Ongediertebestrijder Maastricht

Voor ratten, houtworm en al jouw andere ongedierte bestrijding. In een paar klikken geregeld. Bestel eenvoudig één van onze ongediertebestrijders uit Maastricht.

bijv. 'Zilvervisjes bestrijden'
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd tot 2.5 miljoen euro
  • Ruim 200.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 3 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer

Ongediertebestrijders uit Maastricht

Een bekend geval van overlast in Maastricht, zijn de duiven. Om bij je eigen huis overlast te voorkomen wil je maatregelen gaan treffen. Een ongediertebestrijder kan in zo’n geval goed helpen. Hij heeft verstand van zaken en weet wat nodig is om overlast door vogels te voorkomen. Met Zoofy regel je snel een goede ongediertebestrijder.

Alle klussen
Bedwantsen bestrijden
36 keer aangevraagd
Vanaf €219 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 63 ongediertebestrijders bij jou in de buurt
Houtworm of boktor bestrijden
Vanaf €100 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 61 ongediertebestrijders bij jou in de buurt
Kakkerlakken bestrijden
36 keer aangevraagd
Vanaf €85 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 59 ongediertebestrijders bij jou in de buurt
Mieren bestrijden
48 keer aangevraagd
Vanaf €85 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 60 ongediertebestrijders bij jou in de buurt
Mollen bestrijden
12 keer aangevraagd
Vanaf €89 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 58 ongediertebestrijders bij jou in de buurt
Muizen bestrijden
108 keer aangevraagd
Vanaf €89 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 62 ongediertebestrijders bij jou in de buurt
Alle klussen
Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Waar in Maastricht komen de ongediertebestrijders?

De ongediertebestrijders waar Zoofy mee samenwerkt komen in de wijken: Buitenwijk-West, Buitenwijk-Oost, Buitenwijk-Zuidoost, Buitenwijk-Zuidwest, Centrum, Buitenwijk-Noordoost en Buitenwijk-Noordwest. In heel Maastricht word je geholpen door de ongediertebestrijdersEen afspraak met een ongediertebestrijder maak je door een aantal dingen in te vullen. Waaronder de klus waar de ongediertebestrijder voor komt. Dat kan zijn voor: Overlast door houtworm en preventie, overlast door zilvervisjes en overlast voorkomen, mierenoverlast en preventie, overlast door vogels en preventiemaatregelen treffen, muizenoverlast en het voorkomen daarvan, overlast door mollen en preventie, rattenoverlast en preventiemaatregelen treffen, kakkerlakkenoverlast en het voorkomen van overlast. Een ongediertebestrijder is er ook voor het verwijderen van een wespennest. Een klus kan vandaag opgelost moeten worden. In zo’n geval selecteer je spoed. Met een minuut of 20 komt er een mailtje met daarin de bevestiging van de afspraak. Er komt dan vandaag een ongediertebestrijder langs. Kan de klus langer wachten dan kun je een dag en tijd kiezen. De ongediertebestrijder komt dan op de afgesproken dag en tijd langs in Maastricht. Wat er dan nog nodig is om je klus bij Zoofy aan te melden zijn je gegevens. Met een adres weet de ongediertebestrijder waar hij in Maastricht moet zijn.  De prijs per uur zie je staan op het moment dat je bezig bent met het maken van een afspraak. De ongediertebestrijder komt uit Maastricht of de omgeving. Dat betekent dat je geen voorrijkosten te betalen. Daar kun je dan weer van op een terras in Maastricht zitten.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af