Insurance with Zoofy gives peace of mind

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer

 

Veel geboekte klussen  
Onderhoud CV-ketel Tuin onderhoud
Boomstronken verwijderen Grond egaliseren
Plafond schilderen Kraan plaatsen
Lekkage opsporen Stukadoor Amsterdam
Schilder Amsterdam Leidingwerk plaatsen

 

 

Ongediertebestrijding Eindhoven

In je huis en garage in Eindhoven heb je last van muizen. Die muizenvallen die je hebt neergezet werken ook niet echt zoals je had verwacht. Maar je wilt er wel vanaf. Je hebt er alles aangedaan om te zorgen dat die muizen niks bij jou te zoeken hebben. Op internet ga je op zoek naar een ongediertebestrijder die je kan helpen. Als je dan bij Zoofy bent gekomen hoef je niet meer verder te zoeken.

Alle klussen
Bedwantsen bestrijden
24 keer aangevraagd
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 50 ongediertebestrijders bij jou in de buurt
Houtworm of boktor bestrijden
Vanaf €100 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 46 ongediertebestrijders bij jou in de buurt
Kakkerlakken bestrijden
24 keer aangevraagd
Vanaf €85 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 46 ongediertebestrijders bij jou in de buurt
Mieren bestrijden
48 keer aangevraagd
Vanaf €85 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 45 ongediertebestrijders bij jou in de buurt
Mollen bestrijden
Vanaf €80 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 45 ongediertebestrijders bij jou in de buurt
Muizen bestrijden
96 keer aangevraagd
Vanaf €99 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 47 ongediertebestrijders bij jou in de buurt
Alle klussen
Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Waar in Eindhoven komen de ongediertebestrijders?

De ongediertebestrijders komen in de wijken: Centrum, Oud- Stratum, Kortonjo, Putten, De Laak, Oud- Tongelre, Oud- Woensel, Erp, Begijnenbroek, Ontginning, Achtse – Molen, Aanschot, Dommelbeend, Oud- Strijp, Halve – Maan, Meerhoven, Rozenknopje, Oud- Gestel en Oud- Kasteel.Het maken van een afspraak is een geval van een kind kan de was doen. Je vult een aantal dingen in en de afspraak kan gemaakt worden. Je vult als eerste de klus in waarvoor de ongediertebestrijder komt. Een ongediertebestrijder kan je vragen voor een klus als: het verhelpen en voorkomen van overlast zilvervisjes, het voorkomen en verhelpen van overlast door kakkerlakken, houtwormoverlast verhelpen en preventiemaatregelen treffen, mollenoverlast en preventie, het verwijderen van een wespennest, rattenoverlast oplossen en voorkomen, muizenoverlast verhelpen, overlast door mieren oplossen en preventie en vogeloverlast verhelpen en preventie. Een klus kan verschillende prioriteiten hebben. Sommige klussen moeten meteen verholpen worden en andere klussen kunnen wachten tot een later moment. Als een klus meteen verholpen moet worden, geef je aan dat het om een spoedklus gaat. In 20 minuten heb je dan een bevestiging van de afspraak in je mail zitten. Voor een klus die morgen of op een later moment kan, kies je een dag en tijd waarop jij kan.  Er rest dan nog een ding om in te vullen, dat zijn je gegevens. De ongediertebestrijder weet dan waar hij in Eindhoven moet zijn.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af