de ochtend wakker gaan maken, wil je maatregelen nemen. Vogelwering op je dak lijkt je wel een goede oplossing. Een ongediertebestrijder kan je daar dan bij helpen. Zoofy kan je aan een ongediertebestrijder helpen. Je hebt een afspraak zo gemaakt.

Alle klussen
Bedwantsen bestrijden
24 keer aangevraagd
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 50 ongediertebestrijders bij jou in de buurt
Houtworm of boktor bestrijden
Vanaf €100 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 46 ongediertebestrijders bij jou in de buurt
Kakkerlakken bestrijden
24 keer aangevraagd
Vanaf €85 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 46 ongediertebestrijders bij jou in de buurt
Mieren bestrijden
48 keer aangevraagd
Vanaf €85 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 45 ongediertebestrijders bij jou in de buurt
Mollen bestrijden
Vanaf €80 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 45 ongediertebestrijders bij jou in de buurt
Muizen bestrijden
96 keer aangevraagd
Vanaf €99 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 47 ongediertebestrijders bij jou in de buurt
Alle klussen
Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

In welke wijken van Venlo word je geholpen?

Je wordt onder andere geholpen in de wijken: Venlo Zuid, Venlo Centrum, Belfeld, Arcen, Lomm, Velden, Steyl, Op de Hei, Tegelen, Klingerberg, Vossener, Steyl, Het Ven, Trade port en Boekend. In alle wijken van Venlo staan de ongediertebestrijders voor je klaar.Het maken van een afspraak kost je niet meer dan een paar minuten. Je vult in waar de ongediertebestrijder voor moet komen. Dat kan zijn voor: Mollenoverlast en preventie, overlast door mieren en preventie, kakkerlakkenoverlast en maatregelen nemen, overlast door houtworm, vogeloverlast en preventie, overlast door zilvervisjes en preventiemaatregelen nemen, rattenoverlast en preventie, overlast door muizen en maatregelen nemen en het verwijderen van een wespennest. Op het volgende scherm geef je aan of je vandaag nog een ongediertebestrijder wilt hebben of dat de ongediertebestrijder op een later moment kan komen. Geef je aan dat er vandaag nog iemand langs moet komen? Dan heb je in een minuut of 20 een afspraakbevestiging in je mail. Voor een klus die op een later moment kan kies je een dag en tijd waarop de ongediertebestrijder langs komt. Wat je als laatste invult zijn je gegevens. De ongediertebestrijder weet dan waar in Venlo hij moet zijn. De ongediertebestrijder komt uit Venlo. Daar zit voor jou een voordeel aan, namelijk dat je geen voorrijkosten hoeft te betalen. Het uurtarief van de ongediertebestrijder zie je staan als bezig bent met het maken van een afspraak.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af