Regel nu jouw loodgieter

Afvoer verstopt

Vanaf €109 incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 1153 loodgieters in jouw regio

Afvoer verstopt? 2.500+ betrouwbare loodgieters in Nederland zijn eenvoudig & snel te boeken via Zoofy. Dus kies voor gemak & veiligheid en bestel snel een professionele loodgieter via Zoofy om jouw verstopte afvoer te verhelpen.

Regel nu jouw loodgieter
1167 recensies
Waarom Zoofy?
 • Je klus verzekerd met het garantiepakket
 • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
 • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
 • De laatste aanvraag was 7 minuten geleden.
 • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
 • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Afvoer verstopping / gootsteen ontstopping

Voor het verhelpen van jouw verstopte afvoer is Zoofy dé oplossing. Met 2.500+ geselecteerde loodgieters op ons platform, vind je snel een loodgieter bij jou in de buurt om jouw verstopte afvoer te ontstoppen. Tijdens het boeken kies je zelf zelf een geschikt moment en zie je vooraf de prijzen voor het verhelpen van de verstopte afvoer. Zo ben je verzekerd van een betrouwbare en vakkundige loodgieter die jouw klus oplost. 

Een loodgieter bestel je 24/7 via de website of app van Zoofy. En heb je spoed? Selecteer dan als datum vandaag of morgen en het verhelpen van jouw verstopte afvoer is zo geregeld. Bij klussen op dezelfde dag, avonden en weekenden geldt een kleine toeslag. De tarieven voor het verhelpen van een verstopte afvoer zie je direct als je een datum selecteert. Zo makkelijk en transparant kan het zijn.

Afvoer verstopt? Boek nu een loodgieter »

Snel, makkelijk en veilig jouw verstopte afvoer verholpen

Is jouw afvoer verstopt en heb je een loodgieter nodig om jouw verstopte afvoer te ontstoppen, dan wil je dit snel, makkelijk en vooral veilig geregeld hebben. Gelukkig biedt Zoofy uitkomst: het is de snelste, makkelijkste maar ook de veiligste manier om een betrouwbare loodgieter te boeken voor de klus afvoer verstopt. Via Zoofy kun je eenvoudig en snel een loodgieter boeken voor vandaag, morgen of een ander gewenst moment. 

Veiligheid bij de klus afvoer verstopt staat bij Zoofy voorop. Boek je een loodgieter bij Zoofy, dan hoef je nooit een deelbetaling of vooruitbetaling te doen, pas na het verhelpen van jouw verstopte afvoer dien je te betalen. Het betalen gaat geheel veilig via een QR code of iDeal. Zoofy houdt vervolgens het geld heel kort even vast voor jouw veiligheid, totdat de klus naar jouw tevredenheid is uitgevoerd. Pas dan wordt de vakman uitbetaald. Wel zo veilig idee en voorkomt fraude & oplichting tijdens klussen. Klussen en betalen via Zoofy is daarmee de veiligste manier van klussen.

Met het handige boekingssysteem kun je de gewenste datum en tijd selecteren en zie je direct de tarieven. Wat goed is om te weten is dat gemiddeld 78% van de klussen afvoer verstopt binnen 20 minuten worden opgepakt door een loodgieter (op de door jouw gewenste datum), wat betekent dat je nooit lang hoeft te wachten op een loodgieter om jouw verstopte afvoer te verhelpen.

Zoofy werkt uitsluitend met betrouwbare loodgieters die geselecteerd zijn op basis van hun vakmanschap en betrouwbaarheid, zodat je altijd verzekerd bent van een professionele en vakkundige oplossing om jouw verstopte afvoer te verhelpen. Met het boeken van een loodgieter als jouw afvoer verstopt via Zoofy is geheel veilig en voorkomt fraude.

