Regel nu jouw loodgieter

Japans toilet installeren

Vanaf €75 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 2392 loodgieters in jouw regio

Wil jij graag een Japans toilet geïnstalleerd hebben? Boek direct een loodgieter via Zoofy. Géén voorrijkosten en geen gedoe met offertes.

Regel nu jouw loodgieter
1 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • De plek voor jouw spoedklus!
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
  • De laatste aanvraag was 14 minuten geleden.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Japans toilet plaatsen via Zoofy

Japans toilet plaatsen via Zoofy is een service waarmee je een Japans toilet kunt laten installeren door een loodgieter. De vakmankomt bij je thuis en zal het toilet installeren wanneer het jou het beste uitkomt. Voordelen van het laten installeren van een Japans toilet via Zoofy zijn dat je zeker weet dat het toilet goed geïnstalleerd wordt, dat je geen zorgen hoeft te maken over het installeren van het toilet en dat je geen tijd hoeft te besteden aan het zoeken naar een vakpersoon.

De mogelijke kosten voor japans toilet plaatsen

De mogelijke kosten voor het laten installeren van een Japans toilet via Zoofy kunnen variëren, afhankelijk van de vakpersoon die je kiest. De kosten kunnen oplopen tot meer dan €200. Het uurtarief van een loodgieter bij Zoofy ligt op €75,- per uur. De eerdergenoemde kosten zijn exclusief het japans toilet.

Japans toilet montage via Zoofy 

Het is beter om het laten installeren van een Japans toilet aan een loodgieter over te laten. Een loodgieter heeft de kennis en ervaring om het toilet goed te installeren, waardoor je zeker weet dat het toilet goed geïnstalleerd wordt. Onze loodgieters scoren gemiddeld een 9,2 uit 10. 

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af

Gamma
Bol.com
Kar-wei
Praxis
Hornbach