Insurance with Zoofy gives peace of mind

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer

 

Veel geboekte klussen  
Onderhoud CV-ketel Tuin onderhoud
Boomstronken verwijderen Grond egaliseren
Plafond schilderen Kraan plaatsen
Lekkage opsporen Stukadoor Amsterdam
Schilder Amsterdam Leidingwerk plaatsen

 

 

Ongediertebestrijding Haarlem

Kakkerlakken die door je huis in Haarlem lopen en daar in alle gaten en spleten kruipen. Het bestrijden van kakkerlakken is lastig. Een ongediertebestrijder weet hoe hij de overlast aan moet pakken en zorgt dat je er geen last meer van hebt. Via Zoofy vind je snel en makkelijk een ongediertebestrijder.

Alle klussen
Bedwantsen bestrijden
24 keer aangevraagd
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 50 ongediertebestrijders bij jou in de buurt
Houtworm of boktor bestrijden
Vanaf €100 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 46 ongediertebestrijders bij jou in de buurt
Kakkerlakken bestrijden
24 keer aangevraagd
Vanaf €85 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 46 ongediertebestrijders bij jou in de buurt
Mieren bestrijden
48 keer aangevraagd
Vanaf €85 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 45 ongediertebestrijders bij jou in de buurt
Mollen bestrijden
Vanaf €80 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 45 ongediertebestrijders bij jou in de buurt
Muizen bestrijden
96 keer aangevraagd
Vanaf €99 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 47 ongediertebestrijders bij jou in de buurt
Alle klussen
Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Waar in Haarlem word ik geholpen door een ongediertebestrijder?

Je wordt geholpen in de wijken: Oude Stad, Ter Kleefkwartier, Haarlemmerhoutkwartier, Europawijk, Indischewijk, Te Zaanenkwartier, Transvaalwijk, Zijlwegkwartier, Meerwijk, Molenwijk, Houtvaarderskwartier, Amsterdamsewijk, Parkwijk, Boerhaavewijk, Duinwijk, Vondelkwartier, Slachthuiswijk, Vogelenwijk, Delftwijk, Waarder en Veepolder en Spaarndam. Waar in Haarlem je ook woont, je wordt in elke wijk geholpen.Een afspraak met een ongediertebestrijder heb je op Zoofy.nl zo gemaakt. Je begint met het aangeven waarvoor de ongediertebestrijder komt. Dat kan zijn voor een klus als: Overlast door zilvervisjes en preventie, het verwijderen van een wespennest, overlast door vogels en dat voorkomen (vogelwering), rattenoverlast en preventie, overlast door muizen en preventie, mollenoverlast en preventie, mierenoverlast en het voorkomen daarvan, overlast door kakkerlakken en preventiemaatregelen treffen en houtworm overlast en het voorkomen daarvan. Een klus kan een hoge prioriteit hebben. Je kan dan spoed selecteren, met ongeveer 20 minuten heb je dan een bevestiging van de afspraak in je mail zitten. Dezelfde dag komt er dan nog iemand langs. Heb je een klus die niet vandaag hoeft? Dan krijg je de optie om een datum en een tijd te kiezen waarop de ongediertebestrijder bij jou in Haarlem langs komt. Het laatste wat je in moet vullen voordat wij bij Zoofy de klus eruit kunnen doen, is het invullen van je gegevens. De ongediertebestrijder weet dan waar in Haarlem hij moet zijn.  De ongediertebestrijder komt uit Haarlem, daarom hoef jij geen voorrijkosten te betalen. Als je de afspraak aan het maken bent, zie je ook het uurtarief van de ongediertebestrijder staan.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af