Afvoer verstopt? Boek nu een loodgieter »

2.500+ loodgieters door heel Nederland beschikbaar om je te helpen als jouw afvoer verstopt is

Afvoer verstopt? De loodgieters in Nederland met wie Zoofy samenwerkt zijn zorgvuldig geselecteerde, betrouwbare en professionele loodgieters. Alle loodgieters hebben ruime ervaring op het gebied van loodgieter klussen, zoals het ontstoppen van een afvoer als deze afvoer verstopt is. Maak je geen zorgen over apparatuur of materiaal voor de loodgieter klus, de loodgieters beschikken over de juiste elementen zodat ze jouw verstopte afvoer op professionele wijze kunnen verhelpen en je binnen no time weer gebruik kan maken van jouw afvoer.

Is jouw verstopte afvoer verholpen dan maakt de loodgieter via de Zoofy app een factuur voor jou aan en kun je die eenvoudig en snel via de QR code of online via iDeal betalen. Je betaalt dus pas nadat de verstopte afvoer is verholpen en geheel veilig via bekende en beveiligde betaalmethoden. Gebruik je de app? Dan zijn al jouw klussen makkelijk en overzichtelijk in te zien in de Zoofy app.

Afvoer verstopt? Boek een loodgieter »

Afvoer verstopt

Afvoer verstopt? Betrouwbare loodgieters binnen handbereik om jouw afvoer te ontstoppen

Zoofy biedt een gemakkelijke en betrouwbare manier om een professionele loodgieter te boeken wanneer jouw afvoer verstopt is. Via Zoofy boek je snel loodgieters bij jou in de buurt, die zorgvuldig zijn geselecteerd op basis van hun vakmanschap en betrouwbaarheid. Geen gedoe meer dus met het vergelijken van offertes en uren bellen, via de website en app van Zoofy bestel je direct een loodgieter voor wanneer jouw afvoer verstopt is. 

Voordeel bij Zoofy is dat je bij het bestellen van de loodgieter voor het verhelpen van jouw verstopte afvoer ook direct vooraf de tarieven worden gecommuniceerd. Net zoals de klus om een verstopte afvoer te verhelpen zijn er steeds meer services met vaste prijzen, zodat je altijd weet waar je aan toe bent en niet voor verrassingen komt te staan. Met het boeken van een loodgieter bij een verstopte afvoer bespaar je niet alleen tijd en moeite, maar ben je ook verzekerd van een snelle, betrouwbare en kwalitatieve oplossing voor jouw klus.

Is je afvoer verstopt? Dan begrijpen we dat je niet lang wilt wachten tot een loodgieter jouw verstopte afvoer komt ontstoppen. Bij Zoofy kies je daarom zelf een geschikt moment en boek zonder voorrijkosten. Dat kan al voor op dezelfde dag. Zo heb je snel een professionele en vakkundige loodgieter voor jouw verstopte afvoer bij jou thuis om de klus op te lossen. 

Afvoer verstopt? Boek nu een loodgieter »

Wat kost het verhelpen van een verstopte afvoer?

Bij Zoofy doen we niet geheimzinnig over de kosten bij het verhelpen van een verstopte afvoer. Met meer dan 1.100+ eerder uitgevoerde klussen hebben we heel wat mensen blij gemaakt met het oplossen van een verstopte afvoer, dus we weten bijna exact wat het kost. Daarom hanteren we voor het verhelpen van een verstopte afvoer een vaste prijs vanaf €109 euro inclusief btw. 

Waarom een vanaf prijs? Het is een vanaf prijs omdat de prijzen per dag en op ieder moment kunnen verschillen. Wil je dezelfde dag met spoed, of 's avonds of in het weekend, die verstopte afvoer laten ontstoppen? Dan betaal je een kleine toeslag. Maar geen zorgen de exacte kosten zie je meteen bij het selecteren van een datum en tijdstip tijdens het boeken. Alleen het gebruikte materiaal en eventuele parkeerkosten kunnen hier nog bij komen.

Kostenoverzicht van een verstopte afvoer verhelpen

In onderstaand kostenoverzicht vind je de prijzen die berekent worden voor het verhelpen van een verstopte afvoer. Er zit een verschil in het uurtarief van de loodgieter bij een spoedklus.

