Insurance with Zoofy gives peace of mind

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer

 

Veel geboekte klussen  
Onderhoud CV-ketel Tuin onderhoud
Boomstronken verwijderen Grond egaliseren
Plafond schilderen Kraan plaatsen
Lekkage opsporen Stukadoor Amsterdam
Schilder Amsterdam Leidingwerk plaatsen

 

 

Ongediertebestrijding uit Breda

Misschien heb je er wel last van, een hele hoop mieren die in je Bredase huis lopen. Die kleine beestjes lopen overal. De mierenlokdoosjes helpen niks. Dan wordt het tijd om een ongediertebestrijder in te schakelen. Heel veel zin om lang te zoeken naar een ongediertebestrijder heb je niet. Dan is Zoofy.nl de oplossing. Een afspraak heb je binnen een paar minuten gemaakt.

Alle klussen
Bedwantsen bestrijden
24 keer aangevraagd
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 50 ongediertebestrijders bij jou in de buurt
Houtworm of boktor bestrijden
Vanaf €100 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 46 ongediertebestrijders bij jou in de buurt
Kakkerlakken bestrijden
24 keer aangevraagd
Vanaf €85 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 46 ongediertebestrijders bij jou in de buurt
Mieren bestrijden
48 keer aangevraagd
Vanaf €85 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 45 ongediertebestrijders bij jou in de buurt
Mollen bestrijden
Vanaf €80 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 45 ongediertebestrijders bij jou in de buurt
Muizen bestrijden
96 keer aangevraagd
Vanaf €99 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 47 ongediertebestrijders bij jou in de buurt
Alle klussen
Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

In welke wijken van Breda word je geholpen door de ongediertebestrijders?

De ongediertebestrijders komen je helpen in de wijken: Breda-Centrum, Breda-Noord, Breda-Zuid, Breda-West, Breda-Oost, Breda-Zuidoost, Breda-Noordwest, Bavel, Ulvenhout, Prinsenbeek en Teteringen. Overal in Breda word je dus geholpen.Om een afspraak te maken moet je een aantal dingen invullen. Te beginnen met het invullen van het probleem. Het kan zijn dat je een ongediertebestrijder nodig hebt voor: het verwijderen van een wespennest, houtwormoverlast en preventie, kakkerlakkenoverlast en het voorkomen, mierenoverlast en het voorkomen daarvan, overlast door mollen en die overlast voorkomen, muizenoverlast en preventie, overlast door ratten en preventie, vogeloverlast en preventie (vogelwering) en overlast door zilvervisjes en het voorkomen van de overlast. Sommige problemen wil je liever vandaag nog opgelost hebben dan morgen. Voor die klussen is er een spoedknop. Binnen 20 minuten heb je een afspraakbevestiging. Je krijgt dan vandaag nog een ongediertebestrijder bij jou op de stoep. Wil je een afspraak met een ongediertebestrijder op een later moment? Dan kies je een datum en een tijd waarop jij kan. Voordat we bij Zoofy de opdracht eruit kunnen sturen hebben we nog jouw gegevens nodig. Dan weet de ongediertebestrijder waar in Breda hij moet zijn.  Het uurtarief van de ongediertebestrijder zie je staan als je een afspraak maakt. Zoofy werkt samen met lokale ongediertebestrijders. Dat heeft voor jou als voordeel dat je geen voorrijkosten hoeft te betalen. Die drie tientjes hou je dan toch mooi in je eigen zak.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af