Insurance with Zoofy gives peace of mind

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer

 

Veel geboekte klussen  
Onderhoud CV-ketel Tuin onderhoud
Boomstronken verwijderen Grond egaliseren
Plafond schilderen Kraan plaatsen
Lekkage opsporen Stukadoor Amsterdam
Schilder Amsterdam Leidingwerk plaatsen

 

 

Ongediertebestrijding Tilburg

Er zijn een aantal kakkerlakken die hun intrek hebben genomen in jouw Tilburgse keukenkastje. Je vraagt je wel af hoe die kakkerlakken in huis zijn gekomen. Voor nu is het belangrijker om te zorgen dat het kakkerlakkenprobleem verholpen wordt. Het moet niet zo zijn dat je hele huis straks vol kakkerlakken zit. Daarom ga je op zoek naar een ongediertebestrijder, op Zoofy vind je die. Je kan dan dezelfde dag al van de kakkerlakken af zijn.

Alle klussen
Bedwantsen bestrijden
24 keer aangevraagd
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 50 ongediertebestrijders bij jou in de buurt
Houtworm of boktor bestrijden
Vanaf €100 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 46 ongediertebestrijders bij jou in de buurt
Kakkerlakken bestrijden
24 keer aangevraagd
Vanaf €85 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 46 ongediertebestrijders bij jou in de buurt
Mieren bestrijden
48 keer aangevraagd
Vanaf €85 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 45 ongediertebestrijders bij jou in de buurt
Mollen bestrijden
Vanaf €80 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 45 ongediertebestrijders bij jou in de buurt
Muizen bestrijden
96 keer aangevraagd
Vanaf €99 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 47 ongediertebestrijders bij jou in de buurt
Alle klussen
Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Waar in Tilburg staan de ongediertebestrijders voor je klaar?

De ongediertebestrijders waar Zoofy mee samenwerkt staan voor je klaar in de wijken: Het Zand, Berkel Enschot, Heikant, Udenhout, Groenewoud, Stokhasselt, Groeseind Hoefstraat, De Hasselt, Binnenstad, Oerle, De Reit, Leeuwerik, De Blaak, Huibeven, Wandelbos Noord, Hoogvenne, Korvel, Loven Bestend, Tuindorp de Kievit, Het Goirke en Noordhoek.Een afspraak met een ongediertebestrijder heb je nog niet eerder zo snel kunnen maken. Je vult een aantal gegevens in en de klus kan naar de ongediertebestrijders in Tilburg gestuurd worden. Het eerste wat je aangeeft is de klus die er moet gebeuren. Een ongediertebestrijder kan je vragen voor klussen zoals: Het verwijderen van een wespennest, overlast door kakkerlakken en preventie, overlast door zilvervisjes en preventiemaatregelen treffen, mierenoverlast en preventie, overlast door mollen en het voorkomen daarvan, overlast door vogels en preventie, muizenoverlast en het voorkomen daarvan, overlast door houtworm en preventie en voor rattenoverlast en voorkomen van overlast. Heb je een overlastprobleem door ongedierte dat zo erg is dat je vandaag nog geholpen moet worden? Dan selecteer je dat het om een spoedklus gaat. Moet het wel verholpen worden, maar kan dat later? Dan kies je een datum en een tijd waarop de ongediertebestrijder bij jou langskomt. Het laatste wat je invult zijn je gegevens. De ongediertebestrijder komt dan bij je langs om het probleem te verhelpen.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af