Afvoer verstopt prijs Prijs
Prijs afvoer verstopt v.a. €109
Afvoer met spoed ontstoppen v.a. €149
servicekosten bij afvoer onstoppen €24,95
servicekosten bij afvoer onststoppen met spoed €24,95

Als er sprake blijkt te zijn van een riool verstopping, zit het probleem dieper en is het complexer om op te lossen. Logischerwijs kost een riool verstopping ook meer tijd dan een verstopte afvoer oplossen, en daarmee ook meer geld. 

De loodgieters bij Zoofy zijn gespecialiseerd in o.a. het verhelpen van een verstopte afvoer. Ze zijn er dus niet alleen om loodgieter problemen op te lossen, maar steeds meer voor jouw gemak om loodgieterklussen zoals een verstopte afvoer op te lossen. Is jouw afvoer verstopt, dan kan het ontstoppen van die verstopte afvoer soms best een uitdaging zijn. Kies dus voor gemak en boek een loodgieter. 

Met een loodgieter via Zoofy is het het ontstoppen van de verstopte afvoer gefikst en je hebt er totaal geen omkijken naar. Het ontstoppen van een verstopte afvoer is ook een van een van de meest aangevraagde klussen bij Zoofy, dus je bent niet de enige die kiest voor gemak en veiligheid wanneer een afvoer verstopt is.

Afvoer verstopt? Boek een loodgieter »

Zoofy helpt fraude of oplichting bij een verstopte afvoer voorkomen

Veiligheid staat voorop bij Zoofy, vooral als het gaat om loodgieter klussen, zoals het verhelpen van een verstopte afvoer. We begrijpen dat het kiezen van de juiste loodgieter en het voorkomen van fraude of oplichting een prioriteit zijn. Gelukkig hoef je je bij Zoofy geen zorgen te maken. Met onze gebruiksvriendelijke website en app kun je eenvoudig een betrouwbare loodgieter vinden en boeken die je vakkundig kan helpen wanneer jouw afvoer verstopt is. Bij Zoofy staan we voor:

 • Transparante tarieven: Je ziet het tarief vooraf, dus geen verrassingen achteraf.
 • Betaling na de klus: Je betaalt pas nadat de klus is uitgevoerd en je tevreden bent met het resultaat.
 • Garantie op de klus: Mocht er iets misgaan, dan kun je rekenen op de ondersteuning van Zoofy.
 • Veilige betaling: Betalingen worden veilig en gemakkelijk afgehandeld via QR code of iDeal.
 • Geverifieerde vakmannen: Zoofy werkt alleen samen met betrouwbare en professionele vakmannen.
 • Klantenservice: Bij vragen of problemen kun je altijd contact opnemen met de klantenservice van Zoofy.

Bij Zoofy hanteren we een transparant tariefsysteem, waardoor je al vooraf het tarief kunt zien voordat je de klus boekt. Geen verrassingen achteraf dus! Bovendien betaal je pas nadat de klus is uitgevoerd en je tevreden bent met het resultaat. Geen gedoe met vooraf betalen en hopen dat alles goed gaat. Bij Zoofy staan we voor jouw veiligheid en gemoedsrust, wanneer jouw afvoer verstopt is.

Een ander voordeel van het boeken van een loodgieter via Zoofy is dat je garantie krijgt op de uitgevoerde klus. De garantie kun je zelfs uitbreiden met het speciale garantiepakket. Mocht er onverhoopt iets misgaan, dan staan we voor je klaar om je te helpen. Je kunt altijd contact met ons opnemen en we zullen er alles aan doen om het probleem op te lossen. Geen zorgen meer over een loodgieter die nergens meer te bereiken is en je in de kou laat staan. Bij Zoofy staan we achter onze service en streven we naar tevredenheid bij elke klus.

