Regel nu jouw loodgieter

Doucheputje plaatsen

Vanaf €75 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 1198 loodgieters in jouw regio

Doucheputje plaatsen of vervangen? Regel een loodgieter die snel bij je langs komt. Je regelt direct online een afspraak. Geen voorrijkosten.

Regel nu jouw loodgieter
4 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • De plek voor jouw spoedklus!
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
  • De laatste aanvraag was 8 minuten geleden.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Doucheputje laten plaatsen via Zoofy

Jij wilt een doucheputje laten plaatsen. Een doucheputje is een klein apparaat dat water afvoert uit een douche of bad. Het voorkomt dat er water in de badkamer staat. De voordelen van het laten plaatsen van een doucheputje zijn dat het water sneller wordt afgevoerd, waardoor er minder kans is op wateroverlast. Ook is het een goede manier om te voorkomen dat er schimmel en algen in de badkamer ontstaan.

De mogelijke kosten voor het laten plaatsen van een doucheputje kunnen variëren. Een uurtarief bij Zoofy is €75,-. Bekijk hier een uitsplitsing van de kosten van doucheputje plaatsen., afhankelijk van de grootte en het type doucheputje dat je kiest. Het is vaak goedkoper om een vakman in te schakelen om het doucheputje te plaatsen, omdat zij de juiste kennis en ervaring hebben om het goed te installeren.

Boek jouw loodgieter via Zoofy

Het is vaak beter om een vakman in te schakelen om het doucheputje te plaatsen, omdat zij de juiste kennis en ervaring hebben om het goed te installeren. Zij kunnen ook advies geven over welk type doucheputje het beste bij jouw badkamer past. Zo kun je ervoor zorgen dat het doucheputje goed werkt en dat je geen problemen krijgt met wateroverlast. Boek direct via Zoofy een loodgieter voor het plaatsen van een doucheputje. 

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af

Gamma
Bol.com
Kar-wei
Praxis
Hornbach