Insurance with Zoofy gives peace of mind

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer

 

Veel geboekte klussen  
Onderhoud CV-ketel Tuin onderhoud
Boomstronken verwijderen Grond egaliseren
Plafond schilderen Kraan plaatsen
Lekkage opsporen Stukadoor Amsterdam
Schilder Amsterdam Leidingwerk plaatsen

 

 

Ongediertebestrijding Amstelveen

Al die vogels die in Amstelveen vliegen en op je dak zitten. Het is om gek van te worden. Omdat je het zat bent wil je een ongediertebestrijder, die er dan voor zorgt dat je geen last hebt van die vogels op je dak. Op Zoofy.nl vind je dan een goede ongediertebestrijder die je graag komt helpen.

Alle klussen
Bedwantsen bestrijden
24 keer aangevraagd
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 50 ongediertebestrijders bij jou in de buurt
Houtworm of boktor bestrijden
Vanaf €100 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 46 ongediertebestrijders bij jou in de buurt
Kakkerlakken bestrijden
24 keer aangevraagd
Vanaf €85 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 46 ongediertebestrijders bij jou in de buurt
Mieren bestrijden
48 keer aangevraagd
Vanaf €85 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 45 ongediertebestrijders bij jou in de buurt
Mollen bestrijden
Vanaf €80 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 45 ongediertebestrijders bij jou in de buurt
Muizen bestrijden
96 keer aangevraagd
Vanaf €99 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 47 ongediertebestrijders bij jou in de buurt
Alle klussen
Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Waar in Amstelveen word ik geholpen door een ongediertebestrijder?

Je wordt geholpen in de wijken: Amstelveen, Waardhuis Middenhoven, Keizer Karelpad, Elsrijk, Bovenkerk Westwijk Noord, Bankras Kostverloren, Westwijk Zuid, Randwijck, Uilenstede Kronenburg, Patrimonium, Stadshart, Buitgebied Zuid, Buitengebied Noord en het Amsterdams Bos. Waar in Amstelveen je woont, overal word je geholpen.De afspraak met de ongediertebestrijder heb je zo gemaakt. Via Zoofy ben je af van het rondbellen naar 10 verschillende ongediertebestrijders die dan niet kunnen. Klussen waarvoor je een ongediertebestrijder kan vragen zijn: het verhelpen en voorkomen van overlast zilvervisjes, het voorkomen en verhelpen van overlast door kakkerlakken, houtwormoverlast verhelpen en preventiemaatregelen treffen, mollenoverlast en preventie, het verwijderen van een wespennest, rattenoverlast oplossen en voorkomen, muizenoverlast verhelpen, overlast door mieren oplossen en preventie en vogeloverlast verhelpen en preventie. Met sommige van deze problemen moet je niet te lang blijven zitten. Dan wil je zo snel mogelijk een ongediertebestrijder die dat voor je regelt. Met Zoofy kan dat. Je geeft aan dat het een spoedklus is. Met ongeveer 20 minuten heb je dan een afspraakbevestiging ontvangen per mail. Kan een klus langer wachten. Dan krijg je de optie om een dag en tijd te kiezen waarop jij kan. Op die dag komt de ongediertebestrijder langs. Voordat je afspraak gemaakt kan worden hebben wij nog een ding van je nodig. Dat zijn je gegevens. Wij kunnen de vakman dan naar jouw huis sturen. De vakman komt uit Amstelveen of de omgeving. Daarom betaal jij geen voorrijkosten.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af