Regel nu jouw ongediertebestrijder

Steenmarter verwijderen

Vanaf €75 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 88 ongediertebestrijders in jouw regio

Last van steenmarter in het huis? Boek dan via Zoofy direct een ongediertebestrijder in jouw regio. Zo gefikst, altijd zonder voorrijkosten.

Regel nu jouw ongediertebestrijder
10 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • De plek voor jouw spoedklus!
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
  • De laatste aanvraag was 8 minuten geleden.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Laat je steenmarter bestrijden via Zoofy

Via Zoofy boek je eenvoudig een professional voor het verwijderen van steenmarters.

Een vakman inschakelen voor steenmarter verwijderen

Een steenmarter is een dier dat in Europa voorkomt en vaak wordt beschouwd als een plaagdier. Steenmarters zijn kleine zoogdieren die zich voeden met insecten, wormen, plantaardig materiaal, vogels eieren en jonge vogels. Ze wonen vaak in holen en kieren in muren, daken, tuinen en andere gebouwen.
 
Het verwijderen van steenmarters kan een uitdaging zijn omdat het dier vaak verstopt zit in moeilijk bereikbare plekken. Er zijn verschillende methodes die kunnen worden gebruikt om steenmarters te verwijderen, zoals het gebruik van vallen, het afdichten van toegangspunten en het gebruik van geluids- of geurverspreiders. Het is belangrijk om te weten dat steenmarters beschermd zijn in Nederland, dus verwijdering mag alleen in specifieke gevallen worden toegepast en alleen door een gekwalificeerde professional.
 
In jouw geval kan het beter zijn om een vakman in te schakelen voor het verwijderen van steenmarters, omdat een vakman de juiste vaardigheden en ervaring heeft om dit op een humane en verantwoorde manier te doen en ook de wetgeving in acht neemt. Hierdoor zorg je dat de steenmarter op een verantwoorde manier wordt verwijderd en dat het ook nog eens binnen de wetgeving gebeurt.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af

Gamma
Bol.com
Kar-wei
Praxis
Hornbach