Kies voor veiligheid en boek een loodgieter via Zoofy

Dus als je op zoek bent naar veiligheid en gemoedsrust bij het ontstoppen van jouw verstopte afvoer, dan is Zoofy de juiste keuze. Met onze transparante tarieven, betaling na de klus en garantie op de uitgevoerde werkzaamheden kun je met een gerust hart een loodgieter boeken via onze website of app wanneer jouw afvoer verstopt is. Vertrouw op Zoofy voor een veilige en betrouwbare ervaring, zodat je snel weer kunt genieten van een goed werkende afvoer.

Afvoer verstopt? Laat Onze Loodgieters je Probleem Snel Oplossen!

Afvoer verstopt, wat nu? Of is je afvoer niet verstopt maar loopt hij niet door? Een verstopte afvoer is heel vervelend, en komt altijd op het moment dat het absoluut niet uitkomt. Wanneer de afvoer verstopt is in de keuken, heb je waarschijnlijk te maken met een gootsteen verstopping. Maar ook als je wc afvoer verstopt is, de afvoer van de douche, of de afvoer van de wasmachine verstopt zit, wil je hier zo snel mogelijk vanaf zijn. Het zijn immers allemaal apparaten die je dagelijks gebruikt. Één van onze loodgieters helpen je graag met de afvoer die verstopt zit.

Boek nu een loodgieter »

Wanneer je je klusaanvraag bij ons aanmeld en duidelijk omschrijft welke afvoer verstopt zit, en wanneer je wilt dat de vakman langskomt, gaan wij daarna direct als een dolle aan de slag om de juiste loodgieter voor jouw klus te vinden. Als wij die hebben gevonden, kom je rechtstreeks in contact met een loodgieter bij jou in de buurt. Er zijn geen tussenpersonen: zo kunnen jullie alles samen regelen. De loodgieter heeft een bus vol benodigdheden, waarmee hij direct aan de slag kan om jouw afvoer te ontstoppen. Zo neemt hij een trekveer mee (ook wel ontstoppingsveer genoemd) om de verstopte afvoer mee op te lossen.

plopper

Afvoer ontstopppen tips

Misschien wil je, alvorens je een vakman van Zoofy inschakelt, toch zelf aan de slag gaan. Veel mensen proberen een afvoer die verstopt zit zelf te verwijderen voordat ze professionele hulp inschakelen. Daarom hebben we een aantal afvoer verstopt tips voor je opgesteld. Wie weet lukt het je om de verstopte afvoer zelf op te lossen.

Tip 1: Ooit gehoord van een plopper? Als je het Googled herken je hem wel. Het is zo'n rubberen zuignap op een houten steel. Je kunt de zuignap van een plopper gebruiken om opgehoopt vuil uit de afvoerbuis te trekken. Zorg voordat je met de plopper aan de slag gaat, wel dat er een laagje water in het sanitair staat. Daarmee wordt de zuigkracht versterkt.

Tip 2: Werkt een plopper niet? Giet een kopje baking soda in de afvoer. Doe er vervolgens een kopje azijn bij. Pas op! Dit bruist en schuimt. Laat het mengsel het een kwartier inwerken, waarna je vervolgens kokend water erover heen giet. 

Tip 3: Geen succes? Je kunt tip 2 herhalen, maar ook het volgende doen: meng een emmer heet water met een pak baking soda. In tegenstelling tot alle chemische ontstoppingsmiddelen die op de markt te vinden zijn, is dit een milieuvriendelijke manier van de afvoer ontstoppen. Spoel de emmer door de verstopte afvoer en laat dit een nachtje inwerken.

Tip 4: Heb je te maken met een verstopte afvoer en een sifon (zwanenhals)? Als je erbij kunt, kun je de sifon los schroeven en de binnenkant reinigen. Zet er een bakje onder alvorens je deze gaat reinigen. Er kan viezigheid uit komen. Handschoenen bij deze klus gebruiken kan zeker geen kwaad, het is een vies klusje. Zorg ervoor dat je de sifon goed monteert na het schoonmaken, anders heb je kans op een lekkage.

baking soda voor verstopte afvoer

Boek nu een loodgieter

Andere type loodgietersklussen op Zoofy

Ander soort loodgietersklus nodig? Boek jouw loodgieter voor een van deze klussen:

 

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af